سلامPanorama Magazine (IT) : Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Golden Joystick Awards (UK) : The Witcher 3: Wild Hunt
Golden Joystick Critics Choice (UK) : Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
los Premios ADSLZone (ES) : The Witcher 3: Wild Hunt
TrustedReviews (UK) : The Witcher 3: Wild Hunt
Panorama Magazine (IT) : Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Golden Joystick Awards (UK) : The Witcher 3: Wild Hunt
Golden Joystick Critics Choice (UK) : Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
los Premios ADSLZone (ES) : The Witcher 3: Wild Hunt
TrustedReviews (UK) : The Witcher 3: Wild Hunt
ممنون بابت به روز رسانی خوبدرود.نه تنها بازیهای مهم" بلکه هر بازیی که به لیست اضافه بشه با یه رنگ خاص نشون داده میشه تا براحتی از سایر عناوین قابل تشخیص باشه.ممنون
این Fallout 4 از دور خارج شد هر چه قدرم خوش ساخت باشه ولی مشکلات فنیش تو چشم میزنه کاملا و از اونور وقتی Witcher 3 بازی کامل تریه اون احتمالا بازی سال میشه
اونم بیشترین مشکلش سر بت موبیل بود و موشک بازی و استفاده زیاد ارشجای arkham knight و فالوت جفتشون خیلی خالیه چون جفتشون از ی جهاتی مظلوم واقع شدن...
متال گیر با این جور پستا خراب نمیشه ، شما فقط سطح فکر خودتو نشون میدی .فقط امیدوارم متال گیر نشه چون اصلا حقش نیست 1 بازی ای که از 100 ساعت گیم پلیش 90 ساعتش تکرار مکررات هست.
شبه اسپویل(از داستان چیزی نگفتم)
.شما فقط می ری داخل 1 منطقه می گردی 1 شخص یا شی پیدا می کنی یا می بریش یا نابودش می کنی بعدم در اخر همش رو از اول باز مجدد بازی می کنی هر چقدر هم که فن بازی دربیارم بازم حقیقت اینه که شدیدا کم کاری کردن
Metal Gear انگار ناراضی از گرفتن گوتی زیاد داره ! یاد رقابت دو سال پیش GTA و Tlou میافتم که خیلیا مخالف گوتی شدن GTA بودن و اخرم در هر صورت 90 تایی گرفت ولی نشد ، امسالم کل کل بیشتر بین Witcher و MGS هست. البته به نظر Fallout و Bloodborne و Tomb rider هم چندتایی میگیرن
خود جایزه رو فک کنم ارواح انتخاب کردن بقیه رو هم منتقدینمن هنوز پست اول رو متوجه نشدم چرا گلدن جوی استیک دو تا GOTY داره و هر دو تاش هم توی تعداد کلی حساب شدن !!!
دقیقا و بیبین ناتی داگ با انچارتد 2 چه کرده بود که مدرن وارفر 2 با متا 94 اساسین با 90 و بتمن 92 با اختلاف پشت سر گذاشت تو جایزه گرفتن.:dاز نظر من سال 2009 از همه سختر و جذاب تر بود. بازی های مثل Demons Souls ,MW 2 , AC II , Batman Arkham Asylum, dragon age origins, Bayonetta و ... (بیونتا فکر کنم توی سال 2010 حساب کردن)
ملت با هرکدوم از این بازی ها زندگی کردن![]()