برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

TLOU داستان محور ـه و بارزترین مشخصه ـش که از مابقی بازیهای هم سبک خودش و بازیهای 2013 اینطوری جلوش انداخت همین شخصیت پردازی ـهاش و فضاسازی های فوق العاده ـش بود، وقتی همینطوری شانسی از اول و وسط و آخر بازی 2-3 تا چپتر انتخاب می کنی و چهار تا کلیکر و رانر می کشی بدون اینکه اصلاً بدونی حرف سازنده چیه انصافاً چطوری توقع داری که برات اینطور به نظر نیاد که اینم مثل مابقی بازیهای این ژانر که به قول خودت اشباع ـمون کردن ـه فقط ولاغیر؟ :d

TLOU کار گردن کلفتی ـه منتها اینکه کسایی هم کلاً باهاش حال نکنن خیلی طبیعی ـه و هیچ ایرادی هم کسی نمی تونه بهشون بگیره منتها حداقل شأن علمی بحث سر این مسائل رو رعایت کن یعنی اول یه کاری رو خودتون ببینین بعد باهاش مخالفت کن البته هر طور دوست داری فقط چون گفتی تعصبی نداری گفتم!

این که میشه اثرگذاری، تعریف نوآوری کجا این میشه؟:d من Infinite رو که ندیدم ولی بنظر من TLOU هم آنچنان نوآوری خاصی تو گیم پلی ـش نداشت و اون وسط فقط Brothers می تونه یه نیمچه نوآوری گیم پلی ـش بحساب بیاد.
خوبه من نيمدم بگم بازيه چرتيه ؟!!! و اين همه مقاومت نشون ميديد .....
خيلی ها تو همين فرما دارند علانا ميگند بايو شاک بازيه چرتيه فقط TLOU.... گيرز اوارز مضخرفه ... فقط tlou
..... بازم ميگم بيشتر از 2 3 ساعت نيازی نيست که بفهمی يه بازی شاهکاره يا نه ... نواوره يا نه ...
گفتم بخش داستانيش را عنوان نميکنم ..... چون حقيقتا تا اونجاا يی که من ديدم جنبه ی کرکتر ها انيمشن ها
مخصوصا Morf target های صورت ها خيلی سينماتيک بود ولی اين ها کافی نيست که يه بازی بشه
شاهکار ....... ما مافيا را داشتيم ... HL2 .... سريه GTA .... و ..... که از همون اول آدم را ميخکوب ميکردند....
چيزی را از همون اول به نمايش ميزاشتند که کاملا تازگی داشت ....
شما بهتره اگر تحت تاثير موج منفيه پست من شديد اول يه سری به پست های يک سری ديگه بزنيد
حالا من شدم هيتر ....
حرف من اينه که چيزه شاه کاری از اين بازی نديدم ....نیازی هم نیست خودم را بیشتر از این درگیره بازی کنم که اونچنانکه ازش شنیدم نبوده .... بعد عکس العمل بعضيا جالب بود ...
تحملشون در حد کوچکترين انتقاد هم نيست .... همين باعث اثبات ميکنه که کی تعصب داره
و کجا بزرگ نمايی اضافه شده ....تا حدی که يه سری پا را فراتر گذاشتند و بهترين بازيه تاريخ ميدونندش.....
البته خوب سليقه ها متفاوته ولی يک سری مستندات و قوانين برای مقايسه هم وجود داره ....

فقط چون گفتی تعصبی نداری گفتم!
آخرش من نفهمیدم تعصب رو چی دارم و چه ربطی به تعصب من داره ؟!
بازم بگی هیتر یه چیزی .... یکی دیگه به مقدساتش توهین شده .... غیرتی شده ....اونوقت من شدم تعصبی. به خدا فقط گفتم از نر من شاهکار نیست .... نه چیزه دیگه

منتها حداقل شأن علمی بحث سر این مسائل رو رعایت کن یعنی اول یه کاری رو خودتون ببینین بعد باهاش مخالفت کن
من با چی مخالفت کردم ؟ اتفاقا تمام سعیم را کردم که 2 3 ساعتی با بازی تماس برقرار کنم ..... بعد نظرم را بگم ... گرچه وضعیت بعضی کاملا مشخصه که
حتی اگر 2 بار هم بگی بازی را تمام کردم .... میاد میگه باید روی تلویزیون های سونی بازی میکردی تا درکش می کردی :))

