BLACK.HAWK
کاربر سایت
اتفاقا داداش همینی که میگی جدی نگیر و بزرگش میکنن رو باید جدی بگیری...هارپ اول طرح شوروی بود!
الانم سامانه اون توی آلاسکا داره کار میکنه.
با متلاتم کردن لایه های جو زمین.(اسم اون لایه رو یادم نیست) باعث ایجاد امواجی میشه که با برخورد به لایه های درونی زمین میتونن باعث آزاد شدن انرژی از داخل لایه های زمین و ایجاد همون زلزله بشن و رد پای اون در زلزله چند سال پیش چین هم دیده شد!
هارپ رو زیاد جدی نگیر! مثل داستان UFO ها میخوان خیلی بزرگش کنن!
متاسفانه کشور ما ارتش کلاسیک قدرتمندی نداره! و بخصوص صعف شدید نیروی هوایی که تعیین کننده ترین قوای جنگی محسوب میشه مزید بر علت شده.
در همین بازی بتل 3 میبینید که یکی از پایگاه های ما چطوری مورد حمله A10 ها قرار میگیره و...
..........
دوست عزیز چرا از خودتون حرف در میارین؟ ایران کی AC130 داشته مرد حسابی؟ و کی اینهارو به اسرائیل نداده؟!!!!
کدوم پایگاه آمریکایی؟!!!!!!!!!!!!!!
اینها همه خریداری شده بودن عزیز! حرف های جالبی میشنوم!
از بند پوتین گرفته تا تامکت هایی که به وسیله اونها مشهور ترین عملیات تاریخ هوایی جهان(اچ-3) که به وسیله نیروی هوایی ایران صورت گرفت همه و همه خرید های شاه بودن!
این حرف هایی که میزنید خیلی کوته بینانست!
اون فرار کرد و خورد! بهتر از کسایی هست که هستن و دارن میخورن! بیخیال! من ترجیح میدم با افراد دیگری بحث کنم! (سطح منطق و سن بالاتر)
همین UFO ها ماله خودشونه اولین نمونشم نازی ها تو جنگ جهانی دوم درست کردن میتونی تو اینترنت سرچ کنی.هارپ هم 150 تا انتنه که امواج رو به یونیسفر میفرسته بعدشم که خودت میدونی.
قبول دارم ایران از نظر هوایی ضعیفه و تا اونجایی که میتونه داره توان دفاعی و موشکیشو تقویت میکنه.
دوست عزیز شما تحقیق و مطالعت کمه من خودم تو یکی از مستند هاشون دیدم که خودشون گفتن که امریکا F14 به ایران میداد ولی به اسراییل نمیداد اونموقع یه چیزایی تو مایع F22 بود دیگه بعدشم امریکا اونموقع تو ایران پایگاه نداشت؟؟ایران AC130 نداشت؟خوب همرو امریکا به ایران داد.
شما برو سطح معلوماتتو ببر بالا دو تا مقاله بخون بعد بیا اینجا.
در ضمن شما تو چه زمینه ای سررشته داری؟؟
آخرین ویرایش: