برگزاری دومین جام فیفا 13=====> جام رمضان

بازی با Mhfifa هم انجام شد.
بازی اول ایشون میزبان بودند 2-2 مساوی تمام شد.
بازدم دوم من میزبان بودم 2-1 من یعنی Red20devils برذم.
تیم ها:من منچستر یونایتد و ایشون رئال مادرید.

دوستان 100% چک کنن نتایج و رتبه خودشونو که خدای نکرده اشتباهی حق کسی رو ضایع نکرده باشم
57664598950718790188.jpg

- - -ویرایش - - -

چه نتیجه ای گرفتی شما که تونستی علی رو ببری ایولا بابا :d

خیلیییییییییییی لگ داشت،چه جوری بازی میکردی تو!؟
ببه خصوص ازدقیقه 80 بازی اول که 2-0 جلو بودم،کرنر و که زدی فریم به فریم میدیدم که گلم شد و. ..
بازی دوم هم که بدتر شد
در هرصورت تبریک

خیلیییییییییییی لگ داشت،چه جوری بازی میکردی تو!؟
ببه خصوص ازدقیقه 80 بازی اول که 2-0 جلو بودم،کرنر و که زدی فریم به فریم میدیدم که گلم شد و. ..
بازی دوم هم که بدتر شد
در هرصورت تبریک
به خدا برای من لگ نداشت..اگر مشکل از من بوده شرمنده هم..البته گل کرنری که زدم دیدم که شما اصلا پا نشدی سر بزنی تعجب کردم..البته تغییرات تاکتیکی منم بی نتیجه نبود :دی

مصطفی من دارم دوم میشم باز بهم میخوریم :biggrin1: :biggrin1:
شوخی میکنی؟؟؟من خواستم به تو نخورم که مثل این که دو باره قراره بهت بخورم و ببازم!

آخرین ویرایش:
بععععععله عرفان بازم با شگفتی میاد :d
بازی من و محمود هم برگزار شد تا شرایط گروه دو پیچیده تر از همیشه بهش!
همه بازیکنها شانس صعود دارن!
بازی رفت یه بازی طوفانی از جانب محمود بود یه ضربه کاشته به تیره زد:d از اونها که همیشه گل میزد:d در نهایت بازی نتیجش شد
میزبان محمود : عرفان 1 - 2 محمود
بازی برگشت با یه بازی طوفانی از جانب من بود اما تا دقیقه 88 بازی صفر صفر بود که عرفان دقیقه 88 گل رو میززززززززنه:d:x
تویه دقیقه 90 هم دوتا تک به تک رو خراب کردم این شد که نتیجه همون موند و سه امتیاز شیرین از یکی گرفتم که خوابشم نمیدیدم/:)
محمود جوون خسته نباشی عزیزم اما نفسم رو گرفتی با اون دریپلی که توو محوطه جریمه کردی و تووپ خورد به تیره دیدی حول شده بودم فقط زدم زیر تووپ=))
میزبان عرفان : عرفان 1 - 0 محمود
97017709790635858708.jpg

- - -ویرایش - - -

تعداد گل خورده و زده من و مهدی تویه گروه دو خیلی جالبه :d

بععععععله عرفان بازم با شگفتی میاد :d
بازی من و محمود هم برگزار شد تا شرایط گروه دو پیچیده تر از همیشه بهش!
همه بازیکنها شانس صعود دارن!
بازی رفت یه بازی طوفانی از جانب محمود بود یه ضربه کاشته به تیره زد:d از اونها که همیشه گل میزد:d در نهایت بازی نتیجش شد
میزبان محمود : عرفان 1 - 2 محمود
بازی برگشت با یه بازی طوفانی از جانب من بود اما تا دقیقه 88 بازی صفر صفر بود که عرفان دقیقه 88 گل رو میززززززززنه:d:x
تویه دقیقه 90 هم دوتا تک به تک رو خراب کردم این شد که نتیجه همون موند و سه امتیاز شیرین از یکی گرفتم که خوابشم نمیدیدم/:)
محمود جوون خسته نباشی عزیزم اما نفسم رو گرفتی با اون دریپلی که توو محوطه جریمه کردی و تووپ خورد به تیره دیدی حول شده بودم فقط زدم زیر تووپ=))
میزبان عرفان : عرفان 1 - 0 محمود
97017709790635858708.jpg

- - -ویرایش - - -

تعداد گل خورده و زده من و مهدی تویه گروه دو خیلی جالبه :d
:)) از اینجا میتونستم قیافتو بعده گل ببینم :دی چه بازیی بود بازیه دوم عاغا بعده گلش انقد ذوق زده شد دوتا گل خال زد اوت :)) منم هی تو تیره :دی بازی اول من روسیه بودم که حال میکنم باهش عرفان ایتالیا بازی دوم من تاتنهام بودم که با اینم حال میکنم فقط رو دور نبود بیل :دی

- - -ویرایش - - -

خب بازیه منو رضا هم انجام شد 4 تا بازی کردیم همه رو بردم :دی بازی اولو ک زدیم 3 1 شد که خداییش یکی از بدشانسی ترین روزمه تو بازی باید 10 تا میزدم بععد رضا گفت لگین که منو عرفان زدیم بدونه لگ معلوم شد از من نبود دوباره بازیه دوم هم زدیم من تاتنهام رضا رءال که بیل به تیمه خودش خیانت کرد و باید مادیدیا باهاش برخورد کنن :دی 1 0 بردم بازی دوم من میزبان بودم .
با برزیلم که بازی کردم این فورمشنش کشت منو تا نیمه دوم عوضش کردم :دی اصن نمیتونم با فورمشنه دیفالته برزیل خوب حمله کنم .
جا داره بگم که بازیه دوم رضا جا دو 3 تا موقعیته خوب داشت ولی زد بیرون :دی

بعد گل
من:<:-p
تماشاچیا:\:d/
بالوتلی::punk:
محمود::-l

- - -ویرایش - - -

این هم بخاطر تو عزیزم
دوستانی که مثل من کپی بازی میکنن rogero 4.46 اومده و میتونن بدون اسپوفر هم به PSN با اطمینان وصل بشن
برید حالشو ببرید
:d
51394179952798054222.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or