آخرین ویرایش:
خوبه من نيمدم بگم بازيه چرتيه ؟!!! و اين همه مقاومت نشون ميديد .....
خيلی ها تو همين فرما دارند علانا ميگند بايو شاک بازيه چرتيه فقط TLOU.... گيرز اوارز مضخرفه ... فقط tlou
..... بازم ميگم بيشتر از 2 3 ساعت نيازی نيست که بفهمی يه بازی شاهکاره يا نه ... نواوره يا نه ...
گفتم بخش داستانيش را عنوان نميکنم ..... چون حقيقتا تا اونجاا يی که من ديدم جنبه ی کرکتر ها انيمشن ها
مخصوصا Morf target های صورت ها خيلی سينماتيک بود ولی اين ها کافی نيست که يه بازی بشه
شاهکار ....... ما مافيا را داشتيم ... HL2 .... سريه GTA .... و ..... که از همون اول آدم را ميخکوب ميکردند....
چيزی را از همون اول به نمايش ميزاشتند که کاملا تازگی داشت ....

شما بهتره اگر تحت تاثير موج منفيه پست من شديد اول يه سری به پست های يک سری ديگه بزنيد
حالا من شدم هيتر ....
حرف من اينه که چيزه شاه کاری از اين بازی نديدم ....نیازی هم نیست خودم را بیشتر از این درگیره بازی کنم که اونچنانکه ازش شنیدم نبوده .... بعد عکس العمل بعضيا جالب بود ...
تحملشون در حد کوچکترين انتقاد هم نيست .... همين باعث اثبات ميکنه که کی تعصب داره
و کجا بزرگ نمايی اضافه شده ....تا حدی که يه سری پا را فراتر گذاشتند و بهترين بازيه تاريخ ميدونندش.....
البته خوب سليقه ها متفاوته ولی يک سری مستندات و قوانين برای مقايسه هم وجود داره ....

به نظر شما چه چیزایی لازمه که یک بازی شاهکار باشه؟
گیم پلی؟
داستان؟
گرافیک؟
گرافیک هنری؟
صدا؟
موسیقی؟

شما هیچ وقت نمی تونی با 2 یا 3 ساعت بازی به موسیقی تاثیرگذار یه بازی پی ببری. یا گرافیک هنری بازی رو متوجه بشی ( مثلا اون 2 یا 3 ساعت ممکنه همش توی محیط بسته باشه) یا داستان بازی یا صدا و گفتگوهایی که در لحظات خاص اتفاق میفتند. شما هیچ وقت نمی تونی با 2 یا 3 ساعت بازی به شاهکار بودن اون پی ببری که اگر اینطور بود منتقدین وقت صرف نمی کردند که یه بازی رو به طور کامل تموم کنند.

اما در مورد این قسمت. شما یا واقعا بازی رو بازی نکردید یا بازی رو فقط هر دفعه از اواسط بازی شروع کردید. سکانس ابتدایی بازی یکی از تاثیرگذارترین سکانسهای ابتدایی در بین بازیها می باشد و تجربه ای ناب رو برای بازی کننده به همراه دارد.

اینقدر که TLOU را بزرگ جلوه دادند هیچ بازیه دیگه ای تا به این اندازه بزرگ جلوه داده نشده
کم مونده بهترین بازیه آنلاین هم بشه ؟!
سریه بایوشاک به ویژه شماره یکش یکی از ماندگارترین عناوین هستش
باشه. واقعا من نمیدونستم! در هر صورت پرافتخارترین بازی هست. از بایوشاک یک سرگردن بالاتره

بیشترین نوآوری تو گیم پلی متعلق به Tearaway میباشد بعد از اون هم B:AToTS :دی

اینقدر هم مسائل رو قاطی پاطی نکنید ، اگه تو یه بخشی معتقدید بازی X بهتر باشه دلیل نمیشه بازی Y آشغال باشه که :| :دی

تمام بازیهایی که توی این لیست هستند از بهترین عناوین هستند و این انتخاب ها هم به هر حال به سلایق اعضای تحریریه بر میگرده. ولی سلیقه هم تا حدی متعارف هست و وقتی از حد خودش خارج بشه شکل تعصب و جانبداری پیدا میکنه و میشه مثل این حالت که در بخش نوآوری حق بازی مثل Brothers خورده بشه. :(

قابل توجه هواداران TLoU، تنها بخشی که بازی پتانسیل هیچ چک و چونه ای نداره بخش گرافیک هنری هست، با توجه به رقبای خیلی خوبی که سال گذشته توی این بخش بودن همون قرار گرفتنش توی نامزدا هم یه موفقیته
دیگه شما حساب کنین puppeteer و guacamelee با اون کیفیت کاریشون نتونستن بیان تو لیست نامزدای نهایی

به نظر شما چه چیزایی لازمه که یک بازی شاهکار باشه؟
گیم پلی؟
داستان؟
گرافیک؟
گرافیک هنری؟
صدا؟
موسیقی؟

