بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

اینکه بهترین بازی سال رو بر اساس تعداد جایزه هایی که میگیره تعیین می کنین یه چیز رسمی در صنعت گیم هست یا همینطوری خودتون این بحث رو راه انداختین؟ :-D رفرنس خاصی هست براش؟؟؟
چون به نظر من خیلی این بحث ها پیش پا افتاده است... مسلماً همه بازیهایی که کاندید بازی سال هستند، بازی های بسیار خوبی هستند و اگر از نظر سایت x، یه بازی بهترین انتخاب میشه دلیلی بر این نیست که اون یکی بازی آشغال ـه!!

الآن بازیهای سال از نظر دو مرجع برتر گیم دنیا رو با هم مقایسه کنیم:
IGN:
2001 Halo: Combat Evolved
2002 Battlefield 1942
2003 Star Wars: Knights of the Old Republic
2004 Half-Life 2
2005 God of War
2006 Ōkami
2007 Super Mario Galaxy
2008 Fallout 3
2009 Uncharted 2: Among Thieves
2010 Mass Effect 2
2011 Portal 2
2012 Journey
2013 The Last of Us
2014 Dragon Age: Inquisition

GameSpot:
2002 Metroid Prime
2003 The Legend of Zelda: The Wind Waker
2004 World of Warcraft
2005 Resident Evil 4
2006 Gears of War
2007 Super Mario Galaxy
2008 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
2009 Demon's Souls
2010 Red Dead Redemption
2011 The Elder Scrolls V: Skyrim
2012 Journey
2013 The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
2014 Middle-earth: Shadow of Mordor

چند نکته تو این لیست:
به غیر از سال 2012 و 2007 ، توی 13 سال گذشته این دو تا سایت تو هیچ سالی بازی های یکسانی رو به عنوان بازی سال انتخاب نکردند... بازی هایی هم که تو اون دو سال روی بازی سال بودند متفق القول بودن، Super Mario Galaxy و Jouney بوده!
بازی های تاپی مثل Zelda: Twilight Princess، GTA IV, GTA V, Bioshock series, Orange Box , Ninja Gaiden Black, LittleBigPlanet , Batman و ... توی این سال ها عرضه شدن ولی هیچکدومشون بازی سال این دو تا سایت نشدن. بازیهایی که از بازیهایی که الآن تو این تاپیک سرشون دعواست تو زمان خودشون چیزی کم نداشتن!
تو سال 2007 و 2012 این دو سایت هیچ کدوم عنوانی که طبق تصویر پست اول تاپیک، بازی سال شد رو به عنوان بازی سال خودشون انتخاب نکردن! (همون سالی که نظرشون هم با هم مشابه بوده!)

آخرین ویرایش:
2 تا نکته از صحبت های دوستمون JOKERACN7 من برداشت کردم در زندگیم به کار ببرم :دی

1- الان میفهمم انچارتد چه بازی ضعیفی بود و در غفلت به سر میبردم.
2- از این به بعد نیازی به بازی کردن و تجربه بازی ها ندارم، فقط برم پیش منتقدین ارشد و نظرات اونارو بدونم کافیه. :دی

+
راستی Crash هم نکنه Qte داشت و من در حین بازی ندیدم ؟ :دی

اول اینکه پست من رو درست بخونید لطفا، کلمات من رو هم تحریف نکنید. من نگفتم استودیوها میخوان بازیشون مثل Uncharted 2 بشه. منظور الهام گیری از بازی بود نه اینکه همه بخوان یه بازی دقیقا شبیه Uncharted 2 درست کنن.

اون زمان پر از این مصاحبه ها بود:

Uncharted 2 the "pinnacle of its genre" • Eurogamer.net
http://www.thesixthaxis.com/2010/07/21/infamous-2-must-compete-with-uncharted-2/
Next Splinter Cell to be influenced by Uncharted 2 � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
Fable III Is Inspired by Uncharted 2 and Heavy Rain, Developer Says
Sonic Boom Is Influenced by Uncharted, According to Developer
https://www.vg247.com/2013/08/29/the-order-1886-inspired-by-uncharted-2/
میخوای ثابت کنی ماست سفیده کیوان ؟ :)) این یکی رو یادت رفت:
BioShock Infinite partly inspired by Uncharted, says Levine

ترول U2 و TLoU بهترین بازی های سال زمان خودشون با بالاترین میانگین امتیازات ممکن و بیشترین جوایز تاریخ و... اونم از طرف یک مشت هیتر شناخته شده :))!

