برگزاری جام فیفا 13=====> FIFA 13 CUP

واقعاً چی میشه گفت؟ آقا یک عرفانه و یک جام!!!! رنگ بندی و همه چیز عالیه!!! آقا عرفان خیلی نوکرتیم!!!! اون لوگوی جام اون وسط رو از کجا گیر اوردی؟ بابا ایول، خدائیش کارات عالی هستن!!! اون هم به این سرعت

- - -ویرایش - - -

====================================================
دوستان عزیز، بازی های این مرحله رو چهارشنبه یا پنجشنبه انجام بدید!! چون شرایط این هشت بازی یک کمی از مراحل گروهی حساس تره هرچی نزدیکتر به هم برگزار کنیم، جذابیتش چند برابر میشه، از دوستان گروه یک، (حسن و دانیال) هم معذرت می خوام که حریفاشون مشخص نیست، به محض اینکه تک بازی عقب افتاده، انجام بشه، با اس ام اس براتون اسم حریف ها رو میفرستم،، باز هم مرسی از تمامی دوستان، ماه رمضان هم اومد، ایشالا هرکسی با هر نظر و ایده ایی که داره، ماه بسیار پربار و پر از موفقیت داشته باشد!!!

چاکریم
وظیفست
یه طور بچه ها رو قرار دادم که هم گروهی ها تا تویه فینال به هم نخورن و بازی تکراری نداشته باشیم
منم که اولین حذف شده بازی هام :d
اما اگه پایه باشین بعد این جام یه جام رمضان هم انجام بدیم و اون بازی ها رو 32تیمه کنیم :d

تبریک به بچه هایی که صعود کردن مخصوصا همگروهی های خودم.امیدوارم پرچم رو بالا نگه دارن.
فقط امیدوارم دوره بعد قوانین بهتر و کاملتری داشته باشیم.سر تعویق بازی اولمون من خیلی ضرر کردم.هم ساعت و روزی که بازی کردیم بد بود.ساعت 3 ظهر که من از پادگان اومدم خونه و خسته بودم. هم اون وضع اینترنت و لگی که داشتیم .کلا اون وضعیت خیلی به ضرر من شد.چون فرداش شیفت داشتم پادگان دیگه یا باید با همون وضعیت بد و لگ بازی میکردم یا کلا بیخیالش میشدم.

تبریک به بچه هایی که صعود کردن مخصوصا همگروهی های خودم.امیدوارم پرچم رو بالا نگه دارن.
فقط امیدوارم دوره بعد قوانین بهتر و کاملتری داشته باشیم.سر تعویق بازی اولمون من خیلی ضرر کردم.هم ساعت و روزی که بازی کردیم بد بود.ساعت 3 ظهر که من از پادگان اومدم خونه و خسته بودم. هم اون وضع اینترنت و لگی که داشتیم .کلا اون وضعیت خیلی به ضرر من شد.چون فرداش شیفت داشتم پادگان دیگه یا باید با همون وضعیت بد و لگ بازی میکردم یا کلا بیخیالش میشدم.
آقا امین چقدر غمگینانه اینا رو نوشتی، یاد خدمت خودم افتادم، سه ماه اموزشی تو شیراز، تو اون روحشون!!!!

ضمن تشکر از آقا عرفان گل بابت زحمتی که میکشه:bighug: و معذرت از تمامی بچه ها که بخاطر بازی ما اینطور وضعیتشون نامعلوم و منتظر هستن :">
انشالله مشکل دوستمون حل بشه و بتونن امروز سرقرار بیاد چون بازیمون بیش از حد داره طول میکشه ;;)
بازهم ما تابع نظرات دوستانیم

--------------------------------

آقا هرکی که پست میزاره سنش هم بزنه ببینم اینجا بابابزرگ کیه
من 22
لطفا از نظام مقدس سربازی یاد نکنید که ما هم جیگر سوخته ایم ( آموزشی محمدرسول ا....بیرجند / یگان لب مرز قاین و افغانستان)

