برخی از اطلاعات بازی Battlefield 3

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این لیست سلاح ها کامل یعنی اپ نمیشه؟! پ گول کجاست خیلی بد!!!
اسلحه فقط گول نه مدیک می خاد نه ammo!
i kill you from far far away :>

خيلي ها با نظر شما موافقن ولي من جزو مخالفينم :d

هيچي رو با M95 عوض نميكنم من باهاش توي Canquest از بيس خودم يكي رو رو ساختمون بيس دشمن زدم همچين شاتي رو با گل نميشه زد b-)

سلاح ها مطمئن باش بيشتر از BFBC2 نباشه كمتر نيست ;)

هيچي رو با M95 عوض نميكنم من باهاش توي Canquest از بيس خودم يكي رو رو ساختمون بيس دشمن زدم همچين شاتي رو با گل نميشه زد b-)

سلاح ها مطمئن باش بيشتر از BFBC2 نباشه كمتر نيست
رو حرف دکسون حرف نزن! هیچی نباشه دو برابر شما چیت زده! :nospam:

بعدشم من 8 تا یا 9 تا اسنایپ با امتیاز +500 هدشات مارکسمن دارم! شما کجا اینقد زدی؟ :sniper:

سلاح ها مطمئن باش بيشتر از BFBC2 نباشه كمتر نيست ;)
الان که داشتم با چشم بصیرت نگاه میکردم دیدم! یه اسلحه هست که خیلی به گل شبیه اگر همون امکانات گل یعنی سبک سریع و دقیق داشته باشه من راضیم 50% مسئله حل شدس!:d

در مورد انتخاب سلاح این یه مسئله سلیقه ای هست من چون همه رکورد های در حد خودم ازجمله بیشترین کیل استریک و بیشترین با گول زدم برا همین علاقه خاصی بهش دارم !:d

آخرین ویرایش:
همه پروفشنال ها از m24 برای تک تیرانداز استفاده میکنن

m95 مثل تف سر بالا میمونه !!!

من که درست متوجه کلاسهای بازی نشدم
ولی با این وجود سیستم جدید رو نمیپسندم

گرافیک بازی سایه داره یاد مدال میافتم خدا کنه کار نهایی جالب از آب در بیاد

آخرین ویرایش:
الان که داشتم با چشم بصیرت نگاه میکردم دیدم! یه اسلحه هست که خیلی به گل شبیه اگر همون امکانات گل یعنی سبک سریع و دقیق داشته باشه من راضیم 50% مسئله حل شدس!:d

در مورد انتخاب سلاح این یه مسئله سلیقه ای هست من چون همه رکورد های در حد خودم ازجمله بیشترین کیل استریک و بیشترین با گول زدم برا همین علاقه خاصی بهش دارم !:d
منم اون +500 هارو با m95 زدم! :d
gol رو زود پلات کردم انداختم دور! :دی اسنایپی که باهاش حال کردم m24 بو که سبک و خوشدست بود!
توی اسن سری هم هست خداروشکر اما یه چیز بهتر هم آوردن! ;)

Elite Marksman Combat رو ميگي؟

بيا: http://bfbc2.statsverse.com/stats/36...0na/#insignias

من تازه از عيد ديگه بازي نكردم وگرنه الان ........ b-)
نه بابا اینو که همه میتونن بگیرن!
منظورم امتیازی هست که از فاصله دور بابت هدشات بهت میده!
من توی مپ Havrest day اگر اشتباه اسمشو ننوشته باشم بود که توی مود پرچم گیری از بیس آمریکا با m95 طرف رو توی بیس روسیه که رفت سوار جیپ بشه رو هدشات کردم!
رکوردی بس به یادماندنی بود! :d فکر نکنم بیشتر از اون زده بشه! چون حداکثر امتیازی که در دنیا زده شده همین 500 بوده! مثل اینکه 10 نفرو بکشی! :d البته با امتیازات دیگه که جمع بشه مثل کشتن 11 یا 12 نفر میمونه! ;)
....
اینم یکی از نمونه هاش:

نه بابا اینو که همه میتونن بگیرن!
منظورم امتیازی هست که از فاصله دور بابت هدشات بهت میده!
من توی مپ Havrest day اگر اشتباه اسمشو ننوشته باشم بود که توی مود پرچم گیری از بیس آمریکا با m95 طرف رو توی بیس روسیه که رفت سوار جیپ بشه رو هدشات کردم!
رکوردی بس به یادماندنی بود! :d فکر نکنم بیشتر از اون زده بشه! چون حداکثر امتیازی که در دنیا زده شده همین 500 بوده! مثل اینکه 10 نفرو بکشی! :d البته با امتیازات دیگه که جمع بشه مثل کشتن 11 یا 12 نفر میمونه! ;)

خوب هدشات از راه دور marksman headshot ميشه ديگه :d
من توي راش از بيس Defender ها خلبان هليكوپتر Attacker رو هرشات كردم با همين M95 :d
يادمه به خاطر قدرت پايين M95 مجبور شدن نشونه رو بالاي كابين بگيرم كه بخوره به كله يارو

ويرايش: نمونت لود نشد لينك بده

http://bfbc2.statsverse.com/stats/360/spiderferi/#insignias

بعد از 6 ماه تو عید با اکانت جدیدم شروع کردن به بازی کردن و فک می کنم قابل توجه باشه . آخر هم نفهمیدم این Skill Level چرا اینطوریه ؟ :دی مثلن یه روز 180 بودم یه روز 102 !
فک کنم بخاطر لگ بود که از بازی ها میوفتادم بیرون لفت گیم حسابش می کرد !

http://bfbc2.statsverse.com/stats/360/spiderferi/#insignias

بعد از 6 ماه تو عید با اکانت جدیدم شروع کردن به بازی کردن و فک می کنم قابل توجه باشه . آخر هم نفهمیدم این Skill Level چرا اینطوریه ؟ :دی مثلن یه روز 180 بودم یه روز 102 !
فک کنم بخاطر لگ بود که از بازی ها میوفتادم بیرون لفت گیم حسابش می کرد !

