بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

خب جدا از پست های بسیار احساس برانگیز برخی از کاربران! باید گفت که واقعا زور میگفت فالوت بهترین بازی سال شه! بالاخره این روند یک جا باید قطع میشد!

حالا که بحث از سال های قبل شد به نظر من سال 2011 یا باید بتمن میشد یا DEUS EX است.:p

اسکایریم هم در حد گوتی نبود!فکت. واقعا حیف ارکام سیتی که بازی سال نشد.:d

در رابطه با عناوین امسال هم به نظر من متال گیر اصلا نباید جایزه ببره چه برسه به گوتی شدن! با ان چپتر 2 بسیار مفتضحانه من نمیدونم چطور ان نمرات را کسب کرد! خدا میدونه اگه یک بازیساز دیگه بود منتقدان به توپ میبستنش!

تنها سایتی معروفی که خوب از خجالت بازی درامد گیم کریتیکز بود.

خب امسال هم که گذشت تا سال دیگه ببینیم چی میشه:d

خب جدا از پست های بسیار احساس برانگیز برخی از کاربران! باید گفت که واقعا زور میگفت فالوت بهترین بازی سال شه! بالاخره این روند یک جا باید قطع میشد!

حالا که بحث از سال های قبل شد به نظر من سال 2011 یا باید بتمن میشد یا DEUS EX است.:p

اسکایریم هم در حد گوتی نبود!فکت. واقعا حیف ارکام سیتی که بازی سال نشد.:d

در رابطه با عناوین امسال هم به نظر من متال گیر اصلا نباید جایزه ببره چه برسه به گوتی شدن! با ان چپتر 2 بسیار مفتضحانه من نمیدونم چطور ان نمرات را کسب کرد! خدا میدونه اگه یک بازیساز دیگه بود منتقدان به توپ میبستنش!

تنها سایتی معروفی که خوب از خجالت بازی درامد گیم کریتیکز بود.

خب امسال هم که گذشت تا سال دیگه ببینیم چی میشه:d
عزيز روچه حساب ميگي اسكايريم نبايد ميشد؟
چرا متال نبايد جايزه بگيره؟
متال مثل نقاشيه سرگيجه ميمونه كه صنعت گيم ١٠ سال ديگه ميفهمه منظور كوجيما از فصل ٢ چيه.
نميگم متال بايد گوتيو ببره ولي اگه از چنتا سايت جايزه ببره اسمون به زمين نمياد.درست مثل gta 5 كه پيارسال چنتا جايزه گرفت بچه هاي اينجا قيامت كرده بودن.حالا بيا بگو بابا براي ساخت gta هم زحمت كشيدن.بنظر من سخترين سال كه واقعا نفسارو حبس كرده بود سال ٢٠١٠ بود.

عزيز روچه حساب ميگي اسكايريم نبايد ميشد؟
چرا متال نبايد جايزه بگيره؟
متال مثل نقاشيه سرگيجه ميمونه كه صنعت گيم ١٠ سال ديگه ميفهمه منظور كوجيما از فصل ٢ چيه.
نميگم متال بايد گوتيو ببره ولي اگه از چنتا سايت جايزه ببره اسمون به زمين نمياد.درست مثل gta 5 كه پيارسال چنتا جايزه گرفت بچه هاي اينجا قيامت كرده بودن.حالا بيا بگو بابا براي ساخت gta هم زحمت كشيدن.بنظر من سخترين سال كه واقعا نفسارو حبس كرده بود سال ٢٠١٠ بود.
چندتاش فکر کنم 139 بود ، رقیبش تازه نفس بود وگرنه کم جایزه نگرفت

