واقعاً چی میشه گفت؟ آقا یک عرفانه و یک جام!!!! رنگ بندی و همه چیز عالیه!!! آقا عرفان خیلی نوکرتیم!!!! اون لوگوی جام اون وسط رو از کجا گیر اوردی؟ بابا ایول، خدائیش کارات عالی هستن!!! اون هم به این سرعت
- - -ویرایش - - -
====================================================
دوستان عزیز، بازی های این مرحله رو چهارشنبه یا پنجشنبه انجام بدید!! چون شرایط این هشت بازی یک کمی از مراحل گروهی حساس تره هرچی نزدیکتر به هم برگزار کنیم، جذابیتش چند برابر میشه، از دوستان گروه یک، (حسن و دانیال) هم معذرت می خوام که حریفاشون مشخص نیست، به محض اینکه تک بازی عقب افتاده، انجام بشه، با اس ام اس براتون اسم حریف ها رو میفرستم،، باز هم مرسی از تمامی دوستان، ماه رمضان هم اومد، ایشالا هرکسی با هر نظر و ایده ایی که داره، ماه بسیار پربار و پر از موفقیت داشته باشد!!!
آقا امین چقدر غمگینانه اینا رو نوشتی، یاد خدمت خودم افتادم، سه ماه اموزشی تو شیراز، تو اون روحشون!!!!تبریک به بچه هایی که صعود کردن مخصوصا همگروهی های خودم.امیدوارم پرچم رو بالا نگه دارن.
فقط امیدوارم دوره بعد قوانین بهتر و کاملتری داشته باشیم.سر تعویق بازی اولمون من خیلی ضرر کردم.هم ساعت و روزی که بازی کردیم بد بود.ساعت 3 ظهر که من از پادگان اومدم خونه و خسته بودم. هم اون وضع اینترنت و لگی که داشتیم .کلا اون وضعیت خیلی به ضرر من شد.چون فرداش شیفت داشتم پادگان دیگه یا باید با همون وضعیت بد و لگ بازی میکردم یا کلا بیخیالش میشدم.
باز که حساس شدی اول بزار ببینم از دوره بد بالا میام که به تو برسم بقیش پیشکشمرده این حرکاتتم من عاغا حسن این سمته واویلا از همین الان فینال حسن و ام اچ فیفا نمیدونم کی میبره
مگه دستگاهت کپی خوره مهدی؟اقایون مارو حذف کنید
این بنده خدا پولم گرفت و کد نداد
من نمیرسم
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی از همه عذر میخام هرچند تقصیر من نیست تقصیر این سونی نامرده(چون من فقط فیفا بازی میکردم و هیچ کار اشتباهی هم نکردم)
دلم نمیخاست نمی کاره ول کنم
ولی انشاالله جام بعدی
مر30
=============
منم 17 سالمه و اگه ساله دیگه ی جای خوب قبول نشم میرم خدمت مقدس
کپی خورهمگه دستگاهت کپی خوره مهدی؟
تبریک به بچه هایی که صعود کردن مخصوصا همگروهی های خودم.امیدوارم پرچم رو بالا نگه دارن.
فقط امیدوارم دوره بعد قوانین بهتر و کاملتری داشته باشیم.سر تعویق بازی اولمون من خیلی ضرر کردم.هم ساعت و روزی که بازی کردیم بد بود.ساعت 3 ظهر که من از پادگان اومدم خونه و خسته بودم. هم اون وضع اینترنت و لگی که داشتیم .کلا اون وضعیت خیلی به ضرر من شد.چون فرداش شیفت داشتم پادگان دیگه یا باید با همون وضعیت بد و لگ بازی میکردم یا کلا بیخیالش میشدم.
منم بیست و سه سالمه، خدمت مقدس هم سرویس کرد ناجور، ولی دوست هایی پیدا کردم، فوق العاده!!!اقایون مارو حذف کنید
این بنده خدا پولم گرفت و کد نداد
من نمیرسم
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی از همه عذر میخام هرچند تقصیر من نیست تقصیر این سونی نامرده(چون من فقط فیفا بازی میکردم و هیچ کار اشتباهی هم نکردم)
دلم نمیخاست نمی کاره ول کنم
ولی انشاالله جام بعدی
مر30
=============
منم 17 سالمه و اگه ساله دیگه ی جای خوب قبول نشم میرم خدمت مقدس
داداش این لیگ واسه سرگرمیه .ارزش شرمندگی نداره.ایشالا موفق باشی تو دور بعد.آقا من شرمنده شمام..اصلا شرایطتون خبر نداشتم..وگر نه هر طوری شد همون ساعت 9 10 که خودتون میخواستید بازی میکردم.اون روز کل اینترنت کشور ریخته بود به هم.پینگ اومده بود 350..اوضاعی بود...