برخی از اطلاعات بازی Battlefield 3

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با تشکر از مسعود عزیز :d
البته به یه درد دیگه هم می خوره بکاری تو بیس خودت تا حال این base raped ها رو بگیری!:d
فک کن 32 تا کلی مور!:d
حالا یه چیزی من از صبح در حین کارهای روزانه داشتم به این مسئله فکر می کردم اگر قرار باشه با این مپ های بزرگ 64 نفره قابلیت خوابیدن هم اضافه بشه! دیگه واقعا اسناپری که لای بوته ها خوابیده نمیشه دید! همه میشن اسنایپر! فکر کنم خود دیکم توش مونده باشه! البته یه راهی داره مثلا اضافه کردن دوربین حرارتی به بازی مشخص کسی کلد بلد هم نداره دیگه !:d
برای چت هم می تونه یکم پیشرفت کنه و یه چیزی شبیه میثاق 2 اضافه کنه به بازی با سنسور مادون قرمز و حرارتی! دیگه نیازیم به دارت نداره (خدایش ایده دارت خیلی مسخره بود)
البته مثل اینکه فقط آنلانش رو PC 64 نفر مستونن بازی کنن
رو XBOX و PS3 همون 24 نفر هست
حالا باز باید منتظر بمونیم

با تشکر از مسعود عزیز :d
البته به یه درد دیگه هم می خوره بکاری تو بیس خودت تا حال این base raped ها رو بگیری!:d
فک کن 32 تا کلی مور!:d
حالا یه چیزی من از صبح در حین کارهای روزانه داشتم به این مسئله فکر می کردم اگر قرار باشه با این مپ های بزرگ 64 نفره قابلیت خوابیدن هم اضافه بشه! دیگه واقعا اسناپری که لای بوته ها خوابیده نمیشه دید! همه میشن اسنایپر! فکر کنم خود دیکم توش مونده باشه! البته یه راهی داره مثلا اضافه کردن دوربین حرارتی به بازی مشخص کسی کلد بلد هم نداره دیگه !:d
برای چت هم می تونه یکم پیشرفت کنه و یه چیزی شبیه میثاق 2 اضافه کنه به بازی با سنسور مادون قرمز و حرارتی! دیگه نیازیم به دارت نداره (خدایش ایده دارت خیلی مسخره بود)
32 تا کلیمور؟ نه بابا! :-o فوقش 2 تا دستته! با 32 تا میتونی یه منطقه رو مین گذاری کنی! :d
فکر نکنم دوربین حرارتی داشته باشه! چون به نظر من هیچکدوم از مپ های مولتیپلیرش توی شب بازی نمیشه! توی روز هم دوربین حرارتی کجا بود؟ :d
منم اوایل اومدم توی بازی bc2 یادته گفتم توی بازی بودم یه آرپی جی زدم رفت دنبال هلیکوپتر شاخ درآورده بودم! گفتم ای خدا آرپی جی که تعقیب نمیکنه! :دی
نگو دارت زدن! لول
اصلا چیزی به اسم دارت وجود خارجی نداره! این چی بود دیگه؟ :دی سوتی بدی بود! :دی
برای اسنایپر هم احتمالا قریب به یقین محدودیت میذارن
3 SNIPER PER TEAM
بایدم اینجوری باشه! توی هر یگانی چند تا اسنایپر هستن نه 32 تا! :دی

البته مثل اینکه فقط آنلانش رو PC 64 نفر مستونن بازی کنن
رو XBOX و PS3 همون 24 نفر هست
حالا باز باید منتظر بمونیم

بله فقط روی PC میتونن 64 نفر بازی کنن!
و حتما اینترنت خوبی باید داشته باشی! دیگه اینارو نمیشه با 128 بازی کرد! :دی

mw جان اگه نجنبی به فنا میری:(
رفته خبر نداری... :دی

آقا من خودم mw بازم , ولی همیشه آرزو داشتم توو این سبک بازی یه جتو بدن دسته من :d مثل اینکه توو عکس هایه آخری یکیش هست :x

در کل من دو بازی رو میخرم و با هر دو هم آنلاین میشم دعوا هم نداره:d

بله فقط روی PC میتونن 64 نفر بازی کنن!
و حتما اینترنت خوبی باید داشته باشی! دیگه اینارو نمیشه با 128 بازی کرد! :دی
بازی سرور اختصاصی داره و نیازی نیست نگران سرعت اینترنتتون باشید
ولی چه حالی میده 64 نفر تو یک مپ همدیگر رو تیکه پاره کنن>:)

