بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

والا صحبت شما برای من جالبه صحبت از بازی که جز بازیهای امساله و یکی از بازیهایی هست که کاندیدای گوتی 2015 ست تو تاپیک جوایز 2015 برای شما عجیبه ولی وقتی دوستان پای TloU که مال 2013 هست رو وسط میکشن براتون عجیب نیست من دو سه صفحه اخیر تاپیک رو که خوندم فکر کردم اشتباه اومدم و یکی از دوستان رفته گوتی 2013 رو آپ کرده:))

بنظر من که اشکالی نداره تو این تاپیک از F4 صحبتی بشه
شما دیدی من تو بحثای بالا شرکت کنم ؟ من نه خواستم بازیی رو تخریب کنم نه تو بحثی که پیش اوده بود شرکت کنم . الانم بحث کنیم استقبال میشه ولی نه با لهن ترول و توطئه ایجاد بحثای بالا ...

Top 10 Characters of 2015
از گیمـ تریلـرز

1. Ciri from The Witcher 3
2. Chloe Price from Life is Strange
3. Eileen the Crow from Bloodborne
4. Catherine Chun from SOMA
5. Olgierd Von Everic from The Witcher 3: Hearts of Stone
6. Piper from Fallout 4
7. Sans from Undertale
8. Evie Frye from AC: Syndicate :love: :d
9. Quiet from MGSV
10. Youtarou Nakajima from Yakuza 5

این ایلین با اینکه کوئستش بشدت کوتاه بود ولی واقعا شخصیت فوق العاده ای بود...
کارکتر من توی همه پلی تروهام بلید آف مرسی داره و آرمور ایلین تنشه!!!
بی نظیر بود کوئستش!!!:x

این تاپیک جای بحث در مورد ، موردانتظارترین گوتی سال هست . هیچ احدی هم از فالوت فن ها صداش در نمیاد متاسفانه .. با احترام به تمام طرفداران خوب و با ادب و شخصیت این بازی البته .
الان دو صفحه اس گیر سه پیچ دادی یالا طرفدارن Fallout 4 بیان، مثلا بیان چی بگن؟! دنبال بحث و جدل می گردی؟ من هنوز نمی دونم اگر بازی بهترین سال نشه، چجور از نظر شما ها دیگه مضخرفه باید بره بوق بزنه.

@FrankinG
صدای طرفدارای فالوت دقیقا به همون دلیلی که صدای طرفدارای MGS V و BB و MM و ... بیرون نمیاد، بیرون نمیاد. به همین راحتی.

پ.ن: از هایپ طرفدارای فالوت و فکت هایی که صادر میکردن گفتی... . به نظر من که اینم میتونه کاندید خوبی باشه که قدمتش به قبل از عرضه فالوت 4 میرسه.

u3m2723a25h618qw8l8e.gif

و همینطور پاره کردن بازی های دیگه توسط فن های ویچر و قانع نبودن و تجاوز دسته جمعیشون به Dark Souls توی تاپیک بهترین بازی تاریخ از نگاه Edge. فن بازی که حد و مرز نمیشناسه. 2015 و رقیب های خودشون که هیچی، شعاعش به 2011 هم رسید.

فال اوت اصلا در حد گوتی امسال نبود. خیلی بازیهای بهتر از فال اوت امسال اومدن که کلا نادیده گرفته شدن! نمونش pillars of eternity...
همین 6 تا هم که تا حالا گرفته زیادشه. اگه 3-4 سال پیش این بازی رو رلیز میکردن خیلی خوب بود ولی همون لودینگ های احمقانش به تنهایی کافیه که تو 2015 هیچکس به عنوان گوتی انتخابش نکنه.

Top 10 Characters of 2015
از گیمـ تریلـرز

1. Ciri from The Witcher 3
2. Chloe Price from Life is Strange
3. Eileen the Crow from Bloodborne
4. Catherine Chun from SOMA
5. Olgierd Von Everic from The Witcher 3: Hearts of Stone
6. Piper from Fallout 4
7. Sans from Undertale
8. Evie Frye from AC: Syndicate :love: :d
9. Quiet from MGSV
10. Youtarou Nakajima from Yakuza 5
اونهمه کاراکتر خوب تو فال اوت بود چرا پایپرو انتخاب کردن؟ cait, valantine, deacon حتی hancock هم به نظرم از پایپر بهتر بود. :-/

@FrankinG
صدای طرفدارای فالوت دقیقا به همون دلیلی که صدای طرفدارای MGS V و BB و MM و ... بیرون نمیاد، بیرون نمیاد. به همین راحتی.