ا
اول من ی نکته ای رو بگم ، تازه از بالا بهم گفتن ....لغت "سینمتیک " یا همون سینماتیک ....توهین نیست .... و اصلا هم نکته منفی نیست ... خواهشا هر کسی همچین فکری میکنه یه تجدیدنظر بکنه . من خودم از طرفداران این مدل بازیام.

من نمی دونم شاید به خاطر سنمه و این که مدت زیادی هست بازی می کنم ولی مدتیه هیچ کدوم از این بازی های این سبکی واسم جذاب نیستن.
2-3 سالی بود تو کف uncharted بودم، وقتی PS3 گرفتم با عجله رفتم سراغ شماره 2 اش و بعد از 2-3 ساعت بیخیال شدم، واسم هم همش سوال بود که این الان چی داشت که این همه صدا کرده بود؟! یاد یه گفته Yahtzee افتادم (توصیه میکنم نقد هاش رو ببینید که بمب خنده اس) که می گفت این جور بازی ها بازیکن نمی خوان، یه اردک کوچیک می خوان که با خودشون بکشن ببرن و یه سری آتیش بازی رنگارنگ نشونشون بدن، اگر واس جذاب نبود بزنن پس کله اش!
Uncharcted هم تنها چیزی که به نظر من داره همون سینماتیک هست که به نظر من خیلی هم بده، بازی ها به قول خارجی ها interactive مدیوم هستن، من توی گیم پلی Uncharted چیزی ندیدم به جز یه 3rd person cover shooter در حد مرگ معمولی، بقیه اون set piece ها جذابیتی نداره واسم چون من توش نقشی ندارم، مثل اون مرحله کشتی شماره 3 که فقط قشنگه ولی از نظر گیم پلی مثل endless runner میمونه.
واسه من یه بازی مثل Crysis 1 خیلی شاهکار تر بود چون اجازه می داد خودم بازی رو ببرم جلو هر جور دوست دارم، نه من رو بندازه تو یه مسیر خطی بگه جلو رو بگیر چند ثانیه یه بار پرش رو بزن. Crysis از معدود بازی هایی بود که دو بار تمومش کردم چون هر بار که بازی کردم روال بازی متفاوت بود، تازگی داشت.

میخوای ثابت کنی ماست سفیده کیوان ؟ :)) این یکی رو یادت رفت:
BioShock Infinite partly inspired by Uncharted, says Levine

ترول U2 و TLoU بهترین بازی های سال زمان خودشون با بالاترین میانگین امتیازات ممکن و بیشترین جوایز تاریخ و... اونم از طرف یک مشت هیتر شناخته شده :))!

ضعف زبان انگلیسی بیداد میکنه عاقا بیداد میکنه ! :D

صرفا به خاطر خودتون میگم ، باشه من ترول من هیچی نمیدونم ، دقت کنین دوست عزیز :

I think I was really inspired by the sort of scenes that Drake would have with other characters and just the sort of banter between them, and the kind of ease of that banter, and thinking that could work even in a period piece, and a first-person shooter,” Levine explained.

لوین ، شخصیت دوست داشتنی و محبوب من ، که خوب میشناسمش ، میگه که ما از شخصیت ها و رابطه بین این ها الهام گرفتیم . صحبتی که بنده بارها و بارها در طول صحبت هام اشاره کردم ، گفتم که نادی داگ رو تحسین میکنم تو این زمینه روایت داستان شخصیت پردازی. حرف خودمو تعیین کردید دواقع :d

صحبتی از گیم پلی نشده اینجا.

موفق باشی.

حالا من میفهمم چرا FIFA 16 همش QTE شده، نگو از Uncharted ها تقلید کرده...

نمونه بارز دیگش هم این Drive Club هست، لامصب همش QTE پشت سرهم، باید یه دکمه رو همش بگیری تا ماشین حرکت کنه، ولی خب بهرحال سینماتیک هست و ما جاهلان لذت میبریم، چیکار کنیم در همین حد بازی کردن و فهمیدن بلدیم...همش QTE...

