بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

برعکس ، متاسفانه این شمایی که یه اشتباه بزرگ توی تعاریفتون دارین اونم اینه که منتظر میشید ببینید از یه بازی کپی میشه یا نه بعد بهش برچسب انقلاب میزنید ! انقلاب با استاندارد های روز تعریف میشه نه کپی در آینده، این که یکی بلد نیست بازی بسازه و میره کلون میسازه ، اینکه یه ناشر می خواد تمام عناوینش رو با یه استاندارد بسازه و ... برمیگرده به بی استعدادی ، ناتوانی و ضعف اون استودیوها نه انقلابی بودن بازی معروفی که ازش تقلید کردن. معروف و سر زبون بودن همیشه معنی انقلابی بودن نمیده، خیلیا هستن که دوست دارن دست بندازن و از دیوار یه عنوان معروف بالا برن، این قضیه هم هیچ ربطی به انقلاب و جمهوری و ولیعصر این حرفها نداره. اگه قرار بود هر استودیویی که از جاش بلند میشه بتونه آنچارتد و د لست آو آس بسازه که دیگه ND ، ND نمیشد عزیز ! کی گفته یه عنوان انقلابی یعنی عنوانی که هر کی بیشتر تونست ازش کپی بسازه ؟ این تعریف شماس نه یه تعریف عام ، و تا وقتی هم تعریف شما با تعریف عرف فرق داره، کار به هیچ نتیجه ای نمیرسه.

*SIGHS*

با دقت نخوندین صحبت های منو ...صحبتی از "کپی" نشد. شدو اصلا شبیه بتمن نیست، ولی یه المان از گیم پلی بتمن داره که با سیستم نمسیسش ترکیب شده و گیم پلی خوبی رو رقم زده. (به کنار که بازی داستان و لول دیزاین و اینکَونتر دیزاین ضعیفی داره ودرکل تجربه اونطور ک باید شکل نگرفت)

revolutionary
rɛvəˈluːʃ(ə)n(ə)ri/
adjective
adjective: revolutionary
1.
involving or causing a complete or dramatic change.
اینم از تعریف "انقلابی" . یک المانی "انقلابی" هست که "شامل یا موجب" یک "تغییر" فاحش یا کامل بشه.

unique
juːˈniːk/
adjective
adjective: unique
1.

being the only one of its kind; unlike anything else.
منحصر به فرد ، چیزی (اثری) که تک باشه و مشابه نداشته باشه در حوزه خودش. تجربه سینمتیک آنچارتد نادی داگ، جرنی و ... (بارها گفتم "منحصر به فرد"، گفتم "بهترین" (برا دلست))

از شما و تمامی کسانی که پستتون رو تایید کردن میخوام که برن دقیق صحبت های منو بخونن، بنده دقیقا همین معانی رو ارائه کردم. حالا این که شما به بتمن و اون تغییر در سیستمش اعتقاد ندارین به کنار (من "درستیک" رو در گیم پلی بتمن باور دارم و می بینید که در تعریف رسمی هم این لغت آورده شده پس "انقلابی هست)
این شما هستید که تعاریف اشتباهی از "انقلابی" و "منحصر به فرد" دارید، اون تعریفی که از نادی داگ ارائه کردین "منحصر به فرد" هست (که n بار ذکر کردم).

انقلاب یعنی هف لایف ، یعنی جی تی ای... انقلاب یعنی "تاثیر" ، مثل تاثیری که هف لایف توی شوترها گذاشت .... با "منحصر به فرد" اشتباه نگیرید. بنده هم از بتمن فقط یک المانش رو گفتم ، نه کل گیم رو. متاسفانه به دقت پست ها خونده نمیشن. و باز هم تاکید میکنم صحبت بنده در مورد گیم پلی بود.

"منحصر به فرد" رو با "انقلابی" اشتباه نگیرید.

