بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

با خود بحث کاری ندارم،ولی‌ اینکه گفتن Shadow of mordor کپی ضعیف از بتمن هست خیلی‌ خوب بود :))
گیمپلی SOM در عمل بدون ایراد بود.از این نظر جزو کامل‌ترین بازی‌های این نسل هست.با اینکه از بتمن الهام گرفته ولی‌ تو بعضی‌ از قسمت‌ها حتا بهتر از خود بتمن عمل می‌کنه.
نمیدونم ترکیب بهترین قسمت‌های بازی‌های مختلف و ساختن یه سیستم کم ایراد چطور "کپی برداری ضعیف" هست.

بتمن باعث گسترش کامبت توی بقیه بازی ها شد ؟! :دی یــا خدا :دی

کلاً هر چی ما توضیح بدیم آخرش میشه آنچارتد هیچی توی بطن خودش نداشته ولی بتمن داشته :دی برای اینکه به یه نتیجه ای برای خودت برسی توصیه می کنم بیشتر در مورد باقی سبک ها و اتفاقاتی که توشون افتاده و می افته تحقیق کنی :دی حرف دیگه ای بود توی پ.خ هستیم در خدمتت :دی

نفهمیدی که باز :D

برای تایید حرف من، بتمن و اون بازیی که فکر می کنی اولین بار اختراع کرد این سیستم رو ، بازی کن، تفاوت فاحش کاملا محسوسه ...بعد از بتمن بود که این کامبت استایل رواج پیدا کرد ، اینو من جایی ندیدم باهاش مخالفت کنن. همونطور که بعد گییِز آو وار بود که کاور رواج پیدا کرد. همونطور که بعد متال گیر 5 گیم پلی استلث با اون سبک رواج پیدا خواهد کرد. اینا مهمن دوست عزیز.

آنچارتد بحث گیم پلی بود ... در جواب دوستمون هم همینو میگم ...لول دیزاین و پیسینگ قبل از آنچارتد به اوج رسیدن و همه بازیسازا نکاتی که لازم بود رو یاد گرفتن ...فقط بحث اگزکیوشن میمونه که نادی داگ پیاده کرد و شاهکار شد .... این مورد رو تو ویدیو سردبیر هم مشاهده می کنید، تمامی نکاتی که مطرح میشه تو ویدیو تو هف لایف 2 هست ، مثلا استفاده از محیط برای هدایت پلیر ...ولی دوستمون مبنا رو گذاشتن سینمتیک ، که من بارها گفتم، نادی داگ خدای این سبک هست و حرفی توش نیست، اگه تعریف از انقلاب اونه خب انقلابه، ولی بحث از اول سر گیم پلی بود.

کسی آنچارتد رو Downplay نکرد، من هزاربار ازش تعریف کردم، ولی نمیدونم چه اصراریه بگید من آنچارتد رو Downplay میکنم. بیشتر ازین جا نداره دیگه بحث ....خودتون تحقیق کنین به جواب میرسین.

موفق باشید.

انقلاب یعنی اون کاری که استدیو Monolith در زمینه هوش مصنوعی با FEAR انجام داد،اون کاری که Naughty dog در زمینه روایت با TLoU انجام داد،کاری که کن لوین در Bioshock در زمینه داستان و اتمسفر انجام داد،کاری که Crytek در زمینه گرافیک با Crysis 1 انجام داد،کاری که Rockstar در گیم پلی با GTA انجام داد و .....
این لیست همینجور ادامه خواهد داشت،تمام بازی های تاثیر گذار در بخشی از بازیهای دیگه الهام گرفتن و در بخشی هم نوآور بودن،هیچ گیمی تنها نیست :d

نمیدونم صرفاً نظر من هست یا نه ؛ ولی حس میکنم کشیده شدن پای Uncharted , Batman , TLOU یک نوع استراتژی عظیم تر برای فرار از " فکت " خراب کردن F4 در باب GOTY هست که خیلی ها جان بر کف ازش دفاع میکردن و نمیشد تو تایک هاش ذره ای حرف زد متاسفانه ...

