برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

انتخاب ها سلیقه ی تحریریه هست و نمیتونم بگم چرا نظرتون این بوده ! ولی خب نظرم رو میگم .
داستان ! خیلی خلاصه بگم، داستان TLoU در عین سادگی با روایت و شخصیت پردازی شاهکار و پایان بی نقصش راحت جزو بهترین های سال/نسل بود . و واسه من بهترین :دی .
راجب نو آوری در گیم پلی، به نظرم A.I داینامیک (میشه گفت اسکریپت نشده ترین A.I در بین بازی ها تا به حال) NPC های TLoU، سیستم Real-Time Crafting، Covering، نبرد های تن به تن با انیمیشن های مختلف و... به نظرم نوآورانه تر از Vigor های Infinite بود .
راجب اتمسفر هم;برای نمونه من به شخصه وقتی از اسانسور هتل افتادم تو زیر زمین و دنبال کلید می گشتم، با اون فضا و موسیقی چنتا سکته ناقص رو زدم :دی ! TLoU تو قسمت اتمسفر هم غول بزرگی هست، اون قدر بزرگ که گاهی اوقات حس میکردم خود جوئل هستم ! این هم یک عدد گیف برای اتمسفر (گرچه تو گیف اونطور که باید جلوه نمی کنه !)

آقا جان به نظر من اين بازی شاهکار نيست ..... به اندازی کافی دلايلش را قبلا گفتم ....
نيازی نيست برم کارگردان بازی را ببينم که بفهمم حرفش چيه .... که اين بازی شاهکار باشه يا نه
خيلی ها همين جا بدونه اينکه بازی کنند نظرشون را نه از دمو بلکه از شات ها ی بازی ها ميگن
و هيچ مشکلی هم پيش نمياد منتها مشکل اينجاست که نگفتم بازی را اصلا دوست نداشتم يا ....
فقط در مورد مقدسات يک سری نظرم را گفتم که آقا جان شاهکار نيست ...

نظرشما محترم اما برا خودت !!!
بازی از 98 تا سایت متا 95 را گرفته تو سال 2013 بعد شما می گی شاهکار نیست !ولی کل دنیا می گن شاهکار هست !:)

نظرشما محترم اما برا خودت !!!
بازی از 98 تا سایت متا 95 را گرفته تو سال 2013 بعد شما می گی شاهکار نیست !ولی کل دنیا می گن شاهکار هست !:)
آفرين .. تازه اين شد يه جورايی منطق البته با طعنه کنايه...

البته ..... مشخصه هيچ وقت نظر مخالف برای متعصب ها محترم نيست

انتخاب ها سلیقه ی تحریریه هست و نمیتونم بگم چرا نظرتون این بوده ! ولی خب نظرم رو میگم .
داستان ! خیلی خلاصه بگم، داستان TLoU در عین سادگی با روایت و شخصیت پردازی شاهکار و پایان بی نقصش راحت جزو بهترین های سال/نسل بود . و واسه من جزو بهترین :دی .
راجب نو آوری در گیم پلی، به نظرم A.I داینامیک (میشه گفت اسکریپت نشده ترین A.I در بین بازی ها تا به حال) NPC های TLoU، سیستم Real-Time Crafting، Covering، نبرد های تن به تن با انیمیشن های مختلف و... به نظرم نوآورانه تر از Vigor های Infinite بود .
راجب اتمسفر هم;برای نمونه من به شخصه وقتی از اسانسور هتل افتادم تو زیر زمین و دنبال کلید می گشتم، با اون فضا و موسیقی چنتا سکته ناقص رو زدم :دی ! TLoU تو قسمت اتمسفر هم غول بزرگی هست، اون قدر بزرگ که گاهی اوقات حس میکردم خود جوئل هستم ! این هم یک عدد گیف برای اتمسفر (گرچه تو گیف اونطور که باید جلوه نمی کنه !)

راجع به نوآوری در گیم پلی و به خصوص A.I اصلا با نظرت موافق نیستم. A.I بازی واقعا بعضی جاها عذاب آور میشه و آدم با خودش فکر میکنه چرا یه بازی در همچین سطحی باید اینقدر احمقانه طراحی بشه. در مورد نوآوری در گیم پلی هم درسته که TLOU یه کارایی کرده بود ولی به شخصه نوآوری آنچنانی در گیم پلی ندیدم به نسبت به بازی مثل Brothers که سرشار از نوآوری بود

آفرين .. تازه اين شد يه جورايی منطق البته با طعنه کنايه...
برام جای سوال پیش امده الان شما که از نظر خودت last of usشاهکار نمی دونی چه بازی را شاهکار می دونی در صورت تمایل نوضیح بدهید ممنون:)