دوست عزیز ، چون که به شما احترام زیادی قائل هستم پاسخ دادم، این معانی که ارائه کردم از خودم نیستن ، معانی معتبر از فرهنگ لغت زبان انگلیسی هستند. کمی تامل و فکر پیش از پاسخ دادن رو همیشه مدنظر داشته باشید تا وقت مخاطبتون سر تشریح بدیهیات هدر نره (خواهشا اگه بحثی بود پیام خصوصی ارسال کنید، به اندازه کافی ثرد منحرف شد)

موفق باشید.

- - -ویرایش - - -

تفاوت Witcher 3 و FO4 خیلی دیگه داره چشمگیر میشه....تا آخر سال....تفاوت بیشترم میشه....

واسه همین بود دوستان میگفتم اینقدر مطمئن قبل از اینکه یه بازی بیرون بیاد نگین با اطمینان 100% درو میکنه....
این روند نشون داد دقیقا بازیها باید تکامل پیدا کنن، چون حتی یه فرمول مثلا "کاملا درست" (من البته قبول ندارم) مثل فرمول Bethesda اگر توی ده سال عوض نشن....اونوقت کم کم بازیها از چشم میوفتن....Skyrim یه دونه Review حتی Mixed هم نداشت. (با اینکه به نظرم FO4 مقدار کمی بهتر هستش) الان FO4 روی همه پلتفرم ها بیشتر از 10 تا نقد Mixed داشت....حتی اون MGS V ی که اینقدر از نظر همه ناکامل و داغون بود (بازم نظر من نه، از دید من MGS V فوق العاده بود) اینقدر ازش انتقاد نشد!

ببینید منتقدین همیشه از "تغییر" استقبال می کنن، چون این "تغییر" هست که در پیشبرد صنعت تاثیر داره ، این که چرا متال 5 خیلی مورد استقبال قرار گرفت بیشتر به دلیل اون تغییر بنیادین تو گیم پلیش بود ، تو صنعت ما هم "گیم پلی" حرف اول رو میزنه ، باید به ریسکی که سازنده میکنه بها داد ، کوجیما میتونست یک تجربه خطی دیگه ارائه کنه ولی سندباکس رو آورد تا به صنعت کمک کنه ... شاید اون تجربه خطی به مذاق طرفدارا خوش میومد ولی در بلند مدت تصمیم کوجیما نمایان خواهد شد ... این که داستان و اینها به هم خورد اینا همش زیر سر کونامی هست ، بازی لطمه دید ، ولی نباید ارزش کار این سازنده فراموش بشه ... مهم نیست اینجا هزارتا جایزه کمتر ببره ...مهم اون Contribution ایی هست که به صنعت کرد که مطمئنم چند سال بعد تغییرش رو میبینیم .

ویچر 3 هم الان مستحق توجه هست ، ویچر 3 نماد و سیمبل صنعت گیم حاضر هست (it's gaming industry at its peak) ، حمایت سازنده ها از خریداران ، توجه به مشتری، زحمت فراوانی که روی اون بازی کشیده شد ، اینها همه با ارزشن ... باید بها داده بشه ... در گیم آو د یر بحث کل پکیج هست که مطرحه ، بحث ایده نو هست ، بحث رفتار سازنده هست ، دلست آو اس 2013 هم همین ویچر3 امسال بود ... ارزش یک آی پی جدید خیلی خیلی خیلی بیشتر از نسخه پنجم یک فرنچایز محبوب هست ، اینجا بحث برتری و نمیدونم رفتن به جزئیات نیست ، اینجا بحث نقد نیست، اگه به "جدیدها" بها داده نشه "انگیزه" نمیمونه .... رد دد ریدمپشن 2010 هم همین بود ، یک آی پی جدید که باید بهش بها داده میشد باید استقبال میشد و همینطور هم شد ... منظورم این هست که اینجا به دید "برتری" نگاه نکنین ، در گیم آو دیر فاکتورهای خیلی بیشتری مطرح هست ... دید و نگاه باید بازتر شه .... صرفا به چشم یک "برتری" نگاه نکنید ...ویچر اینجا برد معنیش این نیست که برتره ...اینجا جای کوری خونی و این حرفا نیست ... همینطور این که چرا بلادبرن هم تو گیم آو د یر جایزه زیادی نمیبره بحث منحصر به فرد بودنش هست ....سری سلز همیشه منحصر به فرد بودن و به شخصه چه صفر جایزه ببرن چه 200 ارزش سازنده واسه من کم و زیاد نمیشه ... سازنده ای که تحت جو قرار نمیگیره و ایده نو خودشو پیاده میکنه با ارزشه و مطمئنم طرفدارا همیشه حمایت میکنن و خواهند کرد... خلاصه امیدوارم همه دیدشون رو وسیع تر کنن و تک بعدی و سطحی نگاه نکنن.

