حاجی، overrated اون بازی تو آواتارت بود که الان دیگه هیچ کس اسمی ازش نمیاره، نه TLOU که حالا حالا سر زبونا خواهد بود![]()
حاجی، overrated اون بازی تو آواتارت بود که الان دیگه هیچ کس اسمی ازش نمیاره، نه TLOU که حالا حالا سر زبونا خواهد بود![]()
تا TLOU بود میگفتن مادر سیستمه و کردنش تو چشم همه الان W3 از MGS زده جلو دارن چیکار میکنن خودشون رو.![]()
شما اصولا دیگرانو کور میبینیو خودتو هوشیارو بیدار ، عادتته پای TLOU رو در مرحله اول توی تاپیک رنکینگ باز کنی ، در مرحله دوم بگی کی بود کی بود من نبودم !! و در مرحله سوم بحث مقایسه ای راه بندازی ، فکتم صادر میکنی سالی که TLOU اومد برا کسی اهمیت نداشت GOTY از کجا میبره و اینا ، اون سالی که جایزه ها رو درو کردو توی تاریخ گیم بی سابقه بود ۲۰۱۳ بود ، دیگه خودتو خسته نکن سال سال نمیخواد بکنی . در مورد MGS هم اگه لیاقت اول شدنو میداشت اول میشد ، ترول توجیهیه پستای شما ، توجیه نمیخواد چون به هر حال بنظر شما ترول نیستو بنظر ما تروله ، پس نه ما رو نقل کن که بخوایم دوباره یادآوری کنیم نه هم توجیه ترول مدیران هم رسیدگی کنن ممنون میشم چون من یکی خسته شدم از گم شدن پست مفید در پستهای ایشون ، چند صفحست فقط ترول میخونماین پست اول منه توی این تاپیک. نمیدونم چطور از این تونستین بکشین بیرون که من گفتم حق TLOU نبوده GotY شه. اگر واقعاً نمیتونین حرفی که میزنم رو بفهمین خودم براتون میشکافم:"سال TLOU هیچ کس براش اهمیت نداشت که GOTY داره از کجا میبره و اینا, ولی امسال که MGS داره عقب میوفته یهو مهم شده."نه گفتم حق TLOU نبوده, نه اصاً کاری به TLOU داشتم به صورت کلی. اینجا اصاً جای TLOU بزار Skyrim, بزار RDR. باز هم این استدلال درسته. برای خیلی از کسایی که الان نشستن پست من رو نقلقول میکنن اون سال همچین موردی برقرار بود و این مشکلی نداره! من صرفاً گفتم آقا اگر یه چیزی رو قبول دارین سال به سال عوضش نکنین.اون نظر شخصیم راجب tlou هم ۲ پست بعد این تو جواب به دوستم آریا دادم. دفعه بعدی از شما اجازه میگیرم پست میدم اگر ناراحت شدید.
اتفاقا برعکس این بازی tlou هستش که بجز فن های سونی که حلوا حلواش میکنن کسی ازش چیزی نمیگه دیگهحاجی، overrated اون بازی تو آواتارت بود که الان دیگه هیچ کس اسمی ازش نمیاره، نه TLOU که حالا حالا سر زبونا خواهد بود![]()
این جدی بود یا شوخی یا صرفا جهت اینکه یـ چیزی در جواب کلمه ی "Overrated" داده باشی ـه ؟
این دیگه ازون حرفا بود. حالا بایوشاک شد overrated؟ چه اهمیتی داره یه بازی اسمش رو زبون ها باشه یا نه؟ الان از یه پیرمرد 80 ساله هم سوال کنی اسم COD به گوشت خورده یا نه، احتمال داره بگه آره اسمشو شنیدم، خوب که چی؟
اصلا آخرین نسخه Infinite به کنار، من در مورد همون شماره اول صحبت میکنم. شما فقط کافی بری یه نگاهی به Quote ها و دیالوگ های Andrew Ryan بندازی تا به عمق اثر پی ببری. BioShock مخاطب خاص داره و این مخاطبین خاص، عمق و زیبایی اثر رو حس کردن. این که دوستاران سری BioShock در مورد زیبایی های این اثر زیاد بحث نمیکنن دلیل بر این نمیشه که وجود ندارن. اینجا کلاس فلسفه نیست که من بیام در مورد بایوشاک صحبت کنم. BioShock همین الان صحیح و زنده وجود داره و میشه رفت سراغش و دید در موردش بیش از حد مبالغه شده یا نه.
اگه معیارتون منتقدین هست، سری بایوشاک و همینطور اینفینیت اگه بیشتر از دلست سرزبونا نباشه کمتر نیست. (که هیچ کدوم همچین سر زبونا هم نیستن )
اگه معیارتون مجموعه بین المللی گیمرهاست که بازم همچین خبری نیست ... اتفاقا برعکس من تو خیلی از انجمنا دیدم که اکثرا دلست آو آس رو اورریتد میدونن ... به عنوان نمونه :
اتفاقا برعکس این بازی tlou هستش که بجز فن های سونی که حلوا حلواش میکنن کسی ازش چیزی نمیگه دیگه