اقایون مارو حذف کنید
این بنده خدا پولم گرفت و کد نداد
من نمیرسم
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی از همه عذر میخام هرچند تقصیر من نیست تقصیر این سونی نامرده(چون من فقط فیفا بازی میکردم و هیچ کار اشتباهی هم نکردم)
دلم نمیخاست نمی کاره ول کنم
ولی انشاالله جام بعدی
مر30
=============
منم 17 سالمه و اگه ساله دیگه ی جای خوب قبول نشم میرم خدمت مقدس:دی

اقایون مارو حذف کنید
من نمیرسم
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی از همه عذر میخام هرچند تقصیر من نیست تقصیر این سونی نامرده(چون من فقط فیفا بازی میکردم و هیچ کار اشتباهی هم نکردم)
ولی انشاالله جام بعدی
مر30
=============
مگه دستگاهت کپی خوره مهدی؟

آقا من شرمنده شمام..اصلا شرایطتون خبر نداشتم..وگر نه هر طوری شد همون ساعت 9 10 که خودتون میخواستید بازی میکردم.اون روز کل اینترنت کشور ریخته بود به هم.پینگ اومده بود 350..اوضاعی بود...

اقایون مارو حذف کنید
من نمیرسم
ولی انشاالله جام بعدی
مر30
=============
منم بیست و سه سالمه، خدمت مقدس هم سرویس کرد ناجور، ولی دوست هایی پیدا کردم، فوق العاده!!!
با توجه به شرایطی که دوستمون KING76 داره مجبوریم که نتیجه رو 3-0 به نفع علی جان بزنیم!!! این دوستمون KING76 هم بدشانسی آورد بازیکن خوبی هم بود، انشاالله در جام های بعدی همراه ما باشه، از همین جا براش امید موفقیت بیشتر رو داریم!!! فقط توجه کنه که ما سه روز صبر کردیم، متأسفانه دیگه نمی تونیم بیشتر از این صبر کنیم!!!
-----------------------------------
نتیجه بازی گروه سوم

HESAMTOTTI10 2-2 MAMADBAHAL
HESAMTOTTI10 0-0 MAMADBAHAL
میزبان بازی اول من بودم، بازی دوم محمد
========================
SSSKING76SSS 0-3 ALI OF IRAN
SSSKING76333 0-3 ALI OF IRAN
======================
با توجه به این شرایط علی با 13 امتیاز به عنوان تیم اول صعود می کنه!!!
علی با دانیال بازی می کنه
منم به عنوان تیم دوم صعود می کنم و به حسن می خورم!!!
=====================
ممد باحال هم یکی از بازیکن های حرفه ایی هستن که متأسفانه حذف شدن، انشاالله که در جام های بعدی، قدرت واقعی خودش رو نشون بده!!! مرسی از دوستان
===========================
عرفان جان اگر لطف کنی و اون جدول زیباتو آپ کنی، ممنون میشیم رفیق

این هم آخرین شرایط گروه که صعود کننده ها با سبز و سقوط کننده ها با قرمز مشخص شده اند
92175309049293811123.jpg

و این هم جدول حذفی مسابقات که اولین حذف شده خودمم:d
04077079100803645257.jpg

- - -ویرایش - - -

بهترین خط حمله:

• IR7LV
  • Red20devils

بدترین خط حمله:

• sssking76sss
  • mahdi-gh-m
  • hesamtotti10

بهترین خط دفاعی:

• IR7LV
  • p3rsia7_strikerT
  • ali_of_iran

بدترین خط دفاعی:

• iran-god-of-fifa
  • mostafa682
  • mahdi-gh-m

بهترین تفاضل گل:

• IR7LV
  • p3rsia7_strikerT
  • ali_of_iran

آقا من شرمنده شمام..اصلا شرایطتون خبر نداشتم..وگر نه هر طوری شد همون ساعت 9 10 که خودتون میخواستید بازی میکردم.اون روز کل اینترنت کشور ریخته بود به هم.پینگ اومده بود 350..اوضاعی بود...
داداش این لیگ واسه سرگرمیه .ارزش شرمندگی نداره.ایشالا موفق باشی تو دور بعد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or