برگزاری دومین جام فیفا 13=====> جام رمضان

با تشکر از دوستان که بازی ها رو انجام دادن، تو پست اول نتایج رو وارد کردم، بازی من و آقا مهدی هم افتاد واسه فردا شب، دوستان از تمامی گروه ها دو بازی انجام شده، انشاالله بازی های روز دوم تا فرداش ب دیگه تموم میشه و بازی های روز دوم رو برگزار می کنیم!!! دوستان گروه سوم هم با این نتایج نشون دادن که گروه سختی داریم!!!
بازی های بافیمانده از روز اول:
MHFIFA در مقابل MH_MSV
erfanimmortal در مقابل
iran-god-of-fifa
hesamtotti10 درمقابل
mahdi-gh-m
HoSIs_Dahaka درمقابل
mamadbahal
دوستان توجه کنن که تافردا شب بازی های روز اول رو تموم کنن که بریم واسه روز دوم، دوست خویم
MH_MSV چون ازش شماره موبایلی نداریم، همینجا اعلام کنه که امشب یا فردا کی وقت خالی داره تا با حریفش هماهنگ کنم!
(هم امشب رو بگو هم فردا)، مرسی از همه ی دوستان

با تشکر از دوستان که بازی ها رو انجام دادن، تو پست اول نتایج رو وارد کردم، بازی من و آقا مهدی هم افتاد واسه فردا شب، دوستان از تمامی گروه ها دو بازی انجام شده، انشاالله بازی های روز دوم تا فرداش ب دیگه تموم میشه و بازی های روز دوم رو برگزار می کنیم!!! دوستان گروه سوم هم با این نتایج نشون دادن که گروه سختی داریم!!!
بازی های بافیمانده از روز اول:
MHFIFA در مقابل MH_MSV
erfanimmortal در مقابل
iran-god-of-fifa
hesamtotti10 درمقابل
mahdi-gh-m
HoSIs_Dahaka درمقابل
mamadbahal
دوستان توجه کنن که تافردا شب بازی های روز اول رو تموم کنن که بریم واسه روز دوم، دوست خویم
MH_MSV چون ازش شماره موبایلی نداریم، همینجا اعلام کنه که امشب یا فردا کی وقت خالی داره تا با حریفش هماهنگ کنم!
(هم امشب رو بگو هم فردا)، مرسی از همه ی دوستان
بچه هایی که معمولا هر شب آن میشن و هستن بازیشونو انجام بدن که بریم واسه دوره بعد مثلا داش علی . محمد موسوی بازیتونو انجام بدین داش حسینم که منتظره ممد باهاله :دی عرفان منم منتظره توام :دی اصن دل تو دلم نیست باختتو ببینم :دی :دی

نتایج بازی من و ممدباحال:
بازی اول 2-1 تو زمین ممد با حال باختم
تو زمین خودمم 1-1کردم...
ولی دلم میخواست بازی رو نگاه میکردید...درصد مالکیت توپ فک کنم 90-10 بود...:o
محمد یه سوال میکنم راستشو بگو...خدایی آیه الکرسی چیزی خوندی فوت کردی به دروازه یا نه...؟:d
ینی هر چی میزدم نمیرفت...یه تیکه توپو شوتیدم از دوقدمی دروازه اونوقت از دروازه بان رد شد خورد به بازیکن خودم...:wallbash:ینی ته بد شانسی...بازی اول هم گل دومی که خوردمو هیچ دروازه بان سالمی نمیخورد به خدا...آخه چرا من انقد بدشانسم...:((

نتایج بازی من و ممدباحال:
بازی اول 2-1 تو زمین ممد با حال باختم
تو زمین خودمم 1-1کردم...
ولی دلم میخواست بازی رو نگاه میکردید...درصد مالکیت توپ فک کنم 90-10 بود...
محمد یه سوال میکنم راستشو بگو...خدایی آیه الکرسی چیزی خوندی فوت کردی به دروازه...؟
ینی هر چی میزدم نمیرفت...یه تیکه توپو شوتیدم از دوقدمی دروازه اونوقت از دروازه بان رد شد خورد به بازیکن خودم...ینی ته بد شانسی...بازی اول هم گل دومی که خوردمو هیچ دروازه بان سالمی نمیخورد به خدا...آخه چرا من انقد بدشانسم...:((

تایید میشه
در مورد اون توپ که کریس رونادوت عزیزدل دستش درد نکنه از رو خط کشید بیرون و واسم دفاع کرد (از راه دور میبوسمش)
عزیز بازی سبک زد حمله بود اگر متوجه شدی
چند بار موقعیت گلاهات خنثی شد؟
دفاع پر تعداد و جلو سبک زد حمله

به هرحال بازی بسیار قشنگی بود یاد بازی اینتر بارسلون نیمه نهایی لیگ قهرمانان افتادم

تایید میشه
در مورد اون توپ که کریس رونادوت عزیزدل دستش درد نکنه از رو خط کشید بیرون و واسم دفاع کرد (از راه دور میبوسمش)

به هرحال بازی بسیار قشنگی بود یاد بازی اینتر بارسلون نیمه نهایی لیگ قهرمانان افتادم
من یاد بازی نیمه نهایی چلسی بارسا افتادم...:d
شوخی کردم به دل نگیری یهو...
رونالدو برا همه باگه برا ما هم باگه...اگه نانی اون موقعیت که پاس دادم به پایینو میرسوند به دنی دروازه خالی میشد...همونی که تک تک بودم با دروازه بان یهو پاس رفت واسه یه بازیکن دیگه رو میگم...
ولی به هر حال قشنگی های فوتبال به همین چیزا شه...ما که لذت بردیم...

