برگزاری دومین جام فیفا 13=====> جام رمضان

داش حسام یه دونه ای دور دونه ای :x ای نبار بیا فینال میخوام فینال باهات رو در رو بشم :دی هیچکی نمیتونه مثه من قهرمان بشه :دی کل بذاریم عاغا :دی عرفاااان :دی یعنی جدولو دیدم مردم از خنده :دی واجب شد بیام خونتون یا بیای خونمون :دی

دیگه قضیه رو بزرگ نکن عرفان داره تمرین میکنه :d انگار اردو زدیم توو منچستر هر روز داریم با منچستر تمرین میکنیم :d
بابا من گفتم بیا خونمون چون توو فالم دیده بودم باز باهات همگروه میشم! بیا تبانی کنیم نصف جام ماله من نصف جام ماله تو :d از اون تماشاچیا هم میخرم واست :d

- - -ویرایش - - -

دوستان توجه کنن که اهواز داره بستر شبکه نتش کلا عوض میشه و تمامی نت ها (چه وایمکس چه ADSL و چه...) با اختلالات رو برو هست
الانم 3تا اهوازی تویه بازی ها هست
پیشاپیش بخاطر لگ عذر میخوام و واستون صبر ایوب را از خداوند متعال خواستارم :d

- - -ویرایش - - -

این هم جدول مسابقات :d شرمنده وقت ندارم نوآوری کنم وگرنه طرح های من تویه اینترنت زیادن :d
05096045348613851948.jpg

دیگه قضیه رو بزرگ نکن عرفان داره تمرین میکنه :d انگار اردو زدیم توو منچستر هر روز داریم با منچستر تمرین میکنیم :d
بابا من گفتم بیا خونمون چون توو فالم دیده بودم باز باهات همگروه میشم! بیا تبانی کنیم نصف جام ماله من نصف جام ماله تو :d از اون تماشاچیا هم میخرم واست :d

- - -ویرایش - - -

دوستان توجه کنن که اهواز داره بستر شبکه نتش کلا عوض میشه و تمامی نت ها (چه وایمکس چه ADSL و چه...) با اختلالات رو برو هست
الانم 3تا اهوازی تویه بازی ها هست
پیشاپیش بخاطر لگ عذر میخوام و واستون صبر ایوب را از خداوند متعال خواستارم :d

- - -ویرایش - - -

این هم جدول مسابقات :d شرمنده وقت ندارم نوآوری کنم وگرنه طرح های من تویه اینترنت زیادن :d
05096045348613851948.jpg

بگو چرا هم ایدی اس ال هم وایمکسم دوتا پوکیدن پینگ ترکیده اه روحانی چه میکنه پس ...

بازی اولمون انجام شد:
بازی اول من میزبان3-1 باختم
بازی دوم ایشون میزبان2-0 باختم
بازیه اولم که انجام شد منو مهدی جان که نتیجه رو زده . بازیش خیلی خوبه فقط بدشانسه . منم که افتضاح بازی کردم چون گیجه خوابم از دیشب هنوز بیدارم ساعت 8.5 خوابیدم :دی :دی نفهمیدم اصن چیکار میکردم بعد انگار بازیکن های منم خواب بودن با اون پاساشون :دی ما بریم بخوابیم شب بخیر :دی

بازیه اولم که انجام شد منو مهدی جان که نتیجه رو زده . بازیش خیلی خوبه فقط بدشانسه . منم که افتضاح بازی کردم چون گیجه خوابم از دیشب هنوز بیدارم ساعت 8.5 خوابیدم :دی :دی نفهمیدم اصن چیکار میکردم بعد انگار بازیکن های منم خواب بودن با اون پاساشون :دی ما بریم بخوابیم شب بخیر :دی
نه اقا
بازی شما خیلی عالیه
بازی اول رسما کار زیادی نکردم
بازی دوم خیلی خوب شروع کردم میتونستم دوتا بزنم همون اول که این لواندوفسکی دوتا رو زد تو تیر تازه یکیش دروازه خالی بود:دی
ولی در کل خیلی قشنگ بازی میکردید
دفاعم قشنگ بهم میریخت

mhfifa دوباره افتاد تو گروه من یا بهتره بگم من افتادم تو گروه ایشون!!یک بار شانسی یک نتیجه ای رو گرفتیم حالا این دفعه فکر کنم بدجوری به فکر انتقامه :دی
من که میدونم اگر دوم بشم دوباره میخورم به Persis_striker و دوباره حذف میشم!همه چی داره تکرار میشه!

منم گفتم گروه ها تکراری شدن ولی خوب...

اگه این والدز الکی خودش بیرون نمیومد الان تفاضلم بهتر بود:دی هی خودش میمود جلو ما گل میخوردیم

میبینم که بازی ها شروع شد و محمود باز افتاد روو دور برد :d
منم اگه نت اجازه بده امروز بازیم رو انجام میدم اما بگم که نت تمام اهوازی ها مشکل داره(به علت به روز رسانی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or