برخی از اطلاعات بازی Battlefield 3

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان زیاد خودتونو درگیر اینکه امریکا میتونه به ایران حمله کنه یا نه نکنید.ولی مطمئن باشید خود امریکا هم میدونه ایران مثل عراق یا افغانستان نیست که همینجوری بتونه فرتی بیاد بهش حمله کنه چون اگه میتونست یک لحظه هم از دست نمیداد و اینکار رو میکرد و احتیاج نداشت بقول خودش بیاد از جنگ نرم استفاده کنه.الان که میبینید توی یه بازی حمله به ایران رو نشون میده واسه اینه که همین حالا هم عین سگ از ایران میترسه.یه ضرب المثلی هست که میگه شتر در خواب بیند پنبه دانه که کاملا در مورد امریکا صدق میکنه هیچوقت کشور خودتونو دست کم نگیرید.

دوستان زیاد خودتونو درگیر اینکه امریکا میتونه به ایران حمله کنه یا نه نکنید.ولی مطمئن باشید خود امریکا هم میدونه ایران مثل عراق یا افغانستان نیست که همینجوری بتونه فرتی بیاد بهش حمله کنه چون اگه میتونست یک لحظه هم از دست نمیداد و اینکار رو میکرد و احتیاج نداشت بقول خودش بیاد از جنگ نرم استفاده کنه.الان که میبینید توی یه بازی حمله به ایران رو نشون میده واسه اینه که همین حالا هم عین سگ از ایران میترسه.یه ضرب المثلی هست که میگه شتر در خواب بیند پنبه دانه که کاملا در مورد امریکا صدق میکنه هیچوقت کشور خودتونو دست کم نگیرید.
اورین اورین:d

اورین اورین:d
خب معنی این اورین چی میتونه باشه؟:d
این چیزایی که گفتم عین حقیقته.شاید ایران توان حمله پایینی داشته باشه ولی توان دفاعیشو به حدی تقویت کرده که اگه امریکا یه وقت جرات کنه پاشو از گلیمش درازتر کنه همون اول کرک و پرش میریزه.امریکا این چیزارو بهتر از من و شما میدونه واسه همین جرات حمله به ایران رو نداره.درسته که امریکا از تکنولوژیه بالایی واسه جنگ استفاده میکنه ولی ماجرا همش این نیست.همین حالا هم میتونید ببینید که سربازاشون که تا بن دندون مسلح هستن از پس چند نفر افغانی که از ساده ترین سلاحها استفاده میکنن برنمیان.حالا حساب کنید که همین امریکا اگه بخواد به ایران حمله کنه چیزی جز خسارت جبران ناپذیر واسش باقی میمونه؟ گمون نکنم در صورت حمله به ایران چیزی بهتر از اونی که نصیب مردم افغانستان و عراق شد به ما برسه چون امریکا همه ما رو به یک چشم نگاه میکنه.
در ضمن موضوع تاپیک رو عوض نکنیم.در مورد جنبه FUN بازی صحبت کنیم بهتره:d.

آخرین ویرایش:
خب معنی این اورین چی میتونه باشه؟:d
این چیزایی که گفتم عین حقیقته.شاید ایران توان حمله پایینی داشته باشه ولی توان دفاعیشو به حدی تقویت کرده که اگه امریکا یه وقت جرات کنه پاشو از گلیمش درازتر کنه همون اول کرک و پرش میریزه.امریکا این چیزارو بهتر از من و شما میدونه واسه همین جرات حمله به ایران رو نداره.
در ضمن موضوع تاپیک رو عوض نکنیم.در مورد بازی صحبت کنیم بهتره:d.
ولی یادت باشه امریکا دیگه حمله نظامی نمیکنه با سلاح هایی چون HAARP اثرشو میزاره...

ولی یادت باشه امریکا دیگه حمله نظامی نمیکنه با سلاح هایی چون HAARP اثرشو میزاره...
که البته استفاده از هارپ هم شرایط و هزینه های خاص خودشو داره...الان همین طوفانهای مهیبی که داره توی امریکا ایجاد میشه میتونه نتیجه استفاده نادرست از هارپ باشه.چون هارپ روی شرایط اقلیمی و آب و هوایی کره زمین میتونه اثرات مخربی داشته باشه.
اما خودمونیم این هارپ هم میتونه سلاح خفنی باشه ها.نمیدونم اون ویدیو رو که توی خلیج فارس از هارپ استفاده میشه دیدید یا نه؟

