من نمیدونم بعضیا با ادم دعوا دارن.ادم میاد یه حرفه اشتباهیم میزنه طرف مقابل عوض اینکه طرفو توجیه بکنه منقلب میشه.اینکه نشد بحث کردن عزیز.من نظرمو گفتم دوسداشتم نظرتونو بشنوم.ولی خب شما منقلب شدی.فقط یه سوال داشتم.بنظرت چرا کوجیما فصل دو رو اینجوری کرد؟برای پاسخ دادن اینو در نظر داشته باش که کوجیما یه سازنده ای هستش که راجعبه همچی انتقاد میکنه و البته شوخی.از شوخی با طرفداران ایکس باکس بگیر تا مبحث زبان که بازیم راجعبه زبان هستش.من قصد طرفداری از این بازیو ندارم ولی اینکه بعضیا میگن منتقدا هاپ زده شده بودن اینجوری نمره دادن.....اگه واقعا منتقدا جوگیرن باید متارو تخته کنن.اگه کوجیمارو میشناختی انقدر راحت نمیگفتی فصل دو چیبود.بنظر من من فصل دو انتقاد اساسی به صنعت گیم بود.ای کاش فصل 3 بود بهت ثابت میکردم.متال طرفداراش میدونن هیچوقت وابسته به گوتی نبوده و نیست.مهم میراث بازیه که تا ابد میمونه.
کسی با شما دعوا نداره یه ادعایی کردی منم ازت توضیح خواستم.لازم هم نیست اینقدر گارد بگیری و از حرفی که خودت زدی تفره بری.
یه جوریم حرف میزنی انگار فقط خودت و سه چهار نفر دیگه فن متال گیر هستین و شمارهای قبلیشو بازی کردین.
آها پس اینکه ۸۰٪ مراحل فصل دوم تکراری بودن برای انتقاد به صنعت گیم بوده. با این اوصاف حتما وجود میکروترنزکشن تو بازی هم برای انتقاد به وجود میکروترنزکشن تو بازیهای دیگه بوده و همه هم ۱۰ سال دیگه این نکات ظریفو متوجه میشن.
الان خود کوجیما هم بیاد بگه ما به خاطر فشار های ناشر مجبور شدیم بازیو نصفه نیمه جمع کنیم یه عده میگن نه کوجیما اگه خوشو خوب میشناخت میفهمید که یه منظوری پشت این عملش بوده.
متا هم از آسمون نازل نمیشه. همین الان ویتچر متاش ۹۲ هست و متال گیر ۹۳ ولی مشخصه که اکثریت کدومو بازی بهتری میدونن. منتقدا هم مثل بقیه انسانن و ممکنه جوگیر بشن.
یه جوری هم میگی اگه کوجیمارو میشناختی انگار چند جلسه نقدو بررسی خصوصی با کوجیما داشتی. خلاصه اینکه اگه دلیلی برا حرفت که ده سال دیگه همه میفهمن فصل دو چی بود داری که توضیح بده ما هم یه چیزی یاد بگیریم. اگرم نداری که هیچی. نیازی نیست وانمود کنی که من منقلب شدم یا با کسی دعوا دارم.
PC GAMER
Game of the Year 2015 — Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
![]()
this is a new era of Metal Gear, one where the focus lies on user-generated stories by throwing together systems in two massive open worlds. Its suite of toys starts big then just expands over the course of many sidequests, offering players more and more options with which to mess with enemies
Kojima Productions retained the series’ detail and sense of humour but found more ways to convey that with unscripted moments
One of the best stealth games I’ve ever played.
Metal Gear Solid V is a rich, complex web of interlinking systems tied to slick, responsive controls.
t's an amazing world to manipulate, and filled with so many toys that every visit promises something new. It's both an expertly crafted stealth game and a fun, satisfying action game—rewarding both the meticulous and the frivolous with an expanding, upgradeable set of toys that make both styles equally gratifying.
One of my favourite feelings in gaming is when I realise that I’m not a slave to the game’s logic, but my own
TLDR : Because of Gameplay
Congrats to MGS fans
Game of the Year 2015 — Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - PC Gamer
این مشکل سایت هاست که بتمن رو انتخاب نمی کنن نه بازی!!
لولمغز من بخار کرد از این تحلیل! از این به بعد هر بازیی امتیاز پایین گرفت همین ترفند رو بکار ببره حله! برم به سازنده های tony Hawk 5 بگم که مشکل از بازی شما نیست، مشکل از سایت هاس.
چرا دنبال اين هستين كه اخرش يه بحث تندي شكل بگيره؟! نظر ايشونه اگه اشتباهِ درست و منطقي بدون مسخره كردن يا توهين مشكل رو حل كنين نه يه بحث الكي ديگه راه بندازين دوباره تايپك رو داغون كنينمغز من بخار کرد از این تحلیل! از این به بعد هر بازیی امتیاز پایین گرفت همین ترفند رو بکار ببره حله! برم به سازنده های tony Hawk 5 بگم که مشکل از بازی شما نیست، مشکل از سایت هاس.
من نمی خوام دعوا بشه، ولی از بس دیدم به زور یه عده می خوان این بازی رو مظلوم جلوه بدن که حقش خورده شده ها...عالم و آدم مشکلات بازی رو گفتن و در کل پس روی داشته نسبت به شماره قبلش ولی این دوستان ول کن نیستن. دیگه تهش رسیدیم به اینکه اشکال از کسانی هست که بازی رو عالی نمی دونن نه از بازی! واقعا کسی که این بازی رو در حد بازی سال بدونه معلومه هیچ بازی شاخی رو امسال نکرده.چرا دنبال اين هستين كه اخرش يه بحث تندي شكل بگيره؟! نظر ايشونه اگه اشتباهِ درست و منطقي بدون مسخره كردن يا توهين مشكل رو حل كنين نه يه بحث الكي ديگه راه بندازين دوباره تايپك رو داغون كنيننصف تايپك ها سر اين جور حرف ها به گند كشيده شده نميدونم مشكل ما چيه كه ميخوايم با زور و مسخره كردن طرف رو قانع كنيم(البته اگه شما اصلا همچين هدفي داشته باشي :/ )
بتمن واقعا مظلوم واقع شده! اگر بلاهایی که سره نسخه ی PC اومد وجود نداشت اونقدر جو منفی علیهش ایجاد نمشید...نمیگم بهترین بازی سال هست ولی اصلا بازی بدی نبود و نسبت به نسخه های قبلش کاملا پیشرفت کرده بود.در ضمن کسی نمیتونه بگه چه بازی امسال شاخ بوده چه بازی شاخ نبوده چون سلیقه ها متفاوته.نمیدونم کی گفته هر کی یه حرفی بزنه از خودش FACT هستمن نمی خوام دعوا بشه، ولی از بس دیدم به زور یه عده می خوان این بازی رو مظلوم جلوه بدن که حقش خورده شده ها...عالم و آدم مشکلات بازی رو گفتن و در کل پس روی داشته نسبت به شماره قبلش ولی این دوستان ول کن نیستن. دیگه تهش رسیدیم به اینکه اشکال از کسانی هست که بازی رو عالی نمی دونن نه از بازی! واقعا کسی که این بازی رو در حد بازی سال بدونه معلومه هیچ بازی شاخی رو امسال نکرده.
بس چرا Mortal Kombat X هیچی نبرده ؟ما به یک جایزشم راضی بودیم
انصافا وقتی بخش Fighting صنعت گیم خوابیده بود, MKX خیلی از انتظارات را بر آورده کرد, انصافا یک جایزه تنها کمترین حق ـش بود .