میخوای ثابت کنی ماست سفیده کیوان ؟اول اینکه پست من رو درست بخونید لطفا، کلمات من رو هم تحریف نکنید. من نگفتم استودیوها میخوان بازیشون مثل Uncharted 2 بشه. منظور الهام گیری از بازی بود نه اینکه همه بخوان یه بازی دقیقا شبیه Uncharted 2 درست کنن.
اون زمان پر از این مصاحبه ها بود:
Uncharted 2 the "pinnacle of its genre" • Eurogamer.net
http://www.thesixthaxis.com/2010/07/21/infamous-2-must-compete-with-uncharted-2/
Next Splinter Cell to be influenced by Uncharted 2 � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
Fable III Is Inspired by Uncharted 2 and Heavy Rain, Developer Says
Sonic Boom Is Influenced by Uncharted, According to Developer
https://www.vg247.com/2013/08/29/the-order-1886-inspired-by-uncharted-2/
ا
اول من ی نکته ای رو بگم ، تازه از بالا بهم گفتن ....لغت "سینمتیک " یا همون سینماتیک ....توهین نیست .... و اصلا هم نکته منفی نیست ... خواهشا هر کسی همچین فکری میکنه یه تجدیدنظر بکنه . من خودم از طرفداران این مدل بازیام.
میخوای ثابت کنی ماست سفیده کیوان ؟این یکی رو یادت رفت:
BioShock Infinite partly inspired by Uncharted, says Levine
ترول U2 و TLoU بهترین بازی های سال زمان خودشون با بالاترین میانگین امتیازات ممکن و بیشترین جوایز تاریخ و... اونم از طرف یک مشت هیتر شناخته شده!
من نمی دونم شاید به خاطر سنمه و این که مدت زیادی هست بازی می کنم ولی مدتیه هیچ کدوم از این بازی های این سبکی واسم جذاب نیستن.
2-3 سالی بود تو کف uncharted بودم، وقتی PS3 گرفتم با عجله رفتم سراغ شماره 2 اش و بعد از 2-3 ساعت بیخیال شدم، واسم هم همش سوال بود که این الان چی داشت که این همه صدا کرده بود؟! یاد یه گفته Yahtzee افتادم (توصیه میکنم نقد هاش رو ببینید که بمب خنده اس) که می گفت این جور بازی ها بازیکن نمی خوان، یه اردک کوچیک می خوان که با خودشون بکشن ببرن و یه سری آتیش بازی رنگارنگ نشونشون بدن، اگر واس جذاب نبود بزنن پس کله اش!
Uncharcted هم تنها چیزی که به نظر من داره همون سینماتیک هست که به نظر من خیلی هم بده، بازی ها به قول خارجی ها interactive مدیوم هستن، من توی گیم پلی Uncharted چیزی ندیدم به جز یه 3rd person cover shooter در حد مرگ معمولی، بقیه اون set piece ها جذابیتی نداره واسم چون من توش نقشی ندارم، مثل اون مرحله کشتی شماره 3 که فقط قشنگه ولی از نظر گیم پلی مثل endless runner میمونه.
واسه من یه بازی مثل Crysis 1 خیلی شاهکار تر بود چون اجازه می داد خودم بازی رو ببرم جلو هر جور دوست دارم، نه من رو بندازه تو یه مسیر خطی بگه جلو رو بگیر چند ثانیه یه بار پرش رو بزن. Crysis از معدود بازی هایی بود که دو بار تمومش کردم چون هر بار که بازی کردم روال بازی متفاوت بود، تازگی داشت.
حالا من میفهمم چرا FIFA 16 همش QTE شده، نگو از Uncharted ها تقلید کرده...
نمونه بارز دیگش هم این Drive Club هست، لامصب همش QTE پشت سرهم، باید یه دکمه رو همش بگیری تا ماشین حرکت کنه، ولی خب بهرحال سینماتیک هست و ما جاهلان لذت میبریم، چیکار کنیم در همین حد بازی کردن و فهمیدن بلدیم...همش QTE...
2 تا نکته از صحبت های دوستمون JOKERACN7 من برداشت کردم در زندگیم به کار ببرم
1- الان میفهمم انچارتد چه بازی ضعیفی بود و در غفلت به سر میبردم.
2- از این به بعد نیازی به بازی کردن و تجربه بازی ها ندارم، فقط برم پیش منتقدین ارشد و نظرات اونارو بدونم کافیه.![]()
+
راستی Crash هم نکنه Qte داشت و من در حین بازی ندیدم ؟![]()
همیشه تو این مدیوم جوون وقتی یه چیزی میاد اولین بار کاری رو میکنه همه کیف می کنن چون تازه هست، ولی بعد از مدتی اون میشه یه جزو نرمال تو بازی ها دیکه به صرف داشتنش نمیشه بگی چه شاهکاری. بازی هایی هستن که تو زمان خودشون کلی تعریف شده بودن ولی مدتی بعد، وقتی اون هیجان اولیه خوابید نقاط ضعف بازی ها پر رنگ شد...بالاخره یه نفر صحبت منو فهمید اینجا، ممنونم بابت کامنتت. دقیقا همینه ... متاسفانه دوستان اینجا فقط متهم به ترول میکنن ... صحبت های شما کاملا درست هستن.
