برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

یکی گفت Vigor همه پشت سرش گفتن:)) انگار نه انگار Sky line ها و کلی آپگرید به درد بخور توی بازی بود.
منظورت از "کلی آپگرید" همونایی که تو خدا بیامورز system shock هم بود دیگه؟
skyline نو آوریه؟
من نگفتم گیمپلی B:I بده اما نو آور؟؟؟؟؟

اگر کسی با یه بازی حال نمیکنه نباید به نظر بقیه احترام بذاره و باید هرچی از دهنش در میاد بگه؟ عجب منطق و اصولی !! :-o

- - -ویرایش - - -

خب فدات شم. شما که بازی نکردی واسه چی میای رای صادر میکنی که قلان بازی حقشه !!

من از اينکه حرف دهنم را نفهميدم و گفتم اين بازی را شاهکار نميدونم عذر ميخوام :))

این بحث چندش آور چیه ؟! داشتم رد میشدم چنتا پست خوندم حالم گرفته شد ! :دی
اقا خوب یکی با یه بازی حال نمیکنه اصلا میگه آشغاله نظرش اینه دیگه شما با احترام از کنارش بگذر ! :دی
Bioshock هم بشه goty از نظر تحریریه BC چه اشکالی داره ؟ نمیفهمم !!!
بیخیال کیا! گفتن داریم تا گفتن. اینکه بگی خوشم نمیاد تا اینکه بگی آشغاله یا:
بی پايه و اساس اون بازيه TLOU هستش :))
بعد اونوقت اگه ما بگیم بازی ای که متاش 95ـه شاهکاره نظرمون مهم نیست ولی باید به نظر کسی که میگه آشغال احترام گذاشت؟ این دیگه از اون پستا بود.
من نمیدونم مجبور کردن بعضیارو بیان نظر بدن؟ خوب آقا بازی نکردی نظر هم نده دیگه چرا خودتو خراب میکنی؟ حالا خوبه TLOU متاش 95 ـه که اینجوری میکنن!!

:))باشه احترام نزار
بی پايه و اساس اون بازيه TLOU هستش :))

اومدم جوابت را بدم که .... پشيمون شدم

من الان هرچی دليل بيارم يا توضيح بدم هيچ فايده اي نداره
اصلا شما فرض کن من نميدونم شاهکار چيه ..... نزديک به 26 سال تجربه ی بازی های مختلف گذشته
و من نميتونم تشخيص بدم چه بازی...... منطق طرف دار های سونی و محترم بودن يک سريشون را ديدم

دوست عزیز. چرا منطقی حرف نمیزنی؟ شما دلیل بیار. چه عیبی داره. شما دلیل بیار و توضیح بده نه واسه اینکه ما رو قانع کنی فقط واسه اینکه نظر خودت رو اثبات کنی. کسی هم کاری به کارت نداره و هر کی هم بهت بی احترامی کرد گزارش کن. فقط دلایلت رو شفاف و واضح بگو. البته بعید میدونم با 2 ساعت بازی کردن بتونی با متطق و دلیل و بی تعصب و جانبداری و افراط گفتگو کنی

میشه بپرسم چرا چند صفحه هست دارید با کسی که به قول خودش 2 ساعت TLOU رو بازی کرده یا دیده بحث میکنید ؟!!:|
در برخی موارد با دیدن وضعیت و پشتکاره طرف ignore بهترین کار هست ...

من از اينکه حرف دهنم را نفهميدم و گفتم اين بازی را شاهکار نميدونم عذر ميخوام :))
این پست چه ربطی به شما داشت که نقل قولش کردی؟ من خطاب به اون دوستمون که نظریه صادر کردن گفتم و هیچ ربطی هم به شما نداشت.

- - -ویرایش - - -

میشه بپرسم چرا چند صفحه هست دارید با کسی که به قول خودش 2 ساعت TLOU رو بازی کرده یا دیده بحث میکنید ؟!!:|
در برخی موارد با دیدن وضعیت و پشتکاره طرف ignore بهترین کار هست ...
آخه طرف مباد یه چیزی میگه بعد هم میگه دلیل و منطق و بعدشم نه دلیلی و نه منطقی و ... خب میره روی اعصاب دیگه

راجع به نوآوری در گیم پلی و به خصوص A.I اصلا با نظرت موافق نیستم. A.I بازی واقعا بعضی جاها عذاب آور میشه و آدم با خودش فکر میکنه چرا یه بازی در همچین سطحی باید اینقدر احمقانه طراحی بشه. در مورد نوآوری در گیم پلی هم درسته که TLOU یه کارایی کرده بود ولی به شخصه نوآوری آنچنانی در گیم پلی ندیدم به نسبت به بازی مثل Brothers که سرشار از نوآوری بود
اینکه A.I ـه TLoU جزو های بهترین های نسل(شایدم بهترین) هست فکت هست، نظر من نیست :دی ! ویژگی های A.I ـش رو گفته بودم ولی باز تکرار می کنم :

