برخی از اطلاعات بازی Battlefield 3

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب دوستمون Heska یکم بد ترجمه کردن!
مثلا چراغ قوه برای کور کردن دشمنان هست نه شناسایی دشمنان کور!!
و کلاس جدید اینه که assult ها توانایی medic رو هم کسب کردن! البته با داشتن همون توانایی قدیمی خودشون یعنی مهمات!
....
در بازی کیل-کم نداریم!
میتونیم پلاک هامونو خودمون طراحی کنیم!

داداش اشتباه كردي
مهمات ديگه مال Assault نيست ماله Support ميشه
در واقع كلاس ها تغيير خاصي نكردن هموني كه توي پست قبليم گفتم فقط كيت مديك و Ammo عوض شده

ويرايش: يه نكته ديگه هم هست: بين Grenade Luncher و Medic kit بايد يكي رو انتخاب كني جفتش با هم نميشه

آخرین ویرایش:
داداش اشتباه كردي
مهمات ديگه مال Assault نيست ماله Support ميشه
در واقع كلاس ها تغيير خاصي نكردن هموني كه توي پست قبليم گفتم فقط كيت مديك و Ammo عوض شده
درست متوجه ساپورت نشدم. فکر کردم منظورش توانایی ساپورت مهمات هم هست!

من از این حالت در بی سی2 چند بار سو استفاده کردم!
تو یک سرور برداشتن اسنایپر ممنوع بود خلاصه یک بنده ای اومد اسنایپر برداشت بعد سرور به طور خودکار اون باریکن رو کشت بعد من پشت سر هم REVIVEمی کردم ایشون رو! در نتیجه می میرد و زنده می شد!
خلاصه اینقدر این کار رو کردم 400 امتیاز گرفتم!بعدش دیگه امتیاز نداد!
اخرش یارو اینقدر عصبانی شد که می گفت دیگه REVIVEنکن!
خیلی نامردی امیر! :d

من خودم سر قضيه كيل كم از همون اول روي Hardcore مد بازي كردم خوب شد ورش داشتن

مشكل Revive فقط اين نيست من يكبار M95 دستم بود يه يارو از پنجره داشت اسنايپ ميزد بقلشم يه مديك بود من زدمش مديكه هي اينو زنده ميكرد من درجا ميكشتم فكر كنم نصف پوينت ستاره نهم M95 رو اونجا گرفتم :d

راستي يه نكته ديگه هم هست: بين Grenade Luncher و Medic kit بايد يكي رو انتخاب كني جفتش با هم نميشه

اون دوستانی که BF2 بازی کرده باشن میدونن که support اصلی اینیه که تو BF3 هست یعنی light machine gun + ammo supply. تنها اتفاقی که افتاده حذف کلاس مدیک هست و چسبوندنش به اسالت که به نظر من حرکت مثبتیه.

اون دوستانی که BF2 بازی کرده باشن میدونن که support اصلی اینیه که تو BF3 هست یعنی light machine gun + ammo supply. تنها اتفاقی که افتاده حذف کلاس مدیک هست و چسبوندنش به اسالت که به نظر من حرکت مثبتیه.

چرا مثبت ؟ اتفاقا به نظر من جدا بود بازی رو پیچیده تر میکرد بهتر بود

اسالتي كه بتونه به خودش جون بده يذره ناجور ميشه وگرنه حتي مديك حذف هم نشده فقط كيتش با كيت اسالت جابجا شده و اسم جديد پيدا كرده

خوب دوستمون Heska یکم بد ترجمه کردن!
مثلا چراغ قوه برای کور کردن دشمنان هست نه شناسایی دشمنان کور!!
و کلاس جدید اینه که assult ها توانایی medic رو هم کسب کردن! البته با داشتن همون توانایی قدیمی خودشون یعنی مهمات!
....
در بازی کیل-کم نداریم!
میتونیم پلاک هامونو خودمون طراحی کنیم!
:d:d
فکرشو میکردم اشتباه باشه
آخه منم اول فکر کردم کور کردن دشمنان
بعد گفتم مگه میشه با چراغ قوه دشمن رو کور کرد؟؟؟
بعد فهمیدم که اشتباه کردم
مشکل از من نیست مشکل از نویسندس:d:d:d:d
ممنون از اطلاع رسانیتون
درستش میکنم

به نظر من هم تغییر کیت ها مثبت و خوب هستش!
چون من کلا کیت assualtبیشتر دوست دارم چون حالا وقتی کیت مدیک هم داشته باشه هم تهاجمی بازی می کنه و با rviveبه تیم کمک می کنی و ضمنا انتخاب بین glو medicباعث میشه یک عده glور ندارن نوب بازی در بیارن!
از طرفی ساپوتر هم با heavy machnie gunمی تونه تیم را حمایت خالص بکنه و مهمات کنارش بزاره فکر کنید چه رگباری ایجاد میگنه برای حمایت!

آخه همه دوست دارن قهرمان ميدون باشن كي مياد پشتيباني بقيه رو بكنه؟ :d

ويرايش: GL نوب بازيه ولي توي COD نه BF!
به دليل تخريب پذيري BF همين GL واسه درست كردن سوراخ براي اسنايپر ها و وارد شدن از هر جاي ساختمون غير از درش كاربرد زيادي داره

ويرايش2: ساپورتر Light machine gun داره نه Heavy! به نظر خودت ميشه يكي هم كيت مهمات داشته باشه هم Heavy machine gun ؟! تانك پياده ميشه كه! :d

آخه همه دوست دارن قهرمان ميدون باشن كي مياد پشتيباني بقيه رو بكنه؟ :d

ويرايش: GL نوب بازيه ولي توي COD نه BF!
به دليل تخريب پذيري BF همين GL واسه درست كردن سوراخ براي اسنايپر ها و وارد شدن از هر جاي ساختمون غير از درش كاربرد زيادي داره

ويرايش2: ساپورتر Light machine gun داره نه Heavy! به نظر خودت ميشه يكي هم كيت مهمات داشته باشه هم Heavy machine gun ؟! تانك پياده ميشه كه! :d
به نظر من کاربرد glتو بی سی2یک جوری دو طرفه هستش (50/50)
هم می تونی به کمپر های نوب حال بدی و هم نوب می تونن به راحتی تو رو بکشن!
هر چند glزدن مستقیم به سربازی از فاصله نزدیک به زمین بخوره عمل نمی کنه!

به نظر من کاربرد glتو بی سی2یک جوری دو طرفه هستش (50/50)
هم می تونی به کمپر های نوب حال بدی و هم نوب می تونن به راحتی تو رو بکشن!
هر چند glزدن مستقیم به سربازی از فاصله نزدیک به زمین بخوره عمل نمی کنه!

آره خوب اينم هست
چرا اگه بهش بخوره منفجر نميشه ولي يارو درجا ميميره (حداقل BFBC2 اينجوري بود)

به نظر من خیلی بالانس تر شده کلَس های بازی .
فقط میخوام بدونم چه سورپرایزی برا Engineer دارن .
جک + آچار فرانسه! :دی شایدم پیچکوشتی هم گذاشتن! :دی
جک رو میدی زیر تانک و یا علی! :دی

Engineer كه همون SUB خودشو داره احتمالا RPG ها رو اضافه كنند

كار Repair هم ساده تر شده قبل از منفجر شدن كامل هر وسيله اي يه مدت زمان كوتاهي هست كه توي اون زمان هم اگه سريع آچار ماچارشو به كار بندازه ميتونه ماشين رو Repair كنه

من يذره فكر كردم ديدم سيستم جديد منطقي تره

اسالت كه هي تير ميزنه و به جودش جون ميده
ساپورت هم كه يه بيس رو ميبنده به رگبار از لحاظ مهمات هم مشكلي نداره
Engineer كه كلا من باهاش حال نميكنم چندتاشو ميريزيم ورودي بيس عمليات انتحاري بكنن
اسنايپ هم كه خوراكه يه كله بري تا M95 بعد تازه حاله اسنايپ شروع ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or