علی یعنی میگی طرفدارهای فالوت رفتن تو تاپیک بازیهای دیگه و جایی که بهشون ربط نداشت فنهای بازیهای دیگه رو مسخره کردن؟@Hamid Payne
خیلی باحالی شمامن اون پست رو در جواب هوادارای روی اعصاب جعبه مجهول دادم که توی تاپیک Eventـی که اصلا ارتباطی به کنسول و شرکت محبوبشون نداشت، داشتن خوشمزه بازی در میاوردن و سعی میکردن به حساب خودشون از آب گل آلود ماهی بگیرن.
پس اشتباه به عرضتون رسوندن. بنده نرفتم توی تاپیک کنفرانس همسایه همچین پستی بدم و روی اعصاب کسی برم. دوستای عزیز از اون سمت کوچ کردن توی تاپیک سونی تا روی اعصاب راه برن که بنده اون رو براشون نوشتم.
پ.ن: شما یه لطف در حق خودت بکن و اصطلاح Taken out of contextرو توی گوگل جستجو کن، شک نکن بعدا به کارت میاد![]()
علی یعنی میگی طرفدارهای فالوت رفتن تو تاپیک بازیهای دیگه و جایی که بهشون ربط نداشت فنهای بازیهای دیگه رو مسخره کردن؟
اگه آره که کلا از جریانات دور بودیاین دوستانی که توهم توطئه گرفتتشون و الان شدن طرف حق قضیه، از روز اول معرفی, دم در تاپیکهای فالوت منتظر بودن تا در صورت انتشار عکسی یا تریلری چیزی یه ایرادی ازش در بیارن و نشون بدن که بازیهای خودشون خیلی بهتر هستن.دقیقا چون سعی و تلاشهاشون تو تاپیکهای خود بازی جواب نداد،خودشون بحث رو کشوندن به تاپیکهای دیگه.
اگه میخواهی برو تاپیک هارو بگرد،با اینکه یه سری بحث الکی شکل گرفته ولی تو هیچکدوم از تاپیکها کسایی که طرفدار واقعی فالوت بودن به طور مستقیم بحث رو شروع نکردن.حتا همین بحث Goty اینا هم تو تاپیک خود بازی و بین طرفدارها بود،هیچوقت تو هیچ تاپیک دیگهای مطرح نشد.(به جز چند مورد که دوباره جنگجویان حق طلب خواستن برتری بازیهای دیگه و ضعف فالوت رو نشون بدن)
اگه تو جواب دادن به "هوادارای رو اعصاب جعبه مجهول" رو حق خودت میدونی،پس جواب دادن به هوادارای رو اعصاب بازیهای دیگه هم حق فنهای فالوت هست.اگه هم غیر این هست که وقتی یکی میاد تو تاپیکی که حتا به بازی شما مربوط نیست یه چیزی در مورد اون بازی (اینجا TLOU ) میگه نباید ناراحت بشین،چه برسه تو خود تاپیکش.
مگه من گفتم مربوط نمیشه؟اصلا بیا صد صفحه در این مورد بحث کنیم.نه اصلا اون پستم ربطی به FO4 ندارهمنظور اینه که اون کامنتی که دوست عزیزمون از من نقل قول کرده بود نه تنها ربطی به این تاپیک نداشت بلکه در جواب کسایی بود که داشتن الکی تاپیک اصلی PSX رو به انحراف میکشیدن و خوشمزه بازی توش در میاوردن. بخاطر همین میگم Out of context فقط اومده بود یه چیزی بزاره که به حساب خودش بگه بله شما خودت اینجوریی، در حالی که اصلا نفهمیده (یا نمیخواسته که بفهمه) اصل قضیه چی بوده.
تا اونجایی که به این تاپیک مربوط میشه، نه تنها Fallout بلکه تمام بازیهایی که امسال منتشر شدن کاملا بهش مربوط هستند و میشه در مورد تک تکشون حرف زد.
در مورد فهم و شعور صحبت نکیند، مشکل پیش میاد...نه اصلا اون پستم ربطی به FO4 ندارهمنظور اینه که اون کامنتی که دوست عزیزمون از من نقل قول کرده بود نه تنها ربطی به این تاپیک نداشت بلکه در جواب کسایی بود که داشتن الکی تاپیک اصلی PSX رو به انحراف میکشیدن و خوشمزه بازی توش در میاوردن. بخاطر همین میگم Out of context فقط اومده بود یه چیزی بزاره که به حساب خودش بگه بله شما خودت اینجوریی، در حالی که اصلا نفهمیده (یا نمیخواسته که بفهمه) اصل قضیه چی بوده.
