متال گیر هروقت به Ending خودش اعتبار بخشید (اشاره به اپیک فیل شدن خیل عظیمی از فن های سری) بیاد به جایزه GOTY اعتبار ببخشهچه جالب کار دنیا به جایی رسیده که متال گیر باید چشم انتظار گوتی شدن از چند تا سایت زپرتی بشه.
مبحث اصلی اینه که 10 سال دیگه از مسئولین سی دی پرسیدن اون سالی که شما گوتی میگرفتی چه بازیی وجود داشت، سرشو بلند میکنه و میگه متال گیر
درواقع متال گیر خودش داره به قضیه اعتبار میبخشه دیگه نیازی به دریافت اعتبار از همون googoli ها نداره.
متال گیر هروقت به Ending خودش اعتبار بخشید (اشاره به اپیک فیل شدن خیل عظیمی از فن های سری) بیاد به جایزه GOTY اعتبار ببخشه
در ضمن من خودم 65 ساعت metal gear رو بازی کردم , حتی من این بازی رو روی استیم Pre-Order کردم در حالی که ویچر رو پایرت کردم و بعدا cd key ش رو خریدم (منظور اینکه در این حد واسه سری متال گیر احترام قائلم)
اما واقعا این Ending حق فن هایی که این همه انتظار بازی رو کشیدن نبود
راستی چرا از این زاویه به قضیه نگاه نکنیم؟ :
اگه چند سال بعد از کوجیما بپرسن چی شد که GOTY 2015 رو نگرفتین , سرشو مندازه پایین و میگه چون ویچر اون سال اومد
متال گیر هروقت به Ending خودش اعتبار بخشید (اشاره به اپیک فیل شدن خیل عظیمی از فن های سری) بیاد به جایزه GOTY اعتبار ببخشه
در ضمن من خودم 65 ساعت metal gear رو بازی کردم , حتی من این بازی رو روی استیم Pre-Order کردم در حالی که ویچر رو پایرت کردم و بعدا cd key ش رو خریدم (منظور اینکه در این حد واسه سری متال گیر احترام قائلم)
اما واقعا این Ending حق فن هایی که این همه انتظار بازی رو کشیدن نبود
راستی چرا از این زاویه به قضیه نگاه نکنیم؟ :
اگه چند سال بعد از کوجیما بپرسن چی شد که GOTY 2015 رو نگرفتین , سرشو مندازه پایین و میگه چون ویچر اون سال اومد
فرهود من نظر بقیه رو نمیدونم، ولی به شخصه MGS برام بازی برتر سال نیست و دوست هم ندارم بازی ای با اون مشکلات (از نظر من) برنده بشه.کلاً یه سری به پست هام توی تاپیک اسپویلر MGS بزنی، مشخصه که چقدر اعصابم از این بازی خورد شده. امسال یه بازی برتر خاص نداشتم و چند تا بازی برام در یه حد عالی بودن:
Batman: Arkham Knight
Bloodborne
Witcher 3 (هنوز تمومش نکردم، ولی تا همین جاش هم جزو بهترین تجربه های این نسل من هست)
++N
از بین بالایی ها هم ++N رو که کسی کاری نداره. Arkham Knight هم به نظرم جزو مظلوم ترین های این نسل هست و خیلی در حقش جفا شده. می مونه Witcher 3 و Bloodborne که هر دو به نظرم شایسته این هستن که بهترین بازی سال انتخاب بشن و فعلاً هم Witcher 3 اول هست و به نظرم اکثر سایت های معروف همین بازی رو انتخاب میکنن.
در مجموع منظورم اینه که کسی فکر نکنه من از برنده شدن Witcher 3 ناراحت میشم!!
این جور چیزا هم برام اهمیت خاصی نداره، مثل بحث شیرین امتیازها که خیلی وقته بی اهمیت شده و فقط زمانی به درد میخوره که مثلاً یکی بیاد بگه فلان بازی آشغال هست و اونجا میتونی از امتیازها و جوایز برای جواب دادن استفاده کنی.![]()
شرمنده از آف تاپیک!
اگه منظور از بعضیا منم که باید بگم یادم نمیاد تاحالا به جز اندینگ از چیز دیگه ای از بازی ایراد گرفته باشم . این شمایین که تا یکی خلاف عقیدتون چیزی میگه دوست دارین با پتک بکوبین تو سرش . حتی اگه اون فرد خودش طرفدار بازی مورد علاقتون باشهمن یه چیز تو کتم نمیره:چرا تو چشم بعضی ها متال گیر شده آشغال بی لیاقت و ویچر شده game of decade?
خب اینجا هم که از نظر شما ویچر کاملا یک RPG معمولیه و بدلیل "پاره ای از مشکلات متال گیر" هست که الان گوتی شده وگرنه خودش به تنهایی هیچ چیز خاصی نیستویچر rpg هست. هر چی داره از ملزومات یه rpg هست. ویژگی چندان تحول ایجاد کننده ای هم نداره، به سبب پاره ای از مشکلات متال گیر شده بیگ وینر امسال، بعد کار شاقی کرده؟
من اون موقع اگه از شما خوشحال تر نباشم , مطمعنا ناراحت تر نیستم چون خودم شدیدا منتظرشم و دوست دارم بالاخره این بازی کامل بشهدلم می خواهد قیافه جنابعالی را چند ماه دیگه هم ببینم. زمانی که مابقی کانتنت متال گیر میاد.
پیشنهاد میکنم 3-4 بار دیگه اون جمله آخری پست بنده رو بخونید تا کاملا متوجه بشید که منظورم چی بوده چون کاملا اشتباه برداشت کردیددرضمن کوجیما هیچ وقت سرش را نمیندازه پایین بگه من از ویچر باختم
به نظر من بازی overrated بود نه این که بازی بدی بود و اینا.
منم نگفتم برام مهمه اصلاً و اینا.یه سری دوستان بودن یه زمانی فقط تعداد گوتی رو نوشتن بودن تو امضاشون و اینا.:d
اگه منظور از بعضیا منم که باید بگم یادم نمیاد تاحالا به جز اندینگ از چیز دیگه ای از بازی ایراد گرفته باشم . این شمایین که تا یکی خلاف عقیدتون چیزی میگه دوست دارین با پتک بکوبین تو سرش . حتی اگه اون فرد خودش طرفدار بازی مورد علاقتون باشه
خب اینجا هم که از نظر شما ویچر کاملا یک RPG معمولیه و بدلیل "پاره ای از مشکلات متال گیر" هست که الان گوتی شده وگرنه خودش به تنهایی هیچ چیز خاصی نیست
من اون موقع اگه از شما خوشحال تر نباشم , مطمعنا ناراحت تر نیستم چون خودم شدیدا منتظرشم و دوست دارم بالاخره این بازی کامل بشه
پیشنهاد میکنم 3-4 بار دیگه اون جمله آخری پست بنده رو بخونید تا کاملا متوجه بشید که منظورم چی بوده چون کاملا اشتباه برداشت کردید
واقعا چقدر خوبه آدم یک مقداری جنبه نظر مخالف رو داشته باشه و بجای به این و اون پریدن و کوبیدن نظر بقیه , بشینه و با استفاده از قوه منطق از نظر بقیه استفاده کنه![]()
من فکر میکنم این بحث TLOU دیگه تا اخر عمر دنیا تموم نمیشه، کاش مثل یک قانون بشه تیتر اول هر تاپیک بزنن صحبت در مورد دلست ممنوع میباشدبه نظر من بازی overrated بود نه این که بازی بدی بود و اینا
برادر اخه یک جوری مینویسی کوجیما سرشو میندازه پایین سر شب ادمو کفری میکنی :d
خدایی نامردیه
من فکر میکنم این بحث TLOU دیگه تا اخر عمر دنیا تموم نمیشه، کاش مثل یک قانون بشه تیتر اول هر تاپیک بزنن صحبت در مورد دلست ممنوع میباشد![]()
نه تنها نخوندی من چی نوشتم بلکه تونستی به من توهین هم بکنی. هرچند برای من واقعاً دیگه بخش اخبار BC زیاد مهم نیست و اینجا خیلی کم پست میدم. من نه تیکهای انداختم نه چیزی. من فقط گفتم یه چیزی که یه زمانی مشکلی نداشت چطور الان مشکل دار شده.دوست عزیز شما که یه یوزر هستی و کلا 4 نفر از دوستات تو بازیسنتر می شناسنت و مهم بودن برای شما ، اهمیتی برای کسی نداره مسلما ! ولی ND به اون عظمت که یه دنیا دارن تحسینش می کنن میاد رو باکس شات ریمستر tlou می نویسه over 200 game of the year و تو تبلیغات این بازی تو خیلی از سایت ها و مجلات قبل از ریلیز رسمی از لفظ most awarded game in history استفاده می کنه . و این یعنی اینکه این جوایز همه در کنار هم اهمیت داره . خیلی هم اهمیت داره ! این اطلاعات رو ثبت کن در ذهنت که دیگه به امضای 4 تا فن این بازی تو فروم تیکه نندازی ! ضمنا اگه تو این 200 و خورده ای جایزه هم 20 ، 30 تا بلاگ و سایت هست که سطح اعتبارشون از یوزر هایی مثل شما و دوستانتون در این فروم کمتر هست !! به بزرگی خودتون ببخشید و اینارو حساب نکنید !!
