ir7lv
کاربر سایت
منو از دوره حذفی اضافه کنین :d بندازینم با محمودتمرین کن تمرین کن که بیای فینال یه 20 بخوری برگردی خونه اول مثه مارپله عاغا حساس شد کاش بیام بالا از گروه
منو از دوره حذفی اضافه کنین :d بندازینم با محمودتمرین کن تمرین کن که بیای فینال یه 20 بخوری برگردی خونه اول مثه مارپله عاغا حساس شد کاش بیام بالا از گروه
حسن میدونم ترسیدی من بیام بالا اون 2 1 رو 20 0 جبران کنم نیومدی شوخی میکنممنو از دوره حذفی اضافه کنین :d بندازینم با محمود
من عاشقه انتقام گیریه توام ولی چه کنیم دیگه ارزو بر جوانان عیب نیحسن میدونم ترسیدی من بیام بالا اون 2 1 رو 20 0 جبران کنم نیومدی شوخی میکنم
حسن جان اتفاقاً تو این فکر بودم که شما به عنوان قهرمان دوره ی پیش، با قهرمان این دوره یک بازی رفت و برگشت بزنید و یک جورایی محک باشه واسه تیم قهرمان!!! البته این یک پیشنهاده، اگر شما خودت موافق باشیمنو از دوره حذفی اضافه کنین :d بندازینم با محمود
میام گرگان دنبالتمن عاشقه انتقام گیریه توام ولی چه کنیم دیگه ارزو بر جوانان عیب نی
شبا با خواب برد تو سر میکنم:d
اول به بهترین خط حمله یه نیگا بکن بعد این حرفو بزن...تمرین کن تمرین کن که بیای فینال یه 20 بخوری برگردی خونه اول مثه مارپله عاغا حساس شد کاش بیام بالا از گروه
پیشنهاد خیلی خوبیه من که استقبال میکنمحسن جان اتفاقاً تو این فکر بودم که شما به عنوان قهرمان دوره ی پیش، با قهرمان این دوره یک بازی رفت و برگشت بزنید و یک جورایی محک باشه واسه تیم قهرمان!!! البته این یک پیشنهاده، اگر شما خودت موافق باشی
حسین که خداییش بازیش عالی بود نمیدونم چه طو به ممد موسوی باخت فقط از این در عجب موندم دوره قبل چون من اصن رو عرفان حساب نمیکردماول به بهترین خط حمله یه نیگا بکن بعد این حرفو بزن...
من خوراکم مارپله ست...بیا بالا ببینم چطوری بازی میکنی...
ممد باحال هم خوب و حرفه ایی بازی می کنه، تو لیگ قبلی یک رفت برگشت باهم بازی کردیم، دوتاش مساوی شد، ولی حرفه ایی بازی می کنه، به نظر من تو دفاع خیلی خوب کار می کنهحسین که خداییش بازیش عالی بود نمیدونم چه طو به ممد موسوی باخت فقط از این در عجب موندم دوره قبل چون من اصن رو عرفان حساب نمیکردم
پس حسن آماده شو که اومدم بازیتو با برنده ببینم
ممد باحال هم خوب و حرفه ایی بازی می کنه، تو لیگ قبلی یک رفت برگشت باهم بازی کردیم، دوتاش مساوی شد، ولی حرفه ایی بازی می کنه، به نظر من تو دفاع خیلی خوب کار می کنه
لطف داری...ولی جدی غافلگیر شدم...توپ و زمین دستم بود ولی هیچ کاری نمیتونستم بکنم اونوقت چون همه بازیکنام جلو بودن با یه ضد حمله ضد حال میخوردم...ممد منطقی بازی میکنه و موفقه تو کارش...شما لطف داری به من حسام جان. چیکار کنیم دیگه از فیفا به دفاعش رو بلدم اونم تازه یکم. جدی حسین بازیش عالیه ولی فکر نمیکرد با این دفاع روبرو بشه مثل شاهین.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
اگه وضعیت گروه ما یهو عوض نشه احتمال 90% تو مرحله بعد با هم بازی داریم...عرفان جان، اگر حوصله داری جدول آپ کن که یک کمی کل کل کنیم با دانیال عزیز و مهدی و علی اقای گل که از ساری تو این جام شرکت می کنه، برای همه ناشناخته ست، نمی دونم قراره چندتا گل به ما بزنه
عرفان تو بازی برگشت انگاری بدجوری شاکی بودی!!!!)x!!! مرسی بابت زحماتی که میکشی،!!! بازی های روز دوم گروه دوم هم در پست اول گذاشته شد!!! خب، خدا رو شکر، به سلامتی تمامی بازی های روز اول طبق برنامه انجام شد و خوشبختانه یک مقداری هم از برنامه جلو هستیم!!! به امید خدا اگر بشه اواسط هفته ی بعد فینال رو برگزار می کنیمخوب شاهد اتفاقات نادری در این سری مسابقات هستیم :-o:dمن و رضا ظهر بازی رو شروع کردیم که تا دقیقه 15 سه هیچ به نفع اون بود که برق رفت:d
اومدیم با همون 3-0 بازی رو الان شروع کردیم و با کلی بد شانسی من و اون(هر دومون کلی توپ به تیره زدیم) و کلی حمله(البته انصافا رضا حملاتش بیشتر بود) آخر من 3 بر 2 پیروز شدم:d
اما چون 3 - 0 ظهر پا بر جا بود من 5 - 3 باختم :d
یعنی بازی رفت (میزبان رضا): erfanimmortal 3 - 5 iran-god-of-fifa
اما بازی برگشت اتفاقات عجیبی رقم خورد و تونستم با 4 گل رضا رو ببررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم
بازی برگشت( میزبان عرفان) erfanimmortal4 - 0 iran-god-of-fifa