آخرین ویرایش:
این چیزایی که گفتم عین حقیقته.شاید ایران توان حمله پایینی داشته باشه ولی توان دفاعیشو به حدی تقویت کرده که اگه امریکا یه وقت جرات کنه پاشو از گلیمش درازتر کنه همون اول کرک و پرش میریزه.امریکا این چیزارو بهتر از من و شما میدونه واسه همین جرات حمله به ایران رو نداره.درسته که امریکا از تکنولوژیه بالایی واسه جنگ استفاده میکنه ولی ماجرا همش این نیست.همین حالا هم میتونید ببینید که سربازاشون که تا بن دندون مسلح هستن از پس چند نفر افغانی که از ساده ترین سلاحها استفاده میکنن برنمیان.حالا حساب کنید که همین امریکا اگه بخواد به ایران حمله کنه چیزی جز خسارت جبران ناپذیر واسش باقی میمونه؟ گمون نکنم در صورت حمله به ایران چیزی بهتر از اونی که نصیب مردم افغانستان و عراق شد به ما برسه چون امریکا همه ما رو به یک چشم نگاه میکنه.
در ضمن موضوع تاپیک رو عوض نکنیم.در مورد جنبه FUN بازی صحبت کنیم بهتره:d.
چیزی از جنگ سرتون نمیشه حرف نزنید سنگین تر هستید
1-ایران و عراق 8 سال زدن تو سر رو کله هم هیچ غلطی نکردن امریکا تو 2 هفته عراق رو گرفت
2-افغانستان نابود شد رفت تو 1 روز حکومت عوض شد
بعد شما میگین امریکا شکست خورد ؟زیاد صدا سیما میبینی ها؟=))

ویرایش:
مثل اینکه روزنامه کیهان هم می خونیید=))

خودمونیم ها خوب دارین واسه خودتون میبرین و میدوزین..
دلیل حمله نکردن آمریکا به ایران ترس از F4 های نیروی هوایی و ناوچه های خلیج فارس و کلاش های بدون سایت نیروهای زمینی ما نیست!
سودی که داره از ایران به جیبش میزنه ده ها برابر اون سودی هست که در صورت اشغال ایران نسیبش میشه!
دوست عزیز که میگی ایران جلوی عراق هیچی نداشت...
یادت باشه ایران 8 سال با ذخیره نظامی شاه سابق جلوی عراق وایساد! ارتش ایران اونموقع ژاندارم منطقه بود...نقشی که الان ترکیه میخواد کم کم بازی کنه...
این بحث ها توی تاپیک جاش نیست اما خیلی علاقه مندم در این مورد باهاتون بحث کنم چون در موارد نظامی سر رشته دارم..

که البته استفاده از هارپ هم شرایط و هزینه های خاص خودشو داره...الان همین طوفانهای مهیبی که داره توی امریکا ایجاد میشه میتونه نتیجه استفاده نادرست از هارپ باشه.چون هارپ روی شرایط اقلیمی و آب و هوایی کره زمین میتونه اثرات مخربی داشته باشه.
اما خودمونیم این هارپ هم میتونه سلاح خفنی باشه ها.نمیدونم اون ویدیو رو که توی خلیج فارس از هارپ استفاده میشه دیدید یا نه؟
اره دیدم خیلی خفنه طرز کارش میدونی چیه؟نمی دونی بگو تا بهت بگم.حتی فکر کنم زلزله ژاپن هم کار این هارپ باشه...

چیزی از جنگ سرتون نمیشه حرف نزنید سنگین تر هستید
1-ایران و عراق 8 سال زدن تو سر رو کله هم هیچ غلطی نکردن امریکا تو 2 هفته عراق رو گرفت
2-افغانستان نابود شد رفت تو 1 روز حکومت عوض شد
بعد شما میگین امریکا شکست خورد ؟زیاد صدا سیما میبینی ها؟=))

ویرایش:

مثل اینکه روزنامه کیهان هم می خونیید=))
نمیدونستیم شما یکی از کارشناسهای مهم جنگی هستید و گرنه جرات جسارت و ابراز نظر رو به خودمونیم نمیدادیم.
قربونت برم میشه یکم از اون تجربیات جنگیتون به ما هم انتقال بدید خوب میشه ها.جای دوری نمیره:))
شما بفرما تا ما یاد بگیریم.چنان حرف میزنی هر کی ندونه خیال میکنه 3 تا جنگ رو پشت سر گذاشتی و کسی خبر نداره.

دلیل حمله نکردن آمریکا به ایران ترس از F4 های نیروی هوایی و ناوچه های خلیج فارس و کلاش های بدون سایت نیروهای زمینی ما نیست!
سودی که داره از ایران به جیبش میزنه ده ها برابر اون سودی هست که در صورت اشغال ایران نسیبش میشه!
یادت باشه ایران 8 سال با ذخیره نظامی شاه سابق جلوی عراق وایساد! ارتش ایران اونموقع ژاندارم منطقه بود...نقشی که الان ترکیه میخواد کم کم بازی کنه...
این بحث ها توی تاپیک جاش نیست اما خیلی علاقه مندم در این مورد باهاتون بحث کنم چون در موارد نظامی سر رشته دارم..

