Source
پ.ن: به وقت ایران فردا ساعت 19:30
آخرین ویرایش:
تا امروز طبق بیشتر شنیدهها و شایعات قدرت XSX بیشتر از PS5 هست، ولی اینکه دقیقاً چقدر معلوم نیست.
اگه PS5 ضعیفتر از XSX باشه ولی تفاوت دو کنسول خیلی هم زیاد نباشه (یه چیزی مثل نسل قبل که هنوز نمیدونم کدوم کنسول قویتر بود!) خیلی بعید میدونم امروز به جز یه سری اطلاعات سختافزاری چیز دیگهای نشون بدن. یعنی میان یه سری صحبت در مورد سختافزار میکنن و شاید حداکثر قیافهی خود کنسول رو هم ببینیم و تمام (همون کنسول رو هم شک دارم!). ولی اگه اختلاف زیاد باشه، احتمال نمایش حداقل یه بازی یا دموی تکنیکی هم بالا میره که اینطوری تمرکز رو یه ذره از روی این قضیه بردارن و بحثها به سمت اون بازیه بره.
کلاً به نظرم نمایش یا عدم نمایش بازی توی برنامهی امروز به اختلاف قدرت PS5 و XSX برمیگرده و بس!
اعلام قیمت هم که احتمالش در حد صفره و به این زودیها چیزی در این مورد نمیگن. چون فاکتور مهمی هست و همچنان باید در موردش چونه بزنن و به رقیب هم نگاه کنن که چیکار میکنه.
توی اون یکی تاپیک هم گفتم، به نظرم کلاً این قضیه ربطی به برنامه مایکروسافت نداشته و از قبل قرار بوده همچین چیزی رو اعلام کنن.بنظرت مسخره نیست ضعیف تر باشی و بذاری یک روز بعد از مشخصات کنسول رقیب؟![]()
اتفاقا اگه ضعیف تره الان وقتشه...نه اینکه بزاره دو سه ماه مونده به انتشار کنسول یهو ضعیف بودن کنسول و مقایسه اش با رقیب دم عرضه بشه تیتر همه سایتابنظرت مسخره نیست ضعیف تر باشی و بذاری یک روز بعد از مشخصات کنسول رقیب؟![]()
بابا بیخیال ...با توجه به سیاست استفاده سونی از آژور و شایعه اینکه سونی هم 52 تا cu داره با ری تریسینگی که مایکرو و ای ام دی مشترکا روش کار کردن یعنی رسما پی اس 5 چیپ یکسان با اس ایکس داره و اون بیلبیلکی که مایکرو نشون دادو خیلی شبیه پتنت سونی بود سیاست ریلیز فرست پارتیهای سونی روی پی سی من میگم دوتاکنسول یکی هستن یعنی احتمالا این نسل سونی و مایکرو با هم یه پلتفرم دارن.
توی اون یکی تاپیک هم گفتم، به نظرم کلاً این قضیه ربطی به برنامه مایکروسافت نداشته و از قبل قرار بوده همچین چیزی رو اعلام کنن.