من نمی دونم شاید به خاطر سنمه و این که مدت زیادی هست بازی می کنم ولی مدتیه هیچ کدوم از این بازی های این سبکی واسم جذاب نیستن.
2-3 سالی بود تو کف uncharted بودم، وقتی PS3 گرفتم با عجله رفتم سراغ شماره 2 اش و بعد از 2-3 ساعت بیخیال شدم، واسم هم همش سوال بود که این الان چی داشت که این همه صدا کرده بود؟! یاد یه گفته Yahtzee افتادم (توصیه میکنم نقد هاش رو ببینید که بمب خنده اس) که می گفت این جور بازی ها بازیکن نمی خوان، یه اردک کوچیک می خوان که با خودشون بکشن ببرن و یه سری آتیش بازی رنگارنگ نشونشون بدن، اگر واس جذاب نبود بزنن پس کله اش!
Uncharcted هم تنها چیزی که به نظر من داره همون سینماتیک هست که به نظر من خیلی هم بده، بازی ها به قول خارجی ها interactive مدیوم هستن، من توی گیم پلی Uncharted چیزی ندیدم به جز یه 3rd person cover shooter در حد مرگ معمولی، بقیه اون set piece ها جذابیتی نداره واسم چون من توش نقشی ندارم، مثل اون مرحله کشتی شماره 3 که فقط قشنگه ولی از نظر گیم پلی مثل endless runner میمونه.
واسه من یه بازی مثل Crysis 1 خیلی شاهکار تر بود چون اجازه می داد خودم بازی رو ببرم جلو هر جور دوست دارم، نه من رو بندازه تو یه مسیر خطی بگه جلو رو بگیر چند ثانیه یه بار پرش رو بزن. Crysis از معدود بازی هایی بود که دو بار تمومش کردم چون هر بار که بازی کردم روال بازی متفاوت بود، تازگی داشت.

بالاخره یه نفر صحبت منو فهمید اینجا، ممنونم بابت کامنتت. دقیقا همینه ... متاسفانه دوستان اینجا فقط متهم به ترول میکنن ... صحبت های شما کاملا درست هستن.

درکل هدف لذت بردن از گیم هست ، یکی از این تجربه های سینمتیک لذت میبره یکی از تجربه های دیگه ...درنهایت هدف ارضا میشه .... گیم محبوبمون مورد انتقاد قرار میگیره نباید طرف مقابل رو متهم به ترول کرد ... امیدوارم این مسائل تو این فروم داخلی، که پرجمعیت ترین فروم هست، جا بیفته و بحث های سازنده تری داشته باشیم.

- - -ویرایش - - -

حالا من میفهمم چرا FIFA 16 همش QTE شده، نگو از Uncharted ها تقلید کرده...

نمونه بارز دیگش هم این Drive Club هست، لامصب همش QTE پشت سرهم، باید یه دکمه رو همش بگیری تا ماشین حرکت کنه، ولی خب بهرحال سینماتیک هست و ما جاهلان لذت میبریم، چیکار کنیم در همین حد بازی کردن و فهمیدن بلدیم...همش QTE...

جالب بود خودمم خندم گرفت :D

تعریف QTE :

In video games, a quick time event (QTE) is a method of context-sensitive gameplay in which the player performs actions on the control device shortly after the appearance of an on-screen prompt. It allows for limited control of the game character during cut scenes or cinematic sequences in the game.

اینو برا یادآوری گفتم ، میدونم که هدف شما جوک بود و جوک خوبی هم بود LMAO

2 تا نکته از صحبت های دوستمون JOKERACN7 من برداشت کردم در زندگیم به کار ببرم :دی

1- الان میفهمم انچارتد چه بازی ضعیفی بود و در غفلت به سر میبردم.
2- از این به بعد نیازی به بازی کردن و تجربه بازی ها ندارم، فقط برم پیش منتقدین ارشد و نظرات اونارو بدونم کافیه. :دی

