برگزاری جام فیفا 13=====> FIFA 13 CUP

منو حسام هر کار کردیم نتونستیم به هم وصل شیم
این مشکل تو یه لیگه دیگه هم بود که 2 روز تلاش به سرانجام نرسید یعنی راهی نداره
پیشنهاد من اینه که بازیکنا جاشونو عوض کنن ولی حسام بخاطر اینکه مدیر مسابقاته می خواد محمد باحال جایگزینه خودش کنه که سوئتفاهمی نشه لطفا نظراتتونو خیلی راحتو شفاف بگین

بچه ها یک مشکلی پیش اومده، منو حسن نمی تونیم به هیچ وجح به هم وصل بشیم، هرکاری امشب کردیم نتونستیم بازی کنیم!!! با توجه به شرایطی که داریم سه تا کار بیشتر نمی تونیم بکنیم!!!یکیش اینه که بین بچه هایی که بازی نکردن، من و عرفان و حسن و علی دوباره قرعه کشی کنیم، یک راه دیگه هم اینه که حسن به مرحله ی بعدی بره چون واقعاً حقشه و کسی منکر قدرتش نیست!!! یک راه خوب هم هست که ممد باهال که تو گروه ما بود، جایگزین من بشه، چون حقشه که تو هشت نفر باشه!!! لطفاً نظرتون رو بگید تا انجام بدیم!!! مرسی

خوب ما که خیلی روی خودمون حساب باز کرده بودیم چون حسابمون قرض الحسنه بود واسه همون زیاد اعتبار نداشت :دی
آقا دانیال مارو درجا منفجر کرد و ترکوند بعد از اون بازی دوستانه انتظار نداشتم اینقدر عالی ظاهر بشه
ولی یه گله از آقا دانیال دارم .................................... اونم اینه که ( بابا یکم کمتر میزدی به ما آبروی مارو بردی) :دی

به هر تبریک میگم بهشون امیدوارم بازی های بعد رو هم موفق باشه
البته توی جام بعدی هالتو (حال) میگیرم :دی

داداش جاتونو تو لیگ عوض کنید یه قرعه کشی کنید 4 تایه باقیمونده :bighug:

- - -ویرایش - - -

داداش جاتونو تو لیگ عوض کنید یکی اینجوری دیگه اگه اومدین فینال هردو برنده اید :دی

داداش جاتونو تو لیگ عوض کنید یه قرعه کشی کنید 4 تایه باقیمونده :bighug:
نمی تونیم جامونو عوض کنیم!!! آخه باید شرایط کسی که تو گروه اول شده حفظ بشه!!!! الان چهار نفر موندن!!! من و حسن و دانیال و علی!! علی و حسن هم تو گروهشون اول شدن، نمیشه با هم بازی کنن، چون هردو شانس قهرمانی هستن!!! میمونه من و دانیال که خوب نیست جاهامونو عوض شه!!! ممد باحال تو گروه ما بود!!! با بدشانسی حذف شد!!! اینو واقعاً راست میگم!!! حقشه که بیاد تو هشت نفر و قدرت واقعی خودش رو نشون بده!!! این جام تا سه روز دیگه تموم میشه!!! تو جام بعدی دوباره میایم و کیف می کنیم!!! الان فقط باید نظم لیگ حفظ بشه!!!!
فقط اگر الان شب نبود، به ممد زنگ میزدم که بازیشو انجام بده!!! صبح باهاش هماهنگی می کنم!!!! می دونید چرا اصرار دارم که ممد باحال باشه!!! چون واقعاً به چشم دیدم چقدر با بدشانسی حذف شد!!! مرسی از همه

من که به علی قراره ببازم
میام جامو عوض میکنم که به حسن ببازم :d
واسم مهم اینه که از دوستانم درس یاد بگیرم و دور هم اوقات خوبی داشته باشیم
برد و باخت مهم نیست و من با جابجایم با حسام مشکلی ندارم
اگه همه موافقن که من امشب با حسن بازی کنم اگه نه با علی بازی میکنم

- - -ویرایش - - -

نمی تونیم جامونو عوض کنیم!!! آخه باید شرایط کسی که تو گروه اول شده حفظ بشه!!!! الان چهار نفر موندن!!! من و حسن و دانیال و علی!! علی و حسن هم تو گروهشون اول شدن، نمیشه با هم بازی کنن، چون هردو شانس قهرمانی هستن!!! میمونه من و دانیال که خوب نیست جاهامونو عوض شه!!! ممد باحال تو گروه ما بود!!! با بدشانسی حذف شد!!! اینو واقعاً راست میگم!!! حقشه که بیاد تو هشت نفر و قدرت واقعی خودش رو نشون بده!!! این جام تا سه روز دیگه تموم میشه!!! تو جام بعدی دوباره میایم و کیف می کنیم!!! الان فقط باید نظم لیگ حفظ بشه!!!!
فقط اگر الان شب نبود، به ممد زنگ میزدم که بازیشو انجام بده!!! صبح باهاش هماهنگی می کنم!!!! می دونید چرا اصرار دارم که ممد باحال باشه!!! چون واقعاً به چشم دیدم چقدر با بدشانسی حذف شد!!! مرسی از همه
من عرفانم نه دانیال :d

