بتمن باعث گسترش کامبت توی بقیه بازی ها شد ؟!یــا خدا
کلاً هر چی ما توضیح بدیم آخرش میشه آنچارتد هیچی توی بطن خودش نداشته ولی بتمن داشتهبرای اینکه به یه نتیجه ای برای خودت برسی توصیه می کنم بیشتر در مورد باقی سبک ها و اتفاقاتی که توشون افتاده و می افته تحقیق کنی
حرف دیگه ای بود توی پ.خ هستیم در خدمتت
![]()
نمیدونم صرفاً نظر من هست یا نه ؛ ولی حس میکنم کشیده شدن پای Uncharted , Batman , TLOU یک نوع استراتژی عظیم تر برای فرار از " فکت " خراب کردن F4 در باب GOTY هست که خیلی ها جان بر کف ازش دفاع میکردن و نمیشد تو تایک هاش ذره ای حرف زد متاسفانه ...
نمیدونم صرفاً نظر من هست یا نه ؛ ولی حس میکنم کشیده شدن پای Uncharted , Batman , TLOU یک نوع استراتژی عظیم تر برای فرار از " فکت " خراب کردن F4 در باب GOTY هست که خیلی ها جان بر کف ازش دفاع میکردن و نمیشد تو تایک هاش ذره ای حرف زد متاسفانه ...
چرا حرف بی اساس میزنی دوست عزیز؟نمیدونم صرفاً نظر من هست یا نه ؛ ولی حس میکنم کشیده شدن پای Uncharted , Batman , TLOU یک نوع استراتژی عظیم تر برای فرار از " فکت " خراب کردن F4 در باب GOTY هست که خیلی ها جان بر کف ازش دفاع میکردن و نمیشد تو تایک هاش ذره ای حرف زد متاسفانه ...
همون متا داغون بازی برای طرفداران جان برکفش که تو هر تاپیک میگفتن پایین تر از 95 نمیاد خودش برای ساکت کردنشون بسه :biggrin1:
لول پای F4 رو هم وسط کشیدید بعد دم از ترول کردن زیر پوستی بقیه میزنیدخدا رو شکر بتزدا کم نداره از این نوع افتخارات که فنهاش مجبور نباشن خودشون به در دیوار بزنن سر گوتی بردن بقیه بازیا لول ...
پای F4 رو هم وسط کشیدید ؟
حتما میون این بحث فنی دوستان ؟ باشه هر وقت در مورد بقیه بازی بحث شد و تاپیک به روال عادیش برگشت چشم بحثم میکنیمبسم ربّ ...
این شوخیه دیگه ؟! این تاپیک ، تاپیک ِ GOTY سال هست . F4 پای اصلی این تاپیکه که به دلایل مشخص " یکسری طرفدارهاش " سکوت اختیار کردن . اینجا باید در مورد F4 بحث بشه چون ناسلامتی گیمی بود که باید بازی سال میشد از نظر خیلی ها . بعد شما میگی پای F4 رو کشیدیم وسط ؟! R U freakin' kidding me ?
لول پای F4 رو هم وسط کشیدید بعد دم از ترول کردن زیر پوستی بقیه میزنیدخدا رو شکر بتزدا کم نداره از این نوع افتخارات که فنهاش مجبور نباشن خودشون به در دیوار بزنن سر گوتی بردن بقیه بازیا لول ...
این شوخیه دیگه ؟! این تاپیک ، تاپیک ِ GOTY سال هست . F4 پای اصلی این تاپیکه که به دلایل مشخص " یکسری طرفدارهاش " سکوت اختیار کردن . اینجا باید در مورد F4 بحث بشه چون ناسلامتی گیمی بود که باید بازی سال میشد از نظر خیلی ها . بعد شما میگی پای F4 رو کشیدیم وسط ؟! R U freakin' kidding me ?
شما دیدی من تو بحثای بالا شرکت کنم ؟ من نه خواستم بازیی رو تخریب کنم نه تو بحثی که پیش اوده بود شرکت کنم . الانم بحث کنیم استقبال میشه ولی نه با لهن ترول و توطئه ایجاد بحثای بالا ...
بسم ربّ ...