بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

خب بازی fallout 4 رو هم بازی کردیم. بسیار هم عالی بود.

در مورد بهترین بازی سال هم نظر من، همون نظر چند ماه پیشم هست. متال گیر رو چون فن درجه یکش هستم دوس دارم متال باشه، اما از طرفی هم شدیدا محو witcher 3 شدم و به نظرم CDPR لیاقت برنده شدن رو داره، Bloodborne هم که گوتی نشه عب نداره، عوضش تو لیست بهترین های نسل همیشه جایگاه ویژه داره.

در کل بدون فن بازی و... شاهکار سال witcher بود و از بازی فالوت تو لول بالاتری بود. گرچه فالوت هم بسیار عالی بود

TW3 همین اول کاری خیلی افتاد جلو، اگه TGA هم ببره به نظرم راه برای برتری قاطعش تو جوایز امسال هموار میشه :دی ایشالا Fallout 4 هم به اندازه کافی جایزه ببره :دی

من هنوز امیدوارم مثل 2013 که GTA V جلو افتاد و حتی توی Game Awards هم گوتی شد ولی آخرسر LOU گوتی رو زد به جیب اینبار هم همون اتفاق برا MGS بیوفته:d

منم دوست داشتم بیام اعلام کنم که Tw3 بهترینه ! اما خودتونو بزارید جای من با این اینترنت داغون با هزار شوق و ذوق بازی رو گرفتم و گذاشتم تو دستگاه و با یک آپدیت 18 گیگی رو به رو شدم !!! از هر کی هم پرسیدم گفتن اگه آپدیت نکنی نمیتونی بازی رو تموم کنی !! الانم اصلا بازی رو شروع نکردم انداختم یه گوشه ! رای من شد MGS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or