تا اونجایی که به این تاپیک مربوط میشه، نه تنها Fallout بلکه تمام بازیهایی که امسال منتشر شدن کاملا بهش مربوط هستند و میشه در مورد تک تکشون حرف زد.
به نظرم این قضیه فالوت خیلی بولد شده و اسمش بد در رفته و خیلی جو منفی نسبت بهش شکل گرفته.
اصولا توی تاپیک هر بازی همه حق دارن از بازیشون طرفداری کنن و مشکلی نداره و این OK هست. قبول داریم فالوت توی بخش گرافیک کم کاری داشته (البته نظر شخصی من اینه که گرافیکش توجیه پذیر و قابل قبوله و دلایلمو هم توی تاپیکش بارها و بارها گفتم. اگر کسی مایله بره پستای منو بخونه و اگه میخواد بحث کنه کاملا در خدمتم). تنها قسمتی که نمیشه توجیهش کرد افت فریم و قفل بودن فریم روی 30 بود. با این حال کسایی که طرفدار بازی بودن و دوستش داشتن وقتی میگفتن از نظرشون گرافیک بازی مشکلی نداره و بهش عادت کردن، ایرادی بهشون وارد نبود و راست میگفتن. همونجور که همه ماها به خاطر عشقمون نسبت به یه بازی مشکلاتش رو زیاد برای خودمون بولد نمیکنیم که زیاد به چشممون بیاد. همونجور که من DaS رو بازی میکردم و اصن نمیفهمیدم 30 فریمه و تازه افت فریم هم داره چون با تمام وجود عاشقش بودم و بهترین بازی عمرمه. یا مثل علی و احسان که یاکوزا رو دوست دارن و به قدری نقاط برجسته براشون داره که واقعا انیمیشن های بازی اذیتشون نمیکنه و واقعا هم اینقدر محو بازی میشیم که کمرنگ دیده میشه این موضوع.
ولی یه جاهایی دیگه واقعا شورش در میاد و انصاف رعایت نمیشه. جملاتی مثل فالوت پر از ایرادت فنیه، بازی خوبی نیست، داستانش افتضاحه، گیم پلیش فلانه و ... نشون میده یه سری هستن که واقعا نمیخوان منطقی بحث کنن و دوست دارن ارزش فالوت رو پایین بیارن و با هر وسیله ای که شده این کارو میکنن تا به هدفشون برسن (که خدا میدونه هدفشون از کوبیدن یه بازی چیه و به چه دستاوردی میرسن). خوبه این عده رو بشناسیم و از فن های واقعی بازی تمیزشون بدیم.
از طرف دیگه وقتی اینجا میگیم فن های فلان بازی فلان طور هستن، خیلی کلی میگیم و واقعا این وسط به اونایی که منطقی هستن هم توهین میشه یه جورایی و بهشون بر میخوره و منم حقیقتا خیلی ناراحت شدم از این موضوع چون واقعا احساس کردم منم مخاطب قرار داده شدم.
در نهایت این بحث اینقدر کش دار و لوس شده که واقعا داره اذیت کننده میشه. به خاطر همین جوی که راه افتاده یه سری لجبازی به وجود اومده و همیشه طرفین برداشت بد از حرف های همدیگه میکنن. به قولی Let it go!:d
آقا من آدم شکاکی نیستم ولی خداییش وقتی شما از سال 2009 تا الان 5تا کامنت بیشتر ندادید مگه قبلا چیزی هم گفتید که توی قسمت بولد شده قرمزرنگ گفتید اینو هم میخواید بگید:d غیر از اینکه اکانت زاپاس یه بنده خدایی هستی چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه:dدقیقا با صحبت شما موافقم ولی باید اینم بگم این مورد ایرادها نه فقط به فالوت بلکه در مورد خیلی ازبازی از طرف کسانیکه طرفدار اون بازی نیستند در بازی سنتر دیدم مثل ایراد های که به بایوشوک گرفته میشه خیلی از دوستان میگند غیر از داستان هیچی نداره در حالیکه مطمئن هستم همه از گیمپلی بازی در زمان خودش لذت بردن یا مثلا ایرادی به دارک سولز میگرن که فقط به خاطر سختی معروف شده در حالیکه بازی نه فقط از گیمپلی بلکه از داستان و مخصوصا دیزاین خوب و عالی بوده و حتی ایرادی بعضی وقت ها از ویچر یک یا 2 می بینیم که غیر از داستان هیچی نداشته در حالیکه ویچر یک در بین گیم پلی بازی های آر پی جی سال 2007 یکی بهترینه بوده و سیستم جالبی داشته جوری که طرفداران اکشن آر پی جی و هم آر پی جی