بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

2013 :d:d:d

من همیشه فکر می کنم تلو 2014 اومده :d، فکر کنم چون 2014 نه بازی حسابی زیاد داشتیم و نه گوتی اش زیاد درست درمون بود مغزم به طور خودکار این دو سال را میکس میکنه :d
ولی انصافاً دو سال گذشته هنوز این تلو را ول نکردید؟

- - -ویرایش - - -

اتفاقا برعکس این بازی tlou هستش که بجز فن های سونی که حلوا حلواش میکنن کسی ازش چیزی نمیگه دیگه

Your point of view caused me cancer :-@:-@

مشکل اینجاست که اون سال که تلو بود، آنقدر چیز جدید و عالی بود، اکثرا میخواستند که گوتی بشه. و امسال هم همه انتظار داشتن متال گیر بشه، ولی حالا که نشد، یه جوری رفتار میشه باهاش انگار اپیک فیل بوده.
درضمن لیاقت داشتن متال گیر را نه من و نه شما و نه هیچ کس دیگر تعیین نمی کنه، بلکه زمان تعیین می کند.
این "همه" کیا بودن دقیقا؟ فعلا که 7-8 نفر بیشتر نیستن که فکر میکنن حق mgs بوده :))
خیلی برای من عجیبه که بعضیا اشکالای phantom pain رو نمیبینن یا نمیخوان ببینن. بازی نصفه تموم شده. 80% اکت دوم تکرار ماموریت های اکت اوله. کلا داستان بازی توی نوار کاست ها روایت میشه. بازی 2-3 تا کات سین خوب بیشتر نداره.
فعلا که زمان تعیین کرده یه عده بعد از 2 سال هنوز دارن سعی میکنن tlou رو ترول کنن. =)) نکنین تروخدا. برین یه بازی رو ترول کنین که قابل ترول کردن باشه.

این "همه" کیا بودن دقیقا؟ فعلا که 7-8 نفر بیشتر نیستن که فکر میکنن حق mgs بوده :))
خیلی برای من عجیبه که بعضیا اشکالای phantom pain رو نمیبینن یا نمیخوان ببینن. بازی نصفه تموم شده. 80% اکت دوم تکرار ماموریت های اکت اوله. کلا داستان بازی توی نوار کاست ها روایت میشه. بازی 2-3 تا کات سین خوب بیشتر نداره.
فعلا که زمان تعیین کرده یه عده بعد از 2 سال هنوز دارن سعی میکنن tlou رو ترول کنن. =)) نکنین تروخدا. برین یه بازی رو ترول کنین که قابل ترول کردن باشه.

قبل از انتشار tpp، نصف کاربرا رو اسمش قسم می خوردند. این قدر هم ناقص ناقص نکنید. یهو یه چند وقت دیگه یه طوری میشه که فعل ضایع را برا اول شخص مفرد و جمع روزی صد بار صرف کنید.

اونوقت یه زمانی یه تعداد از دوستان شاکی بودن که طرفدارهای فلان بازی نقش آفرینی تعصبی برخورد می کنند، ببینید یه پست ساده به کجا کشیده شد، تا چند ساعت دیگه هم احتمالا حکم اعدام صادر میشه ... آخه از بایوشاک بیچاره چی میخواید؟ بابا حداقل بخاطر کن لوین از این بازی بکشید بیرون، برای بالا بردن بازی خودتون واقعا نیاز نیست به بازی های دیگه بپرید ...

قبل از انتشار tpp، نصف کاربرا رو اسمش قسم می خوردند. این قدر هم ناقص ناقص نکنید. یهو یه چند وقت دیگه یه طوری میشه که فعل ضایع را برا اول شخص مفرد و جمع روزی صد بار صرف کنید.
حوایز بر اساس چیزی که الان هست داده شده.
اونایی که قبل از انتشار رو اسمش قسم میخوردن فن بوی نبودن که بعد از عرضه بازی هرچی بود کور کورانه ازش حمایت کنن.
اگر بعدن چیزی بهش اضافه شد ما هم بازی میکنیم لذت میبریم. در ضمن هیچ ربطی هم به ضایع شدن نداره. صحبت در مورد چیزیه که الان هست!

