برگزاری جام فیفا 13=====> FIFA 13 CUP

اولین بازیه نیمه نهایی هم انجام شد بازی خوبی بود لذت بردیم در کنار دوسته خوبمون بازی کردیم نتایج: red20delis 0 p3rsia7 striker 3 میزبان ایشون بودن red20devils 1 p3rsia7 striker 2 میزبان من بودم بازیه دوم خیلی هیجانی بود از این گل به گل :دی داداش امید وارم دوره بعدی موفق باشی

حسام بدترین خط حمله نیست عرفان
نفر4 تو گرو4 7 تا زده حسام 8 تا
آره اینو خودمم فهمیدم :d

- - -ویرایش - - -

این هم یک پای قبل فینال :d
05985555286465400177.jpg

اولین بازیه نیمه نهایی هم انجام شد بازی خوبی بود لذت بردیم در کنار دوسته خوبمون بازی کردیم نتایج: red20delis 0 p3rsia7 striker 3 میزبان ایشون بودن red20devils 1 p3rsia7 striker 2 میزبان من بودم بازیه دوم خیلی هیجانی بود از این گل به گل :دی داداش امید وارم دوره بعدی موفق باشی
محمود نتت درست شده یا هنوز همون جوری داغونه؟؟

آره اینو خودمم فهمیدم :d

- - -ویرایش - - -

این هم یک پای قبل فینال :d
05985555286465400177.jpg

دمت گرم من بوش رفتم :دی

- - -ویرایش - - -

محمود نتت درست شده یا هنوز همون جوری داغونه؟؟
با این دوستمون که اصن لگ نبود بجز نیمه 2 بازی دوم یکمی لگی شد اوکیه

- - -ویرایش - - -

اون دو سه شب همه ترکیده بود نتشون مشکل من نبودم :دی نمیدونم چی شده دوباره با سر رفتن تو این نت ها :دی

- - -ویرایش - - -

اوه اوه چه بازیی این بازیه حسام و حسن :دی کاش میشد ببینیمش :دی حسن حسام با تفاضل +2 زدی من دیگه بازی نمیکنم بات برا اینکه نزنی بترکونیم :دی حسام جان شما هم همینطور اگه حسن و با تفاضل +2 زدی من فینالو تقدیم میکنم :دی

دمت گرم من بوش رفتم :دی

- - -ویرایش - - -

با این دوستمون که اصن لگ نبود بجز نیمه 2 بازی دوم یکمی لگی شد اوکیه

- - -ویرایش - - -

اون دو سه شب همه ترکیده بود نتشون مشکل من نبودم :دی نمیدونم چی شده دوباره با سر رفتن تو این نت ها :دی

- - -ویرایش - - -

اوه اوه چه بازیی این بازیه حسام و حسن :دی کاش میشد ببینیمش :دی حسن حسام با تفاضل +2 زدی من دیگه بازی نمیکنم بات برا اینکه نزنی بترکونیم :دی حسام جان شما هم همینطور اگه حسن و با تفاضل +2 زدی من فینالو تقدیم میکنم :دی
اروم باش قربونت برم:d
فینال واسه خودته

ایشون بازیشون خیلی خوبه..مخصوصا با رونالدو.این بشر نمیشه جلوش وایسی :دی انشالله بری فینال حداقل بگم از یک فینالیست باختم!!
تجربه خوبی بود.همه چی اینجا خوب بود.
همگی خسته نباشید!

ایشون بازیشون خیلی خوبه..مخصوصا با رونالدو.این بشر نمیشه جلوش وایسی :دی انشالله بری فینال حداقل بگم از یک فینالیست باختم!!
تجربه خوبی بود.همه چی اینجا خوب بود.
همگی خسته نباشید!
اختیار داری داداش شما هم بازیت متفاوت بود نسبت به باقی پاسکاریه خوبی میکردی ;)

- - -ویرایش - - -

البته من فینالیست نیستم که ببین چه خان هایی جلومنن :دی اصن راه فرار نداره رونالدوم هم با تکنیکاش کاری نمیتنه بکنه :دی
راستی میگم تویه پرتغال کورشما هستش آنلاین یا نه ؟ تو UT که نیستش . خیلی خوبه همه دریبل دو طرفه هاش رد میشه مثه نیمار ولی رونالدو چون میخواد لایی بده رد نمیشه :دی

مرسی که بازیتونو انجام دادید!!! من و حسن هم اگر بشه امشب ساعت 1 اینا بازیمونو انجام میدیم!!!! محمود از همین الان خودتو برای روبرو شدن با حسن آماده کن!!! من برای حفظ ابرو از حسن می خوام تو ثبت نتیجه هفت هشت گل از خودش کم کنه و بعد نتیجه رو بزنه، آبروی ما رو حفظ کنه:-/

مرسی که بازیتونو انجام دادید!!! من و حسن هم اگر بشه امشب ساعت 1 اینا بازیمونو انجام میدیم!!!! محمود از همین الان خودتو برای روبرو شدن با حسن آماده کن!!! من برای حفظ ابرو از حسن می خوام تو ثبت نتیجه هفت هشت گل از خودش کم کنه و بعد نتیجه رو بزنه، آبروی ما رو حفظ کنه:-/
منم همین تقاضا رو می خواستم از تو بکنم زیاد جلو بچه ها شرمندم نکن

دانیال خودتی...؟!!!!!!!!!!!!
بابا دوپین کردیا...دمت گرم...من تو رو میبرم ولی علی رو خیلی کم میبردم و 70% میباختم ولی با این نتایجی که تو بردی دیگه دارم به خودم شک میکنم...بازم دمت گرم...امید وارم با قهرمانیت خودتو بیش از این ثابت کنی...

دانیال واقعاً بی سروصدا داره خودش رو به همه اثبات می کنه!! بعد از برد جلوی مصطفی، الان هم علی رو زذه!!!
داداش خجالتمون نده ما کوچیک شماها هستیم

- - -ویرایش - - -

دانیال خودتی...؟!!!!!!!!!!!!
بابا دوپین کردیا...دمت گرم...من تو رو میبرم ولی علی رو خیلی کم میبردم و 70% میباختم ولی با این نتایجی که تو بردی دیگه دارم به خودم شک میکنم...بازم دمت گرم...امید وارم با قهرمانیت خودتو بیش از این ثابت کنی...
حسین داداش باید یه فرقی تو بازی دوستانه و بازی رسمی باشه یا نه ولی باز ما کوچیکتیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or