بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

حاجی، overrated اون بازی تو آواتارت بود که الان دیگه هیچ کس اسمی ازش نمیاره، نه TLOU که حالا حالا سر زبونا خواهد بود :دی

این دیگه ازون حرفا بود. حالا بایوشاک شد overrated؟ چه اهمیتی داره یه بازی اسمش رو زبون ها باشه یا نه؟ الان از یه پیرمرد 80 ساله هم سوال کنی اسم COD به گوشت خورده یا نه، احتمال داره بگه آره اسمشو شنیدم، خوب که چی؟
اصلا آخرین نسخه Infinite به کنار، من در مورد همون شماره اول صحبت میکنم. شما فقط کافی بری یه نگاهی به Quote ها و دیالوگ های Andrew Ryan بندازی تا به عمق اثر پی ببری. BioShock مخاطب خاص داره و این مخاطبین خاص، عمق و زیبایی اثر رو حس کردن. این که دوستاران سری BioShock در مورد زیبایی های این اثر زیاد بحث نمیکنن دلیل بر این نمیشه که وجود ندارن. اینجا کلاس فلسفه نیست که من بیام در مورد بایوشاک صحبت کنم. BioShock همین الان صحیح و زنده وجود داره و میشه رفت سراغش و دید در موردش بیش از حد مبالغه شده یا نه.

Andrew Ryan: What is the difference between a man and a parasite? A man builds. A parasite asks 'Where is my share?' A man creates. A parasite says, 'What will the
neighbors think?' A man invents. A parasite says, 'Watch out, or you might tread on the toes of God,A man chooses and a slave obeys

Andrew Ryan: We all make choices, but in the end, our choices make us

Andrew Ryan: I am Andrew Ryan, and I'm here to ask you a question. Is a man not entitled to the sweat of his brow? 'No!' says the man in Washington
'It belongs to the poor.' 'No!' says the man in the Vatican, 'It belongs to God.' 'No!' says the man in Moscow, 'It belongs to everyone.' I rejected those answers;
instead, I chose something different. I chose the impossible. I chose... Rapture, a city where the artist would not fear the censor, where the scientist would not be
bound by petty morality, Where the great would not be constrained by the small! And with the sweat of your brow, Rapture can become your city as well

Andrew Ryan: What is the greatest lie every created? What is the most vicious obscenity ever perpetrated on mankind? Slavery? The Holocaust? Dictatorship? No. It's
the tool with which all that wickedness is built: altruism. Whenever anyone wants others to do their work, they call upon their altruism. Never mind your own needs
they say, think of the needs of... of whoever. The state. The poor. Of the army, of the king, of God! The list goes on and on. How many catastrophes were launched
with the words "think of yourself"? It's the "king and country" crowd who light the torch of destruction. It is this great inversion, this ancient lie, which has
chained humanity to an endless cycle of guilt and failure. My journey to Rapture was my second exodus. In 1919, I fled a country that had traded in despotism for
insanity. The Marxist revolution simply traded one lie for another. Instead of one man, the tsar, owning the work of all the people, *all* the people owned the work
of all of the people. So, I came to America: where a man could own his own work, where a man could benefit from the brilliance of his own mind, the strength of his
own muscles, the *might* of his own will. I had thought I had left the parasites of Moscow behind me. I had thought I had left the Marxist altruists to their
collective farms and their five-year plans. But as the German fools threw themselves on Hitler's sword "for the good of the Reich", the Americans drank deeper and
deeper of the Bolshevik poison, spoon-fed to them by Roosevelt and his New Dealists. And so, I asked myself: in what country was there a place for men like me - men
who refused to say "yes" to the parasites and the doubters, men who believed that work was sacred and property rights inviolate. And then one day, the happy answer
came to me, my friends: there was *no* country for people like me! And *that* was the moment I decided... to build one