قزبونت تو داداش گلم
دلگیر نشدم
دیدم تو پست بالا یه طرفه برخورد کردی گفتم توضیح بدم
آخه همونطور که خودت گفتی سیستمت ضد حمله ای بود...موقعیت های زیادی نداشتی ولی هر چی داشتی خطرناک بود...
اگر هم منظورت گل دومته که خدایی جز حقیقت چیزی رو نگفتم...خدایی خودت وقتی اونو شوتیدی فک میکردی گل بشه...؟
ولی بازم عذر خواهی میکنم اگر باعث شدم شما ناراحت بشی...ایشالا بقیه رقیبارم بزنیم با هم بریم بالا...

دوستان عزیز که پایه فرندلی هستند بنده رو ادد کنند برای تمرین و ....
صبح از ساعت 8-12
بعد از ظهر از 6-11

( دانشجوی ترم 4 مملکت رو نگا :d) حقم صنعتی شریف ه !!!

خب، بازی های روز اول گروه چهارم، تموم شد، با تشکر از بچه های گروه چهار، بازی های روز دوم این گروه رو در پست اول گذاشتم

- - -ویرایش - - -

باز ما یکروز پادگان بودیم شما هم ثبت نام کردین و هم بازیا رو استارت زدین.:-s
تعداد تیمها رو چرا بیشتر نکردین؟
سلام به امین عزیز، امین جان ما تقریباً دو روز منتظر شما بودیم!! اسم شما تو لیست 16 نفر بود!!! انشاالله تو لیگ هفته ی بعدی شما حتماً هستی!!! ولی سر بزن که دیر نشه

- - -ویرایش - - -

تایید میشه

ممده ضد فوتبال:d!!! ممد دفاع سنگین ارائه دادی به جای بازی تماشگر پسند؟ با این تاکتیک این جام رو شروع کردی؟دوباره هم که مساوی دادی!!

حسام جان بیزحمت باز هایه روزه بعد رو هم میزنی ببینم با کی بازی دارم که اگه شد فردا بزیمونو انجام بیم ولی اگه خواستید بعد نتیجه رو وارد میکنیم

- - -ویرایش - - -

دوستان عزیز که پایه فرندلی هستند بنده رو ادد کنند برای تمرین و ....
صبح از ساعت 8-12
بعد از ظهر از 6-11

( دانشجوی ترم 4 مملکت رو نگا :d) حقم صنعتی شریف ه !!!
داداش شما که خوبی من دانشو فوق لیسانسه ترمه 3 هستم :دی اینه وضعیتم :دی

حسام جان بیزحمت باز هایه روزه بعد رو هم میزنی ببینم با کی بازی دارم که اگه شد فردا بزیمونو انجام بیم ولی اگه خواستید بعد نتیجه رو وارد میکنیم

- - -ویرایش - - -

داداش شما که خوبی من دانشو فوق لیسانسه ترمه 3 هستم :دی اینه وضعیتم :دی
محمود جان تو بازی های روز دوم، تیم شماره یک گروه با تیم دوم گروه، و تیم شماره ی سه گروه با تیم شماره ی چهار گروه بازی دارن، ولی چون هنوز عرفان بازیشنو انجام نداده تو پست اول نیمزنیم که شلوغ نشه، در واقع شما با عرفان بازی داری، روز سوم هم iran god of fifa
اگر خواستی زودتر بازیتو انجام بدی مشکلی نیست، فقط یک جوری باشه که یهو شش تا بازیتو نکنی

محمود جان تو بازی های روز دوم، تیم شماره یک گروه با تیم دوم گروه، و تیم شماره ی سه گروه با تیم شماره ی چهار گروه بازی دارن، ولی چون هنوز عرفان بازیشنو انجام نداده تو پست اول نیمزنیم که شلوغ نشه، در واقع شما با عرفان بازی داری، روز سوم هم iran god of fifa
اگر خواستی زودتر بازیتو انجام بدی مشکلی نیست، فقط یک جوری باشه که یهو شش تا بازیتو نکنی
من و رضا smsی هماهنگ کردیم یه زمانی که من میتونستم(نت اجازه میداد) اون نمیتونست و زمانی که اون میتونست من نمیتونستم :d
ایشالله اگه بشه تا قبل سحر بازی رو میزنیم که هنوز سپیده رو نزده نتیجه رو اعلام کنم :d

- - -ویرایش - - -

این هم جدول
15187113342134022755.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or