چون به نظر من شاهکار نيست سفسطه چيدم ؟ ....
نه آقا جان سفسطه را کسی ميگه که از رويه تعصب تحمل کوچکترين انتقاد را نداشته باشه
که شما هم اين وسط کمک اين دوستان ميکنيد .......
من کجا فرار کردم ؟ جناب عالی مستنداتتون را عرض کنيد .... من هستم در خدمت شما ....
گر چه يکی دو تا نيستيد ... واقعا جرئت و شهامت ميخواد کسی بياد بگه TLOU بالا چشمش ابروه

اين چيزا سليقه اي هستش هيچ وقت نميتونی به زور به کسی که با چيزی حال نميکنه
چيزی را قالب کنی .... واقعا ديگه داريد حرف زور ميزنيد ؟!!!
به زور ميگيد : " بايد بگيد اين بازی شاهکاره ... " خودتون متوجه نيستيد ....
بازم ميگم از نظر من اين بازی شاهکار نيست .... اين نظر منه ... اگر کل دنيا هم بگن شاهکاره
نميشه سليقه ی کسی را به زور عوض کرد.....

در ضمن اينم بگم که بار ها گفتم من چيزه خاصيه توی halo نديدم ولی جالبه هيچ وقت هيچ کسی نيمد بگه .......
خوب وقتی ميگم تعصب داريد ميگيد نه ....
شما تعریف کن شاهکار را تا ما هم باهاش اشنا بشیم. اره نمیشه سلیقه شما را عوض کرد. ولی نمیشه بهش احترام گذاشت. چون بی پایه و اساس هست!

TLOU از ۷ بخشی که تا الان می تونست ۶ تاش نامزد شده، دو تاشم برده. دیگه مشکل چیه؟
بهترین نوآوری در گیم پلی bioshock?? کدوم نوآوری؟

بهترین نواوری بایوشاک!!!!! بهترین اتمسفر بایوشاک!!! حالا داستان یک امر نسبی هست و میتونه متفاوت باشه. اما اخه بایوشاک کجاش نواوری داشت؟ وای شینجی میکامی الان خودشو از پنجره پرت میکنه پایین!
خواهشا انقدر این واژه نواوری را نیارید پایین. اگه قرار باشه از یک بازی مثل مکس پین با مکانیزم بالت تایم و رزیدنت اویل 4 با گیم پلی نابش که ژانر متحول کرد نواوری باشه دیگه بایوشاک !!! بایوشاک قسمت اولشم نواوری نداشت!!!!
خیلی خوب باو فهمیدیم بایوشاک نو آوری نداشت کشتی مارو :دی
یک نوآوری فقط بود که اونم خیلیا گیر دادن و فقط شما نیستین! ولی از بقیه جهات خداییش چیزایی که گرفته حقش بوده :| مخصوصا بهترین اتمسفر و بهترین داستان که خداییش دیگه حقش بود :|

مشکل بعضی از اعضای تحریریه اینه که Bioshock:infinite رو گذاشتن جلوشون، در حالت عادی برنده هست مگه اینکه یه چیزی پیدا بشه که بتونه شکستش بده!!!
سایت ها ، مجلات ، مراسمی که اینگونه جوایز رو اعلام میکنن تمام برنامه ی کارشون مشخصه. از هیئت داوران گرفته تا نحوه ی انتخاب و فاکتور های انتخاب. حالا یه نفر بیاد توضیح بده که عضو تحریریه ای که TLOU رو بازی نکرده نظرش به چه صورته!! چون عضو تحریریه ای که میاد اعلام میکنه که راه دادن TLOU تو بخش گرافیک هنری خودش کلی موفقیته و هواداران TLOU باید خوشحال باشن این خودش داره داد میزنه که قضیه از چه قراره.
بهرحال اعضای تحریریه که نظر خودشون رو برتر از همه میدونن بهتره حداقل برای پایین تر نیاوردن سطح سایت انتخاب های هوشمند تری داشته باشن وگرنه با انتخاب کردن یا نکردن یه سری عناوین خاص نه قراره چیزی بهشون اضافه بشه نه چیزی ازشون کم میشه.
این بازخوردهایی هم که میبینید باعثش خود شما هستید،قبلآً هم داشتیم این بساط رو. الانم اصلاً تعجب نمیکنم که پس فردا GOTY رو بدید به Bioshock چون وقتی تو تمام دنیا بیشترین رقابت بین GTA V و TLOU ـه و بعدش Bio تنها جایی که میتونه Goty رو بده به Bio همین اعضای تحریریه ی BC هستن.