+
راستی Crash هم نکنه Qte داشت و من در حین بازی ندیدم ؟ :دی

حامد ، دوست عزیز من، والا من نه دشمن نادی داگم نه دشمن آنچارتد و هیچ کس دیگه ، دو تا از بازیای این سازنده تو تاپ 10 من هستن ... به تواناییاش همیشه اذعان داشتم و هنوزم حمایتش میکنم. این که تجربه سینمتیک باشه اشکالی نداره ...نکته منفی نیست ...استفاده درست از QTE اشکالی نداره مثل دلست آو آس ....استفاده از ست پیس ها هیچ اشکالی نداره ...من خودم طرفدار اینام. ....من گفتم بهترین تجربه سینمتیکم دلست هست ، بهتر از این باید میگفتم؟! فقط بحث انقلاب بود که من گفتم آنچارتد در مقایسه با بتمن انقلابی تو گیم پلی نداشته که بازیای دیگه استفاده برده باشن ....هف لایف نبوده که کل شوترای بعدی ازش الهام بگیرن ....حقیقت هم هست والا و ترول نیست.

هدف من بحث سازنده بود ، نه این که مورد ترول و اینها قرار بگیرم ، خوشبختانه اندک دوستانی فهمیدن و ازشون تشکر میکنم، امیدوارم استفاده برده باشن از صحبت ها. دوست دارم اینجا فعال باشم ولی یه ی سری واکنش ها آدم رو ناامید میکنه ...مثل دوست بالاییمون :D ....مطمئنم افراد دیگه ای هم دوست دارن در بحثا شرکن کنن ولی این واکنش ها مانع میشن ...لطفا فضا رو فراهم کنید تا کیفیت بره بالا.

سال 2013 رقیب اصلی TLOU بازی نبود جز GTA V که عالم و آدم دیونشن و از بازی کردنش لذت میبرن
وقتی TLOU با اون اختلاف بهترین بازی سال میشه دیگه حرفی باقی نمیزاره!
ترول TLOU شاید یکم دور از ذهن نباشه با توجه به اون قضایایی که تو تاپیک ها اون سال پیش اومد اما ترول Uncharted2 دیگه ته خندس!
منتقدی نبود که از U2 تعریف نکنه و خودشو به در و دیوار نزنه بعد میان ترولش میکنن!
فقط تو بازی سنتره که همچین اتفاقی میوفته :دی

بعید میدونم پاسخ سردبیر محترم تفاوتی با این پاسخ ها داشته باشه .... تو همین 35امین پست خداحافظی کنیم بهتره ، دوست داشتم با دوستان وطنی هم بحث کنم، چیزهای جدید از هم دیگه یاد بگیریم ، ولی متاسفانه فضای این انجمن ...راحت میتونم بگم Toxicترین و مافیاترین فضای گیمینگی هست که تا به حال دیدم ...و بدتر ازون یکی از دوستان صمیمی من هم این مدلی شده ... با این وضع هیچ کیفیتی در انجمن حاصل نمیشه دوستان ... این مافیا بازی رو بزارید کنار ...سیستم لایک واقعا ضربه زده به این انجمن ...مثلا طرفداران سونی هوای طرفدارای خودشون رو دارن ، اکس باکسی ها هم همینطور ... این رو با لایک نشون میدن ، لایک باعث میشه طرف دیگه اظهار نظر نکنه و منتظر بمونه یکی یه مطلبی بزاره که آره مثلا زدم طرف تخریب شد بکوب لایکو یهو 50 نفر پشت اون حمایت میکنن مثلا .... فاجعه تر ازین لایک کردن مطالب مضحک و جوک هست چرا؟ چون به اون منتقد بدبخت توهین کرده ....همین بالا یکی ب من میگه ساموئل ال جکسن :D ... یا علی بکوب لایکو باحال بود :D ....این وضع اسفناکه ...جدی میگم... کافیه صفحات فقط این تاپیک رو دنبال کنین همه میپرن به هم ... بعد اون یکیا لایک میکنن ... من بار اول ک اومدم ی مطلب از فال اوت گذاشتم زیادم لایک خورد ....گفتم چه خوب مثل این که دوستان به مسئله بهینه بودن بازی ها و اینها توجه دارن .... بعدش عاقا فهمیدم نه ، من چون فال اوت رو زیرسئوال بردم محبوب شدم از طرف طرفداران بازیای دیگه :D ...الانم دوستم میگه پیش اکس باکسی ها محبوب شدی :D ... این فاجعست ... واقعا هیچ پیشبردی در کیفیت با این وضع صورت نمیگیره دوستان ... مثلا اینجا من اصلا حرفی از بد بودن آنچارتد و اینها نزدم، گفتم در مقابل بتمن انقلابی نداشت که منظورم گیم پلی بود ، کاش لغت گیم پلی رو میارودم اونجا ...وگرنه اگه منظور تجربه سینمتیک هست که خب مشخصه تک هست درنوع خودش و فقط هم خود نادی داگ میتونه به این خوبی این تجربه رو خلق کنه ...بعد هم بحث زمان رو مطرح کردم به تاریخ انتشار پست ها اشاره کردم ولی بعدش دوستان پست زدن که "اون موقع" فلان بوده ...درحالی که من بحثم سرزمان بود ...منتقد یوروگیمر بازی رو چند ماه پیش تجربه کرده و نظرشو گفته .....حالا صحبت یه منتقد دیگه رو هم به صورت صوتی آوردم .... البته فکر کنم اکثر دوستان در زمینه زبان انگلیسی شناخت کافی ندارند و این هم مزید برعلت شد...یا بحث سر گیم پلی بود ، دوستان از روایت تعریف میکردن ... این selectiveبودن در اینجا به اوجش رسیده متاسفانه.

