برگزاری دومین جام فیفا 13=====> جام رمضان

اولین بازی گروه 4:
میزبان
Mohsen7337
نتیجه 2-2 مساوی
میزبان shahin-psx
نتیجه 0-0 مساوی

من موندم بچه ها چرا میگن رونالدو حذف بشه فقط توو سرعت خوب بوود , او چیپ آخرم گل میزد الان وضع ما اینجوری نبود :d
بعد یا حرف علی پروین افتادم که تیمی که نتیجه میگیره که دست به ترکیبش نمیزنن :d دو تا نیمه دوم خوردم سر یه حرکت الکی , شاهین اگه توو fut دروازبان میاوردی جلو هر تووپ گل بود ولی نمیدونم چرا اینجا یکی مثل بنزما و رونالدو اینجوری شوت میکردن :d
اون توپم که خورد به دیرکم به خودم اومدم بازی دوم :d

پ.ن : بازی ها اینقدر کند هست که تا من بیام بزنم سر تووپ زد حمله شده واسه حریف :d

من موندم بچه ها چرا میگن رونالدو حذف بشه فقط توو سرعت خوب بوود , او چیپ آخرم گل میزد الان وضع ما اینجوری نبود :d
بعد یا حرف علی پروین افتادم که تیمی که نتیجه میگیره که دست به ترکیبش نمیزنن :d دو تا نیمه دوم خوردم سر یه حرکت الکی , شاهین اگه توو fut دروازبان میاوردی جلو هر تووپ گل بود ولی نمیدونم چرا اینجا یکی مثل بنزما و رونالدو اینجوری شوت میکردن :d
اون توپم که خورد به دیرکم به خودم اومدم بازی دوم :d

پ.ن : بازی ها اینقدر کند هست که تا من بیام بزنم سر تووپ زد حمله شده واسه حریف :d

توی بازی دوم اون تک به تک رو که کوبوندم توی پای کاسیاس گفتم خاک بر سرم اگه کات می زدم گل بود. وقتی اون کرنر خورد توی تیر داشتم کلمو می کوبوندم توی دیوار. یه لحظه هم سر اون چیپ آدرنالین بیش از حد ترشح شد داشتم سکته می زدم...:d
ولی انصافاً جفت بازی ها فوق العاده بود. بازی اول کلاً نیمه ی اول خواب بودم خدا رو شکر توی هوای بارونی تونستم 2-2 کنم.....

بازی گروه یک هم برگزار شد.
Red20devils 4-0 RGW1995
Red20Devils 4-0 RGW1995
بازی اول من یعنی Red20devils میزبان بودم و بازی دوم هم دوست عزیزمون.
من منچستر یونایتد بودم و دوستمون هم چلسی.

به به بچه ها ترکوندن که :d
91385383256815763179.jpg

با تشکر از همه ی بچه ها که بازیشونو انجام دادن، من الان خونه نیستم، شب که اومدم تمام نتیجه ها رو وارد می کنم و بازی های بعدی رو تو پست اول میذارم!!! مرسی از همه

بچه ها بازیاتونو انجام بدین که فردا بریم سراغ بازی دوم ;) من فک کنم فردا با ایران خدایه فیفا بازی کنم درسته ؟ عرفان دادا بزن زنگو منتظم بینم چه طوری حذف میشی :دی :دی اا راستی ما دوباره میخوریم به علی و red20 دوره بعد :دی

محض رضای خدا یکی مساوی کنه آبروی ما رفت.... :|

خودم واست میبازم که آبروووت حفظ بشه :d

- - -ویرایش - - -

توو سری قبل من هم دوتا بازیمو با حسین مساوی کردم دوتا فکر کنم 2 - 2 شد:p

- - -ویرایش - - -

بچه ها بازیاتونو انجام بدین که فردا بریم سراغ بازی دوم ;) من فک کنم فردا با ایران خدایه فیفا بازی کنم درسته ؟ عرفان دادا بزن زنگو منتظم بینم چه طوری حذف میشی :دی :دی اا راستی ما دوباره میخوریم به علی و red20 دوره بعد :دی

توو میخوری به علی :d چون قراره توو گروه دوم بشی و من اول :d
یه طور حذفت کنم که به بازی های دور بعد هم نرسی :d

mhfifa دوباره افتاد تو گروه من یا بهتره بگم من افتادم تو گروه ایشون!!یک بار شانسی یک نتیجه ای رو گرفتیم حالا این دفعه فکر کنم بدجوری به فکر انتقامه :دی
من که میدونم اگر دوم بشم دوباره میخورم به Persis_striker و دوباره حذف میشم!همه چی داره تکرار میشه!
داداش اون دور که من شانسی بردم حالا بد شانسی اوردم باز خوردم به شما که بزنی بترکونیم :دی البته هنوز معلوم نیست اصن من بیام بالا بابا :دی این عرفان بازیکناشو یه جوری توجیه کرده من میدونم کمتره 10 راضی نمیشن بم بزنن :دی

داداش اون دور که من شانسی بردم حالا بد شانسی اوردم باز خوردم به شما که بزنی بترکونیم :دی البته هنوز معلوم نیست اصن من بیام بالا بابا :دی این عرفان بازیکناشو یه جوری توجیه کرده من میدونم کمتره 10 راضی نمیشن بم بزنن :دی
اوج نگیرین رقابتارو با ارامش به پایان ببرین:d

اصلا توی گروه ما که معلوم نیست کی اول میشه و دوم!Mhfifa و Mh-MSv کاندیدند بعدش من..

اصلا توی گروه ما که معلوم نیست کی اول میشه و دوم!Mhfifa و Mh-MSv کاندیدند بعدش من..

هيچي مشخص نيست هنوز
من و تو و روزبه همه شانسه دومي رو داريم:d
من و تو هم كه با هم دوستانه قبلاً زديم ،معلوم نيست كه مي ره بيا الان بزنيم،اقا محمد الان نيست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or