تبریک به حسن آقای گل گلاب که قهرمان شد!!! تبریک به علی آقای حرفه که هم تو فیفا و هم تو زندگی حرفه ایی هستن!!!ایشون لیسانسشو تو شریف گرفته، الانم ارشد رو تو علامه ی طباطبایی می خونه!!! تبریک به تمام بچه ها که تونستیم یک جام خوب رو تجربه کنیم و دوستان خوبی مثل شماها پیدا کنیم!!! بچه ها ما 62 بازی تو این جام انجام دادیم که حتی تو یک بازی هه کسی هرگز با حریفش درگیر نشد!!! واقعاً این مهمترین چیز بوده که همه به یکدیگر احترام گذاشتیم!!! عبدالله جان عزیز تهرانی ها هم تو لیگ بد کار نکردن!!! تو جمع چهار تیم برتر دوتا تهرانی یک گرگانی و یک اهوازی داشتیم!!! انشاالله که تو جام رمضان بتونیم شما رو هم ببینیم!!! عرفان عزیز یک تشکر ویژه هم از تو می کنیم که واقعاً زحمت کشیدی و هیجان زیادی به کار دادی!!! در آخر از همه ی دوستان بخاطر کمی و کاستی های که بوده عدر خواهی می کنم!!! امیدوارم که بتونیم بیشتربا هم باشیم و بازی کنیم و لدت ببریم!!!
فهرمان لیگ حسن آقای گل گلاب، مردی از خطه ی سرسبز شمال!!!
در آخر هم حیفم میاد نامی از ممد باحال نبرم!!! نمی دونم چرا اینقدر باهاش احساس راحتی می کنم!!!! پرچم اصفهانیا رو تو جام بعدی ببر بالا پسر!!!!
فهرمان لیگ حسن آقای گل گلاب، مردی از خطه ی سرسبز شمال!!!
در آخر هم حیفم میاد نامی از ممد باحال نبرم!!! نمی دونم چرا اینقدر باهاش احساس راحتی می کنم!!!! پرچم اصفهانیا رو تو جام بعدی ببر بالا پسر!!!!
آخرین ویرایش: