p3rsia7
کاربر سایت
میخواستم صب بگم خوابم میومد دیشب عاغا منو علی هم بازی کردیم در شرایط آب وهوای لگ !! بازی اول که نابود بود منم 2 0 عقب بودم به علی پیام دادم وضع خرابه که گفت از منه و دیگه بازی رو حساسش کرد 2 2 شد برگشت ولی وضع برا من خوب بود خیلیم حمله کردم علیم یه پنالتی زد آسمون من قبلش 5 دور با عبدالله بازی کردم و 2 دورم با حسام بدونه لگ .. قبل بازیمم تو سیزن رفتم و زدم یه نیمه که 4 0 جلو بودم بعد خارج شدم اومدم با علی زدم دیدم بلرزونه اصن یه وضیجا داشت محمود به شرایط برگزاری بازی هم اشاره میکرد. کلا بازی که نکردیم یک سری عکس پشت سر هم دیدیم از بس لگ داشت:d به خصوص نیمه دوم بازی اول و نیمه اول بازی دوم. بازی اول تا دقیقه 70 من 2-0 جلو بودم که محمود پیغام داد من هیچی نمیبینم و از اون به بعد دیگه منم هیچی ندیدم! فکر کنم جادو کرد محمود:d،به طوری که دقیقه 90 کرنر زد و من فقط 2 تا عکس دیدم! یکی ضربه کرنر و یکی هم توپ تو دروازه من!
بازی دوم هم که دیگه افتضاح بود،من تو 10 دقیقه اول یه سری عکس دیدم و 3-0 عقب افتادم،در ادامه بازی هم همین جوری بود،حتی برای اولین بار یه پنالتی رو به ساعت استادیوم زدم از بسسسسسسس لگ داشت!
حالا جدا از شوخی خواهشا هر کس تو اوقاتی که میدونه وضع نتش بده بازی نکنه،من که قبل بازی با محمود راحت season با خارجی ها میزدم،البته محمود هم میگفت نتش خوب بوده قبلش...
- - -ویرایش - - -
داش حسن خودتو آماده کن که همین عصری ساعته 6 این طرفا که دیگه قطعی میشه قهرمانیم بزنیم چون دیگه شب نمیتونم بیام 300 تا مهمان داریم همه تماشا چین فک نکم خودم اجازه بازی پیدا کنمپرچم گلستانو بعد بازیه فینال باید قهرمان بکشه پایین البته اگه تو دستاش سنگینی نکنه
- - -ویرایش - - -
ترجیح میدی ببازی !!دقیقا موافقم
من قبلش به حسام گفتم و خودشم متوجه شد که ساعت از دو که گذشت (وارد تایم فری دانلود شدبم) لگ هامونم زیاد شد
این رو علی راست میگه اما اشکال از خودتم هست علی شمارت رو کسی نداره تا باهات هماهنگ کنه و از طریق واسطه سخته
من به حسام گفتم نتم ظهر لگ نداره اما خوب نمیتونست اما خدا رو شکر با وظعیت آبرومندی بازی رو گذروندم و مبین نت منو شرمنده حسام نکرد
- - -ویرایش - - -
اگه قرار قهرمان این دفعه با حسن بازی کنه ترجیح میدم فینال ببازم :d
اصن همین جا زن الان که 2 شدی چون من آمده ام وای وای