برگزاری دومین جام فیفا 13=====> جام رمضان

خب، با تشکر از تمام دوستانی که اعلام آمادگی کردن، الان حدود هفت نفر از دوستان رزرو هستن، امشب گروه بندی های رو انجام میدیم!!! اگر هم تعداد دوستان بشتر شد، یا تعداد تیم ها رو افزایش میدیم و یا دو جام رو با هم حلو میبریم، با تشکر از دوستان، امشب حدود ساعت 11 شب قرعه کشی ها رو می کنیم!!! آخه تا قبلش خونه نیستم!!! سرکار!!! اگر هم بشه طوری برنامه ی بازی ها رو میذاریم که تو یک هفته جام رو جمع کنیم، مرسی از همه ی دوستان

حسام جون نمیشه یه تبصره بذارید که کسی رئال رو بر نداره! یا حدااقل رونالدو نباشه
تو اون یکی تاپیک هم دوستان همچین پیشنهادی داشتن
الانم اگه محمدباحال ببینه پست منو قطعا تائید خواهد کرد

حسام جون نمیشه یه تبصره بذارید که کسی رئال رو بر نداره! یا حدااقل رونالدو نباشه
تو اون یکی تاپیک هم دوستان همچین پیشنهادی داشتن
الانم اگه محمدباحال ببینه پست منو قطعا تائید خواهد کرد
راست میگه به خدا...اصن باگه انصافا...اصن بیاید ملی بازی کنیم فقط...دیروز داشتم با یه بنده خدایی بازی میکردم...هی یه گل میزد بعد من توپو میدادم به رونالدو میرفتم یه گل میزدم...خدا شاهده بازیکنش تو یه صحنه اومد خورد به رونالدو پرت شد یه طرف دیگه...ینی من همچین صحنه ای رو ندیده بودم...!!!!!

اقا هرکی هر تیمی که میخواد باید انتخاب کنه میخواد باگ باشه میخواد هر چی باشه هرکی هم قبول نداره یا میگه که مادرید باید حذف بشه یا رونالدو نباشه کسی مجبورشون نکرده که بیان یا اگه هم اومدن اومد نباید در مورد این داستان دیگه صحبتی انجام بشه بابا ول کنید دیگه اگه راست میگید شما هم بیاین مادرید انتخاب کنید ببینیم چی کار میکنید ..... !!!

اقا هرکی هر تیمی که میخواد باید انتخاب کنه میخواد باگ باشه میخواد هر چی باشه هرکی هم قبول نداره یا میگه که مادرید باید حذف بشه یا رونالدو نباشه کسی مجبورشون نکرده که بیان یا اگه هم اومدن اومد نباید در مورد این داستان دیگه صحبتی انجام بشه بابا ول کنید دیگه اگه راست میگید شما هم بیاین مادرید انتخاب کنید ببینیم چی کار میکنید ..... !!!
حالا چرا عصبانی میشی:scare:
بگو با هم حلش میکنیم دیگه...ولی کماکان روی حرفم هستم...:d

اینایی که میگن رونالدو حذف بشه ضعفه خودشونو میرسونن شما بیا با مادرید من میرم سیتی ببنم میتونی با رونالدو هی باگ بازی دربیاری ؟ اگه بردی من شرکت نمیکنم . قبلا هم گفتم بازیکنای ضعیف همیشه دنباله بهونه گرفتنن البته داداش حسین شما رو نمیگما :دی شما سروری تازه خودتم که مادرید برداشتی مقابله من :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or