بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

من عاشق بایو شاکم ... انقدر دوست دارم که از بس بازی کردم شماره های دو و اینفینیت پلات کردم ... اینفنیتی از خیلی نظرا شاهکاره هیچ وقت اولین باری که شهر کلمبیا رو میبینیم و بعد درون محراب کلیسا سقوط میکنیم رو فراموش نمیکنم ... ولی اینفنیتی هر چقدر هم در زمینه های دیگه شاهکار باشه .. به خاطر نداشتم یه گیم پلی قوی و درگیر کننده و ضعیف تر بودن از شماره های قبلی خودش هیچ وقت بازی نمیتونه به گرد پای TLOU برسه ... و یه بازی ماندگار باشه ....

امیدورام دوستانی که همچین مواقعی گیم پلی رو ایگنور میکنن ... از دوستانی نباشن که تو تاپیک های دیوید کیج کامی کازه انجام میدن ...

اونوقت یه زمانی یه تعداد از دوستان شاکی بودن که طرفدارهای فلان بازی نقش آفرینی تعصبی برخورد می کنند، ببینید یه پست ساده به کجا کشیده شد، تا چند ساعت دیگه هم احتمالا حکم اعدام صادر میشه ... آخه از بایوشاک بیچاره چی میخواید؟ بابا حداقل بخاطر کن لوین از این بازی بکشید بیرون، برای بالا بردن بازی خودتون واقعا نیاز نیست به بازی های دیگه بپرید ...

این بحث ازونجایی شروع شد که یکی از فن های بایوشاک به TLOU گفت overrated :dوگرنه هیچ کسی با بایوشاک کاری نداشت
من خودم B:I یکی از بهترین بازیهای نسل قبل بود برام ولی اخرین ما بازی ای بود که تو همه ی بخش ها عالی بود نه فقط داستان و فلسفه و .......

جالبه هر سال وقتی تو تایپک تقریبا مشخص میشد کدوم عنوان بازی ساله دیگه کم کم بحث ها میرفت سمت عنوان های سال بعد ولی این بار بحث ها رفته سمت گوتی 2013 جالبه:))

کاملا جدی بود. Sue me!

من دارم راجب Infinite صحبت میکنم، نه نسخه اول. شما اومدی از نسخه اول برای من میگی و نقل قول میذاری؟ تا صحبت از Infinite میشه یه عده فقط حرفشون اینه که این بازی داستانش فلسفی بود، مخاطب خاص داشت، هر کسی این بازی رو نمیفهمه، چشم بصیرت میخواد hurr durr... جالبه همین افراد که این چیزا رو میگن، اون شخصی رو که حرف های مشابه این رو راجب بازی های میازاکی گفته بود، مسخره میکنند. باشه اصلا قبول که بازی داستانش خیلی خفنه، تمام فلاسفه زنده و مرده هم جلوی Infinite زانو میزنن ولی فقط همین؟ بازی فقط داستانه یا گیم پلی هم مهمه؟ Infinite از نظر گیم پلی و level design مبارزات رسما تو آفساید بود. عمق مبارزات نسبت به نسخه اول و دوم خیلی کم شده بود، دشمن ها رو فقط باید یه خشاب روشون خالی میکردی تا بمیرن. درگیری ها هم همشون تو محیط های بزرگ بودن، در واقع این محیط ها رو تا میدیدی، مشخص بود تنها هدفشون اینه که مبارزات توشون انجام بشه و میدونستی الان دشمنا میریزن رو سرت. از لحاظ exploration هم باز 1-2 ساعت اول بازی بهتر بود ولی نسبت به Bioshock 1 حرفی برای گفتن نداشت.

یه سرچ مختصر تو چندتا از رسانه ها مثل IGN و Gamespot بزنید، خیلی واضحه که تعداد مقالات راجب TLOU چندین برابر Infinite هست. من باز نمیدونم شما چرا همتون سعی دارید کل سری Bioshock رو وارد این بحث کنید.

مثال ساده: sub reddit بازی TLOU بیشتر از 21 هزار subscriber داره، در حالی که Infinite فقط 4700 تا داره.
مثال دیگه: Does it feel to anyone else that the world has forgotten about Bioshock Infinite? - NeoGAF
تاپیک گف که نظر منو تایید میکنه

و نه ساب ردیت ربطی به عیار بازی نداره ... فلسفه ساب ردیت کلا یه چیز دیگس ، ساب ردیت بیشتر دال بر برتری نیست.

شما به تعداد صحبت هایی که بعد از بایوشاک اینیفینت، مخصوصا پادکست ها نگاهی بندازید .... رسما تو تمامی انجمن ها چندین صفحه فقط راجب داستان اینفینیت بحث شد ، هنوزم بحث میشه ، بحث داستان درمیون باشه اینفینیت هم هست.