فال اوت 4 هم ایرادات فنی زیادی داشت و این درحد استانداردای صنعت ما نیست، این ایرادات فنی قابل قبول نیستن، یه مصاحبه ای سازنده فال اوت نیو وگاس انجام داده بود ( قضیه فوق مضحک متای هشتادوچهار رو به یاد بیارید :D)، مجری (گیم اینفرمر) پرسید نمیشد QC (کنترل کیفی) رو مدتش رو بیشتر کرد تا این ایرادات رفع بشه، کریس (سازنده) میگه بله اگه QA و QC رو بیشتر کنن ایرادات فنی از بین میرن (اکثرشون، این بازی به دلیل Emergent بودن غیرممکنه باگ و گلیچ نداشته باشه) ، بثزدا میتونست مدت این فرآیند و مرحله از ساخت رو افزایش بده ولی نداد و نتیجه شد این ...
نکته دوم هم "عدم تغییر" بود ، منتقدین از عدم تغییر استقبال نمیکنن ... درکل طرفدار فال اوت اوج لذت رو از بازی میبره ، مهم هم همینه ، ولی در جوایز و اینها طبعا مورد توجه قرار نمیگیره و طرفدار عاقل فال اوت هم اینو قبول میکنه و میره لذتش رو میبره ، این که چرا فال اوت 3 مورد استقبال قرار گرفت به خاطر "تغییر" بود.

نظر من هم راجب بازی سال ویچر 3 هست به دلایلی که توضیح دادم.

آخرین ویرایش:
^^^^
به شخصه این عدم تغییر کاملا رد شده و منتقد اتفاقا این موارد تاثیری روش نزاشته شما نقد Gamespot بخون درباره همین Fallout منتقد تازه میگه همین باگ ها نوستالوژی هست تغییر و انقلاب یکدفعه بوجود نمیاد و معمولا به مرور زمان تو همون بهینه کردن المان ها و جا افتادنشون یا استفاده از المان های مثلا بازی بتمن و ترکیبش با ی المان جدید و منحصر به فرد مثل نمیسس تو shadow of mordor موفقیت بدست میاد و ..
شما بخوای همین Fallout 4 حساب کنی انگار داری همون 3 رو بازی میکنی و بیس و پایه همونه کلا فقط امکانات و.. افزایش پیدا کرده حتی همون مشکلات فنی هم پابرجاس ولی بازم متاش بالاست 87-88 طبیعتا اگه همون مشکلات تکنیکی مخصوصا مثل افت فریم و ... به حداقل و صفر میرسید بازم بازی متای بالای 90 میگرفت پس ربطی به تغییر و حتما وجود المان انقلابی تو بازی نداره بلکه همون پیروی از فرمول گذشته هم اگه با پولیش بیشتری همراه بود میتونست همون متای بالای 90 دوباره به ارمغان بیاد هر چند که فرقی هم واسه بتزدا نکرد و بازی رکورد های فروششم زد و سود سرازیر کرد..

به نظر من اگر کونامی بازی mgs 5 رو نیمه کاره درست نمی کرد به احتمال زیاد بازی از witcher جلو می زد. ولی در حال حاضر witcher 3 به نظر من بهترین بازی ساله و بعد bloodborne و mgs5.

