عزيز روچه حساب ميگي اسكايريم نبايد ميشد؟خب جدا از پست های بسیار احساس برانگیز برخی از کاربران! باید گفت که واقعا زور میگفت فالوت بهترین بازی سال شه! بالاخره این روند یک جا باید قطع میشد!
حالا که بحث از سال های قبل شد به نظر من سال 2011 یا باید بتمن میشد یا DEUS EX است.
اسکایریم هم در حد گوتی نبود!فکت. واقعا حیف ارکام سیتی که بازی سال نشد.:d
در رابطه با عناوین امسال هم به نظر من متال گیر اصلا نباید جایزه ببره چه برسه به گوتی شدن! با ان چپتر 2 بسیار مفتضحانه من نمیدونم چطور ان نمرات را کسب کرد! خدا میدونه اگه یک بازیساز دیگه بود منتقدان به توپ میبستنش!
تنها سایتی معروفی که خوب از خجالت بازی درامد گیم کریتیکز بود.
خب امسال هم که گذشت تا سال دیگه ببینیم چی میشه:d
چندتاش فکر کنم 139 بود ، رقیبش تازه نفس بود وگرنه کم جایزه نگرفتعزيز روچه حساب ميگي اسكايريم نبايد ميشد؟
چرا متال نبايد جايزه بگيره؟
متال مثل نقاشيه سرگيجه ميمونه كه صنعت گيم ١٠ سال ديگه ميفهمه منظور كوجيما از فصل ٢ چيه.
نميگم متال بايد گوتيو ببره ولي اگه از چنتا سايت جايزه ببره اسمون به زمين نمياد.درست مثل gta 5 كه پيارسال چنتا جايزه گرفت بچه هاي اينجا قيامت كرده بودن.حالا بيا بگو بابا براي ساخت gta هم زحمت كشيدن.بنظر من سخترين سال كه واقعا نفسارو حبس كرده بود سال ٢٠١٠ بود.
خوب شما به همه بگو منظور کوجیما از فصل 2 چی بود و همه رو روشن کن! بلکه ما هم یه چیزی یاد بگیریم.متال مثل نقاشيه سرگيجه ميمونه كه صنعت گيم ١٠ سال ديگه ميفهمه منظور كوجيما از فصل ٢ چيه.
Yahoo Tech (US) : The Witcher 3: Wild Hunt
PopOptiq (CA, formerly known as Sound on Sight) : Bloodborne
TechSmart (ZA) :Rise of the Tomb Raider
خوب شما به همه بگو منظور کوجیما از فصل 2 چی بود و همه رو روشن کن! بلکه ما هم یه چیزی یاد بگیریم.
نمیگم متال بازیه بدیه. نه. خیلیم عالیه ولی وقتی بازی نصفه میاد بیرون بالاخره باید یه جا ضربه بخوره دیگه. سر امتیازها همه رو به خاطر هایپ بازی جو گرفت و تو اکثر ریویوها هیچ نوجهی به این قضیه نشد. ولی بعد از چندماه که هایپ بازی خوابیده مردم اشکالاتشو میبینن دیگه.
البته تقصیر کوجیما هم نیست اون مشخصا برنامشو داشته که بازیو کامل تحویل بده و لی حالا به دلیل فشارهای کونامی یا هرچیز دیگه محصول نهایی که به دست مصرف کننده رسیده اینه. ومردم هم در مورد همین محصولی که بیرون اومده قضاوت میکنن نه محصولی که میتونست باشه.
متال مثل نقاشيه سرگيجه ميمونه كه صنعت گيم ١٠ سال ديگه ميفهمه منظور كوجيما از فصل ٢ چيه.
بتمن این قدر بد بوده یعنی؟ واقعا؟![]()
به هیچ وجه، از خیلی جنبه ها حتی از سیتی هم بهتر بود، این مشکل سایت هاست که بتمن رو انتخاب نمی کنن نه بازی!!بتمن این قدر بد بوده یعنی؟ واقعا؟![]()
به نظرم اندینگ خود بازی به خوبی اندینگ آرکام سیتی نبود ولی اندینگی که بعد از تموم کردن تمام مراحل نشون داده میشه (اندینگ تریلوژی)، فوق العاده بود.Batman مظلوم ترین بازی سال بود بی عیب نبود یکسری مشکلات داشت که اونم سر ریسک خود راکستدی به وجود اومد که جواب نداد ولی بازی واقعا اندینگش و.. عالی بود