یکی گفت Vigor همه پشت سرش گفتن:)) انگار نه انگار Sky line ها و کلی آپگرید به درد بخور توی بازی بود.

خیلی خوب باو فهمیدیم بایوشاک نو آوری نداشت کشتی مارو :دی
یک نوآوری فقط بود که اونم خیلیا گیر دادن و فقط شما نیستین! ولی از بقیه جهات خداییش چیزایی که گرفته حقش بوده :| مخصوصا بهترین اتمسفر و بهترین داستان که خداییش دیگه حقش بود :|
این که یک داستان محکم یا ضعیف باشه یک چیز مطلق هست. مثلا هیچ کس نماید بگه داستان دوک ناکم فوق العادس! ولی وقتی دو عنوان درجه یک کنار هم قرار میگیرند میتونه نسبی و سلیقه ای باشه. به نظر من LAST OF US بهتره. در ضمن این بازی با اختلاف بساز زیاد گتی شده است. بایوشاک فقط 26 بار تونست این کار را انجام بده. پس مطمئن باش که تو کسب جوایز داستان هم این عنوان در سطح جهان بیشتر بوده است

شما تعریف کن شاهکار را تا ما هم باهاش اشنا بشیم. اره نمیشه سلیقه شما را عوض کرد. ولی نمیشه بهش احترام گذاشت. چون بی پایه و اساس هست!
:))باشه احترام نزار
بی پايه و اساس اون بازيه TLOU هستش :))

برام جای سوال پیش امده الان شما که از نظر خودت last of usشاهکار نمی دونی چه بازی را شاهکار می دونی در صورت تمایل نوضیح بدهید ممنون
yahoo_1.gif
اومدم جوابت را بدم که .... پشيمون شدم

من الان هرچی دليل بيارم يا توضيح بدم هيچ فايده اي نداره
اصلا شما فرض کن من نميدونم شاهکار چيه ..... نزديک به 26 سال تجربه ی بازی های مختلف گذشته
و من نميتونم تشخيص بدم چه بازی...... منطق طرف دار های سونی و محترم بودن يک سريشون را ديدم

آخرین ویرایش:
این بحث چندش آور چیه ؟! داشتم رد میشدم چنتا پست خوندم حالم گرفته شد ! :دی
اقا خوب یکی با یه بازی حال نمیکنه اصلا میگه آشغاله نظرش اینه دیگه شما با احترام از کنارش بگذر ! :دی
Bioshock هم بشه goty از نظر تحریریه BC چه اشکالی داره ؟ نمیفهمم !!!

این که یک داستان محکم یا ضعیف باشه یک چیز مطلق هست. مثلا هیچ کس نماید بگه داستان دوک ناکم فوق العادس! ولی وقتی دو عنوان درجه یک کنار هم قرار میگیرند میتونه نسبی و سلیقه ای باشه. به نظر من LAST OF US بهتره. در ضمن این بازی با اختلاف بساز زیاد گتی شده است. بایوشاک فقط 26 بار تونست این کار را انجام بده. پس مطمئن باش که تو کسب جوایز داستان هم این عنوان در سطح جهان بیشتر بوده است
من از نظر کلیت نگفتم! از نظر کلیت که خودمم قبول دارم GTA و TLOU قوی تر بودن ولی این چیزایی که تحریریه براش در نظر گرفته بجز نوآوری بنظرم کاملا حقشه! حداقل از نظر داستان و اتمسفر بنظرم کاملا حقشه!
TLOU رو هم چون بازی نکردم چیزی در موردش نمیگم :)

این بحث چندش آور چیه ؟! داشتم رد میشدم چنتا پست خوندم حالم گرفته شد ! :دی
اقا خوب یکی با یه بازی حال نمیکنه اصلا میگه آشغاله نظرش اینه دیگه شما با احترام از کنارش بگذر ! :دی
Bioshock هم بشه goty از نظر تحریریه BC چه اشکالی داره ؟ نمیفهمم !!!

اگر کسی با یه بازی حال نمیکنه نباید به نظر بقیه احترام بذاره و باید هرچی از دهنش در میاد بگه؟ عجب منطق و اصولی !! :-o

- - -ویرایش - - -

من از نظر کلیت نگفتم! از نظر کلیت که خودمم قبول دارم GTA و TLOU قوی تر بودن ولی این چیزایی که تحریریه براش در نظر گرفته بجز نوآوری بنظرم کاملا حقشه! حداقل از نظر داستان و اتمسفر بنظرم کاملا حقشه!
TLOU رو هم چون بازی نکردم چیزی در موردش نمیگم :)

خب فدات شم. شما که بازی نکردی واسه چی میای رای صادر میکنی که قلان بازی حقشه !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or