اونوقت یه زمانی یه تعداد از دوستان شاکی بودن که طرفدارهای فلان بازی نقش آفرینی تعصبی برخورد می کنند، ببینید یه پست ساده به کجا کشیده شد، تا چند ساعت دیگه هم احتمالا حکم اعدام صادر میشه ... آخه از بایوشاک بیچاره چی میخواید؟ بابا حداقل بخاطر کن لوین از این بازی بکشید بیرون، برای بالا بردن بازی خودتون واقعا نیاز نیست به بازی های دیگه بپرید ...
تاپیک گف که نظر منو تایید میکنهکاملا جدی بود. Sue me!
من دارم راجب Infinite صحبت میکنم، نه نسخه اول. شما اومدی از نسخه اول برای من میگی و نقل قول میذاری؟ تا صحبت از Infinite میشه یه عده فقط حرفشون اینه که این بازی داستانش فلسفی بود، مخاطب خاص داشت، هر کسی این بازی رو نمیفهمه، چشم بصیرت میخواد hurr durr... جالبه همین افراد که این چیزا رو میگن، اون شخصی رو که حرف های مشابه این رو راجب بازی های میازاکی گفته بود، مسخره میکنند. باشه اصلا قبول که بازی داستانش خیلی خفنه، تمام فلاسفه زنده و مرده هم جلوی Infinite زانو میزنن ولی فقط همین؟ بازی فقط داستانه یا گیم پلی هم مهمه؟ Infinite از نظر گیم پلی و level design مبارزات رسما تو آفساید بود. عمق مبارزات نسبت به نسخه اول و دوم خیلی کم شده بود، دشمن ها رو فقط باید یه خشاب روشون خالی میکردی تا بمیرن. درگیری ها هم همشون تو محیط های بزرگ بودن، در واقع این محیط ها رو تا میدیدی، مشخص بود تنها هدفشون اینه که مبارزات توشون انجام بشه و میدونستی الان دشمنا میریزن رو سرت. از لحاظ exploration هم باز 1-2 ساعت اول بازی بهتر بود ولی نسبت به Bioshock 1 حرفی برای گفتن نداشت.
یه سرچ مختصر تو چندتا از رسانه ها مثل IGN و Gamespot بزنید، خیلی واضحه که تعداد مقالات راجب TLOU چندین برابر Infinite هست. من باز نمیدونم شما چرا همتون سعی دارید کل سری Bioshock رو وارد این بحث کنید.
مثال ساده: sub reddit بازی TLOU بیشتر از 21 هزار subscriber داره، در حالی که Infinite فقط 4700 تا داره.
مثال دیگه: Does it feel to anyone else that the world has forgotten about Bioshock Infinite? - NeoGAF
چه روزگاری شده که همه داره کوجیما رو ترول می کنند
کوجیمایی که یه تنه اندازه همون cdproject میارزه.
بابا خوبه متای همین متال گیر ناقص، از آون ویچر کامل بالاتره![]()
![]()
![]()
Bio:Inf غیر از داستانش که تازه اونم به عقیده من همه پسند نیست، گیم پلی و گرافیکش با ارفاق متوسط بود! دیگه این رو نمیشه کتمان کرد!در مجموع هم نسبت به TLoU اصلا بازی بهتری نیست.
باشه
با همین خیالات روزگار بگذرونین.
اول چند نفر اومدن گفتن چون ویچر 3 جایزه فلان سایت رو گرفته همه اینها کشکه، بعد یه دوست عزیز دیگه اومد گفت کسی سال 2013 این حرف رو نمیزد که اتفاقا درست ترین حرف ممکن رو زده، حالا چون کسی که این حرف رو زده آواتار B:I بدبخت بیچاره فلک زده بی دفاع رو داشته، افتادن به جون این بازی که بی شک شاهکاره محضه و یه نقطه عطف تو صنعت بازی، به جای اینکه به چنین بازی هایی افتخار کنیم بخاطر تعصب افتادیم به جونشون ....
خجالت داره، فقط همین به ذهنم میرسه واقعا اینکارها از یه انسان بالغ بعیده از بایوشاک بکشید بیرون، درست نیست بخاطر تعصب رو یه بازی، بازی هایی که اثبات شدن رو تخریب کنید، با این کارها فقط باعث میشید که خیلی های دیگه نسبت به همون بازی متنفر بشند، همین میشه که بحث overrated پیش میاد، به خاطر احترام به بازی خودتون بیخیال بشید...
متاسفانه نمیتونه کیوان :d اصرار نکن ، فلسفه ی پستاش کلا تغییر کرده !! ، قبلا اینطور نبود قشنگ ترولاشو میکرد میرفت :dمن هم نقلش میکردم ... ، تو این مایه ها باید باهاش صحبت کنی کیوان :lol
عزیز این تعصب و بازی ما در مقابل بازی اونا طرز فکر خود شماست که میخواید به خورد این و اون بدید، نه دیگران. فروم جای بحث کردنه. شما هم اگه میتونی مثل دیگران بحث کنید و با دلیل و منطق بگو چرا فلان بازی بی شک شاهکار محضه. نه اینکه هی پست بدید «لطفا ساکت بشید و راجب فلان بازی پست ندید»
بازم دمت گرم که ارفاق کردی.به نظر من گرافیک و گیم پلی Bioshock افتضاح بود اصلا.
گرافیک یک بازی تشکیل میشه از دو مبحث گرافیک هنری و تکنیکی.Bioshock که زمان خودش هم گرافیک فنی و هم گرافیک هنری بسیار فوق العاده ای داشت.Infinte هم اگرچه گرافیک تکنیکیش به اندازه نسخه اول تاثیر گذار نبود (روی PC خوب بود) ولی همچنان یکی از بهترین گرافیک های هنری نسل رو داشت.کل بازی مثل یک تابلو نقاشی بود.من خودم چندین و چند جا چند دقیقه ای فقط محو تماشای محیط میشدم(به خصوص توی Infinite).
بحث متوسط بودن گیم پلی رو هم جدا حرفی ندارم.پست اولت خیلی مقاومت کردی که اینها رو ننویسی
![]()
اتفاقا برعکس این بازی tlou هستش که بجز فن های سونی که حلوا حلواش میکنن کسی ازش چیزی نمیگه دیگه