ir7lv
کاربر سایت
محمد اوج گرفتیا اروم باش داداشی:dعرفان جان جدول رو بی ذحمت درست کن جا من رو اشتباه گذاشتی
- - -ویرایش - - -
بازی خوبی بود داداشی
بد شانسی اوردی دقیقه 90 گل خوردی
محمد اوج گرفتیا اروم باش داداشی:dعرفان جان جدول رو بی ذحمت درست کن جا من رو اشتباه گذاشتی
- - -ویرایش - - -
بازی خوبی بود داداشی
بعد از اینکه گل خوردم دیگه ولو شدم روی زمین خیلی زور داره اون دقیقه گل خوردن. من چقدر موقعیت از دست دادم. یعنی توپایی که فکر می کردی 100% الان می کوبم توی دروازه (مثل توپ پیرلو یا جیونکو و...) همه رو کوبوندم تو صورت تماشاچیابازی خوبی بود داداشی
من فکر کنم همینطوری یک بار گل خوردم...خیلی باحاله توی مسابقات ما که نمیدونم ولی توی مسابقات رسمی ممنوعه.
همین جام بین المللی دیجیتال خودمون:آقا کی گفته این کار خطاست!؟ این قابلیت Customise Freekicks فکر کنم از FIFA12 به بازی اضافه شده و هیچ جا هم تو مسابقات رسمی ندیدم که نوشته باشه خطاست،لطفا منبعت رو بگو
عرفان تو اون روحت یه ساغته دارم میخندم بازیتو بکن دیگه تمامش کن باید بیای به آغوشه منبازی اول من و رضا هم در انجام بود و من 3 هیچ عقب بودم که برق رفت :d
تا حالا انقدر از رفتن برق خوشحال نشده بودم :d
میرفت که دو رقمی بشم :d
دقیقا خیلی با حاله من با دوتا از بکس بازی کردم این کارو میکردن بعد از خنده دسته رو ول میکردم ولی اگه بگیری توپو یه حمله طوفانی راه میندازیمن فکر کنم همینطوری یک بار گل خوردم...خیلی باحاله توی مسابقات ما که نمیدونم ولی توی مسابقات رسمی ممنوعه.
حسین باید با من بازی کنی این حرفا نیستمن قبوا ندارم...همون طوری که 1به2 و 3به4 بخوره بهتره...بالاخره قرعه بوده و شانس دیگه...
ما که ترسی نداریم...حالا یه دست شانسی بردی که این حرفا رو نداره...:dحسین باید با من بازی کنی این حرفا نیست
- - -ویرایش - - -
خب بینه بچه هایی که میان بالا دوباره قرعه کشی بشه البته برا من فرقی ندار هدوست داشتم به بکسه جدیدی بخوریم اووو من هنوز بالا نیومده چه فکرایی میکنم اعتماد به سقف و داری
چه کری می خونین واسه هم:dما که ترسی نداریم...حالا یه دست شانسی بردی که این حرفا رو نداره...:d
محمود خودتو آماده شکست کن که میخوام شکست سختی بهت بزنم...مواظب خودت باش...
تمرین کن تمرین کن که بیای فینال یه 20 بخوری برگردی خونه اول مثه مارپله عاغا حساس شد کاش بیام بالا از گروهما که ترسی نداریم...حالا یه دست شانسی بردی که این حرفا رو نداره...:d
محمود خودتو آماده شکست کن که میخوام شکست سختی بهت بزنم...مواظب خودت باش...