mohsen7337
کاربر سایت
منو ممد باحال هم گه همسفر هستیم , به امید خوب بودن جام و اینکه که منو ممد مثب اون جا هم همگروه هستیم
داش حسام یه دونه ای دور دونه ای ای نبار بیا فینال میخوام فینال باهات رو در رو بشم هیچکی نمیتونه مثه من قهرمان بشه کل بذاریم عاغا عرفاااان یعنی جدولو دیدم مردم از خنده واجب شد بیام خونتون یا بیای خونمون
بگو چرا هم ایدی اس ال هم وایمکسم دوتا پوکیدن پینگ ترکیده اه روحانی چه میکنه پس ...دیگه قضیه رو بزرگ نکن عرفان داره تمرین میکنه :d انگار اردو زدیم توو منچستر هر روز داریم با منچستر تمرین میکنیم :d
بابا من گفتم بیا خونمون چون توو فالم دیده بودم باز باهات همگروه میشم! بیا تبانی کنیم نصف جام ماله من نصف جام ماله تو :d از اون تماشاچیا هم میخرم واست :d
- - -ویرایش - - -
دوستان توجه کنن که اهواز داره بستر شبکه نتش کلا عوض میشه و تمامی نت ها (چه وایمکس چه ADSL و چه...) با اختلالات رو برو هست
الانم 3تا اهوازی تویه بازی ها هست
پیشاپیش بخاطر لگ عذر میخوام و واستون صبر ایوب را از خداوند متعال خواستارم :d
- - -ویرایش - - -
این هم جدول مسابقات :d شرمنده وقت ندارم نوآوری کنم وگرنه طرح های من تویه اینترنت زیادن :d
کل نت ایران ترکیده فقط اهواز تنها نیست داوش محمودبگو چرا هم ایدی اس ال هم وایمکسم دوتا پوکیدن پینگ ترکیده اه روحانی چه میکنه پس ...
بازیه اولم که انجام شد منو مهدی جان که نتیجه رو زده . بازیش خیلی خوبه فقط بدشانسه . منم که افتضاح بازی کردم چون گیجه خوابم از دیشب هنوز بیدارم ساعت 8.5 خوابیدم نفهمیدم اصن چیکار میکردم بعد انگار بازیکن های منم خواب بودن با اون پاساشون ما بریم بخوابیم شب بخیربازی اولمون انجام شد:
بازی اول من میزبان3-1 باختم
بازی دوم ایشون میزبان2-0 باختم
نه اقابازیه اولم که انجام شد منو مهدی جان که نتیجه رو زده . بازیش خیلی خوبه فقط بدشانسه . منم که افتضاح بازی کردم چون گیجه خوابم از دیشب هنوز بیدارم ساعت 8.5 خوابیدم نفهمیدم اصن چیکار میکردم بعد انگار بازیکن های منم خواب بودن با اون پاساشون ما بریم بخوابیم شب بخیر
جام بعدی انشاا...bache ha man dir oumad fek konam mosbeghe shrooe shode rah nadare manam biam?
بازیه اولم که انجام شد منو مهدی جان که نتیجه رو زده . بازیش خیلی خوبه فقط بدشانسه . منم که افتضاح بازی کردم چون گیجه خوابم از دیشب هنوز بیدارم ساعت 8.5 خوابیدم نفهمیدم اصن چیکار میکردم بعد انگار بازیکن های منم خواب بودن با اون پاساشون ما بریم بخوابیم شب بخیر