^^^^
به شخصه این عدم تغییر کاملا رد شده و منتقد اتفاقا این موارد تاثیری روش نزاشته شما نقد Gamespot بخون درباره همین Fallout منتقد تازه میگه همین باگ ها نوستالوژی هست تغییر و انقلاب یکدفعه بوجود نمیاد و معمولا به مرور زمان تو همون بهینه کردن المان ها و جا افتادنشون یا استفاده از المان های مثلا بازی بتمن و ترکیبش با ی المان جدید و منحصر به فرد مثل نمیسس تو shadow of mordor موفقیت بدست میاد و ..
شما بخوای همین Fallout 4 حساب کنی انگار داری همون 3 رو بازی میکنی و بیس و پایه همونه کلا فقط امکانات و.. افزایش پیدا کرده حتی همون مشکلات فنی هم پابرجاس ولی بازم متاش بالاست 87-88 طبیعتا اگه همون مشکلات تکنیکی مخصوصا مثل افت فریم و ... به حداقل و صفر میرسید بازم بازی متای بالای 90 میگرفت پس ربطی به تغییر و حتما وجود المان انقلابی تو بازی نداره بلکه همون پیروی از فرمول گذشته هم اگه با پولیش بیشتری همراه بود میتونست همون متای بالای 90 دوباره به ارمغان بیاد هر چند که فرقی هم واسه بتزدا نکرد و بازی رکورد های فروششم زد و سود سرازیر کرد..

من به متا اعتقادی ندارم، ولی متای 87 برای فال اوت پایینه ، صرفا هم مشکلات فنی نبوده ...فال اوت 3 هم مشکلات فنی داشت ...اتفاقا بیشتر از این نسخه ولی متاش چند نمره بالاتر بود. این نسخه اساسا انتقاد اصلیش همون عدم تغییر هست و همینطور دام دون شدن بازی ... درضمن، همیشه به اسم سایت توجه نکنید، به خود منتقد و سابقه نقدش توجه کنید (این که چطور نمره میده ، سخت گیره چه مدلیه کلا) ...همین فال اوت رو کوین نقد می کرد، بزور 8 میگرفت ! کوین چند ماه قبل از گیم اسپات رفت و شناخته شده ترین و معتبرترین منتقد گیم اسپات بود ....(زد تو هیکل بتمن ما و رفت :D) ...گیم اسپات الان بیشتر اسمش مونده، کافیه ادیتورهای 10 سال پیششون با ادیتورهای الانشون رو مقایسه کنید.
با این حال، میگم شما فال اوت رو دست کم نگیرید ... بازی خیلی بزرگی هست و این متا براش کمه ...تجربه ای که فال اوت ارائه میکنه (Emergent Gameplay) بیشتر در انحصار بازی های بثزدا هست و این کم چیزی نیست.

vizy_photo_2015-12-14_05-33-49.jpg

همون Underwhelmed بخشیش حاکی از عدم تغییره... همین منتقد به ویچر 10 داد (تغییر از ویچر 2 به ویچر 3 خیلی فاحشه) (خیلی سخت گیره تو نمره دادن خیلی) ، این منتقد به بلادبرن 9 داد و گفت که دارک سلز نیست و تغییر کرده... برای اثبات اهمیت تغییر میتونید به گوتی ها هم توجه کنید ، 2009 آنچارتد 2 نسبت به آنچارتد 1 و بتمن که اثر جدیدی بود بخصوص بین سوپیر هیرویی ها، 2011 اسکایرم که وسعت رو افزایش داد و بتمن آرکام سیتی که جهان باز شد، 2010 که رد دد ریدمپشن یک اثر نو بود، 2013 دلست آو آس باز هم یک اثر نو، 2015 ویچر3 ... 2012 هم واکینگ دد خب تازه بود ...

