برگزاری دومین جام فیفا 13=====> جام رمضان

بازی خوبی بود داداشی
بد شانسی اوردی دقیقه 90 گل خوردی
بعد از اینکه گل خوردم دیگه ولو شدم روی زمین خیلی زور داره اون دقیقه گل خوردن. من چقدر موقعیت از دست دادم. یعنی توپایی که فکر می کردی 100% الان می کوبم توی دروازه (مثل توپ پیرلو یا جیونکو و...) همه رو کوبوندم تو صورت تماشاچیا :|

به هر حال دور بعد پرقدرت تر بر می گردم :d
-----------------------------------------
ایشالا جام فیفا 14 برگزار کنیم توی PS4

من فکر کنم همینطوری یک بار گل خوردم...خیلی باحاله:)) توی مسابقات ما که نمیدونم ولی توی مسابقات رسمی ممنوعه.

آقا کی گفته این کار خطاست!؟ این قابلیت Customise Freekicks فکر کنم از FIFA12 به بازی اضافه شده و هیچ جا هم تو مسابقات رسمی ندیدم که نوشته باشه خطاست،لطفا منبعت رو بگو

آقا کی گفته این کار خطاست!؟ این قابلیت Customise Freekicks فکر کنم از FIFA12 به بازی اضافه شده و هیچ جا هم تو مسابقات رسمی ندیدم که نوشته باشه خطاست،لطفا منبعت رو بگو
همین جام بین المللی دیجیتال خودمون:

Custom Corner And Free Kicks ( Create Set Pieces ) : Not Allowed

http://forum.bazicenter.com/thread61912/

دوستان 100% جدول رو چک کنن چون روزه بودم و فکر کنم اشتباه وارد کردم بعضی ها رو :d
59698911210131567487.jpg

بازی اول من و رضا هم در انجام بود و من 3 هیچ عقب بودم که برق رفت :d
تا حالا انقدر از رفتن برق خوشحال نشده بودم :d
میرفت که دو رقمی بشم :d
عرفان تو اون روحت یه ساغته دارم میخندم :دی =)) بازیتو بکن دیگه تمامش کن :دی باید بیای به آغوشه من :دی

- - -ویرایش - - -

من فکر کنم همینطوری یک بار گل خوردم...خیلی باحاله:)) توی مسابقات ما که نمیدونم ولی توی مسابقات رسمی ممنوعه.
دقیقا خیلی با حاله من با دوتا از بکس بازی کردم این کارو میکردن :دی بعد از خنده دسته رو ول میکردم :دی ولی اگه بگیری توپو یه حمله طوفانی راه میندازی :دی

- - -ویرایش - - -

بچه ها من با حسام صحبت کردم قرار شد دوره حذفی اگه بچه ها قبول کنن گروهها رو دور در دور نزدیک در نزدیک ضربدری کنیم :دی یعنی گروهه 2 با 3 و 1 با 4 چون گروه 1 و 2 تکراری میشه چون تو یه گروههم بودیم دوره قبل البته با توافق کلی ;)

من قبوا ندارم...همون طوری که 1به2 و 3به4 بخوره بهتره...بالاخره قرعه بوده و شانس دیگه...
حسین باید با من بازی کنی این حرفا نیست :دی

- - -ویرایش - - -

خب بینه بچه هایی که میان بالا دوباره قرعه کشی بشه :دی البته برا من فرقی ندار هدوست داشتم به بکسه جدیدی بخوریم اووو من هنوز بالا نیومده چه فکرایی میکنم اعتماد به سقف و داری :دی :دی

با تشکر از تمامی بچه هایی که بازیشونو انجام دادن، پست اول آپدیت شد!!! آقا در مورد این حرکتی که میشه چیدمان بازیکن ها رو تو کرنر و ... تغییر داد هیچ مشکلی نیست!!! تو بعضی از تیم ها همیشه یک بازیکن ضعیف میاد تو بهترین نقطه جایگیری می کنه، ولی همه ی توپ ها رو خراب می کنه؛ یا مثلاً یک دفاع موقع کرنر میاد جلو و دفاع رو خالی می کنه، تو این شرایط میشه شکل قرار گیری بازی کن ها رو خودمون مرتب کنیم!!! این کار آزاده و هیچ مشکلی نداره، چون اصلاً کار غیر قانونی نیست!!! بازی منو آقا مهدی هم انجام شد
hesamtotti10 1-1 mahdi-gh-m
hesamtotti10 2-0 mahdi-gh-m
در مورد ترتیب بازی ها تو مرحله ی حذفی هم مثل جام پیش جلو میریم که مشکلی پیش نیاد، تیم اول گروه یک می خورده به تیم دوم گروه دو، تیم دوم گروه یک هم می خورده به تیم اول گروه دو، گروه سوم و چهارم هم به همین شکل
-----------------------
در گروه های اول و سوم و چهارم، بازی های بعدی مشخص شد!!! در گروه دوم هم منتظر بازی عرفان هستیم!!! عرفان جان هروقت تونستی بازیتونو از ادامه بازی کنید، که از گروه های دیگه عقب نیافتید، مرسی از همه
عرفان بابت زحماتی که با دهن روزه در مورد جدول میکشی واقعاً ممنونیم

آخرین ویرایش:
حسین باید با من بازی کنی این حرفا نیست :دی

- - -ویرایش - - -

خب بینه بچه هایی که میان بالا دوباره قرعه کشی بشه :دی البته برا من فرقی ندار هدوست داشتم به بکسه جدیدی بخوریم اووو من هنوز بالا نیومده چه فکرایی میکنم اعتماد به سقف و داری :دی :دی
ما که ترسی نداریم...حالا یه دست شانسی بردی که این حرفا رو نداره...:d
محمود خودتو آماده شکست کن که میخوام شکست سختی بهت بزنم...مواظب خودت باش...:">

ما که ترسی نداریم...حالا یه دست شانسی بردی که این حرفا رو نداره...:d
محمود خودتو آماده شکست کن که میخوام شکست سختی بهت بزنم...مواظب خودت باش...:">
:دی تمرین کن تمرین کن که بیای فینال یه 20 بخوری برگردی خونه اول مثه مارپله :دی عاغا حساس شد کاش بیام بالا از گروه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or