شما هیچ وقت نمی تونی با 2 یا 3 ساعت بازی به موسیقی تاثیرگذار یه بازی پی ببری. یا گرافیک هنری بازی رو متوجه بشی ( مثلا اون 2 یا 3 ساعت ممکنه همش توی محیط بسته باشه) یا داستان بازی یا صدا و گفتگوهایی که در لحظات خاص اتفاق میفتند. شما هیچ وقت نمی تونی با 2 یا 3 ساعت بازی به شاهکار بودن اون پی ببری که اگر اینطور بود منتقدین وقت صرف نمی کردند که یه بازی رو به طور کامل تموم کنند.

اما در مورد این قسمت. شما یا واقعا بازی رو بازی نکردید یا بازی رو فقط هر دفعه از اواسط بازی شروع کردید. سکانس ابتدایی بازی یکی از تاثیرگذارترین سکانسهای ابتدایی در بین بازیها می باشد و تجربه ای ناب رو برای بازی کننده به همراه دارد.
آقا جان به نظر من اين بازی شاهکار نيست ..... به اندازی کافی دلايلش را قبلا گفتم ....
نيازی نيست برم کارگردان بازی را ببينم که بفهمم حرفش چيه .... که اين بازی شاهکار باشه يا نه
خيلی ها همين جا بدونه اينکه بازی کنند نظرشون را نه از دمو بلکه از شات ها ی بازی ها ميگن
و هيچ مشکلی هم پيش نمياد منتها مشکل اينجاست که نگفتم بازی را اصلا دوست نداشتم يا ....
فقط در مورد مقدسات يک سری نظرم را گفتم که آقا جان شاهکار نيست ...

بهترین نواوری بایوشاک!!!!! بهترین اتمسفر بایوشاک!!! حالا داستان یک امر نسبی هست و میتونه متفاوت باشه. اما اخه بایوشاک کجاش نواوری داشت؟ وای شینجی میکامی الان خودشو از پنجره پرت میکنه پایین!
خواهشا انقدر این واژه نواوری را نیارید پایین. اگه قرار باشه از یک بازی مثل مکس پین با مکانیزم بالت تایم و رزیدنت اویل 4 با گیم پلی نابش که ژانر متحول کرد نواوری باشه دیگه بایوشاک !!! بایوشاک قسمت اولشم نواوری نداشت!!!!

آخرین ویرایش:
آقا جان به نظر من اين بازی شاهکار نيست ..... به اندازی کافی دلايلش را قبلا گفتم ....
نيازی نيست برم کارگردان بازی را ببينم که بفهمم حرفش چيه .... که اين بازی شاهکار باشه يا نه
خيلی ها همين جا بدونه اينکه بازی کنند نظرشون را نه از دمو بلکه از شات ها ی بازی ها ميگن
و هيچ مشکلی هم پيش نمياد منتها مشکل اينجاست که نگفتم بازی را اصلا دوست نداشتم يا ....
فقط در مورد مقدسات يک سری نظرم را گفتم که آقا جان شاهکار نيست ...

چرا بحث رو میپیچونی؟ اگر دوست نداری یا نمیتونی منطقی بحث کنی مشکلی نیست. ولی اگر بحثی رو شروع میکنید باشید بتونید اون بحث رو ادامه بدید نه اینکه از وسطش فرار کنید. من کاری به گفته های بقیه ندارم و هیچ وقت هم راجع به یک بازی از روی شات و ... حرف نزدم. همه بازیهایی که توی این لیست هستند در جایگاه خودشون شاهکار هستند بدون هیچ شکی و انتخاب الان بین شاهکارها هست. شما میگید TLOU شاهکار نیست و یه بحثی رو شروع میکنید و بعدش هم شروع میکنید به سفسطه و ... من چند تا سوال از شما کردم. شما معیارتون رو برای شاهکار بودن بیان کنید و حداقل یکبار بازی رو کاملا تجربه کنید. نیازی هم نیست به خودتون زحمت بدید و کارگردان رو ببینید. اگر هم قصد شما فقط تلافی کار نسنجیده ای دیگران با اقدامی نسنجیده تر هست که دیگر هیچ ! و گفتگو همینجا خاتمه پیدا میکنه

قابل توجه هواداران TLoU، تنها بخشی که بازی پتانسیل هیچ چک و چونه ای نداره بخش گرافیک هنری هست، با توجه به رقبای خیلی خوبی که سال گذشته توی این بخش بودن همون قرار گرفتنش توی نامزدا هم یه موفقیته
دیگه شما حساب کنین puppeteer و guacamelee با اون کیفیت کاریشون نتونستن بیان تو لیست نامزدای نهایی

یک موتور اتومبیل هم داخلش هنر به کار رفته.

