اینطور که پیداست امسال بازیهای زیادی GOTY میشند
محسن یه وقت رنگ کم نیاریدرود.نه تنها بازیهای مهم" بلکه هر بازیی که به لیست اضافه بشه با یه رنگ خاص نشون داده میشه تا براحتی از سایر عناوین قابل تشخیص باشه.ممنون
من چرا احساس میکنم کلا Life Is Strange رو نخودی فرض میکنیالبته اشاره شده جوایز اینا همیشه تمرکز بیشتری روی PC داره نسبت به کنسولا هرچند اونا شامل کنسولها هم میشه.یه سری نکات جالب داره مثل بهترین عنوان دلهره آور که رسیده به Until Dawn که نشون میده این تیم تازه کار روی کنسولها کارشونو خوب انجام دادن " یا بالاتر قرار دادن Nvidia Shield از WII U و رده دوم Life is Strange تو بازی سال!
پ.ن:حالا من نمیدونم فازشون چیه وقتی سال 2013 اینا GTAV رو بعنوان GOTY انتخاب کردن چرا دوباره تو بخش گوتیشون شرکت داده میشه و نکته مهمتر پایینتر از Life is Strange قرار میگیره!!!
Life Is Strange برای من در کنار Witcher 3 و Bloodborn از بهترین بازی هایی بود که این نسل تجربه کردم کاملا این حق را داره که بهترین بازی سال بشه هر چند یه بازی اپیزودیی با هزینه ساخت کم بود .من چرا احساس میکنم کلا Life Is Strange رو نخودی فرض میکنی![]()
![]()
بدبختی اینه ، این بازی فاقد هایپه!وگرنه حقشه خیلی بیشتر از این حرفا تحویل گرفته بشه!
![]()
فکر کنم حق Cities Skyline و PoE واقعاً خیلی بیشتر از Life Is Strange باشه.
لول اگه قرار بود نظر فقط یه سایت رو ملاک قرار بدیم که اصلا نیازی به این کارا و تاپیک نبود، البته شما خیلی توجه نکن و بگرد، شاید باز یه چیز دیگه ای پیدا کردی که باهاش بیای در مورد فالوت اظهار نظر کنی!!بازیی که قرار بود رکورد متا و گوتی رو بشکونه پایینتر از Life is Strange قرار گرفت اونم نسخه PC خخخخ....
:arrowd:بازیی که قرار بود رکورد متا و گوتی رو بشکونه پایینتر از Life is Strange قرار گرفت اونم نسخه PC خخخخ....
حاجی شما که کلیت متا رو زیر سوال بردی و معیارت متا نیست و براش پشیزی ارزش قائل نیستی، چرا به طرز عجیب و مبهمی (!) همش متا رو ملاک قرار میدی و کلیدت روی این موضوعه تا باهاش FO4 رو بد نشون بدی؟ خخخخ....Safety & Peace
من خودم کلیت سایت متا رو بردم زیر سوال توی تاپیک نمرات MGS V , بعد میگی معیار من متاست.اگه جایی گفتم که معیار انتخاب گوتی از نظرم متاست رو کن, وگرنه ادعای خالی که مالیات نداره.نمرات(نه سایت متا منظورم نمرات تمام سایتها از هر جایی) میتونه یکی از فاکتورها در پیش بینی کردن گیمرها قلمداد بشه
بحث ها رو قرو قاطی نکن:arrowd:
حاجی شما که کلیت متا رو زیر سوال بردی و معیارت متا نیست و براش پشیزی ارزش قائل نیستی، چرا به طرز عجیب و مبهمی (!) همش متا رو ملاک قرار میدی و کلیدت روی این موضوعه تا باهاش FO4 رو بد نشون بدی؟ خخخخ....
پ.ن: بعد کلیت سایت متا چیه اصن برام توضیحش میدی؟ متا (اصن متا رو چی/کی تشکیل میده؟ غیر از اینه که متشکل از همون سایت هایی هست که قبولشون داری؟) خیلی بده ولی نمره های تک تک سایت ها خیلی خوبه. چقدر ما خوبیمالبته شما معیارت اصلا متا نیست ها! منم میدونم شما معیارت اصلا متا نیست. خواستم شفاف سازی کنم این وسط اشتباه برداشت نشه. وگرنه همه میدونن شما معیارت اصلا متا نیست. فقط یه سری میگفتن شما از متا برای بد نشون دادن یه بازی استفاده میکنین و من خواستم اشتباهشونو بهشون گوشزد کنم و بگم اصلا اینطور نیست!
![]()
ممنون که از BEST RPG Global Game Awards که بهش تو بخش جوایز استناد کردم رسیدی به ندونستن سبک.مثلا اگه میگفتم تیم کوجیما تو اکشن ادونچر اوستاس و تونست جایزه بهترین اکشنو بگیره میومدی میگفتی شما هنوز فرق اکشن ادونچر با اکشن ادونچر مخفی کاری رو نمیدونیپیشنهاد میکنم شما از همون پستهای یه خطی همیشگیتون بزنید که یهو از این جملههای طلایی پدیدار نشه و کسی نفهمه که فرق Role playing game و RPG-7 رو نمیدونین.
پیشنهاد میکنم شما از همون پستهای یه خطی همیشگیتون بزنید که یهو از این جملههای طلایی پدیدار نشه و کسی نفهمه که فرق Role playing game و RPG-7 رو نمیدونین.همین سایتی که بهش استناد کردم FO4 تو بخشی که مثلا توش اوستاس یعنی BEST RPG هم نتونست کاری کنه.