آخرین ویرایش:
ماشالله TLoU پاش همیشه تو تاپیک های گوتی بازه :دی
خود من نسل پیش 360داشم و به خودم میگفتم این TLoU چی داره که ملت انقدر دوسش دارن ! یه بازی اکشن ادونچر معمولیه دیگه :p
خلاصه که چند ماه پیش TLoU رو قسمت شد بازی کنیم و تبدیل شد به بهترین تجربه گیمینگ من :x

امسال هم خداروشکر همه ی بازی های تاپ رو جز Life is Strange قسمت شد بازی کنیم !
نظر من واسه گوتی اینهاست
1. Witcher3 بهترین بازی نسل تا اینجا بدون شک ! از نظر من بهترین داستان رو تو تاریخ گیمینگ داره
2.BloodBorne شاهکار میازاکی و یه بازی دهن سرویس سخت :دی و دوست داشتنی
3.Fallout4 انتظارم با توجه به نسخه 3 خیلی خیلی بالا بود که نتونست براوردش کنه !! میتنست گوتی بشه ولی یخورده ضعیف تر از اونچه قکر میکردیم ظاهر شد ولی بازم بخاطر تم استثنایی بازی لذت بخش بود
4.MGSV اینم میتونست گوتی شه ولی زایید :دی بازی جلو تر میرفت حوصله سر بر میشد ! بازیو قبل فالووت شروع کردم ولی نتونستم تمومش کنم و فالووت بیشتر منو جذب کرد
5.Batman AK مشکل پشکل زیاد داشت ولی عالی بود ;;)

برخی از سایت ها و مجلات و مراسم های گوگولی مگولی ... به سمع و حضورتون میرسونم

Cheat Code Central (US) : The Last of Us
The Daily Mirror (UK) : The Last of Us
GamesRadar (US) : The Last of Us
Game Revolution (US) : The Last of Us
Amazon (US) : The Last of Us
Gamereactor GRTV (UK) : The Last of Us
New York Daily News (US) : The Last of Us
LevelUp (MX) :*The Last of Us
IGN Australia (AU) : The Last of Us
GamingBolt (IN) : The Last of Us
Hardcore Gamer (US) : The Last of Us
The A.V. Club Readers' Choice (US) : The Last of Us
IGN Sverige (SE) : The Last of Us
Eurogamer.it (IT) : The Last of Us
Destructoid (US) : The Last of Us
Giant Bomb (US) : The Last of Us
Kotaku (US) : The Last of Us
VideoGamer (UK) : The Last of Us
Telegraph (UK) : The Last of Us
Eurogamer.dk (DK) : The Last of Us
Gamereactor PT (PT) : The Last of Us
Gamereactor UK (UK) : The Last of Us
Eurogamer.dk (DK) : The Last of Us
IGN España (ES) : The Last of Us
USA TODAY (US) : The Last of Us
Joystiq (US) : The Last of Us
GameTrailers (US) : The Last of Us
Game Informer (US) : The Last of Us
The Escapist (US) : The Last of Us
IGN (US) : The Last of Us
Thunderbolt (UK) : The Last of Us
NeoGAF (US) : The Last of Us
IGN Russia (RU) : The Last of Us
IGN Middle East (AE) : The Last of Us
BAFTA Awards (UK) : The Last of Us
Game Developers Choice Awards
(US) : The Last of Us
Academy of Interactive Arts & Sciences : The Last of Us

همین که یک بازی اورریتد شده در راستای فریب اذهان عمومی رو انتخاب کردن دلیل محکمی برای گوگول مگول بودن این هاست

آخرین ویرایش:
جالبه که دوستان بدون اینکه موضوع بحثی که در مورد tlou شد از اول نگاه نمی کنند و فقط پست این دوستمون نقل قول میکنن بدون اینکه بدونند ایشون هیچ صحبتی در این مورد که چرا tloy گوتی شده نکرده .....

حاجی، overrated اون بازی تو آواتارت بود که الان دیگه هیچ کس اسمی ازش نمیاره، نه TLOU که حالا حالا سر زبونا خواهد بود :دی

معیار؟!