فکر کنم تعداد کسایی که تا قبل ازین جریانا می گفتن گوتی fallout میشه توی همین انجمن چندین برابر کسایی بود که همین نظر رو راجع به بازیهای دیگه داشتن . بجز چند تا فن جدید الورود اکثر فنهای قدیمی mgs چنین شانسی و برای بازی بعد از انتشار قائل نبودن . حالا همونایی که فال اوت فال اوت می کردن اومدن و دارن علیه mgs جوسازی می کنن .
پای تلو هم میاد وسط . بعد بحث لوس و مسخره انحصاری من انحصاری تو ... مال من از مال تو بهتره .... آخرشم در نهایت ترول کوجیما و ...
قشنگ میشه از این اتفاقا یه سریال توی ژانر علمی تخیلی درست کرد .

فکر کنم تعداد کسایی که تا قبل ازین جریانا می گفتن گوتی fallout میشه توی همین انجمن چندین برابر کسایی بود که همین نظر رو راجع به بازیهای دیگه داشتن . بجز چند تا فن جدید الورود اکثر فنهای قدیمی mgs چنین شانسی و برای بازی بعد از انتشار قائل نبودن . حالا همونایی که فال اوت فال اوت می کردن اومدن و دارن علیه mgs جوسازی می کنن .
پای تلو هم میاد وسط . بعد بحث لوس و مسخره انحصاری من انحصاری تو ... مال من از مال تو بهتره .... آخرشم در نهایت ترول کوجیما و ...
قشنگ میشه از این اتفاقا یه سریال توی ژانر تخمی تخیلی درست کرد .

:):d :)

ای بابا ...باز ما اومدیم یه نکته ای بگیم چند نفر پریدن وسط بحثو بردن سمت اینکه فلان بازی خوبه فلان بازی بد........اخه اصلا کی با tlou‌یا بایوشاک یا ویچر یا متال کاری داشت؟؟؟

تو حسرت موندیم تو بازیسنتر یه بحث سازنده شروع کنیم و یه عده نپردن وسط و بحثو نبردن سمت ناکجاآباد:(اه .....اه ....اه

.

Bio:Inf غیر از داستانش که تازه اونم به عقیده من همه پسند نیست، گیم پلی و گرافیکش با ارفاق متوسط بود! دیگه این رو نمیشه کتمان کرد!:دی در مجموع هم نسبت به TLoU اصلا بازی بهتری نیست.

ضمن اینکه مثلا وقتی من میگم داستان Bio فلسفی هست و همه خوششون نمیاد منظورم این نیست که برای لذت بردنش باید چشم بصیرت داشت یا عوام قادر به درک این مخلوق استثنایی نیستن. منظورم ساده ترین از این حرف هاست. هر اثری وقتی پیچیده میشه مخاطبش ریزش میکنه و اصولا کسایی میرن سمتش که به این مدل چیزها علاقه دارن. B:I گیم پلی خاصی نداره. بازم میگم غیر از داستان همه چیزش با ارفاق متوسطه. داستانش هم برای کسی که اساسا به کانسپت های فلسفی و پیچیده علاقه داره جذابه وگرنه همونطور که قبلا هم گفتم اصلا سر در نمیارن چی به چی بوده. این هم نقطه قوته و هم ضعف.

ضمن اینکه اگه Plot و Setting رو در نظر بگیریم، از بعد روایت یا کلا Narrative Design به نظر من TLoU یه سر و گردن بالاتر از Bio:Inf هست. روایت سینمایی TLoU جزو چیزهایی هست که کمتر تو این صنعت دیده میشه. و شاید، شاید فقط توسط خود دوباره تکرار بشه.