Bloodborne خیلی خاص بود....واقعا دوست داشتنی بود....شاید از همه بازیهای لیست دوست داشتنی تر.....مثل Dark Souls که توی سال عرضه اش اومد.......امید واحی هستش.....Witcher 3 رو خیلی دوست داشتم ولی احساس میکنم ته دلم خیلی حس بهتری میدارم اگر Bloodborne تبدیل میشد به Big winner امسال.....Witcher به نظرم دربرابر متال گیر کاملا لیاقت بیشتر امتیاز گرفتن رو داره چون متال گیر پتانسیلش رو 100% برآورده نکرد از دید خیلی ها (به نظر من برآورده کرد چون عاشق بازیش شدم و تا ابد یادم میمونه تجربه اش) ولی Bloodborne یه تجربه خاص بود.....مطمئنم اون بازی که با اشتیاق هنوزم که هنوزه بعد از 5 سال حرف میزنم Bloodborne خواهد بود....خیلی خاطرات خاصی برای آدم به جا میگذاشت بازیش، و وقتی پای بازیه بقیه هم میشینی بیشتر متوجه میشی چقدر تجربه شخصی آدم منحصربه فرد بود......
اگر این DLC هم جزو بازی بودش از همون اول جدا حساب نمیشد که خیلی قویتر هم میشد توی مقایسه.....

خوب شما به همه بگو منظور کوجیما از فصل 2 چی بود و همه رو روشن کن! بلکه ما هم یه چیزی یاد بگیریم.
نمیگم متال بازیه بدیه. نه. خیلیم عالیه ولی وقتی بازی نصفه میاد بیرون بالاخره باید یه جا ضربه بخوره دیگه. سر امتیازها همه رو به خاطر هایپ بازی جو گرفت و تو اکثر ریویوها هیچ نوجهی به این قضیه نشد. ولی بعد از چندماه که هایپ بازی خوابیده مردم اشکالاتشو میبینن دیگه.
البته تقصیر کوجیما هم نیست اون مشخصا برنامشو داشته که بازیو کامل تحویل بده و لی حالا به دلیل فشارهای کونامی یا هرچیز دیگه محصول نهایی که به دست مصرف کننده رسیده اینه. ومردم هم در مورد همین محصولی که بیرون اومده قضاوت میکنن نه محصولی که میتونست باشه.

خوب شما به همه بگو منظور کوجیما از فصل 2 چی بود و همه رو روشن کن! بلکه ما هم یه چیزی یاد بگیریم.
نمیگم متال بازیه بدیه. نه. خیلیم عالیه ولی وقتی بازی نصفه میاد بیرون بالاخره باید یه جا ضربه بخوره دیگه. سر امتیازها همه رو به خاطر هایپ بازی جو گرفت و تو اکثر ریویوها هیچ نوجهی به این قضیه نشد. ولی بعد از چندماه که هایپ بازی خوابیده مردم اشکالاتشو میبینن دیگه.
البته تقصیر کوجیما هم نیست اون مشخصا برنامشو داشته که بازیو کامل تحویل بده و لی حالا به دلیل فشارهای کونامی یا هرچیز دیگه محصول نهایی که به دست مصرف کننده رسیده اینه. ومردم هم در مورد همین محصولی که بیرون اومده قضاوت میکنن نه محصولی که میتونست باشه.

درست میگید بازی از لحاظ داستانی مشکل داشت، نیمه تموم بود.....ولی خیلی از ایرادایی که تعداد زیادی به MGSV میگیرن فقط باعث میشه آدم فکر کنه اینا مثلا دوتا مقاله خوندن جو گرفتتشون....چون مثلا کسایی که AC رو مثلا تو بوغ و کرنا میکنن و به نظرشون بازی خوبیه:)) میگن MGSV خسته کننده و تکراری میشه، با وجود اینکه بازی بعد از 2-3 بار هر ماموریت رو رفتن هم خسته کننده نمیشه، اکثر کسایی که بازی خستشون میکنه، احتمالا خیلی سبک مسخره ای بازی رو انجام میدن، چون توی حالت عادی اینقدر دست آدم بازه برای ابتکار عمل که کمتر بازی (شاید هیچ بازی) اینقدر Option برای Approach به آدم نمیده.....ماموریت های Substance توی این نسخه متال گیر شاید اونقدر لذت بخش بوده باشن که من آرزو کنم ای کاش تنظیمات داشت که همه ماموریت هارو به صورت طبیعی و بدون دستکاری تنظیمات با اون لول درجه سختی رفت......بعد کارهایی که توی اون مراحل آدم کشف میکنه میتونه انجام بده اینقدر خاص هستن که اصلا بهترین روشی که توی حالت Normal اون مرحله رو میتونستی بری مسخره به نظر میرسه پیشش.
این بازی اگر شاید نصفه نیمه عرضه نمیشد، الان بهترین بازی سال بود....با اختلاف....MGSV از لحاظ پایه ای، خیلی نکات متفاوت بیشتری از Witcher 3 داشت....ولی پتانسیلشون کامل استفاده نشد.

من موندم چرا همه سال 2005 را نادیده گرفتند! از شاهکار دیوید کیج به اسم فارنهایت تا خدای جنگ ، از شدوز استاد فامیتو ادا تا غول ان سال یعنی رزیدنت اویل 4!

اتفاقا سخت ترین سال یا حداقل یکی از سخت ترین سال ها همان سال 2005 بود. ولی خب چون ان موقع صنعت بازی انقدر پیشرفت نکرده بود قطعا مثل الان تعداد جوایز زیاد نشده بودو هیجان انگیز نبود

وای! عجب حرفی زدی! واقعا من منقلب شدم!

دو تا جایزه دیگر

IBTimes UK (UK) : Life Is Strange

The Telegraph (UK) : Bloodborne

Batman مظلوم ترین بازی سال بود بی عیب نبود یکسری مشکلات داشت که اونم سر ریسک خود راکستدی به وجود اومد که جواب نداد ولی بازی واقعا اندینگش و.. عالی بود

Batman مظلوم ترین بازی سال بود بی عیب نبود یکسری مشکلات داشت که اونم سر ریسک خود راکستدی به وجود اومد که جواب نداد ولی بازی واقعا اندینگش و.. عالی بود
به نظرم اندینگ خود بازی به خوبی اندینگ آرکام سیتی نبود ولی اندینگی که بعد از تموم کردن تمام مراحل نشون داده میشه (اندینگ تریلوژی)، فوق العاده بود.
آرکام نایت رو از خیلی از بازیهای 2015 بالاتر میدونم و به نظرم جز 3 بازی برتر 2015 هست :x

من نمیدونم بعضیا با ادم دعوا دارن.ادم میاد یه حرفه اشتباهیم میزنه طرف مقابل عوض اینکه طرفو توجیه بکنه منقلب میشه.اینکه نشد بحث کردن عزیز.من نظرمو گفتم دوسداشتم نظرتونو بشنوم.ولی خب شما منقلب شدی.فقط یه سوال داشتم.بنظرت چرا کوجیما فصل دو رو اینجوری کرد؟برای پاسخ دادن اینو در نظر داشته باش که کوجیما یه سازنده ای هستش که راجعبه همچی انتقاد میکنه و البته شوخی.از شوخی با طرفداران ایکس باکس بگیر تا مبحث زبان که بازیم راجعبه زبان هستش.من قصد طرفداری از این بازیو ندارم ولی اینکه بعضیا میگن منتقدا هاپ زده شده بودن اینجوری نمره دادن.....اگه واقعا منتقدا جوگیرن باید متارو تخته کنن.اگه کوجیمارو میشناختی انقدر راحت نمیگفتی فصل دو چیبود.بنظر من من فصل دو انتقاد اساسی به صنعت گیم بود.ای کاش فصل 3 بود بهت ثابت میکردم.متال طرفداراش میدونن هیچوقت وابسته به گوتی نبوده و نیست.مهم میراث بازیه که تا ابد میمونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or