آخرین ویرایش:
برام سواله، دوستان چرا به علیرضا @FrankinG گیر میدید که اسم Fallout و هواداراش رو میاره؟ مگه از همون اول خود این هوادارای محترم قرار نذاشته بودن آخر سال با جناب بتزدا بیان روی مخمون؟ :-/
حال و حوصوله جرو بحث با یـ سری از دوستان که تهش میخوان 20 خط توجیه بیارن ندارم فقط همینو بگم که آخر سال جناب بتزدا و فن هاش رو تحمل کنید که حالا حالا رو مختونه :)

برام سواله، دوستان چرا به علیرضا @FrankinG گیر میدید که اسم Fallout و هواداراش رو میاره؟ مگه از همون اول خود این هوادارای محترم قرار نذاشته بودن آخر سال با جناب بتزدا بیان روی مخمون؟ :-/
رو مخ رفتن یه چیز دو طرفست، اگه از همون اول رو مخ هوادارای فالوت نرفته بودین، اونا هم قصد نداشتن رو مختون راه برن، الان هم بحث رو مخ رفتن رو ادامه بدین تا کلا با اعصاب همه تو این تاپیک بازی شه!!

رو مخ رفتن یه چیز دو طرفست، اگه از همون اول رو مخ هوادارای فالوت نرفته بودین، اونا هم قصد نداشتن رو مختون راه برن، الان هم بحث رو مخ رفتن رو ادامه بدین تا کلا با اعصاب همه تو این تاپیک بازی شه!!

بیخیال مجتبی، هیچکس کسی رو مجبور نمیکنه علنا اعلام کنه میخواد روی مخ بقیه راه بره. بدبختی اینه که هر جوری دوست داریم رفتار میکنیم بعد توقع داریم اگر شرایط باب میلمون پیش نرفت بقیه همه ساکت باشن و کل اون کارهایی که انجام دادیم رو فراموش کنند. هیچکس با هوادارای Fallout سر دشمنی نداشت، رفتار بد و از خود راضیانه این هوادارای محترم بود که باعث شد همچین جوی برای FO4 پیش بیاد. از قدیم هم گفتن چیزی که گله داره عوض نداره.

من خودم دیگه کاری به این تاپیک ندارم و بیشتر از این بحث رو کش نمیدم چون برعکس دوستان خوشم نمیاد روی مخ کسی راه برم. اگرم پست قبلی رو دادم فقط خواستم به این دسته از عزیزان نشون بدم که رفتار خودشونه که باعث به وجود اومدن همچین مسائلی میشه.

همینجوری داشتم این سایت هارو رصد میکردم که بازی سال انتخاب میکنن.
اکثرا در حد اویزون دات کام اعتبار دارن .:d درست بگردی فروشگاه انلاین لباس زیر هم پیدا میکنی توشون.

بیخیال مجتبی، هیچکس کسی رو مجبور نمیکنه علنا اعلام کنه میخواد روی مخ بقیه راه بره. بدبختی اینه که هر جوری دوست داریم رفتار میکنیم بعد توقع داریم اگر شرایط باب میلمون پیش نرفت بقیه همه ساکت باشن و کل اون کارهایی که انجام دادیم رو فراموش کنند. هیچکس با هوادارای Fallout سر دشمنی نداشت، رفتار بد و از خود راضیانه این هوادارای محترم بود که باعث شد همچین جوی برای FO4 پیش بیاد. از قدیم هم گفتن چیزی که گله داره عوض نداره.

من خودم دیگه کاری به این تاپیک ندارم و بیشتر از این بحث رو کش نمیدم چون برعکس دوستان خوشم نمیاد روی مخ کسی راه برم. اگرم پست قبلی رو دادم فقط خواستم به این دسته از عزیزان نشون بدم که رفتار خودشونه که باعث به وجود اومدن همچین مسائلی میشه.
چیزی که عوض داره گله نداره؟
اون آقا اومد گفت بحث های چند صفحه قبل زیر سر فن های F4 هست، بیایم بریزیم سرشون! در مورد ارزش پست چیزی نمیگم چون مشکل ساز میشه، اما شما خودتون می دونید یه پست در ارتباط با بحث های صفحات قبل از طرف فن های F4 که خود شما باهاشون آشنا هستید ارسال نشده...