همیشه تو این مدیوم جوون وقتی یه چیزی میاد اولین بار کاری رو میکنه همه کیف می کنن چون تازه هست، ولی بعد از مدتی اون میشه یه جزو نرمال تو بازی ها دیکه به صرف داشتنش نمیشه بگی چه شاهکاری. بازی هایی هستن که تو زمان خودشون کلی تعریف شده بودن ولی مدتی بعد، وقتی اون هیجان اولیه خوابید نقاط ضعف بازی ها پر رنگ شد...
کلا من به شخصه حساسیت پیدا کردم به بازی های سینماتیک، کسی بگه این بازی سینماتیک سراغش نمیرم، بازی باید interactive باشه. من بازیکن هستم، من باید بازی کنم مشخص کنم بازی چجور پیش بره، نه بازی به من بگه چجور پیش برو. اون بابایی هم که میاد مزه میریزه میگه بازی ماشین سواری QTE هست معلومه تو همین دوره QTE گیمر شده فکر میکنه دکمه زدن همون QTE هست.
کلا من جای شما بودم بحث نمی کردم، اینجا از نظرشون هر نقدی که به بازی بشه یعنی پس بازی کامل مضخرفه، مثل کسایی که فکر میکنن MGS V بهترین بازی نشده پس یعنی هر کی بهش رای نداده به نظرش بازی مضخرفی بوده! از نظر این برادران بازی که خوششون بیاد پس عالیه هیچ کسی حق نداره نقدی بهش وارد کنه، اگر هم کنه میریزن یا تیکه پرونی یا شاکی بازی که به چه حقی نقد کردی.
-الان من این بازی Witcher 3 رو میذارم سرم حلوا حلوا می کنم، ولی نقد دارم بهش در حد، یکیش اینه که سیستم combat اش چنگی به دل نمیزنه! آدم می تونه از یه چیز لذت ببره و اشکالاتشو قبول کنه، یا حداقل گوش بده اگر هم قبول نداره بودن قاطی کردن.
خوب اختراعم نکرده باشه ولی شما نمونه بیار قبل بتمن همچین سیستمی به کاملی که در این بازی بود در جای دیگه استفاده شده باشه؟ عین اون بحث که میگفتن قبل از این که اون سبک کاورگیری تو GEOW پیاده بشه تو بازی دیگه ای بوده که کلی هم بحث شد روش که Geow در هر صورت اون سبک کامل کرد بعد ها تو بازی های دیگه هم استفاده شدبتمن اولین بازی بود که اون سبک سیستم مبارزه رو اختراع کرد. دوربین مخفیه؟
من که بسیار لذت بردمو مستفیض شدم از پستهای شما ، حیف که زود رفتید وگرنه میخواستم بگم آقا فریبرز هم بیاد تا بار فنی تاپیک رو بالاتر ببرید ، ایشون ابر استاد درک کردن پستای شمان ، اگر تا الان پست ندادم ، اگر نقل نکردمتون ، فقط بخاطر این بود که سر کلاس درستون سکوت اختیار کنمو بیاموزم ، و اگر بقیه نقل کردنتون و افکار شما را پریشان ساختن ، در جهل مرکب ابدالدهر :d (امان از امضات) *با شما نبودم استاد*به سر میبرن ، شما ادامه بده من با جانو دل گوش میدم یک حالی میکنم ..خوشحالم که شما درک کردین ، دقیقا منظور بنده همین بود. در رابطه با ویچر3 هم بله گیمر زیاد دیدم که به کامبت خرده گرفته ، که خب نظر طرف مقابل هست و منم درک میکنم که چرا خوششون نیومده که اینجا بحث سلیقه و اینها میاد وسط من خودم عاشق سیستم مبارزشم :d شاید بعد بازی کردن بلادبرن نظرم راجب کامبت ویچر3 عوض شه ...
این انجمن هم بخش های مفید زیاد داره ، خوشبختانه مشکلی پیش میاد و اینها دوستان پاسخگو هستن در زمینه ایرادات بازی و مشکلات فنیش درکل .... منم میام و استفاده میکنم ....ولی خب متاسفانه تو این بخش ها واقعا فاجعس ... من امروز هم کمردرد گرفتم هم سردرد ... تا به حال همچین چیزی ندیدم...ولی خب از ی جنبه هایی هم طبیعی هست که اینطور باشن چون اکثرا جوون هستن و دوست ندارن بازی محبوبشون مورد انتقاد قرار بگیره ...یه روانشناسی سادست ... این وظیفه برعهده بزرگان انجمن هست که سطح کیفی رو ببرن بالا ولی کوتاهی شده درین زمینه... البته اینام نمیتونن کار خاصی کنن .... من در یک انجمن گیم داخلی دیگه بودم سالای پیش و همین بحثا پیش میومد و سرآخر انجمن بفنا رف ، البته اون فقط ی بخشیش گیم بود و کل انجمن هنوز پابرجاست ....البته حاصل اون انجمن بهترین دوستان گیمریم بودن که خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم و هنوزم در تماس هستم باهاشون ...جالب اینجاست منم خودم تا حدی اینطور بودم ...یعنی تا به بازی محبوبم ایراد گرفته میشد سریع میگفتم ای بابا داری ترول میکنی و فلان .... میگذره این دوران هم.
ولی آره دیگه ازینجا و بحث های کلی مخصوصا بحث هایی که راجب انحصاری های سونی هست فاصله میگیرم.... هرچند خداحافظی از این تاپیک رو در پست بالایی دادم ولی گفتم اظهارنظر متین شما بی پاسخ نمونه.