کاری به هیلو ندارم چون بازی نکردم ولی به شخصه آنتیل رو جز برترین های امسال حساب می کنم، خیلی های دیگه هم مثل من هستن، پس فکر نکنم جاش تو لیست گیم اسپات ایرادی داشته باشه، هرچند مشخصا لیست ایراداتی داره مثل رتبه Dying Light!تورو خدا لیست گیم اسقات و! هیلو رو گذاشته کنار Evolve!!!!!!!!!!!!! از اونور Untill dawn رو ببین کجا گذاشته! (بازی بدی نبود ولی اصلا جاش مناسب نیست! )
البته واسه من Order هم جز برترین بازی های امسالم بود، امید دارم جز ۱۰ تای اول لیستش باشه!!
ترول زیر پوستی کرده !:d گیم اسپات که له کرد order با نمرشاگه این sarcastic نباشه، باید بگم امکان نداره! خود درگیری مگه داشته باشن بازی با امتیاز 6 رو بذارن جزو 10 بازی.
کاری به هیلو ندارم چون بازی نکردم ولی به شخصه آنتیل رو جز برترین های امسال حساب می کنم، خیلی های دیگه هم مثل من هستن، پس فکر نکنم جاش تو لیست گیم اسپات ایرادی داشته باشه، هرچند مشخصا لیست ایراداتی داره مثل رتبه Dying Light!
البته واسه من Order هم جز برترین بازی های امسالم بود، امید دارم جز ۱۰ تای اول لیستش باشه!!
بازیـهایـه سال تامـ چیک :d
10. Heroes of the Storm
9. Prison Architect
8. Hand of Fate
7. Metal Gear Solid V
6. Invisible Inc
5. Dirt Rally
4. Vietnam ’65
3. Renowned Explorers
2. Arkham Knight
1. Massive Chalice
چقدر بازی بالای ۷۵ و کلا بازی داره پلتفرم pc........بیخود نیس تو درآمد شده پلتفرمی که یک سوم بازار رو در دست داره(یک سوم هم دست بازار موبایل)Metacritic : Metal Gear Solid V
اینم آماره پلتفرم های مختلف در سال 2015
![]()