بازم میگم دلست مثل اینفینیت Story-driven هستند و چیز WOW ایی تو گیم پلیشون نیست . به عنوان نمونه هوش مصنوعی دلست هم مورد انتقاد بوده و هست. همین صحبتی که شما راجب اینفینیت کردین هم درسته .... خلاصه این تعصب بیجا نسبت به یک بازی حقیقت رو عوض نمیکنه. اینفینیت باید بهتر از یکی از شاهکارهای تاریخ یعنی بایوشاک 1 میشد ، شرایطش کلا با یک آی پی جدیدی مثل دلست فرق داشت... به دلایل خیلی مشخص بازی را دام دون کردن تا دسترس پذیری بیشتری داشته باشه (همین کاری که بثزدا با فال اوت کرد ...از آر پی حی تبدیل شد به شوتر شد فارکرای رسما) حالا نمیرم تو جزئیات ولی در همین حد که شرایط اقتضا کرد اینفینیت اونطور باشه ... منتقدین همیشه از یک آی پی جدید استقبال میکنن ، دلست هم رسما درین زمینه فوق العاده بود و به نظر من مستحق تمامی توجهات بود ولی بازم ....Will it stand the test of time...؟ میشه یه هف لایف دیگه؟ میشه یه بایوشاک 1 دیگه؟ .... باید صبر کرد و دید.

به نظر من که bioshock :infinite از هر لحاط یک بازی متوسط هستش هر چند شماره های قبلی عالی بودن.از گیم پلی بازی اصلا خوشم نیومد. بازی روی normal در حد easy بود. بازی به حدی آسون بود که من اسلحه هامو آپگرید نمیکردم :|
سیستم آپگرید لذتی نداشت ولی داستان بازی خوب بود. هیچوقت عنوان متوسطی مثل B:i رو با شاهکاری مثل tlou مقایسه نمیکنم . tlou از هر لحاظ شاهکار بود (بهترین بازی نسل:d). یکی از زیباترین چیزهایی که در tlou وجود داشت و کمتر در بازی دیده میشه این بود که زیباترین احساسات و عواطف و دیالوگ دو جنس مخالف رو بدون وجود ذره ای مسائل ج ن ...ی به تصویر می کشید. بر خلاف خیلی از شرکت ها که برای جذب مخاطب این مسائل رو توی بازیهاشون لحاظ میکنن.

اول چند نفر اومدن گفتن چون ویچر 3 جایزه فلان سایت رو گرفته همه اینها کشکه، بعد یه دوست عزیز دیگه اومد گفت کسی سال 2013 این حرف رو نمیزد که اتفاقا درست ترین حرف ممکن رو زده، حالا چون کسی که این حرف رو زده آواتار B:I بدبخت بیچاره فلک زده بی دفاع رو داشته، افتادن به جون این بازی که بی شک شاهکاره محضه و یه نقطه عطف تو صنعت بازی، به جای اینکه به چنین بازی هایی افتخار کنیم بخاطر تعصب افتادیم به جونشون ....

خجالت داره، فقط همین به ذهنم میرسه واقعا اینکارها از یه انسان بالغ بعیده از بایوشاک بکشید بیرون، درست نیست بخاطر تعصب رو یه بازی، بازی هایی که اثبات شدن رو تخریب کنید، با این کارها فقط باعث میشید که خیلی های دیگه نسبت به همون بازی متنفر بشند، همین میشه که بحث overrated پیش میاد، به خاطر احترام به بازی خودتون بیخیال بشید...

Bio:Inf غیر از داستانش که تازه اونم به عقیده من همه پسند نیست، گیم پلی و گرافیکش با ارفاق متوسط بود! دیگه این رو نمیشه کتمان کرد!:دی در مجموع هم نسبت به TLoU اصلا بازی بهتری نیست.

بازم دمت گرم که ارفاق کردی.به نظر من گرافیک و گیم پلی Bioshock افتضاح بود اصلا:|.

گرافیک یک بازی تشکیل میشه از دو مبحث گرافیک هنری و تکنیکی.Bioshock که زمان خودش هم گرافیک فنی و هم گرافیک هنری بسیار فوق العاده ای داشت.Infinte هم اگرچه گرافیک تکنیکیش به اندازه نسخه اول تاثیر گذار نبود (روی PC خوب بود) ولی همچنان یکی از بهترین گرافیک های هنری نسل رو داشت.کل بازی مثل یک تابلو نقاشی بود.من خودم چندین و چند جا چند دقیقه ای فقط محو تماشای محیط میشدم(به خصوص توی Infinite).

بحث متوسط بودن گیم پلی رو هم جدا حرفی ندارم:|.پست اولت خیلی مقاومت کردی که اینها رو ننویسی;)

باشه ;)
با همین خیالات روزگار بگذرونین.