نظر هرکس محترمه ولی خب بالاخره سوزش داره یه استدیوی لهستانی بیاد رو دست کوجیما بازی بزنه دیگه :(

چه روزگاری شده که همه داره کوجیما رو ترول می کنند :|
کوجیمایی که یه تنه اندازه همون cdproject میارزه.
بابا خوبه متای همین متال گیر ناقص، از آون ویچر کامل بالاتره :)) :)) :))

نکته جالب اینه بازیسنتر بایوشاک و نه لست آو آس رو بهترین بازی دو سال پیش معرفی کرد، حالا بعد دو سال یه عده میان میگن بایوشاک اورریت شده!!:-j

ای بابا ...باز ما اومدیم یه نکته ای بگیم چند نفر پریدن وسط بحثو بردن سمت اینکه فلان بازی خوبه فلان بازی بد........اخه اصلا کی با tlou‌یا بایوشاک یا ویچر یا متال کاری داشت؟؟؟

تو حسرت موندیم تو بازیسنتر یه بحث سازنده شروع کنیم و یه عده نپردن وسط و بحثو نبردن سمت ناکجاآباد:(اه .....اه ....اه

.

عزیز اینجا که خوبه که.حداقل همه واقعا گیمرند. تو بقیه جاها بحث های بی سر و ته می کنند. در ضمن بچه های بازیسنتر احترام همدیگر را همیشه نگه میدارند بر خلاف بقیه جاها.

Bio:Inf غیر از داستانش که تازه اونم به عقیده من همه پسند نیست، گیم پلی و گرافیکش با ارفاق متوسط بود! دیگه این رو نمیشه کتمان کرد!:دی در مجموع هم نسبت به TLoU اصلا بازی بهتری نیست.

ضمن اینکه مثلا وقتی من میگم داستان Bio فلسفی هست و همه خوششون نمیاد منظورم این نیست که برای لذت بردنش باید چشم بصیرت داشت یا عوام قادر به درک این مخلوق استثنایی نیستن. منظورم ساده ترین از این حرف هاست. هر اثری وقتی پیچیده میشه مخاطبش ریزش میکنه و اصولا کسایی میرن سمتش که به این مدل چیزها علاقه دارن. B:I گیم پلی خاصی نداره. بازم میگم غیر از داستان همه چیزش با ارفاق متوسطه. داستانش هم برای کسی که اساسا به کانسپت های فلسفی و پیچیده علاقه داره جذابه وگرنه همونطور که قبلا هم گفتم اصلا سر در نمیارن چی به چی بوده. این هم نقطه قوته و هم ضعف.

ضمن اینکه اگه Plot و Setting رو در نظر بگیریم، از بعد روایت یا کلا Narrative Design به نظر من TLoU یه سر و گردن بالاتر از Bio:Inf هست. روایت سینمایی TLoU جزو چیزهایی هست که کمتر تو این صنعت دیده میشه. و شاید، شاید فقط توسط خود دوباره تکرار بشه.

آقا من معمولا کم پست میزارم و این حرفا D : و بیشتر پست های شما هم باهاشون موافقم اما این دیگه از اون حرفا بود
بایوشاک کلا از همه نظر ها عالی بود عاقا

خب از معدود سالهایی که ۳ تا عنوانی که ظاهرا ۳ مقام برتر سال رو دارن تو لیست شخصی من جزو ۳ تا نیستن!:d
عجیبتر اینکه نقش آفرینی محبوبترین ژانر من هست و ۲ تا از ۳ تای اول هم نقش آفرینیه :d
ولی خب چیزی که برام واضحه این هست که روی هیچ بازی ای به اندازه ی ویچر کار نشده و مشخصه سی دی پراجکت تمام توانش رو به کار بسته :x
اگه گیم پلی بازی ( بخش مبارزات) هم به خوبی بخش های دیگه میشد حتما شماره اول لیستم می شد!
متال گیر هم خوب بخش دومش و پایان بندی بازی و چند نقطه ضعف ریز باعث شد که جزو ۳ تا نباشه!
فال اوت رو هم تازه بازی می کنم و یک شاهکاره نابه ولی خب من از تاد هاوارد بازی ای می خواستم که سال ها و تا اومدن فال اوت بعدی ازش یاد بشه ولی تا چند ماه بعد این بازی فراموش میشه...
--------
تو لیست شخصی خودم ۳ تای اول مشخصه : بلود بورن و هیلو ۵ و rise of the tomb raider !
بعد اینها به ترتیب ویچر و فال اوت و فورتزا و متال گیر و آنتیل داون بهترین هام هستن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or