برگزاری جام فیفا 13=====> FIFA 13 CUP

ای بابا اینم از بدشانسی ما اینطوری که نمیشه آقا هرچه سریع تر یه کاری کن آنبن بشی آخه نامردیه تو نباشی یه پای حساس این گروه تویی
اگه تا فردا که عرفان میاد و اخرین بازی مرحله ی گروهی هست بتونم کد پیدا کنم میامبگردید ی کد برام پیدا کنید نامردا:دیمن کلی نقشه داشتم:دی

دوستان خبر خوش از یکی از بچه های همین سایت ی کد خریدم
ولی الان مسابقه دارم باید برم
فردا صبح ی ایدی میسازم و اعلام میکنم اینجا
ظهر یا شب هم بازی میکنیم با علی جان

چرا منه بدبخت رو تهدید میکنی ؟:d
من رو اولین بازنده بدونید تا همینجاشم خیلی کار مهمی کردم که اومدم تا اینجا!
شده با همه بدبختی باید اول گروه بشم تا بهت نخورم :d
بازی آخر حسام چند چند شده که جدول رو کامل کنم
داداش مگه من نیزارم اول بشی آخه :دی یه سده خفن جلوته حاجی :دی پس من خوردم به نفر دومه گروه c هنوز بازی نکرده اول شدم :دی یه حسی بهم میگه عرفانو 4 5 تا میزنم :دی :دی

داداش مگه من نیزارم اول بشی آخه :دی یه سده خفن جلوته حاجی :دی پس من خوردم به نفر دومه گروه c هنوز بازی نکرده اول شدم :دی یه حسی بهم میگه عرفانو 4 5 تا میزنم :دی :دی
عزیزم حساس نشو حس تو حس شده:d

- - -ویرایش - - -

عزیزم حساس نشو حس تو حس شده:d

خوووب منم اومدم اهواز و آماده بازی آخر:d منم یه حسی بهم میگه تویه این بازی ها بالای 5 گل میخورم:d
گل پنجم رو که میخورم محمود این شکل\m/ عرفان این شکل/:) کاسیاس این شکل:| تماشاچیا این شکل:-w مربی رئال این شکل:-ssرونالدو این شکل:-??
بازی دوم گروه B چی شد پس؟
راستی چیکار کردی که بن شدی؟ منم کپی خورم نگووو که بن میشم منننننننم/:)

خب خدا رو شکر مه king76 هم برگشت، فقط چرا هی بازیتو میندازی واسه فردا؟ نمیشه امشب بازی کنی؟ همه معطل شما هستن!!!!
دوستان عزیز امشب قرار بود بازی های دور بعد رو مشخص کنیم ولی با شرایطی که ایجاد شد، یک روز عقب افتادیم!!! فردا به طور کامل مشخص میشه که چه افرادی صعود کردند، اون وقت جدول رو میذاریم!!! ببخشید واسه دیر کرد!!! مرسی

- - -ویرایش - - -

خوووب منم اومدم اهواز و آماده بازی آخر:d منم یه حسی بهم میگه تویه این بازی ها بالای 5 گل میخورم:d
گل پنجم رو که میخورم محمود این شکل\m/ عرفان این شکل/:) کاسیاس این شکل:| تماشاچیا این شکل:-w مربی رئال این شکل:-ssرونالدو این شکل:-??
چه خوب، عرفان جان بازیتو کی انجام میدی؟ فردا؟ نمیشه امشب بازی کنید که بتونیم جدول بازی های دور بعد امشب بزاریم؟

خب خدا رو شکر مه king76 هم برگشت، فقط چرا هی بازیتو میندازی واسه فردا؟ نمیشه امشب بازی کنی؟ همه معطل شما هستن!!!!
دوستان عزیز امشب قرار بود بازی های دور بعد رو مشخص کنیم ولی با شرایطی که ایجاد شد، یک روز عقب افتادیم!!! فردا به طور کامل مشخص میشه که چه افرادی صعود کردند، اون وقت جدول رو میذاریم!!! ببخشید واسه دیر کرد!!! مرسی

حسام جان طبق قانون فقط یک روز میشه بازی هارو عقب انداخت
بقیه دوستان که بیکار نیستند هی منتظر بمونند
الان 3 شبه بازی عقب می اندارند
فردی که حاضر نشده 3بر صفر براش حساب کن تمومش کن بره

عرفان داداش تمام اون شکلکا برا بازیکنا منم هست فقط برعکس :دی تیما پس یکیه :دی حساس شد خواستم برزیل بردارم این آلونسو گیر داده میگه خیانتت!!! :دی

من میتونم امشب بازی کنم
من که گفتم چهارشنبه میام اما بخاطر بچه ها یه روز زودتر اومدم که من باعث به هم ریختگی برنامه نشم و بچه ها معطل من نشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or