اگه معیارتون منتقدین هست، سری بایوشاک و همینطور اینفینیت اگه بیشتر از دلست سرزبونا نباشه کمتر نیست. (که هیچ کدوم همچین سر زبونا هم نیستن )
اگه معیارتون انجمن داخلی مثل بازی سنتر هست که .... اره فک کنم معیارتون همین انجمن هست ....که ...Let's be honest ... قرابت چندانی به واقعیت نداره...(بازه سنی افراد، تک ملیتی بودن، سابقه گیمری، و و و ...)
اگه معیارتون مجموعه بین المللی گیمرهاست که بازم همچین خبری نیست ... اتفاقا برعکس من تو خیلی از انجمنا دیدم که اکثرا دلست آو آس رو اورریتد میدونن ... به عنوان نمونه :
Most overrated game in the past 10 years? - System Wars - GameSpot

این رو هم عرض کنم هردوشون تو تاپ 10 من هستند چون شخصا به داستان و روایت خیلی اهمیت میدم ولی هر دوشون از لحاظ گیم پلی نوآوری نداشتن، خیلی generic و مناسب زمان خودشون، و همینطور تجربه سینمتیک هستن بخصوص دلست ، تو تجربه سینمتیک تمرکز روی داستان هستن ، هرچند من خودم عاشق این نوع تجربه ها هستم ولی بالاخره بحث گیم وسطه و گیم پلی در اولویت هست ، و از عمده دلایلی که اورریت خطاب میشن همینه.

درکل این بحث بازی سال خیلی سلیقه ای هست، سعی کنید به جای انتقاد خیلی بیهوده از هم دیگه و تمسخر و تحقیر ، از دلایلتون برای بازی سال بگید تا شاید فرد دیگه ای ترغیب بشه و بره بازی رو تجربه کنه.
دلست هم نیازی به اثبات نداره ....بهترین تجربه سینمتیک.

آخرین ویرایش:
مقایسه Bioshock و TLOU به نظرم زیاد نتیجه بخش نیست.این دوتا بازی کاملا دو دنیای متفاوتی دارن.

TLOU بیشتر بر روی توصیف یک رابطه ی انسانی با پرداختن به چزییات اون تکیه داره.درحالی که Bioshock بیشتر بر روی فلسفه پشت افکار انسانی شکل گرفته در طول قرن ها تاکید داره.هر دو بازی جزییات زیادی دارن،منتهی جزییات TLOU اکثرا در همون نگاه اول دیده میشه و باعث تحسین ادم میشه ولی جزییات Bioshock رو باید با دید خیلی خیلی وسیع تری نگاه کرد و البته علم به مباحث مختلفی داشت تا بشه درکشون کرد.

Bioshock رو من تحسین میکنم چون به سختی میشه مشابهش رو توی دنیای بازی و حتی فیلم پیدا کرد.ولی پرداخت به روابط انسانی به نظر من چیزی هست که بشه نسبتا راحت تر در آثار سینمایی و به خصوص سریال های مطرح پیدا کرد.اتفاقا به نظر من در بلند مدت این Bioshock هست که بیشتر ماندگار میشه و بارها بهش در جاهای مختلف اشاره میشه.به نظرم هیچ کدوم از این بازی ها Overrate نیستن فقط جامعه ی هدفشوت با هم فرق داره.

جالبه بعضی دوستانی که متا و سایت ها داخل اون رو قبول ندارند، وOverrate حسابشون میکنن. از گوتی شدن بازی محبوبشون توسط یک وبلاگ ابراز خرسندی و حمایت میکنن. :d

تا TLOU بود می‌گفتن مادر سیستمه و کردنش تو چشم همه الان W3 از MGS زده جلو دارن چی‌کار می‌کنن خودشون رو.:دی

این پست اول منه توی این تاپیک. نمی‌دونم چطور از این تونستین بکشین بیرون که من گفتم حق TLOU نبوده GotY شه. اگر واقعاً نمی‌تونین حرفی که می‌زنم رو بفهمین خودم براتون می‌شکافم:

"سال TLOU هیچ کس براش اهمیت نداشت که GOTY داره از کجا می‌بره و اینا, ولی امسال که MGS داره عقب میوفته یهو مهم شده."