به هر حال، شرمنده اگه آزرده خاطر شدین، از بازی کردن لذت ببرید، بحث های خوبی داشته باشید. امیدارم سال دیگه شاهد تفاوت در روند و کیفیت بحث ها باشیم تا بتونم شرکت کنم.

You don't get old because you keep playing , you get old because you stop playing.

the_great_gatsby_trailer.jpg

بالاخره یه نفر صحبت منو فهمید اینجا، ممنونم بابت کامنتت. دقیقا همینه ... متاسفانه دوستان اینجا فقط متهم به ترول میکنن ... صحبت های شما کاملا درست هستن.
همیشه تو این مدیوم جوون وقتی یه چیزی میاد اولین بار کاری رو میکنه همه کیف می کنن چون تازه هست، ولی بعد از مدتی اون میشه یه جزو نرمال تو بازی ها دیکه به صرف داشتنش نمیشه بگی چه شاهکاری. بازی هایی هستن که تو زمان خودشون کلی تعریف شده بودن ولی مدتی بعد، وقتی اون هیجان اولیه خوابید نقاط ضعف بازی ها پر رنگ شد...
کلا من به شخصه حساسیت پیدا کردم به بازی های سینماتیک، کسی بگه این بازی سینماتیک سراغش نمیرم، بازی باید interactive باشه. من بازیکن هستم، من باید بازی کنم مشخص کنم بازی چجور پیش بره، نه بازی به من بگه چجور پیش برو. اون بابایی هم که میاد مزه میریزه میگه بازی ماشین سواری QTE هست معلومه تو همین دوره QTE گیمر شده فکر میکنه دکمه زدن همون QTE هست.
کلا من جای شما بودم بحث نمی کردم، اینجا از نظرشون هر نقدی که به بازی بشه یعنی پس بازی کامل مضخرفه، مثل کسایی که فکر میکنن MGS V بهترین بازی نشده پس یعنی هر کی بهش رای نداده به نظرش بازی مضخرفی بوده! از نظر این برادران بازی که خوششون بیاد پس عالیه هیچ کسی حق نداره نقدی بهش وارد کنه، اگر هم کنه میریزن یا تیکه پرونی یا شاکی بازی که به چه حقی نقد کردی.
-الان من این بازی Witcher 3 رو میذارم سرم حلوا حلوا می کنم، ولی نقد دارم بهش در حد، یکیش اینه که سیستم combat اش چنگی به دل نمیزنه! آدم می تونه از یه چیز لذت ببره و اشکالاتشو قبول کنه، یا حداقل گوش بده اگر هم قبول نداره بودن قاطی کردن.

