بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

حالا انقد به خاطر ویچر بقیه بازیا رو بادلیل و بی دلیل ترول کنید تا ویچر 3 تبدیل بشه به شعبه ی دوم میکامی :دی

شده خبر نداری :d
چند وقت دیگه فوتبال و اتومبیل سواری رو هم با ویچر مقایسه میکنن و اونو برتر میدونن
استاد CDPR

همین Gwent به تنهایی قابلیت گوتی شدن داره

اره خیلی وقته ساخته شده بهش میگن The Witcher 3 Wild Hunt . یکی از ویژگی ها شم اینه انحصاری نیست و هیچ گیمری تو کف نمیزاره همه میتونن ازش لذت ببرن
از نظر مقایسه DLC هم که حرفشو نزنیم بهتره
کلا مقایسه ابر گیم ویچر3 با بلادکفر درحد جوکه

به نظر من ویچر 3 بهترین بازی این نسل تا این جا بوده، یکی از 5 تا بازی برتر زندگی من بوده.
ولی هیچ بازی‌ای، در طول تاریخ بازی‌های کامپیوتری نیست که از نظر ارزش و اعتبار اونقدری بزرگ باشه که مقایسش با بلابورن مثلِ جوک باشه. بلادبورن در این حد خوبه که با هر بازی‎ای می‌شه مقایسش کرد، ولو این که انحصاری باشه و شما خوشتون نیاد.

خوشم میاد بیشترا در بازی سنتر بلادبورن در روح و فکرشون نفوذ کرده:d. من تا قبل از این بازی نسبت به بازیسازای ژاپنی دید خوبی نداشتم . اما بعد از این بازی دید کلا نظرم عوض شد . سازندش خیلی خوش سلیقست . البته متال گیر هم خوب بود.وقتی بازیش میکنی در یک افسردگی عمیقی فرو میری:d

تمام این پست ها فقط یک دلیل داره اونم انحصاری بودن Bloodborne هستش
چون به خاطر ندارم موقع انتشار ۲نسخه از DS کسی تا این حد با میازاکی و بازی هاش مشکلی داشته بوده باشه :دی
به هرحال شما دوستان عزیز در جایگاهی نیستین که بتونین Bloodborne و شخص میازاکی رو بی ارزش نشون بدین

موفق باشیم

اگر مسائل اعتقادی موجود در بلاد رو بگذارم کنار . (که نظر شخصی بنده هست)
BloodBorne برای من بازی سال بودش . گیم پلیش واقعا عالی10 از 10 بود از نظر من . موسیقی هاش عالی و 10 از 10 . از لحاظ هنری به شدت عالی ! از لحاظ اتمسفر هم همینطور . این حالت عجیب داستان و رمز آلود بودنش و یا پیچیده بودنش رو خوشم نیمد خیلی ؟ اما جدای از همین داستان که میگم . در بقیه موارد یک بازی به شدت عالی هستش از نظر من و متعجبم چرا بهش هیچ جایزه ای نداده اند ؟ واقعا ؟ (TGA 2015 رو میگم)
نمره ام جدای از چیزی که اول گفتم در بالا .. به این بازی 10 از 10 هست .
(البته همچنین اون مسائل فنی مثل لودینگ های طولانی و افت فریم های گاه و بی گاه هم در نظر نگرفتم)
اینکه انحصاری هست و ... به نظرم خیلی هم عجیب نیست و دفعه ی اول هم نبوده .

با تشکر

آخرین ویرایش:
تمام این پست ها فقط یک دلیل داره اونم انحصاری بودن Bloodborne هستش
چون به خاطر ندارم موقع انتشار ۲نسخه از DS کسی تا این حد با میازاکی و بازی هاش مشکلی داشته بوده باشه :دی
به هرحال شما دوستان عزیز در جایگاهی نیستین که بتونین Bloodborne و شخص میازاکی رو بی ارزش نشون بدین

موفق باشیم
آخه توهم تا چه حد? اتفاقا اکثر کسایی که با بزرگنمایی بی دلیل بلادبورن مشکل دارن کسانی هستن که تحربش کردن، ضمن این که گفتی دقیق برعکسه، دلیلی که الان این همه طرفدار پیدا کرده همین انحصاری بودنش هست وگرنه قبلا این خبرا نبود و میازاکی این همه فدایی نداشت!
-----------------
به نظرم بهتره همه پل های پشت سرمون رو خراب نکنیم شاید بعدا باز ورق برگشت و اگه خواستیم تغییر موضع بدیم و امضاهای "تفاوت را احساس کنید" بزاریم یه ذره آبرو واسمون مونده باشه، به نظرم اینجوری بهتره!

هر بازی که انحصاری روی کنسول ها میاد ..اشغال و اورریتد شده است و فن ها فقط به خاطر انحصاری یودن سنگشون رو به سینه میزنن و طرفداری میکنن ...!!
یذره صحبت هات رو بازتر کنی شاید ما هم متوجه شدیم!!!!

آخرین ویرایش:
آخه توهم تا چه حد? اتفاقا اکثر کسایی که با بزرگنمایی بی دلیل بلادبورن مشکل دارن کسانی هستن که تحربش کردن، ضمن این که گفتی دقیق برعکسه، دلیلی که الان این همه طرفدار پیدا کرده همین انحصاری بودنش هست وگرنه قبلا این خبرا نبود و میازاکی این همه فدایی نداشت!
-----------------
به نظرم بهتره همه پل های پشت سرمون رو خراب نکنیم شاید بعدا باز ورق برگشت و اگه خواستیم تغییر موضع بدیم و امضاهای "تفاوت را احساس کنید" بزاریم یه ذره آبرو واسمون مونده باشه، به نظرم اینجوری بهتره!