نه گفتم حق TLOU نبوده, نه اصاً‌ کاری به TLOU داشتم به صورت کلی. این‌جا اصاً جای TLOU بزار Skyrim, بزار RDR. باز هم این استدلال درسته. برای خیلی از کسایی که الان نشستن پست من رو نقل‌قول می‌کنن اون سال همچین موردی برقرار بود و این مشکلی نداره!‌ من صرفاً گفتم آقا اگر یه چیزی رو قبول دارین سال به سال عوضش نکنین.

اون نظر شخصیم راجب tlou هم ۲ پست بعد این تو جواب به دوستم آریا دادم. دفعه بعدی از شما اجازه می‌گیرم پست می‌دم اگر ناراحت شدید.

این پست اول منه توی این تاپیک. نمی‌دونم چطور از این تونستین بکشین بیرون که من گفتم حق TLOU نبوده GotY شه. اگر واقعاً نمی‌تونین حرفی که می‌زنم رو بفهمین خودم براتون می‌شکافم:"سال TLOU هیچ کس براش اهمیت نداشت که GOTY داره از کجا می‌بره و اینا, ولی امسال که MGS داره عقب میوفته یهو مهم شده."نه گفتم حق TLOU نبوده, نه اصاً‌ کاری به TLOU داشتم به صورت کلی. این‌جا اصاً جای TLOU بزار Skyrim, بزار RDR. باز هم این استدلال درسته. برای خیلی از کسایی که الان نشستن پست من رو نقل‌قول می‌کنن اون سال همچین موردی برقرار بود و این مشکلی نداره!‌ من صرفاً گفتم آقا اگر یه چیزی رو قبول دارین سال به سال عوضش نکنین.اون نظر شخصیم راجب tlou هم ۲ پست بعد این تو جواب به دوستم آریا دادم. دفعه بعدی از شما اجازه می‌گیرم پست می‌دم اگر ناراحت شدید.
شما اصولا دیگرانو کور میبینیو خودتو هوشیارو بیدار ، عادتته پای TLOU رو در مرحله اول توی تاپیک رنکینگ باز کنی ، در مرحله دوم بگی کی بود کی بود من نبودم !! و در مرحله سوم بحث مقایسه ای راه بندازی ، فکتم صادر میکنی سالی که TLOU اومد برا کسی اهمیت نداشت GOTY از کجا میبره و اینا ، اون سالی که جایزه ها رو درو کردو توی تاریخ گیم بی سابقه بود ۲۰۱۳ بود ، دیگه خودتو خسته نکن سال سال نمیخواد بکنی . در مورد MGS هم اگه لیاقت اول شدنو میداشت اول میشد ، ترول توجیهیه پستای شما ، توجیه نمیخواد چون به هر حال بنظر شما ترول نیستو بنظر ما تروله ، پس نه ما رو نقل کن که بخوایم دوباره یادآوری کنیم نه هم توجیه ترول مدیران هم رسیدگی کنن ممنون میشم چون من یکی خسته شدم از گم شدن پست مفید در پستهای ایشون ، چند صفحست فقط ترول میخونم

مشکل اینجاست که اون سال که تلو بود، آنقدر چیز جدید و عالی بود، اکثرا میخواستند که گوتی بشه. و امسال هم همه انتظار داشتن متال گیر بشه، ولی حالا که نشد، یه جوری رفتار میشه باهاش انگار اپیک فیل بوده.
درضمن لیاقت داشتن متال گیر را نه من و نه شما و نه هیچ کس دیگر تعیین نمی کنه، بلکه زمان تعیین می کند.