این بین صحبت های شما چه ربطی به این موضوع داره؟ برزیم سر فن های F4، یا در مورد گرافیک فنی بحث کنیم، یاکوزا 6 VS فالوت 4 چطوره؟

در مورد رو اعصاب بودن و تعصب، جالبه که شما این حرف رو میزنید، هر زمان که تونستید جلوی تعصب خودتون نسبت به پلتفرم یا بازی های مورد علاقه رو بگیرید و مثل پست زیر احساسی برخورد نکنید، می تونید فتوا بدید بنده هم قول میکنم از کسایی باشم که حمایت میکنم...

خطاب به اون Xbox فن های عزیز حاضر در صحنه:

باز خدا رو شکر ما پلتفرممون اینقدر انحصاری داره که لازم نباشه همه به صورت یکپارچه و از قبل هماهنگ شده از تک تکشون حمایت کنیم و براشون سر و دست بشکونیم. حداقل انحصاری های ما اینقدر تنوع دارن که همه سلیقه ها رو پوشش میدن جوری که با خیال راحت هر کدوممون میتونیم واقعا در موردشون نظر بدیم.

دوستان لطف کنید با آرامش بحث کنید، از این به بعد قرار باشه کامنت های قبلی رو اینجا بزارید و به شخص حمله کنید شرمنده همدیگه میشیم. خیلی راحت و بدون مشکلی میشه بحث منطقی کرد، اگر نمی تونید لطفا کامنت ندید.

کلا به نظرم بازیسنتر دیگه داره غم‌انگیزترین دورانش رو سپری میکنه،تو این 8 سالی که عضو بودم اوضاع انجمن رو به این درامی ندیده بودم :دی

واسه هر بازی یه سری دوست و رفیق جمع شدن اکیپ تشکیل دادن،و هر کس خارج از این رفاقت ها و بند و بساط ها باشه نظرش پذیرفته نمیشه کلا :دی این سری افراد داخل گروه تماماً با هم سر هر موضوعی هم نظرن و زیر تمام پست های هم دیگه لایک ول میدن فارغ از هر محتوایی که شاملش میشه،بهتر بگم سلایقشون و نظراتشون و چیزایی که بدشون میاد کامل شبیه همه و فقط نام کاربریشونه که فرق میکنه :دی این گروه تشکیل دادنا باعث میشه پست ها در انجمن به جای بحث بیشتر شبیه جنگ به نظر بیان،که البته دقیقا جنگه،جنگ فقط این نیست که شمشیر و تفنگ داشته باشی،البته چ بسا اگر امکانش بود ازش استفاده هم میکردن :دی

و اما در مورد فالاوت؛من چند نفر رو میشناسم که زیادم تو انجمن پست نمیدن و واقعا عاشق فالاوتن و مهم تر از اون میدونن که برای چی عاشق فالاوتن،نه فقط واسه اسم بتزدا و گوتی هایی که برده،اینا از اون دست آدمایی هستن که وسط بحث مسخرت نمیکنن و جای لوده بازی سعی میکنن دلیل بیارن واسه حرفاشون،من نظرم اینه که به احترام این چند نفر هر چقدر هم کم باشن نباید بازی رو زیر سوال برد،هر چند واقعا بعضی حرکات که منشاش هایپ اعجاب انگیز فالوت بود غیرقابل کتمانه.