نمیدونم صرفاً نظر من هست یا نه ؛ ولی حس میکنم کشیده شدن پای Uncharted , Batman , TLOU یک نوع استراتژی عظیم تر برای فرار از " فکت " خراب کردن F4 در باب GOTY هست که خیلی ها جان بر کف ازش دفاع میکردن و نمیشد تو تایک هاش ذره ای حرف زد متاسفانه ...

همون متا داغون بازی برای طرفداران جان برکفش که تو هر تاپیک میگفتن پایین تر از 95 نمیاد خودش برای ساکت کردنشون بسه :دی بلکه شاید خود بتسدا آدم شد و بازی های بعدیش رو بهتر بسازه هرچند با این فروش زیادش بعید میدونم بازی بعدیشون رو هم کار خاصی بکنن و میان همین گیم پلی و مکانیزم رو راست و یه کله کپی پیست میکنن تو Elder Scrolls یا هرچی دیگه ای که میخوان بسازن.

تحلیل‌گر ایسنایی چیزی نیستی؟:))

چرا حرف بی اساس میزنی دوست عزیز؟
من نمی فهمم برای فراری دادن بازی ای که فنش هستید از بحث چرا پای بازی های دیگه رو وسط می کشید؟ اون از بایوشاک اینم از الان، چه اثری از F4 تو این تاپیک هست؟
این بازی چند تا فن داره که من تمامشون رو میشناسم هیچکدوم چنین اخلاقی نداشتند که بخاطر این بازی از بازی های دیگه متنفر بشند، یا بیخود دنبال تخریب بازی دیگه باشند تا جایی که یادمه در برابر یه مشت پست مذخرف فقط از بازی دفاع به حق کردند الانم تو بحث هاتون حضور ندارند مطمئن باشید، شما قبلا هم همین صحبت بی اساس رو جای دیگه هم اعلام کرده بودی، مشکلتون با F4 چیه؟

شما هر وقت خودتون و دوستاتتون رو اصلاح کردید بعد نگران بازی های دیگه باشید، یه نفر فقط حرف از TLOU زد کم مونده بود اعدامش کنید...

پ.ن: من بحث های چند صفحه قبل رو دنبال نکردم و اهمیتی هم برام ندارند.

همون متا داغون بازی برای طرفداران جان برکفش که تو هر تاپیک میگفتن پایین تر از 95 نمیاد خودش برای ساکت کردنشون بسه :biggrin1:

دو ثانیه مهلت می دادی حداقل :|

Top 10 Characters of 2015
از گیمـ تریلـرز

1. Ciri from The Witcher 3
2. Chloe Price from Life is Strange
3. Eileen the Crow from Bloodborne
4. Catherine Chun from SOMA
5. Olgierd Von Everic from The Witcher 3: Hearts of Stone
6. Piper from Fallout 4
7. Sans from Undertale
8. Evie Frye from AC: Syndicate :love: :d
9. Quiet from MGSV
10. Youtarou Nakajima from Yakuza 5

لول پای F4 رو هم وسط کشیدید بعد دم از ترول کردن زیر پوستی بقیه میزنید :)) خدا رو شکر بتزدا کم نداره از این نوع افتخارات که فنهاش مجبور نباشن خودشون به در دیوار بزنن سر گوتی بردن بقیه بازیا لول ...

لول پای F4 رو هم وسط کشیدید بعد دم از ترول کردن زیر پوستی بقیه میزنید :)) خدا رو شکر بتزدا کم نداره از این نوع افتخارات که فنهاش مجبور نباشن خودشون به در دیوار بزنن سر گوتی بردن بقیه بازیا لول ...

بسم ربّ ...