شما اگه کاور بگیری اونا تیر نمیزنن و تا سرت رو بیاری بالا تیر میزنن!اگه جات رو اروم عوض کنی گمت میکنن.الی تو هر شرایطی به کمک جوئل نمیره!مگر مطمئن شه جون خودش تو خطر نیست!دشمنا خیلی ماهرانه کاور میگیرن،گاهی اوقات فرار میکنن،گاهی اوقات از پشت غافل گیرتون میکنن!جوئل و پارتنرش با جمله های مختلف هم دیگه رو راهنمایی میکنن(مثلا میگن فلانی پشتت هست) .یا یادمه تو یه مترو اومدم یه هانتر رو Grab کنم نو چراغ قوش خورد به چش اون یکی هانتر و برگشت من رو دید.و چیزهای دیگه که ممکن هست یادم نباشه !

بعضی سایتا هم به این موضوع اشاره کردن :
It should also be noted that the artificial intelligence of the Infected is remarkable. While not exactly careful, Infected actually know enough to not charge at you in a straight line. During one moment, I was actually snuck up on by a monster, who turned and ran when I spotted him. He came back with a friend, and proceeded to dart from doorway to doorway, in an attempt to confuse me. Human enemies aren't quite that tricky, but they do try to outflank you and keep you moving. The Last of Us definitely boasts some of the best A.I. I've ever seen, and I'm very cynical when it comes to A.I. boasts.
Review: The Last of Us - Destructoid

The first reason is technological: The Last of Us has perhaps the best artificial intelligence I’ve ever seen in a game. The enemies, whether they are mindless zombies or clever human “hunters,” behave in amazingly realistic ways, forcing the player to think up equally smart strategies in each encounter.
'The Last of Us' a great zombie gaming thriller unlike any other - The Globe and Mail

The enemy AI is really good, and by really good I mean, it’s possible to fool them and they’ll react in surprising and realistic ways.
Tips For Playing The Last Of Us | Kotaku Australia
این هم یک پست از احسان وقتی تو تاپیک راجب این موضوع بحث پیش اومده بود :
وی همون مرحله ی هتل اگر بی سر و صدا به طبقه ی بالا برید واکنش و جایگیری متفاوتی رو از دشمن ها میبینید چون از وجود شما خبر ندارن ؛ اگر طبقه ی پایین رو با سر و صدا گذرانده باشید توی طبقه ی بالا به خاطر اینکه صداتون رفته دارن دنبالتون می گردن ! ممکنه بگید این یه اسکریپت ساده ـس که اگر پایین رو اینجوری تموم کردی بالا اینجوری شروع بشه و بلعکس ! ولی قضیه جایی روشن میشه که اگر شما پایین رو بی سر و صدا رد کنید و بیایید بالا ولی طبقه ی بالا کار به تیر اندازی و اینا بکشه از طبقه ی پایین کسایی که زنده موندن میان بالا ! اینو خودم به شخصه دیدم !
بازی A.I ـش خیلی پیشرفته تر از چیزیه که هر کسی توی سایر بازیها فکرش رو بکنه ! من خودم توی بازی یه بار حمله کردم یکی رو بزنم در همین حین 3-4 نفر دیگه هم از دور به صحنه اضافه شدن ! الی برای کمک به من اومد یکی از اونایی که از دور داشت میومد رو با بطری زد (این یه مورد هوش مصنوعی خارق العاده ی بازی که وقتی از پس زدن یکی برمیای طرف میره یکی دیگه رو میزنه !!!) ولی من که دیدم از پس همشون بر نمیام دویدم و برگشتم در همین حین الی داشت میرفت طرف بقیه که جول بهش گفت "Ellie ... Stay Away From Them" این هر چی هست اسمش اسکریپت نیست ! به شخصه انقدر WOW moment در مورد A.I توی بازی دیدم که خود کاز هیرایی هم بیاد بگه بهترین نیست خودم با دلیل حرفش رو نقض می کنم

دوستان من با بقیه انتخاب ها کاری ندارم
ولی خداییش بهترین co-op و بهترین گرافیک هنری حق Rayman Legends نبود؟؟؟؟؟

