Source
پ.ن: به وقت ایران فردا ساعت 19:30
آخرین ویرایش:
دقیقا حرف درست رو زده. واقعا من رو تلویزیون 1080 که hdr هم نداره ۲۰۰۰ ترافلاپس هم بذارن میخوام چه کنم؟ صرفا میخوام بازی های جدید رو بازی کنم چون رو کنسول قبلی نمیان و تغییر ختصی نمیکنن.
ترا فلاپس چیه دیگه... ول کنید جان بچهتون. ۶۰ تا ۱۲۰ فریم بدن رو 1080 من چیز دیگهای نمیخوام
۷ سال پیش این عدد خیلی مهم بود تفاوت کیفیت هم توی بازی های یکسان مشخص بود حالا دقیقا چند ساعت قبل رونمایی یهو ترافلاپس شده یه عدد مسخره عجیبه
شاید مایکرو از برنامه سونی باخبر میشه و یه روز زودتر پیش دستی میکنه و اطلاعات میده،بنظرت مسخره نیست ضعیف تر باشی و بذاری یک روز بعد از مشخصات کنسول رقیب؟
یکی از بهونه های جنگ بین دوستان ایکس باکسی و پلی استیشنی در BC، همین کم زیادی ترافلاپسه و تو داری میگی که بخیالش شن!
والا من فن نیستم. هر نسل دوتا رو میخرم. ولی واقعا نمیتونم ۱۰-۲۰ میلیونم بدم برای TV. کنسول مایکروسافت رو بخاطر گیم پس میخرم. سونی هم واس انحصاری ها.یکی از بهونه های جنگ بین دوستان ایکس باکسی و پلی استیشنی در BC، همین کم زیادی ترافلاپسه و تو داری میگی که بخیالش شن!
دیگه دیره،خیلی دیره برای این حرفا.۷ ساله که دیره.
بچه هم نیستم که واسم مهم باشه. ریال به ریالی که خرج گیم میکنم رو به بدبختی درمیارم. شما شاید سنت کم باشه و این حرفا برات حس خفنی کنه. ولی واس من نه. واس خیلیا هم نه! این اعداد ۱ سال بعد از عرضه فراموش میشن.