مثلا یکی اومده بود از سکایرم انتقاد کرده بود،طرف رو من میشناختم،انقدر الدر سکرولز بازی کرده بود ک خار مادر موروویند و ابلیوین رو یکی کرده بود،بعد گروه رفقا که تازه از سکایرم فهمیدن الدر سکرول چیه شروع کردن به مسخره کردنش و چ لایک هایی که روانه نمیشد :دی خب این خنده دار نیست واقعا؟چطور میشه با این حرکات تبادل نظر کرد؟بعد اسم خودشون میزارن بتزدا فن،لول :دی یا این که یه کاربری گفته بود گوتی که فالاوت اما «بترسید» از سال های بعد و دووم و دیسآنرد و ... بترسیم؟واقعا بترسیم؟:دی از چی بترسیم؟کی باید بترسه اصلا؟:دی جنگه مگه؟فازت چیه؟خب همین تو باعث میشی اسم بازی و طرفداراش خراب شه دیگه :دی

البته اینا به نظرم همه و همه از اون هایپ عظیم فالوت بود،وگرنه من یه فان فکتی رو بهتون بگم تو تاپیک بهترین بازی نسل قبل فالوت فقط 3 تا رای اورده بود،یعنی از تقریبا 700 رای وارد شده فقط 3 عدد،3تا تکی،اگر نسبت بگیریم میشه 0.4%،حالا بعد از معرفی فالوت 4 یه نگاه به انجمن بندازید،انگاری همه بهترین بازی زندگیشون فالوت 3 بوده :دی

اگر نتیجه گرفتید من دارم فالوت رو پایین میارم خیالی نیست چون خودم،خودم رو میشناسم و میدونم در حال زدن همچین حرکتی نیستم :دی

آخرین ویرایش:
@Hamid Payne

خیلی باحالی شما :)) من اون پست رو در جواب هوادارای روی اعصاب جعبه مجهول دادم که توی تاپیک Eventـی که اصلا ارتباطی به کنسول و شرکت محبوبشون نداشت، داشتن خوشمزه بازی در میاوردن و سعی میکردن به حساب خودشون از آب گل آلود ماهی بگیرن.

پس اشتباه به عرضتون رسوندن. بنده نرفتم توی تاپیک کنفرانس همسایه همچین پستی بدم و روی اعصاب کسی برم. دوستای عزیز از اون سمت کوچ کردن توی تاپیک سونی تا روی اعصاب راه برن که بنده اون رو براشون نوشتم.

پ.ن: شما یه لطف در حق خودت بکن و اصطلاح Taken out of contextرو توی گوگل جستجو کن، شک نکن بعدا به کارت میاد ;)

خوشی زده زیر دلتون به خدا :d

طرف بازی محبوبش دوم یا سوم شده همه میپرن به هم دیگه :d

من چی بگم که بازی سالم تو همین چندتا دونه هم نیست؟ :d

بعد الان که مثلا ویچر بازی سال شده چه اتفاقی افتاده؟ همه ویچر فن ها خفن میشن و انسان های برگزیدن؟ و بقیه نوب هایی که از هیچی سر در نمیارن؟

چقدر خوبه که یه سری دوستان بعد از عرضه F4 به یه سری حقایق فروم پی بردند، همینکه الان حداقل اندک افراد متوجه این شبه باند بازی ها شدند واقعا جای امیدواری داره...

فقط من نمی فهمم دقیقا موضوع چیه که زمانی که هم که به این موضوع اعتراف میشه، می ریم تو آسمون و دیگران رو خطاب قرار می دیم، چقدر دیگران بد هستند ما خوبیم (کلی میگم)....

ریشه این اتفاق ها به شدت قوی تر از این حرف هاست، همین 10 ، 15 صفحه قبل رو چک کنید متوجه موضوع میشید، همه باید به فکر این موضوع باشند، همه باید وقتی بعنوان یه نظر میگی به نظرم TO: 1886 (بعنوان مثال) به این دلیل بازی خوبی نیست (دو ماه قبل از عرضه پست هاش موجوده) 98% درصد پست ها ترول و توهین نباشه! اینکه همه بدن ما خوبیم یا فرق می کنیم رو فراموش کنیم همه چیز حله...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or