این جدی بود یا شوخی یا صرفا جهت اینکه یـ چیزی در جواب کلمه ی "Overrated" داده باشی ـه ؟حاجی، overrated اون بازی تو آواتارت بود که الان دیگه هیچ کس اسمی ازش نمیاره، نه TLOU که حالا حالا سر زبونا خواهد بود![]()
اگه بایوشاک هم انحصاری بود الان به اندازه لست آو آس در موردش حرف میزدین، این مساله ربطی به Overrated بودن نداره، مربوط به انحصاری بودن هست!!حاجی، overrated اون بازی تو آواتارت بود که الان دیگه هیچ کس اسمی ازش نمیاره، نه TLOU که حالا حالا سر زبونا خواهد بود![]()
نمیدونم فکر کردی من بیکارم یا چیز دیگهای ولی وقتی اینقدر تخیل میزنی حتماً شما وقت آزادت زیاده.[MENTION=45984]Daedalus[/MENTION]
اللهوکیلی ایول! چقدر زیرکانه از یه مبحث بیربط به TLoU، پاش رو کشیدی وسط که برای بار nام بگی بازی overrated هست و با پایانش حال نکردی. کاملا هم موفق شدی. چه کسی از افتخارات TLoU دفاع کرده و الآن جوایز GoTY و ارزشش رو زیر سوال برده؟
ولش کن. بیخیال. ترجیح میدم به جای بحث کردن، بایستم و برای این میزان زیرکی، دست بزنم.
#respect
اگه بایوشاک هم انحصاری بود الان به اندازه لست آو آس در موردش حرف میزدین، این مساله ربطی به Overrated بودن نداره، مربوط به انحصاری بودن هست!!![]()
اگه بایوشاک هم انحصاری بود الان به اندازه لست آو آس در موردش حرف میزدین، این مساله ربطی به Overrated بودن نداره، مربوط به انحصاری بودن هست!!![]()
چی میگی حاجی؟ چند چندی با خودت? یبار پستا رو بخون بعد توهم توطعه بزن!کاملا حق با شماست تمام افتخارات TLOU به خاطر انحصاری بودنشه وگرنه بازی کاملا overrated هست.اصلا بخاطر همین هم بود که رقیبی مثل GTA v رو از نظر جوایز کنار زد.تازه بایوشاک هم حقش خورده شد![]()
فهمیدن قصد و نیت شما اصلا نیازی به خیالپردازی نداره. داره داد میزنه. عین روز روشنه!نمیدونم فکر کردی من بیکارم یا چیز دیگهای ولی وقتی اینقدر تخیل میزنی حتماً شما وقت آزادت زیاده.
من نه با بحث کردن اینجا کاری ازم راه میوفته نه علاقهای برام مونده با کسایی که نهایت دغدغشون توی زندگی ”کنسول من از کنسول تو بهتره“ هست سر و کله بزنم. اکثر افرادی که پست منو نقل قول کردن اگر جای tlou مینوشتم skyrim اصلا براشون مهم نبود. با این که بازم منطق همونه و من گفتم وقتی برای اکثریت افرادی که دیدم توی این تاپیک هر سال تعداد goty مهمه چطور امسال اینطوری نیست.
جواب شما رو هم برای این میدم چون سابقاً بین ما یه احترامی بود که متاسفانه مثل این که از بین رفته.
جو این روزای بخش اخبار به حدی خندهدار شده که من نمیدونم مشکل حتی از کجاست.
sent from mobile
اگه بایوشاک هم انحصاری بود الان به اندازه لست آو آس در موردش حرف میزدین، این مساله ربطی به Overrated بودن نداره، مربوط به انحصاری بودن هست!!:biggrin1: