آره اینو خودمم فهمیدم :dحسام بدترین خط حمله نیست عرفان
نفر4 تو گرو4 7 تا زده حسام 8 تا
محمود نتت درست شده یا هنوز همون جوری داغونه؟؟اولین بازیه نیمه نهایی هم انجام شد بازی خوبی بود لذت بردیم در کنار دوسته خوبمون بازی کردیم نتایج: red20delis 0 p3rsia7 striker 3 میزبان ایشون بودن red20devils 1 p3rsia7 striker 2 میزبان من بودم بازیه دوم خیلی هیجانی بود از این گل به گل داداش امید وارم دوره بعدی موفق باشی
دمت گرم من بوش رفتمآره اینو خودمم فهمیدم :d
- - -ویرایش - - -
این هم یک پای قبل فینال :d
با این دوستمون که اصن لگ نبود بجز نیمه 2 بازی دوم یکمی لگی شد اوکیهمحمود نتت درست شده یا هنوز همون جوری داغونه؟؟
اروم باش قربونت برم:dدمت گرم من بوش رفتم
- - -ویرایش - - -
با این دوستمون که اصن لگ نبود بجز نیمه 2 بازی دوم یکمی لگی شد اوکیه
- - -ویرایش - - -
اون دو سه شب همه ترکیده بود نتشون مشکل من نبودم نمیدونم چی شده دوباره با سر رفتن تو این نت ها
- - -ویرایش - - -
اوه اوه چه بازیی این بازیه حسام و حسن کاش میشد ببینیمش حسن حسام با تفاضل +2 زدی من دیگه بازی نمیکنم بات برا اینکه نزنی بترکونیم حسام جان شما هم همینطور اگه حسن و با تفاضل +2 زدی من فینالو تقدیم میکنم
اولین بازیه نیمه نهایی هم انجام شد بازی خوبی بود لذت بردیم در کنار دوسته خوبمون بازی کردیم نتایج: red20delis 0 p3rsia7 striker 3 میزبان ایشون بودن red20devils 1 p3rsia7 striker 2 میزبان من بودم بازیه دوم خیلی هیجانی بود از این گل به گل داداش امید وارم دوره بعدی موفق باشی
اختیار داری داداش شما هم بازیت متفاوت بود نسبت به باقی پاسکاریه خوبی میکردیایشون بازیشون خیلی خوبه..مخصوصا با رونالدو.این بشر نمیشه جلوش وایسی انشالله بری فینال حداقل بگم از یک فینالیست باختم!!
تجربه خوبی بود.همه چی اینجا خوب بود.
همگی خسته نباشید!
اولین بازیه نیمه نهایی هم انجام شد بازی خوبی بود لذت بردیم در کنار دوسته خوبمون بازی کردیم نتایج: red20delis 0 p3rsia7 striker 3 میزبان ایشون بودن red20devils 1 p3rsia7 striker 2 میزبان من بودم بازیه دوم خیلی هیجانی بود از این گل به گل داداش امید وارم دوره بعدی موفق باشی
منم همین تقاضا رو می خواستم از تو بکنم زیاد جلو بچه ها شرمندم نکنمرسی که بازیتونو انجام دادید!!! من و حسن هم اگر بشه امشب ساعت 1 اینا بازیمونو انجام میدیم!!!! محمود از همین الان خودتو برای روبرو شدن با حسن آماده کن!!! من برای حفظ ابرو از حسن می خوام تو ثبت نتیجه هفت هشت گل از خودش کم کنه و بعد نتیجه رو بزنه، آبروی ما رو حفظ کنه
دانیال واقعاً بی سروصدا داره خودش رو به همه اثبات می کنه!! بعد از برد جلوی مصطفی، الان هم علی رو زذه!!!بازی ما تموم شد
بازی رفت dani000pz میزبان
dani000pz 4 - 1 ali_of_iran
بازی برگشت ali_of_iran میزبان
ali_of_iran 1 - 4 dani000pz
داداش خجالتمون نده ما کوچیک شماها هستیمدانیال واقعاً بی سروصدا داره خودش رو به همه اثبات می کنه!! بعد از برد جلوی مصطفی، الان هم علی رو زذه!!!
حسین داداش باید یه فرقی تو بازی دوستانه و بازی رسمی باشه یا نه ولی باز ما کوچیکتیمدانیال خودتی...؟!!!!!!!!!!!!
بابا دوپین کردیا...دمت گرم...من تو رو میبرم ولی علی رو خیلی کم میبردم و 70% میباختم ولی با این نتایجی که تو بردی دیگه دارم به خودم شک میکنم...بازم دمت گرم...امید وارم با قهرمانیت خودتو بیش از این ثابت کنی...