من دچار یک دوگانگی شدید شدم بین اکثریت منتقدای جهان و نظر بعضی ار کاربران bazicenter

نظر اکثریت بزرگان در جهان : the last of us is masterpiece

نظر کاربران : the last of us is not masterpiece

چه کنیم ؟ یک نفر مارو به راه راست هدایت بکنه 8-|

چرا بحث رو میپیچونی؟ اگر دوست نداری یا نمیتونی منطقی بحث کنی مشکلی نیست. ولی اگر بحثی رو شروع میکنید باشید بتونید اون بحث رو ادامه بدید نه اینکه از وسطش فرار کنید. من کاری به گفته های بقیه ندارم و هیچ وقت هم راجع به یک بازی از روی شات و ... حرف نزدم. همه بازیهایی که توی این لیست هستند در جایگاه خودشون شاهکار هستند بدون هیچ شکی و انتخاب الان بین شاهکارها هست. شما میگید TLOU شاهکار نیست و یه بحثی رو شروع میکنید و بعدش هم شروع میکنید به سفسطه و ... من چند تا سوال از شما کردم. شما معیارتون رو برای شاهکار بودن بیان کنید و حداقل یکبار بازی رو کاملا تجربه کنید. نیازی هم نیست به خودتون زحمت بدید و کارگردان رو ببینید. اگر هم قصد شما فقط تلافی کار نسنجیده ای دیگران با اقدامی نسنجیده تر هست که دیگر هیچ ! و گفتگو همینجا خاتمه پیدا میکنه
چون به نظر من شاهکار نيست سفسطه چيدم ؟ ....
نه آقا جان سفسطه را کسی ميگه که از رويه تعصب تحمل کوچکترين انتقاد را نداشته باشه
که شما هم اين وسط کمک اين دوستان ميکنيد .......
من کجا فرار کردم ؟ جناب عالی مستنداتتون را عرض کنيد .... من هستم در خدمت شما ....
گر چه يکی دو تا نيستيد ... واقعا جرئت و شهامت ميخواد کسی بياد بگه TLOU بالا چشمش ابروه

من دچار یک دوگانگی شدید شدم بین اکثریت منتقدای جهان و نظر بعضی ار کاربران bazicenter

نظر اکثریت بزرگان در جهان : the last of us is masterpiece

نظر کاربران : the last of us is
not​
masterpiece

چه کنیم ؟ یک نفر مارو به راه راست هدایت بکنه
اين چيزا سليقه اي هستش هيچ وقت نميتونی به زور به کسی که با چيزی حال نميکنه
چيزی را قالب کنی .... واقعا ديگه داريد حرف زور ميزنيد ؟!!!
به زور ميگيد : " بايد بگيد اين بازی شاهکاره ... " خودتون متوجه نيستيد ....
بازم ميگم از نظر من اين بازی شاهکار نيست .... اين نظر منه ... اگر کل دنيا هم بگن شاهکاره
نميشه سليقه ی کسی را به زور عوض کرد.....

در ضمن اينم بگم که بار ها گفتم من چيزه خاصيه توی halo نديدم ولی جالبه هيچ وقت هيچ کسی نيمد بگه .......
خوب وقتی ميگم تعصب داريد ميگيد نه ....

آخرین ویرایش:
چون به نظر من شاهکار نيست سفسطه چيدم ؟ ....
نه آقا جان سفسطه را کسی ميگه که از رويه تعصب تحمل کوچکترين انتقاد را نداشته باشه
که شما هم اين وسط کمک اين دوستان ميکنيد .......
من کجا فرار کردم ؟ جناب عالی مستنداتتون را عرض کنيد .... من هستم در خدمت شما ....
گر چه يکی دو تا نيستيد ... واقعا جرئت و شهامت ميخواد کسی بياد بگه TLOU بالا چشمش ابروه

به همون کامنت قبلی من رجوع کنید. TLOU هم مثل خیلی از بازیهای دیگه مشکلاتی داره. مثلا هوش مصنوعی بازی یا همکاری هوش مصنوعی بعضی وقت ها واقعا عذاب آور میشه ولی این دلیلی بر شاهکار بودن یا نبودن بازی نیست. توی هر کاری ایراد هست. ولی یه بازی مثل TLOU یه ویژگی های داره که باعث میشه این همه از این بازی استقبال بشه. داستان بازی ، شخصیت پردازی ، موسیقی ، گرافیک و ... همه دست به دست هم میدن تا این بازی رو تبدیل به یک شاهکار بکنند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or