خوب طبق اطلاعاتی که این چند روزه مشخص شده جت ها فقط در مورد کانکویست (پرچم گیری) وجود دارن چون این مود بزرگترین مپ هارو داره.
واو XP خورش ملسه لامصب من جز جت سوار نمیشم :dخوب طبق اطلاعاتی که این چند روزه مشخص شده جت ها فقط در مورد کانکویست (پرچم گیری) وجود دارن چون این مود بزرگترین مپ هارو داره.
منتظر هدشات کردن خلبات جت با اسنایپ من باشین! b-)
اطلاعات جدید از بازی:
در مولتیپلیر بازی BF3 همان 3 مود قبلی (Conquest, Rush and Team Deathmatch) فعلا تأیید
شده اند
در اسکواد ها مثل قبل 4 نفر میتوانند عضو باشند ولی از آن 4 نفر یک نفر هم به عنوان لیدر اسکواد انتخاب میشد (حالا مشخص نیست اعضا لیدر را انتخاب میکنند یا خود بازی)
بازیکن ها وقتی میمیرند میتوانند انتخاب کنند که کسی بتواند آنها را زنده کند یا نه (در سری های قبل بازیکن ها وقتی شخصی را زنده میکردند آنها مجبور بودند بازی کنند ولی در BF3 میتوان اتخاب کرد که بعد از مردن کسی بتواند شما را زنده کند یا نه)
مثل اینکه نوار خون برگشته (حالا نمیدونم من درست ترجمه کردم یا نه یعنی در بازی نوار خون وجود دارد فکر کنم منظور رو فهمیدید)
کلاس های جدید اینگونه میباشند:
Assault with medic
Support
Engineer
Sniper
توانایی حمل مهمات هم افتاده گردن Support ها
شما میتوانید بر اسلحه ها چراغ قوه نصب کنید تا دشمنان کور را شناسایی کنید:d
سه حالت شلیک کردن:Automatic, Single shot, Burst اضافه شده (من خودم چیزی از این نفهمیدم:d)
بازی برای سه پلتفرم PS3 , Xbox 360 و PC در تاریخ October 25 عرضه میشود
اطلاعات جدیدتر به زودی گذاشته میشود
اطلاعات جدید از بازی:
در مولتیپلیر بازی BF3 همان 3 مود قبلی (Conquest, Rush and Team Deathmatch) فعلا تأیید
شده اند
در اسکواد ها مثل قبل 4 نفر میتوانند عضو باشند ولی از آن 4 نفر یک نفر هم به عنوان لیدر اسکواد انتخاب میشد (حالا مشخص نیست اعضا لیدر را انتخاب میکنند یا خود بازی)
بازیکن ها وقتی میمیرند میتوانند انتخاب کنند که کسی بتواند آنها را زنده کند یا نه (در سری های قبل بازیکن ها وقتی شخصی را زنده میکردند آنها مجبور بودند بازی کنند ولی در BF3 میتوان اتخاب کرد که بعد از مردن کسی بتواند شما را زنده کند یا نه)
مثل اینکه نوار خون برگشته (حالا نمیدونم من درست ترجمه کردم یا نه یعنی در بازی نوار خون وجود دارد فکر کنم منظور رو فهمیدید)
کلاس های جدید اینگونه میباشند:
Assault with medic
Support
Engineer
Sniper
توانایی حمل مهمات هم افتاده گردن Support ها
شما میتوانید بر اسلحه ها چراغ قوه نصب کنید تا دشمنان کور را شناسایی کنید:d
سه حالت شلیک کردن:Automatic, Single shot, Burst اضافه شده
بازی برای سه پلتفرم PS3 , Xbox 360 و PC در تاریخ October 25 عرضه میشود
اطلاعات جدیدتر به زودی گذاشته میشود
اطلاعات در مورد کلاس ها:
Assault/Medic
این کلاس ترکیبی از Assault/Medic قبلی است.شما با انتخاب این کلاس میتونید کیسه ی کمک های اولیه را حمل کنید و همراه با اون از grenade launcher هم استفاده کنید
به نظر من خیلی خوب شده من تو BC2 به همچین چیزی خیلی احتیاج داشتم
Support
این اشخاص توانایی حمل مهمات رو دارند و میتواند با LMG مخصوص خود پوششی از آتش درست کنند>:d<
شما با این LMG میتوانید جلوی دشمنان منطقه از آتش درست کنید تا هم تیمی های شما برای چند لحظه از دشمنان در امان باشند
همچنین آنها توانایی حمل چراغ قوه برای اسلحه های خود دارند ولی اگر شما چراغ قوه را انتخاب کنید نمیتوانید از LMG آتشی:d خودتون استفاده کنید
یا هر دو یا هیچ کدوم:d
Engineer Sniper هم همان قابلیت های قبلی خود را دارند و تا الان اطلاعاتی از توانایی جدید این گروه ها بیان نشده
فقط گفته شده توانایی های قبلی
به نظ من خیلی خوب شده میدونی چرا؟بايد اعتراف كنم اصلا حال نكردم!!
اينجوري كه قويترين كلاس Assault/medic ميشه
Support هم كه LMG با Ammo Kit اصلا جور نميشه
بعد دست Engineer چماق ميدن ديگه؟؟ :d
بازیکن ها وقتی میمیرند میتوانند انتخاب کنند که کسی بتواند آنها را زنده کند یا نه (در سری های قبل بازیکن ها وقتی شخصی را زنده میکردند آنها مجبور بودند بازی کنند ولی در BF3 میتوان اتخاب کرد که بعد از مردن کسی بتواند شما را زنده کند یا ن