.

دقیقا کی و کجا و کدوم یک از طرفداران بلود بورن ادعا کردن این بازی قطعا بازی سال خواهد شد و ... ؟ اتفاقا با توجه به تجربه ای که از زمان سری سولز داشتیم همه می دونستیم که عمرا بازی سال یا همون بیگ وینر نخواهد شد بلود بورن ! یه سری از این توهمات فن های بازی های دیگه رو رو به دیگران نسبت ندید . کلا دو دسته فن های دو اتیشه متال گیر و فال اوت بودن که واسه بازی سال خود کشی کردن و به هیچ کدوم هم نرسیده حلوا ! حقشون هم نبوده که برسه . دیگه دلیلی نداره الکی دشمن خیالی برای خودتون درست کنید !!

حالا از بحث های خنده داری که راجع به U2 شد بگذریم، این که بعضی دوستان میگن چرا طرفدارای F4 قبل عرضه ی بازی، کلی هایپ میکردن و میگفتن بازی متای 95 میگیره و اینا هم در نوع خودش جالبه! :d خب کار یه فن دقیقا همینه دیگه.
حالا بازی اومد و بنا به دلایلی (که عمدش به خود بتزدا برمیگرده) نتونست اون طور که باید موفق شه. ولی این که الان بیاید یقه ی طرفدارای بازی رو بگیرید و بگید که چرا به گوتی شدنش امید داشتید، خیلی مسخرست انصافا :|

نفهمیدی که باز :D

برای تایید حرف من، بتمن و اون بازیی که فکر می کنی اولین بار اختراع کرد این سیستم رو ، بازی کن، تفاوت فاحش کاملا محسوسه ...بعد از بتمن بود که این کامبت استایل رواج پیدا کرد ، اینو من جایی ندیدم باهاش مخالفت کنن. همونطور که بعد گییِز آو وار بود که کاور رواج پیدا کرد. همونطور که بعد متال گیر 5 گیم پلی استلث با اون سبک رواج پیدا خواهد کرد. اینا مهمن دوست عزیز.

آنچارتد بحث گیم پلی بود ... در جواب دوستمون هم همینو میگم ...لول دیزاین و پیسینگ قبل از آنچارتد به اوج رسیدن و همه بازیسازا نکاتی که لازم بود رو یاد گرفتن ...فقط بحث اگزکیوشن میمونه که نادی داگ پیاده کرد و شاهکار شد .... این مورد رو تو ویدیو سردبیر هم مشاهده می کنید، تمامی نکاتی که مطرح میشه تو ویدیو تو هف لایف 2 هست ، مثلا استفاده از محیط برای هدایت پلیر ...ولی دوستمون مبنا رو گذاشتن سینمتیک ، که من بارها گفتم، نادی داگ خدای این سبک هست و حرفی توش نیست، اگه تعریف از انقلاب اونه خب انقلابه، ولی بحث از اول سر گیم پلی بود.

کسی آنچارتد رو Downplay نکرد، من هزاربار ازش تعریف کردم، ولی نمیدونم چه اصراریه بگید من آنچارتد رو Downplay میکنم. بیشتر ازین جا نداره دیگه بحث ....خودتون تحقیق کنین به جواب میرسین.

موفق باشید.

برعکس ، متاسفانه این شمایی که یه اشتباه بزرگ توی تعاریفتون دارین اونم اینه که منتظر میشید ببینید از یه بازی کپی میشه یا نه بعد بهش برچسب انقلاب میزنید ! انقلاب با استاندارد های روز تعریف میشه نه کپی در آینده، این که یکی بلد نیست بازی بسازه و میره کلون میسازه ، اینکه یه ناشر می خواد تمام عناوینش رو با یه استاندارد بسازه و ... برمیگرده به بی استعدادی ، ناتوانی و ضعف اون استودیوها نه انقلابی بودن بازی معروفی که ازش تقلید کردن. معروف و سر زبون بودن همیشه معنی انقلابی بودن نمیده، خیلیا هستن که دوست دارن دست بندازن و از دیوار یه عنوان معروف بالا برن، این قضیه هم هیچ ربطی به انقلاب و جمهوری و ولیعصر این حرفها نداره. اگه قرار بود هر استودیویی که از جاش بلند میشه بتونه آنچارتد و د لست آو آس بسازه که دیگه ND ، ND نمیشد عزیز ! کی گفته یه عنوان انقلابی یعنی عنوانی که هر کی بیشتر تونست ازش کپی بسازه ؟ این تعریف شماس نه یه تعریف عام ، و تا وقتی هم تعریف شما با تعریف عرف فرق داره، کار به هیچ نتیجه ای نمیرسه.

