برخی از اطلاعات بازی Battlefield 3

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
32 در مقابل 32 !!!! تا الان همچین جنگی رو تجربه نکرده بودم! 12 در مقابل 12 رو در کال آف زده بودم! اما 32 نه! :d
باور میکنید میخوام مدال رو بخرم فقط برای اینکه یکم زودتر این بازی رو بتونم بازی کنم؟ :d>:d<

واقعا ممنون . اطلاعات خیلی خوبی بود .
---------
نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه .
ولی اگه میشه جواب بدین .
گفتین توصیه میشه از این سیستم استفاده کنید :
  • Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
  • RAM: 4GB
  • Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
  • Graphics card memory: 1 GB
  • Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
میخواستم بدونم قیمت این سیستم چند میشه ؟
یا حدودش رو هم بگید خیلی خوبه .
پیشاپیش ممنون .

----------------
راستیتش خود من برای xbox میگیرمش و از قیمت های سخت افزار های PC خبری ندارم
من باید سوالمو اینجا میپرسیدم . شرمنده .

آخرین ویرایش:
فری DM نوب بازیه چیش حال میده :دی یهو از پشت سوراخت میکنن که :دی

البته من مود دث مچ کانتر خودمون رو بازی کردم نمیدونم این شاید فرق کنه :دی
کاملا موافقم !:d DM نوب بازیه . هیچ هدفی نداری و فقط باید ادم بکشی . درصد کمپ هم بیشتر میشه .:d

Rush خیلی حال میده !:d

مولتیش قشنگه
دستت درد نکنه مسعود جان :x
زحمت مطالب رو می کشی
من خوشم اومد
گیم پلی سریع شده
داره می رسه اون بالا بالا ها :d

من مخالف TDM ام

Squad DM چون 4 تا تيم با هم رقابت ميكنن هيجانش بيشتره بعضي موقع ها همه Squad ها دست به يكي ميكنن كه Squad اول رو بكشن پايين بعد چون كلا 4 نفره كسي منتظر نميشينه بقيه واسش Point بگيرن
تو TDM آمار كمپ بالا ميره چون ميدونه 11 نفر ديگه هستن و بعدم 12 به 12 واسه DM زياده

ولي عشق حالش به Rush هست :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BROXIGAR
فری DM نوب بازیه چیش حال میده :دی یهو از پشت سوراخت میکنن که :دی

البته من مود دث مچ کانتر خودمون رو بازی کردم نمیدونم این شاید فرق کنه :دی
اتفاقا چون بنده کلا آدم عصبی ـی هستم و باید زیاد کیل بگیرم DM کاملا ارضام میکنه :دی
کاملا موافقم !:d DM نوب بازیه . هیچ هدفی نداری و فقط باید ادم بکشی . درصد کمپ هم بیشتر میشه .:d

Rush خیلی حال میده !:d
خودت نوبی مردک ! :d
Rush حال میده اما من کلا با DM خیبی حال می کنم . هر وقت بخوام لول آپ شم میرم Rush یا Conquest ! چون هر بازی ِ DM ـ 1/3 Conquest یا Rush هم XP نمی گیرم :دی
درصد ِ کمپ بیشتر میشه ؟ :d والا انقد بازی سریع هست که کمپ کنی فوقش یه کیل میگیری دفعه بعدی یه RPG میخوابونن روت:دی کلا فقط باید بدوی :دی خودت که بازی کردی ؟ :d

اتفاقا چون بنده کلا آدم عصبی ـی هستم و باید زیاد کیل بگیرم DM کاملا ارضام میکنه :دی

خودت نوبی مردک ! :d
Rush حال میده اما من کلا با DM خیبی حال می کنم . هر وقت بخوام لول آپ شم میرم Rush یا Conquest ! چون هر بازی ِ DM ـ 1/3 Conquest یا Rush هم XP نمی گیرم :دی
درصد ِ کمپ بیشتر میشه ؟ :d والا انقد بازی سریع هست که کمپ کنی فوقش یه کیل میگیری دفعه بعدی یه RPG میخوابونن روت:دی کلا فقط باید بدوی :دی خودت که بازی کردی ؟ :d
البته Death فکر کنم منظورته !:d

درسته که SDM کم XP میده اما در حدی نیست که خیلی تاثیر داشته باشه . از اونطرف هم SDM واسه پلات کردن خیلی بهتره وتا حدودی جبران میکنه . این بخاطر نوع بازی کردنته !:d

اره بازی کردم اگه یادت باشه !:d خیلی کم پیش میاد که مپ SDM پر پر باشه . اکثر مواقع که دیدم خیلی داشته . مپ 2 متری نیست که هرجا دوست داشته باشی بری تا بخوای 2 باره بهش برسی میمیری مگه اینکه مپ خلوت باشه که اکثرا هست !:d

ویرایش : خب پس Rush بهتره که دوستش دارن دیگه !:biggrin1: هیچی !:d

آخرین ویرایش:
نه خب :دی مپ های DM بخاطر این خالیه که اکثرا Rush دوست دارن :دی اما خب من خیلی حال می کنم . نوع بازی کردنم چشه ؟ :دی نه عزیز ِ من :دی بخاطر علاقس :دی
اتفاقا اصلا در اون حد XP نمیده . اون پلات ها هم سالی یه بار :دی بعدشم که کامل پلات کردی دیگه هیچی :دی
به علاوه بازی های DM سریع تموم میشه و زود هم منو ارضا می کنه :دی برای همین مثلا جای این که 1 ساعت بشینم Conquest بازی کنم میشینم 2 3 دست DM میزنم میرم سر ِ کارم :دی

خب پس Rush بهتره که دوستش دارن دیگه !:biggrin1:
بهتر نیست با علاقشون سازگار تره :دی

آخرین ویرایش:
خب فکر کنم با اومدن تریلرهای واضحی که بین 2رقیب BF و MW اومده برنده کاملا مشخصه :دی
mw که اصلا به خودش خستگی نداده یه جهش کوچولو به جو بده .......... همممممممه چی همون شکله که بوده .......... دیگه براچی خودشونو خسته کردن یه dlc میدادن سنگینتر بودن ........
قسمت مولتی هم که هیچی دیگه ......... با اون اضافاتی که میتونی بذاری یه لحظه فکر میکنی انگار جزو "لیگ قهرمانان"ی :دی ............ خسته کنندگیشم که دیگه هیچ ............ افتضاح!!!!!!! :دی
BF Banzai :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or