هر بازی که انحصاری روی کنسول ها میاد ..اشغال و اورریتد شده است و فن ها فقط به خاطر انحصاری یودن سنگشون رو به سینه میزنن و طرفداری میکنن ...!!

-----------------

میازاکی وقتی دارک سولز 1 رو ساخت فدایی پیدا کرد. این توهم جنابعالیه که فکر می کنی بلادبورن باعث بوجود اومدن میازاکی فن ها شده!
من بشخصه از انحصاری بودن بلادبورن ناراحتم به این دلیل که خیلی از بازیبازهای دیگه نمی تونن تجربش کنن. شاید باورتون نشه اما من ps4 رو بخاطر این بازی گرفتم! چون دارک سولز رو تجربه کرده بودم! چون به قول شما فدایی میازاکی بودم. هیچ ربطی هم به انحصاری بودن بازی نداره!

-----------------

اوج زمانی که کلا سری سولز برای همه خیلی ملموس و محسوس طرفدار پیدا کرد، زمانی بود که تیزر CG اون در VGA 2012 به عنوان ورلد پریمیوم به نمایش در اومد و اون صحنه رد شدن از روی پل و محاصره توسط مردان نقاب دار
از اونجا به بعد ملت رفتن دارک سولز 1 بازی کردن و تازه خیلی ها فهمیدن که قبلا کسانی که دارک سولز بازی کردن چی مگفتن درک کردن و بعد که دارک سولز 2 اومد و باعث محبوبیت و شهرت زیاد تر شد.
اگر سولز مولتی نمیشد که بازی در نتفه در زمان دمون سولز چون انحصاری ps3 بود خفه میشد و به فراموشی سپرده میشد.
پس لطفا فکت بی منطق صادر نکنید.

Gamers FTW (UK) : The Witcher 3: Wild Hunt
Gulf News (AE) : Rise of the Tomb Raider
Tom's Guide (US) : Super Mario Maker
Stars and Stripes (US) : The Witcher 3: Wild Hunt
bit-tech (UK) : The Witcher 3: Wild Hunt
Métro Montréal (CA) : Her Story
DGL.ru (RU) : The Witcher 3: Wild Hunt
hi-Tech.ua (UA) : The Witcher 3: Wild Hunt
Gamempire (IT) : The Witcher 3: Wild Hunt

اختلاف TW3 با بقیه بازی ها از "عجیب" و "غیر قابل باور"، داره به "خنده دار" تبدیل میشه! :دی

Gamers FTW (UK) : The Witcher 3: Wild Hunt
Gulf News (AE) : Rise of the Tomb Raider
Tom's Guide (US) : Super Mario Maker
Stars and Stripes (US) : The Witcher 3: Wild Hunt
bit-tech (UK) : The Witcher 3: Wild Hunt
Métro Montréal (CA) : Her Story
DGL.ru (RU) : The Witcher 3: Wild Hunt
hi-Tech.ua (UA) : The Witcher 3: Wild Hunt
Gamempire (IT) : The Witcher 3: Wild Hunt

اختلاف TW3 با بقیه بازی ها از "عجیب" و "غیر قابل باور"، داره به "خنده دار" تبدیل میشه! :دی

اوج قضیه درین هست که رقبای ویچر رسما جزء بهترینان ...ویچر3 با محبوب ترین سری های گیم داره رقابت میکنه و همینطور در سالی که آی پی های جدید شاهکاری مثل بلادبرن و ایندی های بی نظیری مثل راکت لیگ داشتیم ...این که بین این همه بازی شاهکار با این اختلاف جلو باشی خودش واقعا تحسین برانگیزه ... حالا جدا از ایراداتی که به این سیستم وارده (مثل نبودن سایت های معتبری مثل پی سی گیمر و آر پی اس ) همین که ویچر بین اینا هست و تونسته راه پیدا کنه و بدرخشه خودش ارزشمنده ... به نظر من فقط با 2004 میشه مقایسش کرد.

البته رقیباشم مثل نسخه های قبلشون قدرتمند ظاهر نشدند مثل Fallout و MGS هم که یکخورده ناقص بود ، بتمنم اونجوری نتونست نظر منتقد ها رو جلب کنه وگرنه نظر گیمر جلب کرد
این وسط فقط بازی میازاکی مثل همیشه قدرتمند ظاهر شد ولی خوب اونم بازی هاش کلا مخاطب خاص خودش داره و گوتی خور نیست در حد بالا ، ویچر از نسخه قبلشم بهتر و بزرگ تر و یجورایی بلند پروازلنه بود واسه استودیو CDPR کلا همه چی جور شد امسال زحمتشون به بار نشست:)

البته رقیباشم مثل نسخه های قبلشون قدرتمند ظاهر نشدند مثل Fallout و MGS هم که یکخورده ناقص بود ، بتمنم اونجوری نتونست نظر منتقد ها رو جلب کنه وگرنه نظر گیمر جلب کرد
این وسط فقط بازی میازاکی مثل همیشه قدرتمند ظاهر شد ولی خوب اونم بازی هاش کلا مخاطب خاص خودش داره و گوتی خور نیست در حد بالا ، ویچر از نسخه قبلشم بهتر و بزرگ تر و یجورایی بلند پروازلنه بود واسه استودیو CDPR کلا همه چی جور شد امسال زحمتشون به بار نشست:)

نه من موافق نیستم که قوی ظاهر نشدن ...میتونیم بگیم حاشیه زیاد داشتن (اینم نکته منفی هست هنگام انتخاب بهترین بازی سال) ولی قوی ظاهر نشدن رو موافق نیستم ، همین بلندپروازی و پیاده سازی درست تغییرات هم هنر هست و باید ستود. و نه من فکر نمی کنم چیزی جز شایستگی خود استدیو CDPR باعث این موفقیت شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or