برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

حالا مگه Goty رو به بایو دادن که شلوغش کردین؟ دور اول بایو بیشتر جایزه آورد که بنظرم بیشترم حقش بود بعد دلیل بر اینه که تحریریه بد انتخاب کرده؟ :|
من گفتم اگه اینجور بشه تعجب نمیکنم. چیزیو شلوغ نکردم. اون که آکادمی اسکار بود بخاطر ندادن اسکار به لئو هواداراش نت رو به خاک و خون کشیدن حالا مثلاً اعضای تحریریه چه کسانی هستن که نشه انتقاد کرد؟
بله انتخاب ها بشدت بد و آماتور صورت گرفته!! تو بخش نوآوری چرا Papers, Please نیست؟ یا چرا TLOU نیست ولی مثلاً Bioshock هست؟ فاکتور انتخاب چی بوده؟ باز با این حال میشد بین tearaway و GTA V فکر کرد ولی Bioshock؟ وقتی کاری میخواد صورت بگیره بهتره حرفه ای باشه نه جهت دار. بهرحال ما عادت داریم. سر U2 , جرنی و و و .... .
تعجب میکنم که با این ایراد ها مواجه نشدی !!!!!!

وقتی توی کاور هستی و یکی از همکارهات مثلا الی یا تس و ... دنبال یه جان پناه میگردن از روبروی یه Clicker یا Hunter یعنی درست از جلوی چشمشون رد میشن و اونا اصلا انگار نه انگار و اصلا اونا رو نمی بینند. یا مثلا وقتی داری به صورت مخفی یه Clicker و ... رو میکشی یه باره همکارت شروع به تیراندازی میکنه و گند میزنه به کل مخفی کاری هایی که کردی.

بازم نیاز هست بگم یا نه !

در ضمن من نگفتم AI این بازی بهترین نیست بلکه گفتم فوق العاده هست ولی ایراداتی داره که نمیشه ازشون به سادگی گذشت.

یعنی بعد از این همه که هم خود بچه های ND که چرا اینکارو کردن ، هم ما توضیح دادیم بازم به این قضیه ایراد میگیرید؟ انتظار داشتی مثلاً الی بیاد بصورت از پیش تعیین نشده درمقابل همه ی کلیکر ها کاور بگیره و دیده نشه؟ واقعاً فکر میکنی داریم همچین هوش مصنوعی رو؟ یا برعکسش ، تو خوب بازی میکردی ولی الی دیده میشد و همه میرختن سرتون اعصابت خرد نمیشد که این چه وضعشه؟ داریم در مورد سخت افزار PS3 صحبت میکنیم نه یه ابر کامپیوتر!

آخرین ویرایش:
skyline نو آوریه؟
ببخشید تو بحثتون دخالت میکنم ولی با این نمونه هایی که به اصطلاح از skyline آوردید مشخص میشه که شما یا بایوشاک رو تجربه نکردید یا از skyline استفاده نکردید!
تو تمام مثال ها Zipline هستند که فقط از یه نقطه به نقطه دیگه میشه حرکت کرد اما کلا ساختار skyline بایوشاک کاملا متفاوت از اینا هست!

دلیل اینکه خیلی چیزهای این بازی رو ندیدی اینه که شما بازی رو تجربه نکردی.

هوش مصنوعی باز با اینکه یه سری ایراد داره ولی فوق العاده هست که Cage توی کامنت قبلی اشاره هایی به اونا کرده.

داستان بازی فوق العاده و گرافیک بازی با توجه به بستری که بازی روش اجرا میشه بی نظیر هست.

