2013 :d:d:d
اتفاقا برعکس این بازی tlou هستش که بجز فن های سونی که حلوا حلواش میکنن کسی ازش چیزی نمیگه دیگه
این "همه" کیا بودن دقیقا؟ فعلا که 7-8 نفر بیشتر نیستن که فکر میکنن حق mgs بودهمشکل اینجاست که اون سال که تلو بود، آنقدر چیز جدید و عالی بود، اکثرا میخواستند که گوتی بشه. و امسال هم همه انتظار داشتن متال گیر بشه، ولی حالا که نشد، یه جوری رفتار میشه باهاش انگار اپیک فیل بوده.
درضمن لیاقت داشتن متال گیر را نه من و نه شما و نه هیچ کس دیگر تعیین نمی کنه، بلکه زمان تعیین می کند.
این "همه" کیا بودن دقیقا؟ فعلا که 7-8 نفر بیشتر نیستن که فکر میکنن حق mgs بوده
خیلی برای من عجیبه که بعضیا اشکالای phantom pain رو نمیبینن یا نمیخوان ببینن. بازی نصفه تموم شده. 80% اکت دوم تکرار ماموریت های اکت اوله. کلا داستان بازی توی نوار کاست ها روایت میشه. بازی 2-3 تا کات سین خوب بیشتر نداره.
فعلا که زمان تعیین کرده یه عده بعد از 2 سال هنوز دارن سعی میکنن tlou رو ترول کنن.نکنین تروخدا. برین یه بازی رو ترول کنین که قابل ترول کردن باشه.
حوایز بر اساس چیزی که الان هست داده شده.قبل از انتشار tpp، نصف کاربرا رو اسمش قسم می خوردند. این قدر هم ناقص ناقص نکنید. یهو یه چند وقت دیگه یه طوری میشه که فعل ضایع را برا اول شخص مفرد و جمع روزی صد بار صرف کنید.
فکر کنم تعداد کسایی که تا قبل ازین جریانا می گفتن گوتی fallout میشه توی همین انجمن چندین برابر کسایی بود که همین نظر رو راجع به بازیهای دیگه داشتن . بجز چند تا فن جدید الورود اکثر فنهای قدیمی mgs چنین شانسی و برای بازی بعد از انتشار قائل نبودن . حالا همونایی که فال اوت فال اوت می کردن اومدن و دارن علیه mgs جوسازی می کنن .
پای تلو هم میاد وسط . بعد بحث لوس و مسخره انحصاری من انحصاری تو ... مال من از مال تو بهتره .... آخرشم در نهایت ترول کوجیما و ...
قشنگ میشه از این اتفاقا یه سریال توی ژانر تخمی تخیلی درست کرد .
نظر هرکس محترمه ولی خب بالاخره سوزش داره یه استدیوی لهستانی بیاد رو دست کوجیما بازی بزنه دیگه![]()
ای بابا ...باز ما اومدیم یه نکته ای بگیم چند نفر پریدن وسط بحثو بردن سمت اینکه فلان بازی خوبه فلان بازی بد........اخه اصلا کی با tlouیا بایوشاک یا ویچر یا متال کاری داشت؟؟؟
تو حسرت موندیم تو بازیسنتر یه بحث سازنده شروع کنیم و یه عده نپردن وسط و بحثو نبردن سمت ناکجاآباداه .....اه ....اه
.
Bio:Inf غیر از داستانش که تازه اونم به عقیده من همه پسند نیست، گیم پلی و گرافیکش با ارفاق متوسط بود! دیگه این رو نمیشه کتمان کرد!در مجموع هم نسبت به TLoU اصلا بازی بهتری نیست.
ضمن اینکه مثلا وقتی من میگم داستان Bio فلسفی هست و همه خوششون نمیاد منظورم این نیست که برای لذت بردنش باید چشم بصیرت داشت یا عوام قادر به درک این مخلوق استثنایی نیستن. منظورم ساده ترین از این حرف هاست. هر اثری وقتی پیچیده میشه مخاطبش ریزش میکنه و اصولا کسایی میرن سمتش که به این مدل چیزها علاقه دارن. B:I گیم پلی خاصی نداره. بازم میگم غیر از داستان همه چیزش با ارفاق متوسطه. داستانش هم برای کسی که اساسا به کانسپت های فلسفی و پیچیده علاقه داره جذابه وگرنه همونطور که قبلا هم گفتم اصلا سر در نمیارن چی به چی بوده. این هم نقطه قوته و هم ضعف.
ضمن اینکه اگه Plot و Setting رو در نظر بگیریم، از بعد روایت یا کلا Narrative Design به نظر من TLoU یه سر و گردن بالاتر از Bio:Inf هست. روایت سینمایی TLoU جزو چیزهایی هست که کمتر تو این صنعت دیده میشه. و شاید، شاید فقط توسط خود دوباره تکرار بشه.