فقط تو نیستی منم آخرش نفهمیدم چیه از اول هم نبود یهو با یه آپدیت اضافه شد
با میدک حال نمیکنی نه؟ :d منم مثل تو بودم تا رنک 26 دست به مدیک نزدم ولی بعد رفتم Speac هارو خریدم دیدم مدیک هم کم حال نمیده :d فقط ضایش از اسلحه اول شروع کنی یه Speac بگیر که کلشو با آخری بری (اسمش یادم نیست)

فقط تو نیستی منم آخرش نفهمیدم چیه از اول هم نبود یهو با یه آپدیت اضافه شد
با میدک حال نمیکنی نه؟ :d منم مثل تو بودم تا رنک 26 دست به مدیک نزدم ولی بعد رفتم Speac هارو خریدم دیدم مدیک هم کم حال نمیده :d فقط ضایش از اسلحه اول شروع کنی یه Speac بگیر که کلشو با آخری بری (اسمش یادم نیست)
نه من فقط با Engineer حال می کنم .
با Sniper هم رو PC میتونم خوب بازی کنم رو کنسول سختمه . :d Assualt هم بدم نمیاد اما فقط Engineer :دی

من بیشترین marksman headshot تو مپ valparaiso از light houseزدم که 642 داد اگه اشتباه نکنم.
در ضمن کیت assault medic زیاد قوی نیست چون زود گلوله توم میکنه نیار به support داره.برای داشتن مد کیت هم باید از gernade luncher منصرف شه.جلوی تانک هم شانسی نداره
من خودم enginner خیلی دوست دارم چون پدر همه چی رو در میاره.carl gustav عجب چیری بود:))

آخرین ویرایش:
کلاس بد نشده با این که تا دمو چیزی کاملا نشون ندن نمیشه فهمید ولی بزرگترین ضعف کلاس Medic وسیله تخریب پذیری بود یا منفجره بود که اینم حل شده تا حدودی
مطمئنا کلاس Engineer و sniper تغییراتی داره من متوجه نشدم BF3 کلاس میخواد شبیه نسخه خودش کنه یا BF:BC2
تو نسخه 2 6 کلاس بود که Engineer سلاح RPG نداشتن و یک کلاس Anti-Tank بود که RPG یا مین داشت که کلا برای نابود کردن تانک بود و کلاس Engineer میتونست یک سری وسایل مثل توپ خونه و .. روزمین بکار و مکان رو نقشه به توپ ببنده (یادش بخیر)
هرچی هست نمیتونه مثل نسخه BC2 پیش بره تغییرات اساسی باید بده مپ بزرگ ترشدن پلیر ها با 64 رسیدن و همین طور جت به بازی اومد ....
این جا کلاس نسخه قبل بینید
http://wiki.bf2s.com/classes/battlefield-2

کلاس بد نشده با این که تا دمو چیزی کاملا نشون ندن نمیشه فهمید ولی بزرگترین ضعف کلاس Medic وسیله تخریب پذیری بود یا منفجره بود که اینم حل شده تا حدودی
مطمئنا کلاس Engineer و sniper تغییراتی داره من متوجه نشدم BF3 کلاس میخواد شبیه نسخه خودش کنه یا BF:BC2
تو نسخه 2 6 کلاس بود که Engineer سلاح RPG نداشتن و یک کلاس Anti-Tank بود که RPG یا مین داشت که کلا برای نابود کردن تانک بود و کلاس Engineer میتونست یک سری وسایل مثل توپ خونه و .. روزمین بکار و مکان رو نقشه به توپ ببنده (یادش بخیر)
هرچی هست نمیتونه مثل نسخه BC2 پیش بره تغییرات اساسی باید بده مپ بزرگ ترشدن پلیر ها با 64 رسیدن و همین طور جت به بازی اومد ....
این جا کلاس نسخه قبل بینید
http://wiki.bf2s.com/classes/battlefield-2

این رو با BFBC2 باید مقایسه کنی

من بیشترین marksman headshot تو مپ valparaiso از light houseزدم که 642 داد اگه اشتباه نکنم.
در ضمن کیت assault medic زیاد قوی نیست چون زود گلوله توم میکنه نیار به support داره.برای داشتن مد کیت هم باید از gernade luncher منصرف شه.جلوی تانک هم شانسی نداره
من خودم enginner خیلی دوست دارم چون پدر همه چی رو در میاره.carl gustav عجب چیری بود:))

اسالت که اگه درست استفاده کنی خیلی کارش گیر ساپورت نیست چون دمیج گلوله بالاس
والا GL به نظر من جلوی تانک شانسی نداره 3 تاشو بزنی بازم تانکه نصف جونش مونده :d

نه من فقط با Engineer حال می کنم .
با Sniper هم رو PC میتونم خوب بازی کنم رو کنسول سختمه . :d Assualt هم بدم نمیاد اما فقط Engineer :دی

به خاطر دمیج پایین اسلحه هاش من خیلی با این کلاس بازی نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or