آخرین ویرایش:
همیشه تو این مدیوم جوون وقتی یه چیزی میاد اولین بار کاری رو میکنه همه کیف می کنن چون تازه هست، ولی بعد از مدتی اون میشه یه جزو نرمال تو بازی ها دیکه به صرف داشتنش نمیشه بگی چه شاهکاری. بازی هایی هستن که تو زمان خودشون کلی تعریف شده بودن ولی مدتی بعد، وقتی اون هیجان اولیه خوابید نقاط ضعف بازی ها پر رنگ شد...
کلا من به شخصه حساسیت پیدا کردم به بازی های سینماتیک، کسی بگه این بازی سینماتیک سراغش نمیرم، بازی باید interactive باشه. من بازیکن هستم، من باید بازی کنم مشخص کنم بازی چجور پیش بره، نه بازی به من بگه چجور پیش برو. اون بابایی هم که میاد مزه میریزه میگه بازی ماشین سواری QTE هست معلومه تو همین دوره QTE گیمر شده فکر میکنه دکمه زدن همون QTE هست.
کلا من جای شما بودم بحث نمی کردم، اینجا از نظرشون هر نقدی که به بازی بشه یعنی پس بازی کامل مضخرفه، مثل کسایی که فکر میکنن MGS V بهترین بازی نشده پس یعنی هر کی بهش رای نداده به نظرش بازی مضخرفی بوده! از نظر این برادران بازی که خوششون بیاد پس عالیه هیچ کسی حق نداره نقدی بهش وارد کنه، اگر هم کنه میریزن یا تیکه پرونی یا شاکی بازی که به چه حقی نقد کردی.
-الان من این بازی Witcher 3 رو میذارم سرم حلوا حلوا می کنم، ولی نقد دارم بهش در حد، یکیش اینه که سیستم combat اش چنگی به دل نمیزنه! آدم می تونه از یه چیز لذت ببره و اشکالاتشو قبول کنه، یا حداقل گوش بده اگر هم قبول نداره بودن قاطی کردن.

خوشحالم که شما درک کردین ، دقیقا منظور بنده همین بود. در رابطه با ویچر3 هم بله گیمر زیاد دیدم که به کامبت خرده گرفته ، که خب نظر طرف مقابل هست و منم درک میکنم که چرا خوششون نیومده که اینجا بحث سلیقه و اینها میاد وسط من خودم عاشق سیستم مبارزشم :d شاید بعد بازی کردن بلادبرن نظرم راجب کامبت ویچر3 عوض شه ...
این انجمن هم بخش های مفید زیاد داره ، خوشبختانه مشکلی پیش میاد و اینها دوستان پاسخگو هستن در زمینه ایرادات بازی و مشکلات فنیش درکل .... منم میام و استفاده میکنم ...تاپیک هایی که زحمت زیادی هم روشون کشیده شده هم اینجا واقعا زیاد هست ... و من خیلی از اون افراد رو تو این بحثا نمیبینم و حالا دلیلش رو میفهمم ... از لحاظ سطح کیفی گیمر اینجا من افراد واقعا سطح بالایی دیدم و میگم تو این بحثا شرکت نمیکنن و دلیلش هم همینه ... برخورد بد توهین تحقیر اتهام و "خلاصه همه چیز" ....این حرکات کاربرای خوب رو پس میزنه ....متاسفانه تو این بخش ها واقعا فاجعس ... من امروز هم کمردرد گرفتم هم سردرد ... تا به حال همچین چیزی ندیدم :D ...ولی خب از ی جنبه هایی هم طبیعی هست که اینطور باشن چون اکثرا جوون هستن و دوست ندارن بازی محبوبشون مورد انتقاد قرار بگیره ...یه روانشناسی سادست ... این وظیفه برعهده بزرگان انجمن هست که سطح کیفی رو ببرن بالا ولی کوتاهی شده درین زمینه... البته اینام نمیتونن کار خاصی کنن .... من در یک انجمن گیم داخلی دیگه بودم سالای پیش و همین بحثا پیش میومد و سرآخر انجمن بفنا رف ، البته اون فقط ی بخشیش گیم بود و کل انجمن هنوز پابرجاست ....البته حاصل اون انجمن بهترین دوستان گیمریم بودن که خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم و هنوزم در تماس هستم باهاشون ...جالب اینجاست منم خودم تا حدی اینطور بودم ...یعنی تا به بازی محبوبم ایراد گرفته میشد سریع میگفتم ای بابا داری ترول میکنی و فلان .... میگذره این دوران هم.