کوله پشتی جوئل تجربه منحصر به فردی رو توی گیم پلی ارائه میده

محیط نسبتا وسیعی که توی بازیهای سبک SH کمتر دیده شده و این موضوع خودش خیلی چالش برانگیز هست

موسیقی بینظیر بازی و ارائه لحظات منحصر به فرد

فیزیک اشیاء فوق العاده
خيلی خوب پس شد :
هوش مصنوعی ... يعنی الان بهترين هوش مصنوعی را داره ديگه ؟.... يا هوش مصنوعی چيزه جديديه ...؟

داستان : در اين مورد اصلا نظر نميدم چون جريان را کامل نميدونم
در مورد کوله پشتی ممنون ميشم بگيد چه تجربه ی منحصر به فردی داره ؟ به فرض که قبلا هيچ بازی
اينطور نبوده باشه .... دليل به شاهکار بودند نيست
يعنی تا اونجا که بازی کردم زياد متوجه محيط وسيع نشدم ...اينا نميدونم... البته هر چه قدر هم وسيع باشه
اين نميشه نواوری... يکی از مشکلات من با اين بازی بيش از حد collid بود
انعطاف پذيريه کمی داشت همين باعث ميشد توی محيط های بسته کار برات سخت بشه
و توی قسمت Soft body
بعضی جاها اصلا مشخص نبود که چی شد که اين تصادم ايجاد شده ... مثل وقتی که زمبيا دورت هستند
ميخوای دفعشون کنی .....
در مورد موسيقی هم نظر نميدم
در مورد فيزيک هم پارتيکل سيستمش خوب بود ولی عالی بود بقيه چيز ها هم ديگه از بس توی بازی های
حتی 2 بعدی رعايت ميشه که نميشه گفت چون اون صندوقه خورد شد پس فيزيکش عاليه يا....
اگرم در مورد فيزيک چيزه خاصی هست که من نميدونم اگر فيلم کوتاهی يا چيزی هست اينجاا بزاريد....

خيلی خوب پس شد :
هوش مصنوعی ... يعنی الان بهترين هوش مصنوعی را داره ديگه ؟.... يا هوش مصنوعی چيزه جديديه ...؟

داستان : در اين مورد اصلا نظر نميدم چون جريان را کامل نميدونم
در مورد کوله پشتی ممنون ميشم بگيد چه تجربه ی منحصر به فردی داره ؟ به فرض که قبلا هيچ بازی
اينطور نبوده باشه .... دليل به شاهکار بودند نيست
يعنی تا اونجا که بازی کردم زياد متوجه محيط وسيع نشدم ...اينا نميدونم... البته هر چه قدر هم وسيع باشه
اين نميشه نواوری... يکی از مشکلات من با اين بازی بيش از حد collid بود
انعطاف پذيريه کمی داشت همين باعث ميشد توی محيط های بسته کار برات سخت بشه
و توی قسمت Soft body
بعضی جاها اصلا مشخص نبود که چی شد که اين تصادم ايجاد شده ... مثل وقتی که زمبيا دورت هستند
ميخوای دفعشون کنی .....
در مورد موسيقی هم نظر نميدم
در مورد فيزيک هم پارتيکل سيستمش خوب بود ولی عالی بود بقيه چيز ها هم ديگه از بس توی بازی های
حتی 2 بعدی رعايت ميشه که نميشه گفت چون اون صندوقه خورد شد پس فيزيکش عاليه يا....
اگرم در مورد فيزيک چيزه خاصی هست که من نميدونم اگر فيلم کوتاهی يا چيزی هست اينجاا بزاريد....

شما هنوز بازی رو بازی نکردی جالبه که داری به تفکیک در موردش نظر میدی :| معمولاً اول یه دور بازی میکنن بعد از اینکه با تم کلی بازی آشنا شدن بعد بخش بخش مورد بررسی قرار میدن.خیلی جالبه ;) من موندم شما استعدادت حروم نشه اینجا

@ ehsan_62

دوست من این بازی که داری میکوبونیش حدوداً 14-15 ساعت گیمپلی داره , شما 13 ساعتشو بازی نکردی :)
2 ساعت اولش هم Intro حساب میشه چیز خاصی نداره, با این تفاسیرت بیشتر خودتو کوچیک نکن