چون GDC 2020 قرار بود توی همین بازه زمانی (۱۶ تا ۲۰ مارس) برگزار بشه و سونی هم احتمالاً برنامه داشته که اونجا یه سری اطلاعات از PS5 بده. ولی کرونا از راه رسید و GDC رو ترکوند و الآن توی همون روز اطلاعات موردنظر رو این مدلی میدن، به جای حضور فیزیکی توی GDC. یعنی چه مایکروسافت اون کار رو میکرد چه نه، سونی احتمالاً قبلش برنامهریزی کرده بوده برای این ماجرا.![]()
لزوما که نباید ضعیف تر یا قویتر باشهبنظرت مسخره نیست ضعیف تر باشی و بذاری یک روز بعد از مشخصات کنسول رقیب؟![]()
نه اخه خداوکیلی نگاه کن:بابا بیخیال ...![]()
Sarcasm Detected
نه عزیزمSFS یه سیستمی هست که اتوماتیک میگرده و تکسچرهایی رو که در طول بازی یا مرحله زیاد کاربرد ندارن رو از روی رم بر میداره تا جای اضافه نگیرن و با توجه به اینکه حدود 50 درصد از حجم رم رو همین تکسچرها تشکیل میدن با این کار بین 2 تا 3 برابر بهرهوری رم بیشتر میشه
روز خوبی داشته باشی
![]()
نه عزیزم Sarcasm نبود، SFS هم میدونم چیه، خودم برنامه نویسم و آشنایی نسبی با سمپلرها دارم. سوالم چیز دیگه ای بود، SFS مثل ESRAM نیاز به برنامه نویسی مجزا داره یا کامل هاردور هندلش میکنه؟
اینکه مایکرو استفاد کرده یه اکسپنشن کارت هست که همین الآن هم با قیمت 150 دلار تو بازار پیدا میشه .. فقط اومدن با همکاری شرکاشون برای سری اکس قدرتمند ترش کردن ...نه اخه خداوکیلی نگاه کن:
View attachment 132491
Xbox Series X Storage Drives Look a Lot Like This Sony PS5 Patent
Xbox Series X Storage Drives Look a Lot Like This Sony PS5 Patent
همه چی خیلی مشکوک میزنه سونی میخواد از آژور استفاده کنه
مایکروسافت با ای ام دی یه چیپ رو دولوپ میکنه که قراره تو پی اس 5 استفاده بشه یه شایعه میگه که دقیقا به اندازه اس ایکس کامپیوت شیدر داره دقیقا همون سی پی یو رو داره از رابط pci ex 4 برای اس اس دی استفاده میکنه... یعنی دقیقا جفتشون دارن یه چیپ رو استفاده میکنن
سونی داره بازیهاش رو برای پلتفرم مایکروسافت ویندوز منتشر رمیکنه
مایکروسافت از یه چیزی خیلی شبیه به پتنت سونی استفاده میکنه...
اتفاقا اگه ضعیف تره الان وقتشه...نه اینکه بزاره دو سه ماه مونده به انتشار کنسول یهو ضعیف بودن کنسول و مقایسه اش با رقیب دم عرضه بشه تیتر همه سایتادیگه هر اتفاقی میخواد بیوفته رو میخواد تو همین فاصله شش-هشت ماهه تا عرضه کنسولا(اگه تاخیر نخورن) یکم اثرشو کمتر کنه
و نزدیکای انتشار فقط پشت سر هم بازی نشون بده
![]()
توی اون یکی تاپیک هم گفتم، به نظرم کلاً این قضیه ربطی به برنامه مایکروسافت نداشته و از قبل قرار بوده همچین چیزی رو اعلام کنن.
چون GDC 2020 قرار بود توی همین بازه زمانی (۱۶ تا ۲۰ مارس) برگزار بشه و سونی هم احتمالاً برنامه داشته که اونجا یه سری اطلاعات از PS5 بده. ولی کرونا از راه رسید و GDC رو ترکوند و الآن توی همون روز اطلاعات موردنظر رو این مدلی میدن، به جای حضور فیزیکی توی GDC. یعنی چه مایکروسافت اون کار رو میکرد چه نه، سونی احتمالاً قبلش برنامهریزی کرده بوده برای این ماجرا.![]()
لزوما که نباید ضعیف تر یا قویتر باشهممکنه به صورت کلی دو کنسول در یه حد قدرت داشته باشن یا اختلافشون خیلی کم باشه.
اخه مشکل اینجاست قدرت سری اکس رو اسپنسر 2 هفته پیش اعلام کردالان وقتش نیست میتونست قبل از مایکروسافت مشخصات بده الان یا سه ماه مونده فرقی نداره و باز همون بحث ها میشه
سونی همین دیشب یهو اعلام کرد که میخواد فردا درباره معماری ps5 صحبت کنه و تصمیم از قبل اعلام شده ای نبود مثلا مایکروسافت همون موقع که GDC کنسل شد گفت ما برنامه هامون رو آنلاین برگذار میکنیم ولی سونی سکوت کرده بود.
make sense![]()