بازی سرور اختصاصی داره و نیازی نیست نگران سرعت اینترنتتون باشید
ولی چه حالی میده 64 نفر تو یک مپ همدیگر رو تیکه پاره کنن
من خودم 2 مگ نامحدود دارم و خیالم تخته! ;) نگران دوستانی هستم که سرعتشون 12 13 کیلوبایته که قطعا به مشکل برمیخورن! حتی با وجود ددیکیت سرور!
مپ های بازی هم اونقدر بزرگ هستن که این تعداد زیاد احساس نمیشه! از 32 نفر که دشمنت هستن 10 تاشون توی تانک هستن 6 تاشون توی هلیکوپتر و احتمالا 3 یا 4 تاشون توی هواپیما هستن کلا میمونه 12 تا 15 نفر پیاده توی این دشت بزرگ! :دی

من خودم 2 مگ نامحدود دارم و خیالم تخته! ;) نگران دوستانی هستم که سرعتشون 12 13 کیلوبایته که قطعا به مشکل برمیخورن! حتی با وجود ددیکیت سرور!
مپ های بازی هم اونقدر بزرگ هستن که این تعداد زیاد احساس نمیشه! از 32 نفر که دشمنت هستن 10 تاشون توی تانک هستن 6 تاشون توی هلیکوپتر و احتمالا 3 یا 4 تاشون توی هواپیما هستن کلا میمونه 12 تا 15 نفر پیاده توی این دشت بزرگ! :دی
بله میدونم ما خودمون BC2 بازیمb-)
ولی ما به سرور بازی وصل میشیم و وقتی سرور کم بیاره ما هم به مشکل بر میخوریم
بازی هایی مثل MW چون یک شخص میشه هاست و گاهی اوقات اون شخص کانکشنش نمیکشه ما به مشکل برمیخوریم
تعداد هرچی هم زیاد باشه اما سرور خوبی تو بازی وجود داشته باشه ما هم به مشکل بر نخواهیم خورد
وگرنه من قبلا که کانکشنم خیلی خیلی داغون بود تو BC2 هیچ وقت مشکل نداشتم و به راحتی بازی میکردم
خدا رو شکر EA تو آسیا هم سرور داره
GEOW 3 که قول داده بود تو آسیا هم سرور بزاره تو بتاش این کار رو نکرده بود و ما به مشکل برخوردیم
امیدوارم برای BF3 سرور های خوبی خریداری بشه

بله میدونم ما خودمون BC2 بازیمb-)
ولی ما به سرور بازی وصل میشیم و وقتی سرور کم بیاره ما هم به مشکل بر میخوریم
بازی هایی مثل MW چون یک شخص میشه هاست و گاهی اوقات اون شخص کانکشنش نمیکشه ما به مشکل برمیخوریم
تعداد هرچی هم زیاد باشه اما سرور خوبی تو بازی وجود داشته باشه ما هم به مشکل بر نخواهیم خورد
وگرنه من قبلا که کانکشنم خیلی خیلی داغون بود تو BC2 هیچ وقت مشکل نداشتم و به راحتی بازی میکردم
خدا رو شکر EA تو آسیا هم سرور داره
GEOW 3 که قول داده بود تو آسیا هم سرور بزاره تو بتاش این کار رو نکرده بود و ما به مشکل برخوردیم
امیدوارم برای BF3 سرور های خوبی خریداری بشه
سرور آسیا؟ کو پس؟ من همیشه به آلمان یا انگلیس وصل میشم!
کسی خبری از پیش خرید بازی توی استیم نداره؟ اصلا توی استیم میذارن بازی رو؟

سرور آسیا؟ کو پس؟ من همیشه به آلمان یا انگلیس وصل میشم!
کسی خبری از پیش خرید بازی توی استیم نداره؟ اصلا توی استیم میذارن بازی رو؟
آخه من همیشه با Xbox 360 بازی کردم
از PC خبری ندارم
بازی رو خود سایتش داره الان پیش فروش میکنه
اگه بازی رو Pre-Order کنی دو تا DLC مجانی گرفتی برو حالشو ببر

آخه من همیشه با Xbox 360 بازی کردم
از PC خبری ندارم
بازی رو خود سایتش داره الان پیش فروش میکنه
اگه بازی رو Pre-Order کنی دو تا DLC مجانی گرفتی برو حالشو ببر
همین الان بیاد پیش خرید میکنم! منتهی روی استیم!
روی استیم خبری نداری؟ من همه بازیهامو از استیم میخرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or