برخی از اطلاعات بازی Battlefield 3

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
smg دمیج زیاد نمیده امه از نردیک بهتر عمل میکنه
کاش squad ها 6 نفر میشدن

خوب کاربردشم نزدیکه دیگه دور بخوای که اسنایپ هست دیگه
ولی من خودم یه فاصله هایی رو با SUB زدم که خودمم باورم نمیشد ولی دیگه از این چیزا خبری نیست توی BF3 همه اینا تعدیل شدن

خوب هدشات از راه دور marksman headshot ميشه ديگه :d
من توي راش از بيس Defender ها خلبان هليكوپتر Attacker رو هرشات كردم با همين M95 :d
يادمه به خاطر قدرت پايين M95 مجبور شدن نشونه رو بالاي كابين بگيرم كه بخوره به كله يارو

ويرايش: نمونت لود نشد لينك بده
آخه برادر من شما گفتی Elite Marksman Combat که با هدشات مارکسمن فرق داره!!!
این فاصله ای که من زدم حداقل 3 یا 4 برابر فاصله شما بوده!
http://up.iranblog.com/images/ejd3lx8xedbo5wq0yhsm.jpg

....

من بیشترین marksman headshot تو مپ valparaiso از light houseزدم که 642 داد اگه اشتباه نکنم.
اشتباه کردی! :دی

دقت > دمیج :biggrin1:

مساله اینجاست که دقت اسلحه های Engineer هم از Assault کمتره .

کاش squad ها 6 نفر میشدن

اتفاقا بنظرم همین 4 نفر خیلی بهتره .هرچی تعداد اسکواد بشتر باشه وظایف هم بیشتر تقسیم میشه و بازی بیشتر حال میده .

• Like
Reactions: TCSCELL
آخه برادر من شما گفتی Elite Marksman Combat که با هدشات مارکسمن فرق داره!!!
این فاصله ای که من زدم حداقل 3 یا 4 برابر فاصله شما بوده!
http://up.iranblog.com/images/ejd3lx8xedbo5wq0yhsm.jpg

....

اشتباه کردی! :دی
اشتباه نکردم.مطمینم ار 600 بالا بود 100%
از اونی که فکر میکنی دورتر زدم کلا هیچی دیده نمیشد فقط میدونستم اونجا دشمن زیاد بود اسلحه رو خیلی بالاتر گرفتم زدم
شانسی

آخرین ویرایش:
اشتباه نکردم.مطمینم ار 600 بالا بود 100%
هرجوری حساب کنی فکر نکنم به 640 برسه!!!
خودت یه جمع بزن!!
بابت هدشات 10 امتیاز+ بابت کشتن 50 امتیاز + بابت مارکسمن 500 + اگر به عنوان دفاع از mcom حساب کنه 30 یا 40 تا میده! در بهترین شرایط ببین چند میشه!!!

+500 برای هدشات مارکسمن تا الان از بین ایرانی ها من 9 بار زدم و یکی از دوستای دیگرمون به اسم کیانوش برای رو کم کنی من هم یکبار زد! :d
بقیه اینقدر نزدن تا الان! ;)
میدونی +500 یعنی چی؟ یعنی دشمن رو اندازه کله پشه میبینی روی مانیتور!! حالا باید 2 یا 3 سانت هدف رو بالاتر بگیری تا به کلش بخوره!!

+500 برای هدشات مارکسمن تا الان از بین ایرانی ها من 9 بار زدم و یکی از دوستای دیگرمون به اسم کیانوش برای رو کم کنی من هم یکبار زد! :d
بقیه اینقدر نزدن تا الان! ;)
میدونی +500 یعنی چی؟ یعنی دشمن رو اندازه کله پشه میبینی روی مانیتور!! حالا باید 2 یا 3 سانت هدف رو بالاتر بگیری تا به کلش بخوره!!

از بالای light house میشه زد

بالا منظورم اونجا نیست که با پله میری بالای بالای برج که با هلیکوپتر پیادمون میکردن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or