تا TLOU بود میگفتن مادر سیستمه و کردنش تو چشم همه الان W3 از MGS زده جلو دارن چیکار میکنن خودشون رو.![]()
انصاف داشته باشید دوست عزیز....
اصلا کسی در مورد برتری ویچر حرفی زد؟من خودم رفتم سال ۲۰۱۱ و اسکایرم و پورتال۲ رو مثال زدم.
من این مطلب رو ۲ سال پیشم تو همین تاپیک گفتم......و یه چیز مشخص هم هس.............آیا اعتبار یه سایتی مثل GAMEINFORMER یا EDGE با اعتبار سایتی مثه GOOGOOLIMOOGOOLI.COM یکسان؟؟؟؟؟:d
کیفیت تیم تحریریه.....کیفیت نقدها......تعداد بازدیدها و .....همشون اعتبار رو میبرن بالاتر و انصاف نیس با یه بلاگی که فوقش ۵ نفر ادم توش کار می کنن یکسان مقایسه بشه(این کار سالها بوده که غلط انجام میشده و فقط امسال رو شامل نمیشه)
این تفاوت در کیفیت و ضریب هم همه جا هست.....شما یه مقاله علمی هم به یه مجله ی علمی بدی IMPACT FACTOR اون مجله با مجله دیگه فرق می کنه و طبیعتا اعتبار بیشتری داره......همینطور تو بقیه شاخه ها
.
من خودم اصلاً کاری به تعداد GotYها ندارم شخصاً, شخصاً برام کیفیت سایتها خیلی اهمیت بیشتری داره و اون رو دنبال میکنم اما صرفاً خواستم باگ قضیه رو یادآوری کنم به دوستان.![]()
کلیت حرف های شما درست و محترمانصاف داشته باشید دوست عزیز....
اصلا کسی در مورد برتری ویچر حرفی زد؟من خودم رفتم سال ۲۰۱۱ و اسکایرم و پورتال۲ رو مثال زدم.
من این مطلب رو ۲ سال پیشم تو همین تاپیک گفتم......و یه چیز مشخص هم هس.............آیا اعتبار یه سایتی مثل GAMEINFORMER یا EDGE با اعتبار سایتی مثه GOOGOOLIMOOGOOLI.COM یکسان؟؟؟؟؟:d
کیفیت تیم تحریریه.....کیفیت نقدها......تعداد بازدیدها و .....همشون اعتبار رو میبرن بالاتر و انصاف نیس با یه بلاگی که فوقش ۵ نفر ادم توش کار می کنن یکسان مقایسه بشه(این کار سالها بوده که غلط انجام میشده و فقط امسال رو شامل نمیشه)
این تفاوت در کیفیت و ضریب هم همه جا هست.....شما یه مقاله علمی هم به یه مجله ی علمی بدی IMPACT FACTOR اون مجله با مجله دیگه فرق می کنه و طبیعتا اعتبار بیشتری داره......همینطور تو بقیه شاخه ها
.
دمشون گرم
فرهود من نظر بقیه رو نمیدونم، ولی به شخصه MGS برام بازی برتر سال نیست و دوست هم ندارم بازی ای با اون مشکلات (از نظر من) برنده بشه.تا TLOU بود میگفتن مادر سیستمه و کردنش تو چشم همه الان W3 از MGS زده جلو دارن چیکار میکنن خودشون رو.![]()
فن-بوی های عزیز :
بخدا اگه همچین چیزی که شما میگین هم اتفاق بیافته و جایزه ها ضریب بندی بشه , بازم اون بازی ژاپنیه :d GOTY نمیشه
الان تاپیک یجوری شده هرکی رو میبینی حرف از کیفیت جوایز میزنه عکس پروفایلش Bigboss ه :d
الکی خودتونو سر یک بازی کوچیک نکنین :d