برنامه ویژه سونی با حضور مارک سرنی در رابطه با PS5

به نظر شما در این استریم می توانیم منتظر چه چیزی باشیم !؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    127
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GUѦRDiAN

کاربر سایت
PS5_03-17-20.jpg

معمار ارشد کنسول نسل نهمی سونی، آقای مارک سرنی قصد دارد در قالب یک ویدیوی از پیش ضبط شده که در تاریخ 18 مارس ساعت 9:00 صبح (به وقت PT) پخش خواهد شد اطلاعات جامعی در رابطه با PS5 با عموم به اشتراک بگذارد . این ویدیو در اصل مربوط به جلسه ای است که برای کنفرانس GDC برنامه ریزی شده بود ولی همانطور که می دانید به علت شیوع ویروس کرونا به تابستان موکول شد

Source

پ.ن: به وقت ایران فردا ساعت 19:30

آخرین ویرایش:
تو جنگ دو کنسول یک سری عوامل اول کار دخیل هستن
1- قدرت دو کنسول
2- قیمت دو کنسول
3- زمان و نحوه عرضه
4- تبلیغات
اینها هر کدامش تاثیر گذاره ولی هر کدوم هم میتونه تا حدی همدیگر پوشش بده مثلا یک کنسول قیمتش بالاتره ولی از اون طرف سخت افزارش قوی تره یا یک کنسول قراره یک سال زودتر بیاد و تبلیغات خوبی هم داشته

در کل با توجه به این ماکرو دو سری کنسول عرضه کرده یک بازه رو برای خودش ترسیم کرده که سونی بین رو بین این قضیه قرار بده

میت

اینی که میگی بخاطر کرونا عقب افتاده درست، ولی اگه ضعیف تر باشه، هر چقدرم امروز برنامه ریزی کرده باشن و اتفاقی اینجوری شده باشه (که عمرا) فردای برنامه مایکروسافت انداختن خیلی تابلوئه! راحت میتونن بندازن عقب، یه ویدیو از پیش ضبط شده است دیگه!

آقا یه هفته بندازن عقب اصلا شما بگو پنج روز! ولی وقتی فردای برنامه مایکروسافت قرار پخشش کنه فقط میخاد اطلاعات و هایپ مایکروسافت تحت تاثیر قرار بده! :D که اونم باید دستش پر باشه حالا نه اینکه حتما باید در مورد گرافیک باشه، چون این موارد در نهایت تو خروجی بازی ها اونقدری تفاوت نداره به نظرم، ولی خب حتما یه چیز خفنی تو چنته داره که گذاشته فردای برنامه مایکرو و همونطور که گفتم کنفرانس نیست که نتونه حداقل یه هفته بندازتش عقب یه ویدیو از پیش ضبط شده است که خودشون میدون وقتی میندازن فردای ماجرای مایکرو ملت میگن حتما قوی تره و یه چیزی هست و انتظارها میره بالا..

مایکروسافت از چند ماه پیش گفته بود سری X 8 برابری وان S و 2 برابر وان X قدرت داره ولی خب تو فرومها گفتن این GCN هست و امکان نداره RDNA باشه و ... :دی بعد 3 ماه پیش کنسول و بازی در دست ساخت براش رو رونمایی کردن، 1 ماه پیش هم گفتن 12TF قدرت داره و RDNA 2.0 استفاده میکنه و ... و پریروز هم یهو از مشخصات تکمیلی رونمایی کردن :دی پس اینکه سونی میخواسته کنسولش رو تو GDC نمایش بده رو نمیشه بگی 2 روز بعد از رونمایی از اطلاعات سری X بوده چون خیلی وقت هست مایکرو داره از کنسولش و توانایی‌هاش اطلاعات میده :دی

اینی که میگی بخاطر کرونا عقب افتاده درست، ولی اگه ضعیف تر باشه، هر چقدرم امروز برنامه ریزی کرده باشن و اتفاقی اینجوری شده باشه (که عمرا) فردای برنامه مایکروسافت انداختن خیلی تابلوئه! راحت میتونن بندازن عقب، یه ویدیو از پیش ضبط شده است دیگه!

