بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

تورو خدا لیست گیم اسقات و! هیلو رو گذاشته کنار Evolve!!!!!!!!!!!!! از اونور Untill dawn رو ببین کجا گذاشته! (بازی بدی نبود ولی اصلا جاش مناسب نیست! )
کاری به هیلو ندارم چون بازی نکردم ولی به شخصه آنتیل رو جز برترین های امسال حساب می کنم، خیلی های دیگه هم مثل من هستن، پس فکر نکنم جاش تو لیست گیم اسپات ایرادی داشته باشه، هرچند مشخصا لیست ایراداتی داره مثل رتبه Dying Light!
البته واسه من Order هم جز برترین بازی های امسالم بود، امید دارم جز ۱۰ تای اول لیستش باشه!!:دی

کلا لیست سلیقه مجموعه افراده و لذتی که از بازی ها بردن کلا حق The Witcher 3 هم بوده این همه جایزه ببره .

برای خود من بازی سال به صورت لیست زیر حالا شاید برای یکی دیگه کلا لیست فرق کنه اما من امسال از این بازی ها به این ترتیب لذت بردم :

1. bloodborne
2. The Witcher 3
3. MGS5
4. Fallout 4
5. Batman: Arkham Knight
6. destiny taken king
7. until dawn

برای مثال من میتونم بشینم کل ایرادات بازی ها رو بگیرم بگم چرا کدوم بهتر بوده اما لیست اصلا ربطی نمیتونه به ایرادات بازی ها داشته باشه چون هیچ بازی 100 کامل نیست همین الان یکی بشینه Fallout 4 بازی کنه شاید حالش بد بشه من بهش حق میدم اما من با بازی خیلی حال کردم باگ زیاد داره انقدر که بعضی وقت ها میخواستم PC از پنجره پرت کنم بیرون زمان بازی کردن انقدر وضعیت بد بود از نظر باگی که هر چند دقیقه یک دفعه Save میکردم که یک وقتی مشکلی پیش نیاد اما بازم آخر بازی پیش امد اما تونستم بازی تمام کنم از نظر کلی بازی لذت بخش بود برای همین وقتی میبینم 13 بار بازی سال شده اصلا شک نمیکنم چرا و... .

تنها چیزی که لیست بالا پایین میکنه حال کردن بیشتر آدم با بازی وگرنه تمام این بازی ها عالی هستن و لذت خودشون دارن .

کاری به هیلو ندارم چون بازی نکردم ولی به شخصه آنتیل رو جز برترین های امسال حساب می کنم، خیلی های دیگه هم مثل من هستن، پس فکر نکنم جاش تو لیست گیم اسپات ایرادی داشته باشه، هرچند مشخصا لیست ایراداتی داره مثل رتبه Dying Light!
البته واسه من Order هم جز برترین بازی های امسالم بود، امید دارم جز ۱۰ تای اول لیستش باشه!!:دی

دقیقا به نظر منم until dawn جزو 10 تا بازی برتر امسال بوده درسته ایراداتی داشته اما واقعا بازی خوب و لذت بخشیه هیچ بازی پیدا نمیشه 100% perfect باشه اما until dawn بعد بازی کردن واقعا لذت بردم .

خیلی منتظرم ببینم بازی بعدی استدیوشون چی میخواد باشه .;)

تنها بازی که توی 5 تای اول بازی نکرده بودم Fallout 4 بود که اونم امشب حسابی بازی کردم.....حقیقت اینه که از دید من به Bloodborne کمی کم لطفی شده.....چون از لحاظ کیفیت 4 می نیستش.....با Witcher 3 که اولی باشه کاملا هم کیفیته......
ویچر البته موفقیتش کاملا حقشه....

بازیـهایـه سال تامـ چیک :d

10. Heroes of the Storm
9. Prison Architect
8. Hand of Fate
7. Metal Gear Solid V
6. Invisible Inc
5. Dirt Rally
4. Vietnam ’65
3. Renowned Explorers
2. Arkham Knight
1. Massive Chalice

بازیـهایـه سال تامـ چیک :d

10. Heroes of the Storm
9. Prison Architect
8. Hand of Fate
7. Metal Gear Solid V
6. Invisible Inc
5. Dirt Rally
4. Vietnam ’65
3. Renowned Explorers
2. Arkham Knight
1. Massive Chalice

اینکه از MGS بدش میومد :d با MGSV حال کرده؟ :d فکر کنم به MGS4 صفر داده بود, به این چند داده؟ :d

Metacritic : Metal Gear Solid V

اینم آماره پلتفرم های مختلف در سال 2015

w73zpe8gsfiivpjyrttn.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or