پای F4 رو هم وسط کشیدید ؟

این شوخیه دیگه ؟! این تاپیک ، تاپیک ِ GOTY سال هست . F4 پای اصلی این تاپیکه که به دلایل مشخص " یکسری طرفدارهاش " سکوت اختیار کردن . اینجا باید در مورد F4 بحث بشه چون ناسلامتی گیمی بود که باید بازی سال میشد از نظر خیلی ها . بعد شما میگی پای F4 رو کشیدیم وسط ؟! R U freakin' kidding me ?

بسم ربّ ...

این شوخیه دیگه ؟! این تاپیک ، تاپیک ِ GOTY سال هست . F4 پای اصلی این تاپیکه که به دلایل مشخص " یکسری طرفدارهاش " سکوت اختیار کردن . اینجا باید در مورد F4 بحث بشه چون ناسلامتی گیمی بود که باید بازی سال میشد از نظر خیلی ها . بعد شما میگی پای F4 رو کشیدیم وسط ؟! R U freakin' kidding me ?
حتما میون این بحث فنی دوستان ؟ باشه هر وقت در مورد بقیه بازی بحث شد و تاپیک به روال عادیش برگشت چشم بحثم میکنیم ;)

والا صحبت شما برای من جالبه صحبت از بازی که جز بازیهای امساله و یکی از بازیهایی هست که کاندیدای گوتی 2015 ست تو تاپیک جوایز 2015 برای شما عجیبه ولی وقتی دوستان پای TloU که مال 2013 هست رو وسط میکشن براتون عجیب نیست من دو سه صفحه اخیر تاپیک رو که خوندم فکر کردم اشتباه اومدم و یکی از دوستان رفته گوتی 2013 رو آپ کرده:))

بنظر من که اشکالی نداره تو این تاپیک از F4 صحبتی بشه

Beaten:d

شما دیدی من تو بحثای بالا شرکت کنم ؟ من نه خواستم بازیی رو تخریب کنم نه تو بحثی که پیش اوده بود شرکت کنم . الانم بحث کنیم استقبال میشه ولی نه با لهن ترول و توطئه ایجاد بحثای بالا ...

خوب منم چون سابقه ی شما رو دیدم کوتت کردم اصولا بعضیا رو من کلا کوت نمیکنم. ولی اعتراض من همچنان باقیه چون برخی پستا با اینکه خودشون ترول آمیز نیستن ولی باعث شکوفایی ترول توسط ملت همیشه در صحنه میشن:d

حالا برای اینکه پست خودم هم اسپم نباشه:

به هر حال باید پذیرفت W3 امسال غوقا کرد. مخصوصا اگر با شماره های قبلی خودش مقایسه بشه از هر جهتی پیشرفت داشته تنها ایرادی که بهش میشه وارد کرد ( گرچه ایراد میگم چون در مقایسه با موارد دیگه خود بازی ضعیفتره) قسمت مبارزات بازیه. مخصوصا اگر با بلادبورن مقایسه بشه.

F4 از اونطرف نسبت به F3 بازی انقلابی محسوب نمیشه قابل قبوله ولی اون چیزی نیست که ازش انتظار میرفت باشه. اگر اسمش Fall Out نبود و یه شرکت گمنام داده بودش بیرون مسلما هم متاش خیلی بهتر میشد و هم اینکه گوتی های بیشتری رو درو میکرد. کلا انتظارات تو تصمیم گیری منتقدین خیلی موثره

آخرین ویرایش:
بسم ربّ ...

نشنیدی می گن دروغ گو کم حافظه می شه !؟ اینا نمی دونن تو چه سالی از تاریخ میلادی زندگی می کنن و حافظشون ضعیف شده بنده های خدا ! فقط می دونن که انچارتد ۲ و تلو دو تا بازی اوریتد بودن و بس!

آقایون مشکلی با Tekken و Final Fantasy و از اینجور بازیا ندارین؟ :d میگم یهویی یه جنگ راه بندازیم هرکی به بازی محبوب اون یکی تیکه بندازه و طرف رو مسخره کنه :d (همچین میگم راه بندازیم انگار تا الان راه نیوفتاده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or