شما هنوز بازی رو بازی نکردی جالبه که داری به تفکیک در موردش نظر میدی :| معمولاً اول یه دور بازی میکنن بعد از اینکه با تم کلی بازی آشنا شدن بعد بخش بخش مورد بررسی قرار میدن.خیلی جالبه ;) من موندم شما استعدادت حروم نشه اینجا
من نظرم را ميگم چه بازی کرده باشم چه نه .....
يه بازيه کذايی باعث نميشه که من نتونم نظر بدم
هر چه قدر هم بازی کرده باشم ....
اگرم کسی نظر من يا ديگران براش محترم نيست پس بايد اشکال را توی خودش پيدا کنه....

بعضی چيزا هستند که مشت نمونه خربار .... در موردشون صدق ميکنه ....
من وقتی يه بازی ميخرم و تا 2 3 ساعت اعصابمو خورد کنه ... مگه مغز خر خوردم که ادامش بدم ؟
شما فعلا بورو يه 10 بار ديگه بازی کن يه موقع از دنيا عقب نمونی .....

من نظرم را ميگم چه بازی کرده باشم چه نه .....
يه بازيه کذايی باعث نميشه که من نتونم نظر بدم
هر چه قدر هم بازی کرده باشم ....
اگرم کسی نظر من يا ديگران براش محترم نيست پس بايد اشکال را توی خودش پيدا کنه....

بعضی چيزا هستند که مشت نمونه خربار .... در موردشون صدق ميکنه ....
من وقتی يه بازی ميخرم و تا 2 3 ساعت اعصابمو خورد کنه ... مگه مغز خر خوردم که ادامش بدم ؟
شما فعلا بورو يه 10 بار ديگه بازی کن يه موقع از دنيا عقب نمونی .....

باشه :)

در کل تحریریه هم مثل ماها ادم هستند و ممکنه سلیقه و سبک مورد علاقشون هم فرق داشته باشه.
ما هم که سهامدار نیستیم چیزی ازمون کم یا زیاد بشه با اعلام نتایج :d
من خودم به طور مثال به همون اندازه که از یه بازی jrpg لذت میبرم کمتر پیش میاد که از بازیهای دیگه اون مقدار از لذت رو ببرم.
اما وقتی بازی مثل tlus عرضه میشه و اون همه مورد تحسین منتقدها و گیمرهای معمولی و حرفه ای قرار میگیره اگه کسی بیاد و بگه بازی شاهکار نیست چون من خوشم نیومده داره سطح پایین اطلاعاتشو نشون میده وگرنه میتونه بگه بازی شاهکاره ولی من مثلن با گیم پلیش حال نکردم یا موزیک بازی ولی اینکه منکر چیزی بشی که همه کارشناسای فن قبولش کردن دیگه ... :|

چنتا نمونه :
1-2-3

* اولی فیزیک برگ های کتاب،دومی فیزیک لباس ها،سومی تاثیر برخورد اون هانتر به میز .

لول ! واقعا لول . چطوري كسي روش ميشه TLoU رو ترول كنه ؟!

آخرین ویرایش:
ehsan_62
جناب یک ماهه تو این فروم هر کی گفت "به به Tlou"
شما گفتی "به من بگو چی داره آخه؟" والا ۱۰ ساعت وقت گران بها رو حروم کنی راه دوری نمیره