آقا یه هفته بندازن عقب اصلا شما بگو پنج روز! ولی وقتی فردای برنامه مایکروسافت قرار پخشش کنه فقط میخاد اطلاعات و هایپ مایکروسافت تحت تاثیر قرار بده! :D که اونم باید دستش پر باشه حالا نه اینکه حتما باید در مورد گرافیک باشه، چون این موارد در نهایت تو خروجی بازی ها اونقدری تفاوت نداره به نظرم، ولی خب حتما یه چیز خفنی تو چنته داره که گذاشته فردای برنامه مایکرو و همونطور که گفتم کنفرانس نیست که نتونه حداقل یه هفته بندازتش عقب یه ویدیو از پیش ضبط شده است که خودشون میدون وقتی میندازن فردای ماجرای مایکرو ملت میگن حتما قوی تره و یه چیزی هست و انتظارها میره بالا..
آخه همین الآنش هم به حد کافی دیر شده. :D مایکروسافت سخت‌افزار رو که کامل معرفی کرده، کنسول و کنترلر رو نشون داده، حتی بازی انحصاری هم براش معرفی کرده ولی PS5 هنوز خیلی کچله از نظر معرفی. هفته دیگه هم مینداختن زیاد فرقی نمی‌کرد و کلاً هر وقت این چیزها رو بگن، با مشخصات XSX مقایسه میشه دیگه.
یه چیز دیگه رو هم باید در نظر گرفت. اگه PS5 ضعیف‌تر باشه، شاید اصلاً امروز صحبتی از ترافلاپ مرافلاپ نشه که بشه راحت مقایسه کرد! می‌تونن مثلاً یه سری ویژگی‌های کلی از مقدار و مدل رم تا فلان ویژگی پردازنده و اینا رو اعلام کنن و آخرش هم بگن هرکی از نشنیدن عدد ترافلاپس ناراحته، می‌تونه جمع کنه و بره خودش حساب کنه! :D
یعنی اگه PS5 ضعیف‌تر از XSX باشه، فعلاً راه فرار برای لو نرفتن میزان این ضعف وجود داره. مثل نسل قبل که حتی تا مدتی بعد از معرفی رسمی هر دو کنسول هم کامل مشخص نبود کدوم قوی‌تره، تا اینکه تحلیل‌های بیشتر اومد و بعدش هم مقایسه بین بازی‌های مولتی‌پلتفرم و در نهایت مشخص شد جریان چیه. الآن هم ممکنه تا یه مدت نفهمیم جریان چیه تا اینکه بازی‌سازها بیشتر صحبت کنن و بعدش هم بازی‌ها از راه برسن و همه چیز شفاف بشه.

سونی همین دیشب یهو اعلام کرد که میخواد فردا درباره معماری ps5 صحبت کنه و تصمیم از قبل اعلام شده ای نبود مثلا مایکروسافت همون موقع که GDC کنسل شد گفت ما برنامه هامون رو آنلاین برگذار میکنیم ولی سونی سکوت کرده بود. :D
نمی‌دونم والا! کلاً مدل برخورد سونی با PS5 توی این مدت عجیب بوده و این اولین بار نیست که همچین اتفاقاتی می‌افته. :D
مثلاً ملت نشسته بودن سر خونه و زندگی‌شون و داشتن چای و بیسکوییت می‌خوردن که یهویی یه مقاله‌ای توی فلان سایت منتشر شد و PS5 خیلی بی‌مقدمه از طریق اون سایت معرفی شد! :D باز دو هفته بعدش کسی از قبل آماده نبود و یه دفعه یه مصاحبه‌ای از سرنی اومد که اطلاعات مهمی از PS5 می‌داد. یعنی رفتارشون جوری بوده که من از این قضیه اخیر هم زیاد تعجب نکردم. البته من خودم بیشتر یه دید سنتی دارم و همون فرمت قبلی رو ترجیح میدم که مثلاً توی E3 کنسول معرفی می‌شد یا PS Meeting برگزار می‌کردن و همه چیز اونجا اعلام می‌شد، ولی الآن اوضاع این مدلی شده و کاریش نمیشه کرد.