دوست عزیز. چرا منطقی حرف نمیزنی؟ شما دلیل بیار. چه عیبی داره. شما دلیل بیار و توضیح بده نه واسه اینکه ما رو قانع کنی فقط واسه اینکه نظر خودت رو اثبات کنی. کسی هم کاری به کارت نداره و هر کی هم بهت بی احترامی کرد گزارش کن. فقط دلایلت رو شفاف و واضح بگو. البته بعید میدونم با 2 ساعت بازی کردن بتونی با متطق و دلیل و بی تعصب و جانبداری و افراط گفتگو کنی
دليلم را گفتم من چيزی که تازگی داشته باشه برام .... نداشت

من هر عنوان که ميآد اميدم به اينه که بعد از اينهمه تکراری شدن عنوان ها چيزه جديدی داشته باشه
نه فقط داستان يا گرافيک ...
من برام gameplay مهمه .... چيزی جديد توی game play مثل hl 2 که بازی با فيزيک بود
GTA که تجربه ی سندباکس و.....
مافيا بود که تا اون لحظه بازی اين موضعيت معنی نداشت
tomb raider بود که مثلش تا اون موقع نبود
يا حداقل بازم just cause 2 بود که يه ماسماسکی داشت که باهاش ميشد کلی کار جديد کرد ...
max payne بود که تجربه ی bullet time....
crysis 1 بود که از گرافيکش بگير تا اتمسفر خاص خودش يا فيزيک rigid bodies و shuttering درخت ها و...
. اين همه شاهکاره نواورد هستش
به من بگيد چه چيزه نواوره شاهکاری تو اين بازی بود ؟

بعضی ها هم ارزش اينا ندارند که جوابشون را بدی ....
2 سال اومدند تو سايت فکر کردند اينجاا چاله ميدونه

اینکه A.I ـه TLoU جزو های بهترین های نسل(شایدم بهترین) هست فکت هست، نظر من نیست :دی ! ویژگی های A.I ـش رو گفته بودم ولی باز تکرار می کنم :

شما اگه کاور بگیری اونا تیر نمیزنن و تا سرت رو بیاری بالا تیر میزنن!اگه جات رو اروم عوض کنی گمت میکنن.الی تو هر شرایطی به کمک جوئل نمیره!مگر مطمئن شه جون خودش تو خطر نیست!دشمنا خیلی ماهرانه کاور میگیرن،گاهی اوقات فرار میکنن،گاهی اوقات از پشت غافل گیرتون میکنن!جوئل و پارتنرش با جمله های مختلف هم دیگه رو راهنمایی میکنن(مثلا میگن فلانی پشتت هست) .یا یادمه تو یه مترو اومدم یه هانتر رو Grab کنم نو چراغ قوش خورد به چش اون یکی هانتر و برگشت من رو دید.و چیزهای دیگه که ممکن هست یادم نباشه !

بعضی سایتا هم به این موضوع اشاره کردن :

Review: The Last of Us - Destructoid

'The Last of Us' a great zombie gaming thriller unlike any other - The Globe and Mail

Tips For Playing The Last Of Us | Kotaku Australia
این هم یک پست از احسان وقتی تو تاپیک راجب این موضوع بحث پیش اومده بود :

همه اینایی که گفتی درست. ولی دلیل نمیشه چشممون رو به اون ایراد های عجیب و غریب ببندیم. خودت که میدونی چی رو میگم؟ واقعا بعضی جاها آدم رو عذاب میده

متاسفانه تو بعضی انتخاب ها مثل بخش مولتی پلیر بی عدالتی شده .یعنی tlou مولتی پلیرش از سری cod سرتره ؟؟ مسخره تر از اون انتخاب ندیده بودم که cod رو کاندید نکرده بودن!

همه اینایی که گفتی درست. ولی دلیل نمیشه چشممون رو به اون ایراد های عجیب و غریب ببندیم. خودت که میدونی چی رو میگم؟ واقعا بعضی جاها آدم رو عذاب میده
من 6 بار بازی کردم این ایرادهای عجیب و غریبی که شما میگی عذاب میده رو متأسفانه باهاشون روبه رو نشدم!!! شما یه نمونه ی کامل تر از هوش مصنوعیه یه پارنتر داخل بازی بیار که از پیش تعیین شده هم نباشه. اونوقت من قبول میکنم که A.I این بازی بهترین نبوده.

منظورت از "کلی آپگرید" همونایی که تو خدا بیامورز system shock هم بود دیگه؟
skyline نو آوریه؟
من نگفتم گیمپلی B:I بده اما نو آور؟؟؟؟؟
یا خدا! فوق العاده ترین مقایسه زندگیم :|
SkyLine اصلا چیز دیگه ای بود اومدی با این مقایسه کردی؟ نه خداییش اینا چه ربطی به Skyline دارن؟ اینا از سربالایی با یک چیزی سر میخورن پایین ولی اسکای لاین قضیش کلا متفاوت بود! با اون دستگاه میشد توی کل منطقه دور زد که اصلا توی هیچ بازیی تا حالا دیده نشده!
حالا از اسکای لاین هم بگذریم خود Tear کلی نو آوری توشه :| لابد اونم نیست :|
بایوشاک کلی نوآوری داشت ولی بازم بنظرم حق بازی های دیگه بود!