فرهود ولمون کن تورو حرضتی عباس! بزار به مرگ طبیعی بمیریم.
حاجی، overrated اون بازی تو آواتارت بود که الان دیگه هیچ کس اسمی ازش نمیاره، نه TLOU که حالا حالا سر زبونا خواهد بود![]()
همون بگی بازی بد و حتی آشغال بود قابل هضم ترـه بخدا
اگه منظور از بعضیا منم که باید بگم یادم نمیاد تاحالا به جز اندینگ از چیز دیگه ای از بازی ایراد گرفته باشم . این شمایین که تا یکی خلاف عقیدتون چیزی میگه دوست دارین با پتک بکوبین تو سرش . حتی اگه اون فرد خودش طرفدار بازی مورد علاقتون باشه
خب اینجا هم که از نظر شما ویچر کاملا یک RPG معمولیه و بدلیل "پاره ای از مشکلات متال گیر" هست که الان گوتی شده وگرنه خودش به تنهایی هیچ چیز خاصی نیست
من اون موقع اگه از شما خوشحال تر نباشم , مطمعنا ناراحت تر نیستم چون خودم شدیدا منتظرشم و دوست دارم بالاخره این بازی کامل بشه
پیشنهاد میکنم 3-4 بار دیگه اون جمله آخری پست بنده رو بخونید تا کاملا متوجه بشید که منظورم چی بوده چون کاملا اشتباه برداشت کردید
واقعا چقدر خوبه آدم یک مقداری جنبه نظر مخالف رو داشته باشه و بجای به این و اون پریدن و کوبیدن نظر بقیه , بشینه و با استفاده از قوه منطق از نظر بقیه استفاده کنه
درضمن کمی به معنی این ستون از این جدول هم فکر کنید:
![]()
آیا اونایی که تعداد گوتی نوشتن الان اومدن گفتن گوتی های ویچر زیاده چون سایتای چرت رای دادن؟ اگه آره که منشن اون رو حرفتو بهش بزن (چون یکی دو نفر بیشتر پست ندادن در این مورد) اگه هم نه که کلا دلیل اینکه پای تلو رو میکشی وسط قابل درک نیست بجر اینکه...یه زمانی فقط تعداد گوتی رو نوشتن بودن تو امضاشون و اینا.
به نظر من بازی overrated بود نه این که بازی بدی بود و اینا.:biggrin1:
خیلیها هم فکر میکنن من هیتر the last of us ـم. که خب فکر اشتباهیه.به نظر من بازی overrated بود نه این که بازی بدی بود و اینا.
حالا اون قسمتش نظر منه که ربطی به این قضیه نداره.
من توهینی نکردم به شما ! عرض کردم موندم چطور ND به اون عظمت به این جوایز اهمیت می ده و از اون به عنوان تبلیغ بر روی باکس شات بازیش استفاده می کنه ! ولی یوزر های این انجمن که شامل شما و دوستانتون و حتی من و ... هم می شه میایم به اعتبار 30 تا وبلاگ از این 200 و خورده ای سایت گیر میدیم و می گیم بیگ وینر اهمیتی نداره ! اخرشم یه اوریتد می پسبونیم به اون بازی بیگ وینر مثل کاری که شما می کنی ! همه چیز واضحه و نیاز به توضیح اضافه تر نیست !!نه تنها نخوندی من چی نوشتم بلکه تونستی به من توهین هم بکنی. هرچند برای من واقعاً دیگه بخش اخبار BC زیاد مهم نیست و اینجا خیلی کم پست میدم. من نه تیکهای انداختم نه چیزی. من فقط گفتم یه چیزی که یه زمانی مشکلی نداشت چطور الان مشکل دار شده.
[/SPOILER]