برگزاری دومین جام فیفا 13=====> جام رمضان

چرا دوبره من تو گروه بی افتادم و باز گروهم گروهه مرگه؟!!
جدی من اعتراض دارم:|
اعتراض وارد نیست، چون شما تو مرحله ی گروهی حدف شدی، تو سید سوم و چهارم قرار گرفتی، شانسی بوده که تو گروه دوم افتادی!!! الان محمود و عرفان هم دوباره با هم افتادن!!! این چه حرفیه دوست من!!!؟

- - -ویرایش - - -

حسام جان جدی گروه بندی ها جالب نیست
اخه الان تو گروه ما دو نفر دونفر تو لیگ قبلی تو ی گروه بودند تکراری میشه ی جورایی
خب من که نمی تونم دست ببرم تو گروه ها، با کاسه و کاغد قرعه کشی کردم، همه چیز تصادفیه!! الانم که به گروه دوم نگاه کردم، دیدم شما تو لیگ قبلی با هیچ کدوم از این دوستان همگروهی نبودی؟ چرا هیجان کاذب میدی عزیز دل؟

مار از پونه بدش میاد دم لونش سبز میشه :d
خودش میدونه کیو میگم :d الان من مارم تو هم پونـــــــــــــــــــــــه ای پونه جووون :d
بازم باید تو توو گروهم باشی و حذف بشم ؟ :)))))
تبانی میکنیم این دور :دی ولی حسام عوض کن بنظرم :دی

- - -ویرایش - - -

شوخی میکنم حسام منو عرفان از بچگی تو یه گروه بودیم :دی همین عالیه
اوه اوه ضربدری ما دوره بع به کیا میخوره :دی حالا بگو بیا بالا اول بعد فکره دوره بعد باش :دی

من یه اعتراض کوچولو دارم و اوونم اینه که من توی پست اول اسم رفیقم رو هم آوردم. در 3 تا پست پایین تر از پست من، آقای Aliviper7 اعلام حضور کردند. اگه قرار به ترتیب اعلام حضور باشه الان بجای ایشون باید ANOxCOMMANDER توی لیست باشه. یه پیگیری کنید لطفاً...

من یه اعتراض کوچولو دارم و اوونم اینه که من توی پست اول اسم رفیقم رو هم آوردم. در 3 تا پست پایین تر از پست من، آقای Aliviper7 اعلام حضور کردند. اگه قرار به ترتیب اعلام حضور باشه الان بجای ایشون باید ANOxCOMMANDER توی لیست باشه. یه پیگیری کنید لطفاً...
دوست عزیز نمی تونیم از افرادی که توسط بقیه معرفی شذن استفاده کنیم!!! اینطوری شاید کسی با دوتا ایدی شرکت کنه!!! گذشته از اینها در انتخاب بچه ها، کسانی بودن که تو لیگ قبلی رزرو بودن، اولویت با این افراده، این دوستمون هم که میگی اهل ساری هستش!! من نمیشناسمش!!! ما تو انتخاب افراد توجه می کنیم که شخص مورد نظر هم تو سایت قدیمی بوده باشه و هم برای بچه ها شناخته شده باشه، چون تو لیگ قبلی ما به یک مشکل کوچیک خوردیم!!!!!
مطمئن باش اگر خدا کمک کرد و این لیگ رو به پایان رسوندیم، دوست شما در اولویت هستن
------------------------------------------------------------------------
من از همینجا به تمامی بچه ها این اطمینان رو میدم که تمامی قرعه کشی ها کاملاً تصادفی بوده و هیچ چیزی جز شانس دخیل نبوده!!!
==========
زمان بازی ها مشخص شد، تو پست اول گذاشتیم

آخرین ویرایش:
یه سوال داشتم. مثلاً من فردا که بازی دارم یکبار من هاست می شم یکبار حریفم بعد نتیجه ی این 2 تا بازی رو اینجا اعلام می کنیم؟
دقیقاً همینطوره، بازی برگشت بعد از بازی رفت انجام میشه، شاهین جان شماره ی بچه ها رو برات میفرستم، تمام هماهنگی ها در مورد زمان بازی با حریفت با موبایل انجام میشه

داش حسام یه دونه ای دور دونه ای :x ای نبار بیا فینال میخوام فینال باهات رو در رو بشم :دی هیچکی نمیتونه مثه من قهرمان بشه :دی کل بذاریم عاغا :دی عرفاااان :دی یعنی جدولو دیدم مردم از خنده :دی واجب شد بیام خونتون یا بیای خونمون :دی

شاهین تو i هم مثل ما کوچ کردی به psn ======> یادته من و سامان تو کلن بودیم !! alijamali71

=================

یه چیزی من امروز که خواستم با دوستمون mahdi -gh-m یه دست فرندلی بزنم نتونستم بهشون جوین شم و ایشون هم نتونستند !!

چون تو یک گروهیم گفتم

آخرین ویرایش:
درود.

میشه لطف کنید بفرمایید که اولا آپدیت بازی چقدر هست؟ من اولین بارمه.

دوما برای شرکت در مسابقه باید چه کار کنیم؟
دادا برو تو تاپیکه فیفا 13 این جریانه آپدیتارو نوشتن . مسابقه هم که جدول بندی شد باس واسه دفه دیگه آماده شی;)

داش حسام یه دونه ای دور دونه ای :x ای نبار بیا فینال میخوام فینال باهات رو در رو بشم :دی هیچکی نمیتونه مثه من قهرمان بشه :دی کل بذاریم عاغا :دی عرفاااان :دی یعنی جدولو دیدم مردم از خنده :دی واجب شد بیام خونتون یا بیای خونمون :دی
عزیز شما که واقعاً تکنیکی و حرفه ایی بازی می کنی، لطف داری محمود جان، انشاالاه این دفعه تو فیتال ببینیمت!!!

- - -ویرایش - - -

یه چیزی من امروز که خواستم با دوستمون mahdi -gh-m یه دست فرندلی بزنم نتونستم بهشون جوین شم و ایشون هم نتونستند !!

چون تو یک گروهیم گفتم
مرسی که خبر دادی، لگر تونستی بازهم امتحان کن، خبرشو بده، بعضی وقت ها با خاموش روشن کردن دو طرف، این مشکل حل میشه، یا با کاستوم اینوایت دادن، ولی اگر ISP ها بهم نخوره، نمیشه کاریش کرد، لطفاً بازم خبرشو بده

عزیز شما که واقعاً تکنیکی و حرفه ایی بازی می کنی، لطف داری محمود جان، انشاالاه این دفعه تو فیتال ببینیمت!!!

- - -ویرایش - - -

مرسی که خبر دادی، لگر تونستی بازهم امتحان کن، خبرشو بده، بعضی وقت ها با خاموش روشن کردن دو طرف، این مشکل حل میشه، یا با کاستوم اینوایت دادن، ولی اگر ISP ها بهم نخوره، نمیشه کاریش کرد، لطفاً بازم خبرشو بده
اختیار داری داداش من از گروهم بیام بالا هنر کردم :دی عرفان که بکوب داره تمرین میکنه فک کنم 10 تا بخورم ازش

مایی که تو رزرو هستیم میمنونم واسه سری بعدی مسابقات؟
بله نوید عزیز، باز هم شرمنده که نشد بیای!!!
=================================
شماره موبایل اعضای لیگ برای هماهنگی بازی ها برای همه فرستاده شد، فقط شماره ی محمود رو گم کردم، محمد جان اگر میشه شماره ات رو اینجا بگو که بچه ها بردارن، اگر هم می خوای برام پخ کن تا برای همه بفرستم، مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or