خواننده باید عاقل باشه. وقتی میگم اندازه cdproject میارزه یعنی خیلی از کارهایی که توcdproject را یه گروه انجام میدن را کوجیما داره یه تنه انجام میده. منجمله داستان سرایی و کارگردانی سینماتیک. انتخاب موسیقی و... همه و همه توسط شخص خود کوجیما کنترل می شه.

اول چند نفر اومدن گفتن چون ویچر 3 جایزه فلان سایت رو گرفته همه اینها کشکه، بعد یه دوست عزیز دیگه اومد گفت کسی سال 2013 این حرف رو نمیزد که اتفاقا درست ترین حرف ممکن رو زده، حالا چون کسی که این حرف رو زده آواتار B:I بدبخت بیچاره فلک زده بی دفاع رو داشته، افتادن به جون این بازی که بی شک شاهکاره محضه و یه نقطه عطف تو صنعت بازی، به جای اینکه به چنین بازی هایی افتخار کنیم بخاطر تعصب افتادیم به جونشون ....

خجالت داره، فقط همین به ذهنم میرسه واقعا اینکارها از یه انسان بالغ بعیده از بایوشاک بکشید بیرون، درست نیست بخاطر تعصب رو یه بازی، بازی هایی که اثبات شدن رو تخریب کنید، با این کارها فقط باعث میشید که خیلی های دیگه نسبت به همون بازی متنفر بشند، همین میشه که بحث overrated پیش میاد، به خاطر احترام به بازی خودتون بیخیال بشید...

lol :دی

عزیز این تعصب و بازی ما در مقابل بازی اونا طرز فکر خود شماست که میخواید به خورد این و اون بدید، نه دیگران. فروم جای بحث کردنه. شما هم اگه میتونی مثل دیگران بحث کنید و با دلیل و منطق بگو چرا فلان بازی بی شک شاهکار محضه. نه اینکه هی پست بدید «لطفا ساکت بشید و راجب فلان بازی پست ندید»

lol :دی

عزیز این تعصب و بازی ما در مقابل بازی اونا طرز فکر خود شماست که میخواید به خورد این و اون بدید، نه دیگران. فروم جای بحث کردنه. شما هم اگه میتونی مثل دیگران بحث کنید و با دلیل و منطق بگو چرا فلان بازی بی شک شاهکار محضه. نه اینکه هی پست بدید «لطفا ساکت بشید و راجب فلان بازی پست ندید»
متاسفانه نمیتونه کیوان :d اصرار نکن ، فلسفه ی پستاش کلا تغییر کرده !! ، قبلا اینطور نبود قشنگ ترولاشو میکرد میرفت :dمن هم نقلش میکردم ... ، تو این مایه ها باید باهاش صحبت کنی کیوان :
خداوند از سر تقصیراتم بگذرد اگر من باعثو بانی تغییرت شده باشم ، یکی برای هر نفس حوایی دارد و دیگری هوایی برای نفس هایش ندارد ، آنگونه چرا ؟

:d دیر متوجه شدم کیوان ، فقط بدونیید منظوری نداره :d

بازم دمت گرم که ارفاق کردی.به نظر من گرافیک و گیم پلی Bioshock افتضاح بود اصلا:|.

گرافیک یک بازی تشکیل میشه از دو مبحث گرافیک هنری و تکنیکی.Bioshock که زمان خودش هم گرافیک فنی و هم گرافیک هنری بسیار فوق العاده ای داشت.Infinte هم اگرچه گرافیک تکنیکیش به اندازه نسخه اول تاثیر گذار نبود (روی PC خوب بود) ولی همچنان یکی از بهترین گرافیک های هنری نسل رو داشت.کل بازی مثل یک تابلو نقاشی بود.من خودم چندین و چند جا چند دقیقه ای فقط محو تماشای محیط میشدم(به خصوص توی Infinite).

بحث متوسط بودن گیم پلی رو هم جدا حرفی ندارم:|.پست اولت خیلی مقاومت کردی که اینها رو ننویسی;)

lol

تلاشت برای ترول کردن TLoU تحسین برانگیزه.

امسال صد در صد حق ویچره که بازی سال بشه این بازی واقعا عالی بود و هیچی کم نداشت قشنگ معلومه سازنده هاش تمام توانشونو گذاشتن روی ساخت بازی از اون طرف یه چیزی که اذیتم میکنه اینه که خیلیا در حق بلادبورن کم لطفی میکنن این بازی به نظر من بعد از ویچر بهترین بزای امسال بوده ولی هیچکس تحویلش نمیگیره

اتفاقا برعکس این بازی tlou هستش که بجز فن های سونی که حلوا حلواش میکنن کسی ازش چیزی نمیگه دیگه

شما هم نمیدونم دلیل این همه تنفرت از سونی چیه اگه حرفت درست باشه پس این همه سایت و مجله ای که TLOU رو به عنوان بهترین بازی انتخاب کردن همه فن سونی بودن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or