با پیشنهاد عرفان ما با هم بازی کردیم نتایجم میاد خودش میگه من حال ندارم:)
فقط می خواستم اطلاع بدم:d

خب اگر شما با عرفان عزیز بازی کردید، منم امشب با mhfifia بازی می کنم، عرفان جان واقعاً لطف کردی!!! ایشالا که بتونیم تمامی زحمات تو رو توی این جام جبران کنم!!!

- - -ویرایش - - -

ما هم بدموم نمیاد بیاییم بالا ها :دی
ای شیطون!!! نشد که بشه!!!!

- - -ویرایش - - -

من تابع نظر مدیر مسابقاتم،الانم امادگی انجام بازیمو دارم،چه کنم الان؟ بیدارین اصلا!؟
علی انگار ما خوردیم بهم!!! می دونم میزنی میترکونی ما رو!!! ولی به فکر آبروی ما هم باش!!!!

- - -ویرایش - - -

عرفان جان، لطف کردی!! واقعاً نمی دونم چطوری تشکر کنم!!! اگر تو قبول نمی کردی!!! من باید کنار میکشیدم!!! البته امشب به mhfifia میبازم و کنار میکشم!!!!

به کاری که من کردم میگن خودکشی محض :d اما واسه اینکه بازی ها عقب نیفتن باید اینکار رو میکردیم
بازی خیلی خوبی بود با حسن مخصوصا بازی دوم و تونستم به بهترین خط دفاعی جام 4تا گل بزنم
بازی حسن یه سر و گردن از من بالاتر بود اما منم حریف دست و پا بسته ای واسش نبودم
خلاصه بازی با حسن خیلی حال داد
نتیجه:
بازی رفت عرفان 1 - 6 حسن
بازی برگشت عرفان 4 - 5 حسن

04555368587066958502.jpg

محمود اماده باش امشب یه بازیه زیبا بزنیم دیشب که قسمت نشد ولی امشب لیگو بازی میکنیم که هیجانشم بیشتر بشه:)

حسام قرعه بکش ببینیم که اول میزبانه کی دومم

- - -ویرایش - - -

به کاری که من کردم میگن خودکشی محض :d اما واسه اینکه بازی ها عقب نیفتن باید اینکار رو میکردیم
بازی خیلی خوبی بود با حسن مخصوصا بازی دوم و تونستم به بهترین خط دفاعی جام 4تا گل بزنم
بازی حسن یه سر و گردن از من بالاتر بود اما منم حریف دست و پا بسته ای واسش نبودم
خلاصه بازی با حسن خیلی حال داد
نتیجه:
بازی رفت عرفان 1 - 6 حسن
بازی برگشت عرفان 4 - 5 حسن

04555368587066958502.jpg

بعد سحر داشتی حالمو میگرفتی ها:d

ای شیطون!!! نشد که بشه!!!!
:(شانس نداریم ما
اگه شانس داشتیم این همه مساوی نمیدادیم با وجود حملات فراوان :دی
انشاالله جام بعدی
دوستان بازی هاتون رو زود انجام بدید ما منتظر جام بعدی هستیم

:(شانس نداریم ما
اگه شانس داشتیم این همه مساوی نمیدادیم با وجود حملات فراوان :دی
انشاالله جام بعدی
دوستان بازی هاتون رو زود انجام بدید ما منتظر جام بعدی هستیم
ما هم همینطور
با ارزوی موفقیت برای دوستان بازمانده در لیگ:دی

عاغا من یه قانون برا لیگه بعدی بگم که همه چی با ددیفالت باشه فورمشن کاستوم قبول نیس :دی با ام اچ فیفا زدم 3 دست دو تا مساوی که یکیش من دقیقه 20 اخراجی دادم بازی سوم 3 0باختم :دی عصبی شدم :دی داور نامرد یه خطا برا من نگرفت را میرفتم خطای راه رفتنمو میگرفت یه پنالتم دا د:دی دیگه بعدش الکی بازی کردم 3 تا خوردم اما بازیش حرف نداره خداییش اما بازم میگم فورمشنش دیفالته اینجوری سخت میشه یه دفاع میچسب هبه دروازه بان اصن جلو نمیاد :دی :دی
حسن من آنم اگه هستی بیا الان بزنیم نت خوبه سرحاله :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or