برگزاری دومین جام فیفا 13=====> جام رمضان

دفاع از خودم بکونم من بازی رو در هر صورت میباختم در ضمن دستمم خراب بود خود به خود عمل میکرد اصلا کنترلی نداشتم ولی نباید 0-4مباختم
دستمم دادم درست کنند انشالا بازی دوم

ممده ضد فوتبال:d!!! ممد دفاع سنگین ارائه دادی به جای بازی تماشگر پسند؟ با این تاکتیک این جام رو شروع کردی؟دوباره هم که مساوی دادی!!

نه والا داداشی تو که بازی منو دیدی!
سبکی که حریف بازی میکرد اگر دفاعی بازی نمیکردم جفتشو باخته بودم ولی با این سبک یه برد و یه مساوی گرفتم

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

سلام مجدد به دوستان...نتایج بازی من با محسن:
بازی اول تو زمین محسن 3-2 بردم...
بازی دم تو زمین من 5-1 بردم...
ولی چه بازیی بود بازی اول...میگن نیمه دوم نیمه مربیاست راس میگنا...:d

سلام مجدد به دوستان...نتایج بازی من با محسن:
بازی اول تو زمین محسن 3-2 بردم...
بازی دم تو زمین من 5-1 بردم...
ولی چه بازیی بود بازی اول...میگن نیمه دوم نیمه مربیاست راس میگنا...:d

من وقتی توپ توو گل نره اعصابم خورد میشه :d به هر حال هر چی زدی رفت توو گل من هر چی مزدم میخورد توو دیرک :d
واقعا من توو دفاع کردن مشکل دارم اگه توجه کنی همه گل هات مثل هم بودن :d دفاع کردن اینجا خیلی فرق داره وگرنه دو تا بازی 2 هیچ جلو افتاده رو هیچ وقت از دست نمیدادم :d

در کل با این اوصاف فک نکنم جام بعد شرکت کنم چون سبک بازی ها با روحیات من سازگار نیست :d فقط بازی منو ممد مونده, بیا انتقام fut رو بگیر ممد :d

من وقتی توپ توو گل نره اعصابم خورد میشه :d به هر حال هر چی زدی رفت توو گل من هر چی مزدم میخورد توو دیرک :d
واقعا من توو دفاع کردن مشکل دارم اگه توجه کنی همه گل هات مثل هم بودن :d دفاع کردن اینجا خیلی فرق داره وگرنه دو تا بازی 2 هیچ جلو افتاده رو هیچ وقت از دست نمیدادم :d

در کل با این اوصاف فک نکنم جام بعد شرکت کنم چون سبک بازی ها با روحیات من سازگار نیست :d فقط بازی منو ممد مونده, بیا انتقام fut رو بگیر ممد :d
آره...تیرک زیاد زدی...فک کنم 5-6 تا شد...ولی منم چند تا تک به تک نزدم ولی در کل بازی قشنگی بود...

نتیجه ی بازی من و HoSIs: (گروه 4)
میزبان HoSis:
2-1 به نفع HoSIs
میزبان من:
2-0 به نفع من
----------------------------------------
بازی من و Mamadbahal هم تا 20 دقیقه ی دیگه شروع می شه.

بازيه من و آقا علي انجام شد
بازيه اول من ميزبان بودم
من برزيل١- ايشون رئال ٢
بازيه دوم على ميزبان
من برزيل١ - علي رئال ٢
بازيه دوم دقيقه ٩٠ يه تيرك زدم ، همچنان در حال سوختنم:|
تو بازيه اول يك گل دقيقه ي٢ خوردم:|:d
در كل بازياي خيلي جذابي بود
پ.ن: تو بازيه دوم علي يك كاري كرد، تو كرنر اون كارو كرد كه كله بازي كناش مي رن تو گل و دفاع من جا مي مونه و امكان خوردن گل مي ره بالا،اما خدا رو شكر گل نخوردم
اين كار أزاده؟:|:d
شايد نمي دونستند اين كار خطا هست يا خطا نيست!

آخرین ویرایش:
پ.ن: تو بازيه دوم محمد يك كاري كرد، تو كرنر اون كارو كرد كه كله بازي كناش مي رن تو گل و دفاع من جا مي مونه و امكان خوردن گل مي ره بالا،اما خدا رو شكر گل نخوردم
من فکر کنم همینطوری یک بار گل خوردم...خیلی باحاله:)) توی مسابقات ما که نمیدونم ولی توی مسابقات رسمی ممنوعه.

رد، تو كرنر اون كارو كرد كه كله بازي كناش مي رن تو گل و دفاع من جا مي مونه و امكان خوردن گل مي ره بالا،اما خدا رو شكر گل نخوردم
اين كار أزاده؟:|:d
شايد نمي دونستند اين كار خطا هست يا خطا نيست!
منم جام قبلی تو نیمه نهایی mhfifa همچین کاری رو با من کرد ): تکلیف این داستان رو مشخص کنید یا ازاده یا نیست

نتیجه ی بازی من و Mamadbahal: (گروه 4)
میزبان Mamadbahal:
2-1 به نفع Mamadbahal
میزبان من:
1-1 مساوی
بازی های گروهی من تموم شدند و 100% به گروه بعدی نمی رسم...
:|

عرفان جان جدول رو بی ذحمت درست کن جا من رو اشتباه گذاشتی

- - -ویرایش - - -

نتیجه ی بازی من و Mamadbahal: (گروه 4)
میزبان Mamadbahal:
2-1 به نفع Mamadbahal
میزبان من:
1-1 مساوی
بازی های گروهی من تموم شدند و 100% به گروه بعدی نمی رسم...
:|

بازی خوبی بود داداشی
بد شانسی اوردی دقیقه 90 گل خوردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or