Khronos از استاندارد ری تریسینگ Vulkan رونمایی کرد امروز. من خیلی ایده ای در مورد PS ندارم، معمولا از OpenGL و Vulkan استفاده می کردن توی کنسول های قبلیشون یا استاندارد مخصوص خودشون رو می ساختن؟ الان سونی که به DirectX و در نتیجه DXR دسترسی نداره، باید از این استفاده کنه دیگه، نه؟

ضدحال ترین حالت ممکن اینه که همون 9 TF قبلی که صحبتش بود قدرت داشته باشه:D ولی پیش بینی من اینه نزدیکن دوتاشون و اکس باکس تا حدی برتری داره

• Like
Reactions: The Fade
Khronos از استاندارد ری تریسینگ Vulkan رونمایی کرد امروز. من خیلی ایده ای در مورد PS ندارم، معمولا از OpenGL و Vulkan استفاده می کردن توی کنسول های قبلیشون یا استاندارد مخصوص خودشون رو می ساختن؟ الان سونی که به DirectX و در نتیجه DXR دسترسی نداره، باید از این استفاده کنه دیگه، نه؟
البته سونی عضو بنیاد Khronos هستش ... احتمالا یا Open GL هستش (بیشتر) یا ولکان ... البته فرضیه دیگه اینه که تیم sony pictures با همکاری سونی کامپیوتر براشون API گرافیکی بسازن ...

پ.ن : مایکروسافت هم عضو بنیاد Khronos هستش .. اگه سونی از ولکان استفاده کنه احتمالا از کد های مایکرو هم استفاده خواهد کرد ...

ضدحال ترین حالت ممکن اینه که همون 9 TF قبلی که صحبتش بود قدرت داشته باشه:D ولی پیش بینی من اینه نزدیکن دوتاشون و اکس باکس تا حدی برتری داره

اختلاف هیچ وقت اینجوری نخواهد بود. نه خیلی قوی تر و نه خیلی ضعیف تر.

برخلاف نظر این دوستمون جناب دایناسور فکر نمیکنم سونی از قبل برای معرفی تو این روز برنامه ریزی کرده بوده باشه و اتفاقی این لا لو ها هم مایکرو مشخصات کنسولش رو کامل داده باشه بیرون. به هر صورت چیزی که عیانه قدرت وحشتناک بالای XSX هست و مایکرو هم به شدت نسبت بهش اعتماد به نفس داره. قطعا اونها اطلاعاتشون از ما جامع تره و میدونن دارن چیکار میکنن که اینطور پز سخت افزار هیولاشون رو میدن. اما سونی هم محض دمیح کنترل مجبور شده نمایش بزاره و میخواد یه کارتشو رو کنه. وگرنه بازی رو میبازه. یعنی عین شطرنجه و الان باید یه چیزی برای رو کردن داشته باشه. و از اونجایی که به قول دوستمون دوره بزن درویی هم گذشته، اینکه بیاد یه چیزی پرت کنه و بره تا با مبهم نگه داشتن قضیه ضعف سخت افزاری رو جمع کنه تقریبا منتفیه. چون سریع تحلیل ها میاد و مشخص میشه چیکاره اس و مخلص کلام معرفی PS5 با این فاصله کم در صورتی که سخت افزارش صعیف تر باشه و دستکم تو بخش هایی برتری نداشته باشه تنها یک معنا دارن، صحه گذاشتن به ادعای مایکروسافت مبنی بر قوی ترین کسنول بودن و قطعا بیشتر و بهتر از هرکسی به نفع مایکرو کار کردن.

نظرم هنوز روی حرف digital foundry هست.
ps5 همون 9.2 ترافلاپسه احتمالا.