- - -ویرایش - - -

بعدش Bio تنها جایی که میتونه Goty رو بده به Bio همین اعضای تحریریه ی BC هستن.
حالا مگه Goty رو به بایو دادن که شلوغش کردین؟ دور اول بایو بیشتر جایزه آورد که بنظرم بیشترم حقش بود بعد دلیل بر اینه که تحریریه بد انتخاب کرده؟ :|

دليلم را گفتم من چيزی که تازگی داشته باشه برام .... نداشت

من هر عنوان که ميآد اميدم به اينه که بعد از اينهمه تکراری شدن عنوان ها چيزه جديدی داشته باشه
نه فقط داستان يا گرافيک ...
من برام gameplay مهمه .... چيزی جديد توی game play مثل hl 2 که بازی با فيزيک بود
GTA که تجربه ی سندباکس و.....
مافيا بود که تا اون لحظه بازی اين موضعيت معنی نداشت
tomb raider بود که مثلش تا اون موقع نبود
يا حداقل بازم just cause 2 بود که يه ماسماسکی داشت که باهاش ميشد کلی کار جديد کرد ...
max payne بود که تجربه ی bullet time....
crysis 1 بود که از گرافيکش بگير تا اتمسفر خاص خودش يا فيزيک rigid bodies و shuttering درخت ها و...
. اين همه شاهکاره نواورد هستش
به من بگيد چه چيزه نواوره شاهکاری تو اين بازی بود ؟

بعضی ها هم ارزش اينا ندارند که جوابشون را بدی ....
2 سال اومدند تو سايت فکر کردند اينجاا چاله ميدونه

دلیل اینکه خیلی چیزهای این بازی رو ندیدی اینه که شما بازی رو تجربه نکردی.

هوش مصنوعی باز با اینکه یه سری ایراد داره ولی فوق العاده هست که Cage توی کامنت قبلی اشاره هایی به اونا کرده.

داستان بازی فوق العاده و گرافیک بازی با توجه به بستری که بازی روش اجرا میشه بی نظیر هست.

کوله پشتی جوئل تجربه منحصر به فردی رو توی گیم پلی ارائه میده

محیط نسبتا وسیعی که توی بازیهای سبک SH کمتر دیده شده و این موضوع خودش خیلی چالش برانگیز هست

موسیقی بینظیر بازی و ارائه لحظات منحصر به فرد

فیزیک اشیاء فوق العاده

- - -ویرایش - - -

من 6 بار بازی کردم این ایرادهای عجیب و غریبی که شما میگی عذاب میده رو متأسفانه باهاشون روبه رو نشدم!!! شما یه نمونه ی کامل تر از هوش مصنوعیه یه پارنتر داخل بازی بیار که از پیش تعیین شده هم نباشه. اونوقت من قبول میکنم که A.I این بازی بهترین نبوده.

تعجب میکنم که با این ایراد ها مواجه نشدی !!!!!!

وقتی توی کاور هستی و یکی از همکارهات مثلا الی یا تس و ... دنبال یه جان پناه میگردن از روبروی یه Clicker یا Hunter یعنی درست از جلوی چشمشون رد میشن و اونا اصلا انگار نه انگار و اصلا اونا رو نمی بینند. یا مثلا وقتی داری به صورت مخفی یه Clicker و ... رو میکشی یه باره همکارت شروع به تیراندازی میکنه و گند میزنه به کل مخفی کاری هایی که کردی.

بازم نیاز هست بگم یا نه !

در ضمن من نگفتم AI این بازی بهترین نیست بلکه گفتم فوق العاده هست ولی ایراداتی داره که نمیشه ازشون به سادگی گذشت.

متاسفانه تو بعضی انتخاب ها مثل بخش مولتی پلیر بی عدالتی شده .یعنی tlou مولتی پلیرش از سری cod سرتره ؟؟ مسخره تر از اون انتخاب ندیده بودم که cod رو کاندید نکرده بودن!

lol بابا شماها هنوز توی Cod موندین بعد میایین در مورد TLoU حرف میزنین ؟
مولتی تلو امسال توی کنسول ها از همه بازی ها بهتر بود . بهتر از آشغال هایی مثل Ghosts با لابی هایی پُر از بچه های 7-8 ساله

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or