Source
پ.ن: به وقت ایران فردا ساعت 19:30
آخرین ویرایش:
منشاش ادعای سرنی هست که گفته سریع ترین ssd ممکن رو به تکنولوژیش دست پیدا کردیم که ی جورایی منظورش اینه از سریع ترین ssd بازار هم سریع تر عمل میکنه!این قضیه که سرعت SSD سونی از مایکروسافت بیشتره منشا ـش از کجاست؟
منشاش ادعای سرنی هست که گفته سریع ترین ssd ممکن رو به تکنولوژیش دست پیدا کردیم که ی جورایی منظورش اینه از سریع ترین ssd بازار هم سریع تر عمل میکنه!
سری اکس هم سرعت عالی داشته اما اینکه ps5 بالاتر باش بنا به ادعای سرنی اصلا بعید نیست
قیمت من فکر میکنم همون 500 بزنن احتمالش خیلی کمه که دیگه 400 بخوره با توجه به تمام مواردی که وجود داره وقتی سونی خودش اعلام میکنه با کم کردن قیمت به مشکل خوردن و یک جورایی چلنج براشون احتمال زیاد اولش میخواستن 400 برن قمیت از دستشون در رفته و با توجه به اینکه شایعه این بود که کنسول در حدود 450 برای خود سونی در میاد من فکر میکنم برای پخش و... هم اضافه کنن احتمالا همون نزدیک 500 بزنن قیمت .امیدوارم قیمت زیر پونصد دلار باشه
یه حسی به منم میگه حداقل تو GPU ضعیف تره، ولی یه سری فیچر دیگه داره که این ضعف رو پوشش بدهیک حسی به من میگه PS5 قوی تره (احتمالا ۱۳ ترافلاپس)
واقعا اینکه یکی دو ترافلاپس بیشتر یا کمتر باشه خیلی تفاوت داره توی پرفورمنس نهایی کنسولها که دوستان اینقدر براش اهمیت قائلن ؟
یا اینکه بیشتر جنبه ی کل کل و تبلیغاتی داره برای فن ها ؟
من تعویض روغنمit will shape the future of game
من یه بچه 10 ساله ام، من یه شاگرد نونوام، من تعویض روغنی ام، من مسافر کشی میکنم، من چه میفهمم 12 ترافلاپس یعنی چی،
خیلی هم عالی، موفق باشیدمن تعویض روغنم