هااااا این شد حرف حساب;)

اره دیدم خیلی خفنه طرز کارش میدونی چیه؟نمی دونی بگو تا بهت بگم.حتی فکر کنم زلزله ژاپن هم کار این هارپ باشه...
اره در موردش زیاد شنیدم.این زلزله ژاپن هم بعید نیست با هارپ ایجاد شده باشه.
دیگه بحث توی اینجا کافیه چون تعداد کارشناسهای جنگی داره زیاد میشه.خواستی بیا تو پروفایلم تا در موردش بحث کنیم:d

اگه منظورت هواپیما های F14 و AC130 و شینوک و... هستش اینو باید بدونی که امریکا برای خودش و پایگاهاش اورده بود نگران ارتش ایران و خدشه وارد شدن به شاه و مردم ایران نبود که بیاد اون ابزار هارو اون زمان که به اسراییل نمیداد بیاد دودستی تقدیم کنه:|
بعد شما میگی ذخیره شاه سابق با کتونی رفتن جنگیدن میشه ذخیره شاه سابق؟؟
شاهی که موقع فرارش تمام مال و ثروت و حق این مردم رو کشید بالا و رفت؟!

هارپ اول طرح شوروی بود!
الانم سامانه اون توی آلاسکا داره کار میکنه.
با متلاتم کردن لایه های جو زمین.(اسم اون لایه رو یادم نیست) باعث ایجاد امواجی میشه که با برخورد به لایه های درونی زمین میتونن باعث آزاد شدن انرژی از داخل لایه های زمین و ایجاد همون زلزله بشن و رد پای اون در زلزله چند سال پیش چین هم دیده شد!
هارپ رو زیاد جدی نگیر! مثل داستان UFO ها میخوان خیلی بزرگش کنن!
متاسفانه کشور ما ارتش کلاسیک قدرتمندی نداره! و بخصوص صعف شدید نیروی هوایی که تعیین کننده ترین قوای جنگی محسوب میشه مزید بر علت شده.
در همین بازی بتل 3 میبینید که یکی از پایگاه های ما چطوری مورد حمله A10 ها قرار میگیره و...
..........
اگه منظورت هواپیما های F14 و AC130 و شینوک و... هستش اینو باید بدونی که امریکا برای خودش و پایگاهاش اورده بود نگران ارتش ایران و خدشه وارد شدن به شاه و مردم ایران نبود که بیاد اون ابزار هارو اون زمان که به اسراییل نمیداد بیاد دودستی تقدیم کنه:|
دوست عزیز چرا از خودتون حرف در میارین؟ ایران کی AC130 داشته مرد حسابی؟ و کی اینهارو به اسرائیل نداده؟!!!!
کدوم پایگاه آمریکایی؟!!!!!!!!!!!!!!
اینها همه خریداری شده بودن عزیز! حرف های جالبی میشنوم!

از بند پوتین گرفته تا تامکت هایی که به وسیله اونها مشهور ترین عملیات تاریخ هوایی جهان(اچ-3) که به وسیله نیروی هوایی ایران صورت گرفت همه و همه خرید های شاه بودن!
این حرف هایی که میزنید خیلی کوته بینانست!

اون فرار کرد و خورد! بهتر از کسایی هست که هستن و دارن میخورن! بیخیال! من ترجیح میدم با افراد دیگری بحث کنم! (سطح منطق و سن بالاتر)

آخرین ویرایش:
نمیدونستیم شما یکی از کارشناسهای مهم جنگی هستید و گرنه جرات جسارت و ابراز نظر رو به خودمونیم نمیدادیم.
قربونت برم میشه یکم از اون تجربیات جنگیتون به ما هم انتقال بدید خوب میشه ها.جای دوری نمیره:))
شما بفرما تا ما یاد بگیریم.چنان حرف میزنی هر کی ندونه خیال میکنه 3 تا جنگ رو پشت سر گذاشتی و کسی خبر نداره.
من هیچ ادعایی ندارم ولی اطلاعاتم مثل تو خاله بازی نیست
تو برو با هارپ بازی کن

شما تا حالا اسم هارپ به گوشت خورده؟؟:|
آره می دونم یه چیز بیشتر تحقیقاتی می مونه تا عمل.اینا همه خیال بافی زلزله ژاپن و اینا ;)

تو راست میگی تامکت ها رو گذاشت تو جیبش و رفت:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or