برای xbox دقیقا اشاره میکنه چند ماه پیش که کنسول علاوه بر اینترفیس 256 بیت یه 64 بیت اضافی هم داره و مموری gddr6 هم یک گیگ استفاده میشه هم 2 گیگ،
مطلبی که امکان نداره کسی همینطوری حدس زده باشه
It's a curious figure, especially if we return to the Project Scarlett reveal teaser at E3 which seemed to show both 1GB and 2GB GDDR6 in play. Maybe we're looking at a hybrid memory interface with some modules using a 256-bit interface with others at 64-bit. This is something of a mystery that will hopefully be resolved when the official spec is shared by Microsoft.
PS5 specs and features confirmed so far, including SSD, ray tracing, GPU and CPU for the PlayStation 5 explained

با توجه به سیاست استفاده سونی از آژور و شایعه اینکه سونی هم 52 تا cu داره با ری تریسینگی که مایکرو و ای ام دی مشترکا روش کار کردن یعنی رسما پی اس 5 چیپ یکسان با اس ایکس داره و اون بیلبیلکی که مایکرو نشون دادو خیلی شبیه پتنت سونی بود سیاست ریلیز فرست پارتیهای سونی روی پی سی من میگم دوتاکنسول یکی هستن یعنی احتمالا این نسل سونی و مایکرو با هم یه پلتفرم دارن.
آقا این کلمات رو جدی میگی؟

برای xbox دقیقا اشاره میکنه چند ماه پیش که کنسول علاوه بر اینترفیس 256 بیت یه 64 بیت اضافی هم داره و مموری gddr6 هم یک گیگ استفاده میشه هم 2 گیگ،

PS5 specs and features confirmed so far, including SSD, ray tracing, GPU and CPU for the PlayStation 5 explained
۹.۲ که محاله. شایعاتی هست که هدف اولیه همین بوده ولی تغییر کرده.
کلا اختلاف زیاد به نظرم برا کاربرای اون یکی کنسول هم بده.
ینی تو بازی های مولتی تاثیرشو میتونه بزاره. نزاره کنسول قوی تر به حداکثر پتانسیلش برسه
اینم فک میکنم و امیدوارم در بازه ۱۱.۶ تا ۱۲.۴ باشه.

• Like
Reactions: s.snake2
با توجه به سیاست استفاده سونی از آژور و شایعه اینکه سونی هم 52 تا cu داره با ری تریسینگی که مایکرو و ای ام دی مشترکا روش کار کردن یعنی رسما پی اس 5 چیپ یکسان با اس ایکس داره و اون بیلبیلکی که مایکرو نشون دادو خیلی شبیه پتنت سونی بود سیاست ریلیز فرست پارتیهای سونی روی پی سی من میگم دوتاکنسول یکی هستن یعنی احتمالا این نسل سونی و مایکرو با هم یه پلتفرم دارن.
132497

• Smile
Reactions: voldmort

سلام.
اگر همین 9.2 باشه و قیمتشم 100 دلار پایینتر باشه با توجه به انحصاری های با کیفیت و متعدد سونی خریدش برای من یکی کاملا توجیح پذیره. :D

البته سونی عضو بنیاد Khronos هستش ... احتمالا یا Open GL هستش (بیشتر) یا ولکان ... البته فرضیه دیگه اینه که تیم sony pictures با همکاری سونی کامپیوتر براشون API گرافیکی بسازن ...

پ.ن : مایکروسافت هم عضو بنیاد Khronos هستش .. اگه سونی از ولکان استفاده کنه احتمالا از کد های مایکرو هم استفاده خواهد کرد ...
OpenGL و Vulkan به اون صورت "کد" نیستن. یه سری استانداردن واسه یه سری تابع که ورودی، خروجی و رفتار اون تابع ها رو مشخص می کنه. کدش رو درایور کارت گرافیک تعیین می کنه. کارت گرافیکت اگه انویدیا باشه انویدیا کدش رو نوشته، اگه AMD باشه اونا نوشتن و ...
یعنی از ولکان هم استفاده کنن باز کدش رو خودشون (یا بهتر بگم AMD و خودشون) می نویسن.

پ.ن: یه سرچی کردم مثل اینکه API خودشون رو دارن. GNM و GNMX. البته دارم در مورد 2013 حرف می زنم، شاید نسل بعدی رویه شون عوض بشه:-??

آخرین ویرایش:

سونی APIهای خودش رو داره (Gnmx که معادل DX11 هست و سطح بالا و Gnm که سطح پایین هست مثل DX12) یعنی روی PS4 که همینطور بوده و احتمال داره همون رو پورت کنن برای PS5 و گسترشش بدن :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or