دقیقا کی و کجا و کدوم یک از طرفداران بلود بورن ادعا کردن این بازی قطعا بازی سال خواهد شد و ... ؟ اتفاقا با توجه به تجربه ای که از زمان سری سولز داشتیم همه می دونستیم که عمرا بازی سال یا همون بیگ وینر نخواهد شد بلود بورن ! یه سری از این توهمات فن های بازی های دیگه رو رو به دیگران نسبت ندید . کلا دو دسته فن های دو اتیشه متال گیر و فال اوت بودن که واسه بازی سال خود کشی کردن و به هیچ کدوم هم نرسیده حلوا ! حقشون هم نبوده که برسه . دیگه دلیلی نداره الکی دشمن خیالی برای خودتون درست کنید !!

فن واقعی بلادبورن دنبال گوتی نیست!
آقایون چرا این چیزا رو به من میگین؟ من خودم کاملا به این موضوع واقفم و میدونم بازی های میازاکی گوتی خور نیستن اما نمیتونم در مورد سلایق مردم تصمیم گیری کنم و یحتمل کسایی بودن که دوست داشتن این بازی گوتی بشه و براشون بهترین بازی سال بود. ربطی به فن واقعی و اینجور چیزها هم نداره. بالاخره یکی با BB حال کرده و از اینکه ببینه بازی مورد علاقه-ش جایزه بگیره خوشحال تر هم میشه. غیر از اینه؟

آقایون چرا این چیزا رو به من میگین؟ من خودم کاملا به این موضوع واقفم و میدونم بازی های میازاکی گوتی خور نیستن اما نمیتونم در مورد سلایق مردم تصمیم گیری کنم و یحتمل کسایی بودن که دوست داشتن این بازی گوتی بشه و براشون بهترین بازی سال بود. ربطی به فن واقعی و اینجور چیزها هم نداره. بالاخره یکی با BB حال کرده و از اینکه ببینه بازی مورد علاقه-ش جایزه بگیره خوشحال تر هم میشه. غیر از اینه؟
این که درسته. منظور فعل "در بوق و کرنا کردن" بود که شامل حال بلادبورنی ها نمیشه.
تو این تایپک خیلی حرف های عجیبی زده میشه اینم از همه عجیب تر :| چرا نباید دنبال گوتی باشه اخه /:)
منظور چیز دیگه ای بود برادر.

MGS هم فشار زیادی انگار وارد کرده
افراد زیادی مثل من بودن که دوست داشتیم گوتی بشه اما خوب شاید مشکلات ریزی داشته باشه ولی مهم همونه که همون متایی که خیلیا علمش کردن گویا کیفیت کار هست و بایدم تو یکسری زمینه مثل گوتی ترول شه :))

تفاوت Witcher 3 و FO4 خیلی دیگه داره چشمگیر میشه....تا آخر سال....تفاوت بیشترم میشه....

واسه همین بود دوستان میگفتم اینقدر مطمئن قبل از اینکه یه بازی بیرون بیاد نگین با اطمینان 100% درو میکنه....
این روند نشون داد دقیقا بازیها باید تکامل پیدا کنن، چون حتی یه فرمول مثلا "کاملا درست" (من البته قبول ندارم) مثل فرمول Bethesda اگر توی ده سال عوض نشن....اونوقت کم کم بازیها از چشم میوفتن....Skyrim یه دونه Review حتی Mixed هم نداشت. (با اینکه به نظرم FO4 مقدار کمی بهتر هستش) الان FO4 روی همه پلتفرم ها بیشتر از 10 تا نقد Mixed داشت....حتی اون MGS V ی که اینقدر از نظر همه ناکامل و داغون بود (بازم نظر من نه، از دید من MGS V فوق العاده بود) اینقدر ازش انتقاد نشد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or