این جدی بود یا شوخی یا صرفا جهت اینکه یـ چیزی در جواب کلمه ی "Overrated" داده باشی ـه ؟

کاملا جدی بود. Sue me!

این دیگه ازون حرفا بود. حالا بایوشاک شد overrated؟ چه اهمیتی داره یه بازی اسمش رو زبون ها باشه یا نه؟ الان از یه پیرمرد 80 ساله هم سوال کنی اسم COD به گوشت خورده یا نه، احتمال داره بگه آره اسمشو شنیدم، خوب که چی؟
اصلا آخرین نسخه Infinite به کنار، من در مورد همون شماره اول صحبت میکنم. شما فقط کافی بری یه نگاهی به Quote ها و دیالوگ های Andrew Ryan بندازی تا به عمق اثر پی ببری. BioShock مخاطب خاص داره و این مخاطبین خاص، عمق و زیبایی اثر رو حس کردن. این که دوستاران سری BioShock در مورد زیبایی های این اثر زیاد بحث نمیکنن دلیل بر این نمیشه که وجود ندارن. اینجا کلاس فلسفه نیست که من بیام در مورد بایوشاک صحبت کنم. BioShock همین الان صحیح و زنده وجود داره و میشه رفت سراغش و دید در موردش بیش از حد مبالغه شده یا نه.

من دارم راجب Infinite صحبت میکنم، نه نسخه اول. شما اومدی از نسخه اول برای من میگی و نقل قول میذاری؟ تا صحبت از Infinite میشه یه عده فقط حرفشون اینه که این بازی داستانش فلسفی بود، مخاطب خاص داشت، هر کسی این بازی رو نمیفهمه، چشم بصیرت میخواد hurr durr... جالبه همین افراد که این چیزا رو میگن، اون شخصی رو که حرف های مشابه این رو راجب بازی های میازاکی گفته بود، مسخره میکنند. باشه اصلا قبول که بازی داستانش خیلی خفنه، تمام فلاسفه زنده و مرده هم جلوی Infinite زانو میزنن ولی فقط همین؟ بازی فقط داستانه یا گیم پلی هم مهمه؟ Infinite از نظر گیم پلی و level design مبارزات رسما تو آفساید بود. عمق مبارزات نسبت به نسخه اول و دوم خیلی کم شده بود، دشمن ها رو فقط باید یه خشاب روشون خالی میکردی تا بمیرن. درگیری ها هم همشون تو محیط های بزرگ بودن، در واقع این محیط ها رو تا میدیدی، مشخص بود تنها هدفشون اینه که مبارزات توشون انجام بشه و میدونستی الان دشمنا میریزن رو سرت. از لحاظ exploration هم باز 1-2 ساعت اول بازی بهتر بود ولی نسبت به Bioshock 1 حرفی برای گفتن نداشت.

اگه معیارتون منتقدین هست، سری بایوشاک و همینطور اینفینیت اگه بیشتر از دلست سرزبونا نباشه کمتر نیست. (که هیچ کدوم همچین سر زبونا هم نیستن )

یه سرچ مختصر تو چندتا از رسانه ها مثل IGN و Gamespot بزنید، خیلی واضحه که تعداد مقالات راجب TLOU چندین برابر Infinite هست. من باز نمیدونم شما چرا همتون سعی دارید کل سری Bioshock رو وارد این بحث کنید.

اگه معیارتون مجموعه بین المللی گیمرهاست که بازم همچین خبری نیست ... اتفاقا برعکس من تو خیلی از انجمنا دیدم که اکثرا دلست آو آس رو اورریتد میدونن ... به عنوان نمونه :

مثال ساده: sub reddit بازی TLOU بیشتر از 21 هزار subscriber داره، در حالی که Infinite فقط 4700 تا داره.
مثال دیگه: Does it feel to anyone else that the world has forgotten about Bioshock Infinite? - NeoGAF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or