Hamid Payne & majidred2011
عزیزان همون zipline رو برداری براش گاز و ترمز بذاری میشه نو آوری؟ تازه کلّهم اجمعین ۱۰ درصد از گیمپلی بازی رو شامل نمیشه.
نامزد های دیگه اون بخش رو یه نگاه بندازین شاید فرجی شد
gta : کنترل سه کارکتر تو open wrold کاملا real time (المان اصلی گیمپلی)
brothers : کنترل دو تا کارکتر همزمان با دو تا آنالوگ (المان اصلی گیمپلی)
dead rising: کمباین کلی آیتم و خلق سلاح های جدید ("" "")
the stanley parable :تاثیر مستقیم راوی تو روند بازی ("" "")

ehsan_62
جناب یک ماهه تو این فروم هر کی گفت "به به Tlou"
شما گفتی "به من بگو چی داره آخه؟" والا ۱۰ ساعت وقت گران بها رو حروم کنی راه دوری نمیره

Hamid Payne & majidred2011
عزیزان همون zipline رو برداری براش گاز و ترمز بذاری میشه نو آوری؟ تازه کلّهم اجمعین ۱۰ درصد از گیمپلی بازی رو شامل نمیشه.
نامزد های دیگه اون بخش رو یه نگاه بندازین شاید فرجی شد
gta : کنترل سه کارکتر تو open wrold کاملا real time (المان اصلی گیمپلی)
brothers : کنترل دو تا کارکتر همزمان با دو تا آنالوگ (المان اصلی گیمپلی)
dead rising: کمباین کلی آیتم و خلق سلاح های جدید ("" "")
the stanley parable :تاثیر مستقیم راوی تو روند بازی ("" "")
اون قسمت قرمز رو که خوندم مطمئن شدم شما تا آخر بازی بازی نکردید! 10 درصد؟
70-80 درصد بازی روی همون SkyLine ها هست! گاز و موتور چیه دیگه :| تمام دنیای اینفینیت سر همین اسکای لاین میچرخه و اگه نباشه اصلا بازی بی معنی میشه!

این طرز فکر هم بکلی اشتباهه :| اگه اینطوری بخوایم قضاوت کنیم Brothers از روی Rayman بلند کرده و با کمک دونفری میتونن موفق بشن و تنها فرقش اینه که میشه دوتا کارکترو یک نفر کنترل کنه :|
و اگه این معیار قضاوت باشه GTA هم از روی Driver San Fransisco بلند کرده چون اون تو میشد ماشینو چنج کرد و به همین وسیله کمک شخصیت اصلی کرد :| چه ربطی داره خو؟؟؟ کلا اسکای لاین با زیپ لاین اساسش فرق داره :|

happy-popcorn-smiley.png

یکی TLOU رو ترول میکنه اونیکی بایوشاک رو. جالبه که هر دو بازی از بهترین های کل نسل هستند و واقعا رو میخواد که اینا رو ترول کنی. ادامه بدید ما هم لذت میبریم.

اون قسمت قرمز رو که خوندم مطمئن شدم شما تا آخر بازی بازی نکردید! 10 درصد؟
70-80 درصد بازی روی همون SkyLine ها هست! گاز و موتور چیه دیگه :| تمام دنیای اینفینیت سر همین اسکای لاین میچرخه و اگه نباشه اصلا بازی بی معنی میشه!

این طرز فکر هم بکلی اشتباهه :| اگه اینطوری بخوایم قضاوت کنیم Brothers از روی Rayman بلند کرده و با کمک دونفری میتونن موفق بشن و تنها فرقش اینه که میشه دوتا کارکترو یک نفر کنترل کنه :|
و اگه این معیار قضاوت باشه GTA هم از روی Driver San Fransisco بلند کرده چون اون تو میشد ماشینو چنج کرد و به همین وسیله کمک شخصیت اصلی کرد :| چه ربطی داره خو؟؟؟ کلا اسکای لاین با زیپ لاین اساسش فرق داره :|
70 80 %??:-o
یعنی تو ۱۰ ساعت بازی شما ۸ ساعت رو skyline بودی دیگه؟

دوستان میخوام خستگیتون دربره. این شما و استاد میکامی. پدر سبک ترس عکس LAST OF US را گرفته تو دستش. احترام بگذارید احترام!حتی استاد هم به این بازی ایمان داره
shinji-neil.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or