ولی آره دیگه ازینجا و بحث های کلی مخصوصا بحث هایی که راجب انحصاری های سونی هست فاصله میگیرم :D.... هرچند خداحافظی از این تاپیک رو در پست بالایی دادم ولی گفتم اظهارنظر متین شما بی پاسخ نمونه.

آخرین ویرایش:
بتمن اولین بازی بود که اون سبک سیستم مبارزه رو اختراع کرد. دوربین مخفیه؟
خوب اختراعم نکرده باشه ولی شما نمونه بیار قبل بتمن همچین سیستمی به کاملی که در این بازی بود در جای دیگه استفاده شده باشه؟ عین اون بحث که میگفتن قبل از این که اون سبک کاورگیری تو GEOW پیاده بشه تو بازی دیگه ای بوده که کلی هم بحث شد روش که Geow در هر صورت اون سبک کامل کرد بعد ها تو بازی های دیگه هم استفاده شد

خوشحالم که شما درک کردین ، دقیقا منظور بنده همین بود. در رابطه با ویچر3 هم بله گیمر زیاد دیدم که به کامبت خرده گرفته ، که خب نظر طرف مقابل هست و منم درک میکنم که چرا خوششون نیومده که اینجا بحث سلیقه و اینها میاد وسط من خودم عاشق سیستم مبارزشم :d شاید بعد بازی کردن بلادبرن نظرم راجب کامبت ویچر3 عوض شه ...
این انجمن هم بخش های مفید زیاد داره ، خوشبختانه مشکلی پیش میاد و اینها دوستان پاسخگو هستن در زمینه ایرادات بازی و مشکلات فنیش درکل .... منم میام و استفاده میکنم ....ولی خب متاسفانه تو این بخش ها واقعا فاجعس ... من امروز هم کمردرد گرفتم هم سردرد ... تا به حال همچین چیزی ندیدم :D ...ولی خب از ی جنبه هایی هم طبیعی هست که اینطور باشن چون اکثرا جوون هستن و دوست ندارن بازی محبوبشون مورد انتقاد قرار بگیره ...یه روانشناسی سادست ... این وظیفه برعهده بزرگان انجمن هست که سطح کیفی رو ببرن بالا ولی کوتاهی شده درین زمینه... البته اینام نمیتونن کار خاصی کنن .... من در یک انجمن گیم داخلی دیگه بودم سالای پیش و همین بحثا پیش میومد و سرآخر انجمن بفنا رف ، البته اون فقط ی بخشیش گیم بود و کل انجمن هنوز پابرجاست ....البته حاصل اون انجمن بهترین دوستان گیمریم بودن که خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم و هنوزم در تماس هستم باهاشون ...جالب اینجاست منم خودم تا حدی اینطور بودم ...یعنی تا به بازی محبوبم ایراد گرفته میشد سریع میگفتم ای بابا داری ترول میکنی و فلان .... میگذره این دوران هم.

ولی آره دیگه ازینجا و بحث های کلی مخصوصا بحث هایی که راجب انحصاری های سونی هست فاصله میگیرم :D.... هرچند خداحافظی از این تاپیک رو در پست بالایی دادم ولی گفتم اظهارنظر متین شما بی پاسخ نمونه.
من که بسیار لذت بردمو مستفیض شدم از پستهای شما ، حیف که زود رفتید وگرنه میخواستم بگم آقا فریبرز هم بیاد تا بار فنی تاپیک رو بالاتر ببرید ، ایشون ابر استاد درک کردن پستای شمان ، اگر تا الان پست ندادم ، اگر نقل نکردمتون ، فقط بخاطر این بود که سر کلاس درستون سکوت اختیار کنمو بیاموزم ، و اگر بقیه نقل کردنتون و افکار شما را پریشان ساختن ، در جهل مرکب ابدالدهر :d (امان از امضات) *با شما نبودم استاد*به سر میبرن ، شما ادامه بده من با جانو دل گوش میدم یک حالی میکنم ..

استاد نرو ، بهترین مثالم در وصف بیانات شما : شما هیدئو کوجیمایی ، اینها هم روئسای کونامی . حق با شماست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or