برنامه ویژه سونی با حضور مارک سرنی در رابطه با PS5

به نظر شما در این استریم می توانیم منتظر چه چیزی باشیم !؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    127
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GUѦRDiAN

کاربر سایت
PS5_03-17-20.jpg

معمار ارشد کنسول نسل نهمی سونی، آقای مارک سرنی قصد دارد در قالب یک ویدیوی از پیش ضبط شده که در تاریخ 18 مارس ساعت 9:00 صبح (به وقت PT) پخش خواهد شد اطلاعات جامعی در رابطه با PS5 با عموم به اشتراک بگذارد . این ویدیو در اصل مربوط به جلسه ای است که برای کنفرانس GDC برنامه ریزی شده بود ولی همانطور که می دانید به علت شیوع ویروس کرونا به تابستان موکول شد

Source

پ.ن: به وقت ایران فردا ساعت 19:30

آخرین ویرایش:
این قضیه که سرعت SSD سونی از مایکروسافت بیشتره منشا ـش از کجاست؟

این قضیه که سرعت SSD سونی از مایکروسافت بیشتره منشا ـش از کجاست؟
منشاش ادعای سرنی هست که گفته سریع ترین ssd ممکن رو به تکنولوژیش دست پیدا کردیم که ی جورایی منظورش اینه از سریع ترین ssd بازار هم سریع تر عمل میکنه!
سری اکس هم سرعت عالی داشته اما اینکه ps5 بالاتر باش بنا به ادعای سرنی اصلا بعید نیست

• Like
Reactions: saphire
منشاش ادعای سرنی هست که گفته سریع ترین ssd ممکن رو به تکنولوژیش دست پیدا کردیم که ی جورایی منظورش اینه از سریع ترین ssd بازار هم سریع تر عمل میکنه!
سری اکس هم سرعت عالی داشته اما اینکه ps5 بالاتر باش بنا به ادعای سرنی اصلا بعید نیست

یک همچین ادعای نشده که به سریعترین تکنولوژی روز دست پیدا کردن . :|

فقط گفتن SSD کاستومایز شده هستش و از SSD های معمول بازار سریعتر هستش مشخصا معمول منظور چیه ؟ SSD های که برای مثال 1TB حدودی 100-150 دلار سرعت خوندنش برای مثال در حدود 2-3 گیگ این با چیزی که تعریف کردی زمین تا اسمان فرق میکنه .

الان SSD های قویتر هم داریم که سرعت خوندن و نوشتنشون بیشتر شده و با هارد های معمول بازار فرق میکنن که سامسونگ داره تولید میکنه و چند وقت پیش هم شایعه تست جدید همین مدل هارد های SSD از طرف شرکت Patriot روی PS5 امده بود.

تازه چرا معمول نیست به خاطر اینکه قیمت عمومیش با هارد های بازار فرق میکنه و اینکه مردم برای یه همچین چیزی عمومی پول پرداخت نمیکنن و در دسترس نیست چون گرونتر هستش .

امیدوارم قیمت زیر پونصد دلار باشه
قیمت من فکر میکنم همون 500 بزنن احتمالش خیلی کمه که دیگه 400 بخوره با توجه به تمام مواردی که وجود داره وقتی سونی خودش اعلام میکنه با کم کردن قیمت به مشکل خوردن و یک جورایی چلنج براشون احتمال زیاد اولش میخواستن 400 برن قمیت از دستشون در رفته و با توجه به اینکه شایعه این بود که کنسول در حدود 450 برای خود سونی در میاد من فکر میکنم برای پخش و... هم اضافه کنن احتمالا همون نزدیک 500 بزنن قیمت .

• Like
Reactions: gintoki and g4mer
PS5 کنسول ضعیف تری باشه این معرفی به شدت احمقانه به نظر میرسه. معقول نیست بعد از این همه ماه سکوت، با این سرعت، اونم درست بعد از رونمایی XSX و هایپی که راه انداخته بیاد کنسولی رو معرفی کنه که ضعیف تره. قطعا به ضررش تموم میشه و باید خوب این رو بدونن، مگه اینکه چیزی تو چنته داشته باشن. یا شایعات درست باشن و کلا کنسول قوی تری باشه و طبق نقل قول جیسون شرایر هیجان انگیزترین کنسول 20 سال اخیر باشه، یا دستکم تو مواردی بهتر از رقیب باشه و تو مواری ضعیف تر و در مجموع یه چیز حالا یکم اینور اونور یکسان.

البته به نظر من کنسول ها تفاوت آنچنانی ندارن و شاید نهایت یه سری اعداد بالاتر یا پایین تر باشن که بیشتر روی کاغذ و سوژه خوبی برای کل کله تا اینکه تفاوت گرافیکی خاصی رو حاصل کنه. سونی هم بالاخره با این معرفی از زیر بار فشار فن ها و رسانه ها خارج میشه و میتونه هایچ XSX رو تا حدودی بخوابونه.

واقعا اینکه یکی دو ترافلاپس بیشتر یا کمتر باشه خیلی تفاوت داره توی پرفورمنس نهایی کنسولها که دوستان اینقدر براش اهمیت قائلن ؟
یا اینکه بیشتر جنبه ی کل کل و تبلیغاتی داره برای فن ها ؟

it will shape the future of games

این تیکه رو که میخونم تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که قرار تریلر هم ببینیم... حتی اگه ربطی هم نداشته باشه...
من یه بچه 10 ساله ام، من یه شاگرد نونوام، من تعویض روغنی ام، من مسافر کشی میکنم، من چه میفهمم 12 ترافلاپس یعنی چی، من باید یه چی ببینم که تفاوت کنسول جدید رو با قبلیش بفهمم... باید یه چی ببینم که باد در پشم هایم بگم؟

جدا این نسل داره به بی مزه ترین و بی هایپ ترین شکل ممکن شروع میشه...

• Like
Reactions: hitman68
واقعا اینکه یکی دو ترافلاپس بیشتر یا کمتر باشه خیلی تفاوت داره توی پرفورمنس نهایی کنسولها که دوستان اینقدر براش اهمیت قائلن ؟
یا اینکه بیشتر جنبه ی کل کل و تبلیغاتی داره برای فن ها ؟

در وحله اول قطعا بدرد کل کل میخوره و خوب نباید فراموش کرد همیشه این اعداد و ارقام کار خودشون رو میکنن و کنسول قوی تر روی این برتری حسابی مانور تبلیغاتی میده. اما در عمل فرق چندان زیادی رو ایجاد نمیکنه، بخصوص تو بازی های ترد پارتی. اما استدیوهای فرست پارتی که سخت افزار رو کامل میلک میکنن میتونن این تفاوت رو کامل تبدیل به یک چیز ملموس کنن.

این قضیه پخش ویدیو خیلی بیشتر از کنفرانسو چیزایی که قبل از کرونا ویروس قرار بود انجام بشه برای معرفی تاثیر گذارتر و پربیننده تر خواهد بود. دلیلشم اینه الان بیشتر ملت تو دنیا تو قرنطینه ان و به نظرم تعداد بیننده های این ویدیوی معرفی نسبت به تمام مراسم سونی رکورد جدیدی میزنه!

من تعویض روغنم [-(
خیلی هم عالی، موفق باشید:Rose:

منظور من این بود خیلی ها تو حرفه های مختلف هستن و مثل خود من از سخت افزار اطلاعات چندانی ندارن... با ارائه چند تا عدد متوجه حجم تغییرات نمیشن، و هنوز یه بازی با گرافیک نسل بعدی ندیدیم....

• Like
Reactions: shooshcity
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or