Source
پ.ن: به وقت ایران فردا ساعت 19:30
آخرین ویرایش:
حرف کاملا درسته....ولی واقعا 2 ترافلاپس خودش یک کنسول PS4 هستش که ردد یا گادافوار رو اجرا میکرده... که با جو درست کردن میتونه همون تعویض روغنی روبه سمت یه کنسول دیگه بکشونه...من بارها دیدم یارو میاد مغازه میگه اقا درسته گرافیک ایکسباکس کمتر از PS4 هستش؟...حال یک ساعت یاید طرف توجیه کنی که فلان و.....خیلی هم عالی، موفق باشید
منظور من این بود خیلی ها تو حرفه های مختلف هستن و مثل خود من از سخت افزار اطلاعات چندانی ندارن... با ارائه چند تا عدد متوجه حجم تغییرات نمیشن، و هنوز یه بازی با گرافیک نسل بعدی ندیدیم....
روز معرفی "معماری" کنسول، جای کسی که سر طراحش هست میخواین کی رو بیاره ؟ محبوبیت هم مهمه که داره بین فن های psسونی بجز این یارو سرنی شخصیت کاریزماتیک دیگه این نداره همه جا باید قیافه شو ببینیم
یک حسی به من میگه PS5 قوی تره (احتمالا ۱۳ ترافلاپس)
روز معرفی "معماری" کنسول، جای کسی که سر طراحش هست میخواین کی رو بیاره ؟ محبوبیت هم مهمه که داره بین فن های ps
پیش بینی من برای برتری سخت افزاری :
cpu : سری ایکس
rt core : سری ایکس
ssd: پی اس 5
رم : پی اس 5
gpu : سری ایکس
مجموعا حس میکنم تا عرضه چندین بازی نسل بعدی برتری مشخص نخواهد شد. حتی احتمالا اگر این پیش بینی که کردم درست باشه در طول نسل شاهد بازده های بالا پایین اما نزدیک باشیم. یعنی تو یک بازی و موتور سری ایکس بهتر باشه تو اون یکی ps5
تا امروز طبق بیشتر شنیدهها و شایعات قدرت XSX بیشتر از PS5 هست، ولی اینکه دقیقاً چقدر معلوم نیست.
اگه PS5 ضعیفتر از XSX باشه ولی تفاوت دو کنسول خیلی هم زیاد نباشه (یه چیزی مثل نسل قبل که هنوز نمیدونم کدوم کنسول قویتر بود!) خیلی بعید میدونم امروز به جز یه سری اطلاعات سختافزاری چیز دیگهای نشون بدن. یعنی میان یه سری صحبت در مورد سختافزار میکنن و شاید حداکثر قیافهی خود کنسول رو هم ببینیم و تمام (همون کنسول رو هم شک دارم!). ولی اگه اختلاف زیاد باشه، احتمال نمایش حداقل یه بازی یا دموی تکنیکی هم بالا میره که اینطوری تمرکز رو یه ذره از روی این قضیه بردارن و بحثها به سمت اون بازیه بره.
کلاً به نظرم نمایش یا عدم نمایش بازی توی برنامهی امروز به اختلاف قدرت PS5 و XSX برمیگرده و بس!
اعلام قیمت هم که احتمالش در حد صفره و به این زودیها چیزی در این مورد نمیگن. چون فاکتور مهمی هست و همچنان باید در موردش چونه بزنن و به رقیب هم نگاه کنن که چیکار میکنه.
اگر GPU ضعیفتر باشه بالطبع نیاز به رم و پهنای باند هم کمتر میشه
من فکر میکنم رم XSX با توجه به سایر قطعات در حد کافی نیست که اونم قیمت بالای GDDR بوده که مانع شده بیشتر بذارن.
امیدوارم قیمت زیر پونصد دلار باشه
خب همین قضیه قیمت بالای GDDR در مورد سونی هم صدق میکنه و هر دو کمپانی باید قیمت تموم شده رو تا یه حدی حفظ کننمن فکر میکنم رم XSX با توجه به سایر قطعات در حد کافی نیست که اونم قیمت بالای GDDR بوده که مانع شده بیشتر بذارن.
لی خب این میزان کم رم (نسبت به PCها) رو مایکرو با سیستم SFS که برای کنسول پیاده کرده احتمالا تا حدود زیادی رفع میکنه،
عین ESRAM؟