کلاسیک و هم طرفداران بازی های مثا دیابلو به خودش جذب کرده بوده و همینطور یک گرافیک هنری زیبا در کنار یک گرافیک فنی خوب با موتور قدیمی شرکت بایوور که در مقایسه با گرافیک آخرین بازی ساخته شده توسط نسخه آپدیت شده این موتور (آخرین بسته تکمیلی بازی (neverwinter nigh 2) در سال 2009 گرافیک بهتری داره و یا ویچر 2 بعد از دارک سولز باو جود تمامی باگها در مقام دوم در قسمت مبارزات یا همین ویچر 3 که در قسمت مبارزات بعد از بلاد در مقام دومه و به اضافه اینکه یکی از دلایل بهترین بازی سال شدن این هستش که هم بقیه بخش ها عالی عمل کرده از جمله گیمپلی کلی هم سیستم مبارزات خوبی داره و هم از نکات مثب گیم پلی ویچر 1 و 2 استفاده کرده در کل منظورم این هست تمامی بازیهایی که مستحق گوتی میدونیم هم ظعفهایی دارن هر کدوم در یک یا شاید چند بخش ولی همه عالی ظاهر شدن و هم نمران خوبی گرفت و هم طرفداران از اون بازی ها راضی بودن و طرفدار جدید هم جذب کردن و این دلیل نمیشه چون من نوعی از فلان بازی خوشم نیومده پس این بازی خوب نبوده و برای اثبات حرفم بیام و اون ایرادات بازی که در برابر بزرگی و عالی بودن اون بازی اصلا دیده نمیشه و یا تاثیر آنچنانی نداره چنان بزرگ کنم که انگار این بازی جز این ایرادات چیز دیگه ای نداره و صرفا به خاطر اسمش مطرح شده.برای خودم ویچر 3 بهتری بازی سال بود و بعدش فالوت 4 و متال (ps4 ندارم و بلاد بازی نکردم ولی با توجه به اینکه دارک سولز یک و 2 جز بهتری بازی های بازی کردم بوده احتمالا بلاد هم همینطور میشد ولی فکر نکنم به اندازه ویچر چون سبک روایت داستان در ویچر بیشتر دوست دارم)
ok ببخشید که شک کردم:dولی هنوزم مشکوکم:dسلام دلیلش این هست که اهل فعالیت در فروم یا کامنت گراشتن نیستم ولی اولین سایتی هر روز وارد میشم همین فروم بازیسنتر هستش معمولا هم توی اکثر تایپیک سر می زنم و اخبار بحث های دوستان دنبال میکنم تازه سال 2009 تازه اکانت ساختم اونم بخاطر اینکه بتونم وارد انجمن مباحث گوناگون فروم بشم و تاپیکهای اون قسمت هم نگاه کنم ولی آشنایی من با بازی سنتر تقزیبا به خیلی قبل تر بر میگرده همیشه یکی از سایتهایی بوده هر روز باید واردش بشم.3 تا از 5 پست که حالا شده 6 تا توی همین هفته دادم.شاید اگه مشغله کاری اجازه بده کمی بیشتر فعال بشم و در مورد قسمتی که بولد کردید منظورم این بود که باتوجه به پستی که نقل کردم میخواهم این مطلب را هم اضافه کنم نه اینکه مطلبی خودم قبلا ذکر کردم
سلام دلیلش این هست که اهل فعالیت در فروم یا کامنت گراشتن نیستم ولی اولین سایتی هر روز وارد میشم همین فروم بازیسنتر هستش معمولا هم توی اکثر تایپیک سر می زنم و اخبار بحث های دوستان دنبال میکنم تازه سال 2009 تازه اکانت ساختم اونم بخاطر اینکه بتونم وارد انجمن مباحث گوناگون فروم بشم و تاپیکهای اون قسمت هم نگاه کنم ولی آشنایی من با بازی سنتر تقزیبا به خیلی قبل تر بر میگرده همیشه یکی از سایتهایی بوده هر روز باید واردش بشم.3 تا از 5 پست که حالا شده 6 تا توی همین هفته دادم.شاید اگه مشغله کاری اجازه بده کمی بیشتر فعال بشم و در مورد قسمتی که بولد کردید منظورم این بود که باتوجه به پستی که نقل کردم میخواهم این مطلب را هم اضافه کنم نه اینکه مطلبی خودم قبلا ذکر کردمآقا من آدم شکاکی نیستم ولی خداییش وقتی شما از سال 2009 تا الان 5تا کامنت بیشتر ندادید مگه قبلا چیزی هم گفتید که توی قسمت بولد شده قرمزرنگ گفتید اینو هم میخواید بگید:d غیر از اینکه اکانت زاپاس یه بنده خدایی هستی چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
:d